Wkurza mnie...

Gość: gracet

#5114410 Napisano: 01.04.2012 12:13:20
wkurzyłam się na sponsora konkursu!!!!!

wygrałam zabieg w klinice urody na likwidację cieni i zmarszczek w okolicach oczu (wart podobno 6 stówek)
i własdnie wczoraj miałam okazję być totalnie zignorowaną, zabieg trwał 2 minuty, preparat został mi wstrzyknięty tylko w dolną powiekę ( a miało być dookoła oka), dziś nie widać żadnych efektów, a kurze łapki - wprawdzie delikatne, ale jak były tak są.
na kij mi było jechac tyle kilometrów
na kij mi się denerwować

skoro jest sponsor, decyduje sie dać na nagrodę zabieg, to niech go do cholery wykona jak nalezy

ot, pożaliłam się
ulga jest niewielka ale dobre i to:)

a tak nawiasem to nie pierwszy raz sie zawiodłam,niestety wiem, że Wy pewno tez nie raz
0 0

cudaczek121

#5114454 Napisano: 01.04.2012 12:31:30
gracet napisał(a):

wygrałam zabieg w klinice urody na likwidację cieni i zmarszczek w okolicach oczu (wart podobno 6 stówek)
i własnie wczoraj miałam okazję być totalnie zignorowaną, zabieg trwał 2 minuty, preparat został mi wstrzyknięty tylko w dolną powiekę ( a miało być dookoła oka), dziś nie widać żadnych efektów, a kurze łapki - wprawdzie delikatne, ale jak były tak są.
na kij mi się denerwować

skoro jest sponsor, decyduje sie dać na nagrodę zabieg, to niech go do cholery wykona jak nalezy

ot, pożaliłam się

a tak nawiasem to nie pierwszy raz sie zawiodłam,niestety wiem, że Wy pewno tez nie raz

Byłam kiedyś na wygranym za voucher zabiegu oczyszczania twarzy w Instytucie Eris i u fryzjera Jean Luis David na podcięcie i modelowanie i na szczęście zostałam w obu miejscach potraktowana jakbym sama za to zapłaciła a nie,że mnie gorzej potraktują,bo to wygrana jest. Wkurza mnie takie podejście.Oni powinni się właśnie postarać, abyś chciała jako klientka przyjechać do nich drugi raz, a nie takie cyrki emotka
0 0

nick25

#5114465 Napisano: 01.04.2012 12:36:37
gracet napisał(a):

i własdnie wczoraj miałam okazję być totalnie zignorowaną, zabieg trwał 2 minuty, preparat został mi wstrzyknięty tylko w dolną powiekę ( a miało być dookoła oka), dziś nie widać żadnych efektów, a kurze łapki - wprawdzie delikatne, ale jak były tak są.
na kij mi się denerwować

ot, pożaliłam się

Rozumiem Twoją frustrację emotka Kiedyś wygrałam voucher na zabieg fryzjerski dla dwóch Osób w w pewnej galerii.. Podejście do klienta po okazaniu vouchera pozostawiało wiele do życzenia, ale sam zabieg fryzjerski tzn. mycie głowy z obcięciem zajmujące ok. 10-15 minut przeszło moje najśmielsze wyobrażenia emotka Do tego odniosłam wrażenie (bliska mi osoba, która ze mną była również), że obsługiwały nas osoby nie mające nic wspólnego z fryzjerstwem.. Byłam tam pierwszy i ostatni raz. Jeśli poświęciłaś swój czas i pieniądze na sam dojazd i nie jesteś zadowolona z efektów - reklamuj zabieg. Masz do tego prawo w myśl zasady płacę i żądam, nawet jeśli była to tylko nagroda emotka Może ktoś kiedyś, dzięki Twojej interwencji nie przejedzie się na nagrodzie emotka Pozdrawiam emotka
0 0

Gość: gracet

#5114466 Napisano: 01.04.2012 12:38:37
cudaczek121 napisał(a):

Byłam kiedyś na wygranym za voucher zabiegu oczyszczania twarzy w Instytucie Eris i u fryzjera Jean Luis David na podcięcie i modelowanie i na szczęście zostałam w obu miejscach potraktowana jakbym sama za to zapłaciła a nie,że mnie gorzej potraktują,bo to wygrana jest. Wkurza mnie takie podejście.Oni powinni się właśnie postarać, abyś chciała jako klientka przyjechać do nich drugi raz, a nie takie cyrki emotka

Eris to renomowana firma, a ja byłam w nieznanym nikomu (jeszcze)gabinezie medycyny estetycznej, może lekarz, gdy dowiedział się, że ja nie z tych wyższych swer nawet nie próbował się wysilać

a i owszem, zaprosił mnie na kolejny tego typu zabieg za trzy tygodnie
a jużci pojadę emotka
0 0

toka

#5114529 Napisano: 01.04.2012 01:09:47
gracet napisał(a):

na kij mi się denerwować

ot, pożaliłam się

to przynajmniej zareklamuj faceta w naszym wątku nie polecam wymiany z ... Zawsze to jakiś rodzaj antyreklamy emotka
0 0

samantha22

#5114602 Napisano: 01.04.2012 01:47:30
gracet napisał(a):

wkurzyłam się na sponsora konkursu!!!!!...

moja mama też na nim była i preparat również wstrzyknięto jej w dolne powieki (nie wiem, kto Ci powiedział, że ma być dookoła oka)
na YT jest filmik z tym zabiegiem ( http://www.youtub.../watch?v=1Rv6xDN3HJ0 ) także można było sobie wcześniej zobaczyć na czym to bedzie polegało
Zabieg miał na celu usunięcie sińców i obrzęków pod oczami, a nie kurzych łapek emotka

moja mama jest bardzo zadowolona z efektów emotka
0 0

dolly

#5114651 Napisano: 01.04.2012 02:16:56
mia napisał(a):

Ze spaceru po puściuteńkiej plaży, choć zimno i łeb nam urywało, ale przynajmniej słoneczko świeciło...
No i widok lekko zesztormowanego morza bezcenny - zawsze mnie zachwyca potęga żywiołu emotka

Ale jak sobie przypomnę, że były cieplutkie kwietnie, kiedy się już wylegiwałam na piasku, to nostalgia chwyta... emotka

Wkurza mnie, że u mnie tak wieje jak u Mia.
Jednak bardziej mnie wkurza, że Mia chodzi po plaży, oglądając bezcenny widok spiętrzonych fal i czuje na twarzy słone kropelki bryzy a ja teraz mogę sobie to tylko wyobrazić lub przypomnieć emotka emotka emotka
Też chcęęęę!!!! emotka
0 0

Gość: nocti

#5114674 Napisano: 01.04.2012 02:29:32
dolly napisał(a):

Jednak bardziej mnie wkurza, że Mia chodzi po plaży, oglądając bezcenny widok spiętrzonych fal i czuje na twarzy słone kropelki bryzy a ja teraz mogę sobie to tylko wyobrazić lub przypomnieć emotka emotka emotka
Też chcęęęę!!!! emotka

Wiem co czujesz. Zdecydowanie wolałabym te wichury znosić z widokiem na morze, ale odległość absolutnie na to nie pozwala emotka
0 0

mia

#5114712 Napisano: 01.04.2012 02:53:15
nocti napisał(a):

dolly napisał(a):

Też chcęęęę!!!! emotka

Wiem co czujesz. Zdecydowanie wolałabym te wichury znosić z widokiem na morze, ale odległość absolutnie na to nie pozwala emotka

Rozumiem Was, bo ja tak tęsknię za górami, od których mnie dzieli cała Polska... i przepraszam emotka
Wkurza mnie teraz, że mój post przyniósł całkiem niezamierzony efekt emotka
0 0

#5114748 Napisano: 01.04.2012 03:12:50
mia napisał(a):

Rozumiem Was, bo ja tak tęsknię za górami, od których mnie dzieli cała Polska... i przepraszam emotka

Tak to jest,na południu tęsknota za morzem, na północy za górami. Złoty środek nie istnieje bo z centrum Polski i do jednego i drugiego jest dość daleko.
Nie ma się co wkurzać mia . U mnie to nawet nie złość co taki sentyment. Ostatnio nad morzem byłam w listopadzie. Było zimno, ale MAGICZNIE. I tak sobie po prostu tęsknie.
0 0

mia

#5114776 Napisano: 01.04.2012 03:27:15
Najlepsze jest w zimie emotka
W tej galerii pod nr 768 jest zdjęcie, które robiłam w lutym:
http://www.rossnet.pl/konkursy/galeria.aspx?contestId=1080
0 0

#5114786 Napisano: 01.04.2012 03:33:51
mia napisał(a):

Najlepsze jest w zimie emotka
W tej galerii pod nr 768 jest zdjęcie, które robiłam w lutym:
http://www.rossnet.pl/konkursy/galeria.aspx?contestId=1080

Naprawdę ślicznie emotka No i bardzo spokojnie w przeciwieństwie do lata. Pod tym względem wyprawa po sezonie pozostawiła mi bardzo miłe wspomnienia. Spokój i cisza...
0 0

ewka656

#5115121 Napisano: 01.04.2012 06:07:49
Śląsk pozdrawia Pomorze... emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

mia

#5115171 Napisano: 01.04.2012 06:42:02
ewka656 napisał(a):

Śląsk pozdrawia Pomorze... emotka emotka emotka emotka emotka

Wzajemnie emotka

A teraz to mnie naprawdę wkurzyła ta pogoda pierwszo-kwietniowa. Mało, że 5 stopni, mało że wieje, jakby łeb chciało urwać i odczuwalna temperatura jest na zerze w najlepszym wypadku, to jeszcze lać zaczęło... emotka
0 0

linka132

#5115179 Napisano: 01.04.2012 06:45:15
wkurza mnie katarzyna s ktora wygrywa wswzystkie konkursy na fb!!!
0 0

martunik3

#5115554 Napisano: 01.04.2012 08:53:34
wkurza mnie pogoda, święta wielkanocne tuż tuż, a tu śnieg emotka
może choinkę mam ubrać emotka
0 0

Gość: krzyszu

#5115588 Napisano: 01.04.2012 09:08:29
Orange i usługa przelew sms emotka szkoda, że zmniejszyli limit emotka
0 0

notta

#5115593 Napisano: 01.04.2012 09:11:44
wkurza mnie koniec weekendu oraz że nic produktywnego nie udało mi się osiągnąć przez te 2 dni emotka
0 0

dolly

#5115604 Napisano: 01.04.2012 09:18:02
mia napisał(a):

nocti napisał(a):

Dokładnie Nocti emotka
Mia no coś Ty, ja dobrze odebrałam Twój post, nie chciałam CI popsuć radości emotka Pisałam z przymrużeniem oka, bo tez bym wolała jak Nocti podziwiać wichurę na morzu...
0 0

bezaczek7

#5115627 Napisano: 01.04.2012 09:31:54
wkurzyła mnie wiadomość od all.
któryś sprzedający wycofał moją ofertę, choc już wpłaciłam pieniądze. ani info która to oferta ani do którego sprzedającego mam pisać o zwrot kasy a wiadomość tylko o złej cenie i że przez to odwołana emotka nie wiem już nic emotka poczekam do jutra
0 0