Wkurza mnie...

asia670

#5108180 Napisano: 29.03.2012 04:17:03
dolly napisał(a):

A może to nie podwyzka, tylko jakaś premia? bo kilkaset złotych to dość dużo..

podwyżka,podwyżka
0 0

dolly

#5108186 Napisano: 29.03.2012 04:20:00
skoro brat się zwolnił, to ciekawie nie jest.
Ja bym szukała czegoś, a teraz tylko zacisnąć zęby.... od razu mówię, ja bym nie potrafiła
0 0

Gość: maro

#5108188 Napisano: 29.03.2012 04:20:12
ashley878

Wiesz,ze jest taki psychol i kota puszczasz z domu
emotka
0 0

dolly

#5108238 Napisano: 29.03.2012 04:29:47
maro napisał(a):

Wiesz,ze jest taki psychol i kota puszczasz z domu
emotka

nie no, bez przesady, co ma go w domu na sznurku trzymać? koty to wedrowcy i siedzieć w domu nie mogą
0 0

ashley878

#5108240 Napisano: 29.03.2012 04:30:02

to jest domek jednorodzinny jak kotek tak przeraźliwie miałcy to trudno mu odmówić, dziś kupiliśmy smycz i kilkumiesięczny zapas żwirku więc kotek będzie chodził na uwięzi przez tego psychola ale przynajmniej będzie bezpieczny.
0 0

Gość: maro

#5108299 Napisano: 29.03.2012 04:51:07
ashley878 napisał(a):

to jest domek jednorodzinny jak kotek tak przeraźliwie miałcy to trudno mu odmówić, dziś kupiliśmy smycz i kilkumiesięczny zapas żwirku więc kotek będzie chodził na uwięzi przez tego psychola ale przynajmniej będzie bezpieczny.

to super,a kotka wykastrowana? to pomaga na miauczenie (czyt ruja) i hormony nie będą jej męczyć.
0 0

maria1980

#5108341 Napisano: 29.03.2012 05:03:55
ashley878 napisał(a):

Wkurza mnie brak człowieczeństwa emotka Jestem załamana. Rok temu zginął mi kot którego ocaliłam od śmierci i razem przeszłam z nim przez pół roku rehabilitacji żeby żył. Kociak nie wrócił na noc do domu rano słychać było przeraźliwe miauczenia kiedy wybiegłam na dwór usłyszałam tylko trzaśnięcie drzwi od samochodu sąsiada i z piskiem opon odjechał. Podejrzewałam że wywiózł kota i zrobił mu krzywdę, nie przyznawał się a ja nie miałam dowodów. Mamy jeszcze jednego kotka, wczoraj sytuacja się powtórzyła, nie wrócił na noc a o 5 rano obudziło mnie głośne miauczenia, wyszliśmy z narzeczonym na dwór w poszukiwaniu kici. Kotek był uwięziony w klatce u sąsiada na podwórku gotowy do wywiezienia. Na osiedlu zginęło już kilka kotków a psy są podrywane i znajdywane przy drodze na poboczu! Poradźcie mi co mam zrobi emotka Jestem w szoku kicia jest przestraszona z nami w domu, nie chce zejść z kolan nie wiem co on jej robił emotka . Cała sytuacja ma miejsce na obrzeżach miasta, to nie jest wieś i wolna amerykanka a nie mogę sobie poradzić z tym człowiekiem. Dodam że nie jest to obłąkana osoba, facet jest sytuowany! Ma klatki z zapadkami, włada do nich jedzenie z trutkami jak zwierzak tam wchodzi zostaje automatycznie zatrzaśnięty!! Jestem w szoku i chce mi się płakać że nie udało mi się ocalić naszego poprzedniego kotka emotka

masakra !!!
0 0

ashley878

#5108421 Napisano: 29.03.2012 05:18:44
maro napisał(a):

ashley878 napisał(a):

to super,a kotka wykastrowana? to pomaga na miauczenie (czyt ruja) i hormony nie będą jej męczyć.

To jest przybłęda, przyszła do nas 5 lat temu i była już wykastrowana więc z tym wszystko w normie ale miałczek z niej straszny emotka
0 0

smsowicz

#5108595 Napisano: 29.03.2012 05:58:58
maria1980 napisał(a):

ashley878 napisał(a):

Wkurza mnie brak człowieczeństwa emotka Jestem załamana. Rok temu zginął mi kot którego ocaliłam od śmierci i razem przeszłam z nim przez pół roku rehabilitacji żeby żył. Kociak nie wrócił na noc do domu rano słychać było przeraźliwe miauczenia kiedy wybiegłam na dwór usłyszałam tylko trzaśnięcie drzwi od samochodu sąsiada i z piskiem opon odjechał. Podejrzewałam że wywiózł kota i zrobił mu krzywdę, nie przyznawał się a ja nie miałam dowodów. Mamy jeszcze jednego kotka, wczoraj sytuacja się powtórzyła, nie wrócił na noc a o 5 rano obudziło mnie głośne miauczenia, wyszliśmy z narzeczonym na dwór w poszukiwaniu kici. Kotek był uwięziony w klatce u sąsiada na podwórku gotowy do wywiezienia. Na osiedlu zginęło już kilka kotków a psy są podrywane i znajdywane przy drodze na poboczu! Poradźcie mi co mam zrobi emotka Jestem w szoku kicia jest przestraszona z nami w domu, nie chce zejść z kolan nie wiem co on jej robił emotka . Cała sytuacja ma miejsce na obrzeżach miasta, to nie jest wieś i wolna amerykanka a nie mogę sobie poradzić z tym człowiekiem. Dodam że nie jest to obłąkana osoba, facet jest sytuowany! Ma klatki z zapadkami, włada do nich jedzenie z trutkami jak zwierzak tam wchodzi zostaje automatycznie zatrzaśnięty!! Jestem w szoku i chce mi się płakać że nie udało mi się ocalić naszego poprzedniego kotka emotka

masakra !!!

Koty najczęściej są przejeżdżane przez samochody swoich panów/pań tuż pod domem - nie umyślnie - po prostu koty są takie głupie i włażą pod koła.
Nie jest obłąkany, a podrywa psy, wykorzystuje i wypuszcza?

Mnie wkurzają zwierzaki puszczane samopas - powinny być tylko na smyczy. Ostatnio zatrzymałem się skuterkiem przy lesie. Ruszam, a tu zaczyna gonić mnie 90kg Bernardyn mało co mi tyłka nie odgryzł. A za mną samochód musiał się zatrzymać żeby nie przejechać bestii. Gdzie ludzie mają wyobraźnię?! Chomik, kot, nieważne - każdy zwierz powinien być na smyczy.
0 0

ashley878

#5109040 Napisano: 29.03.2012 08:17:17
smsowicz napisał(a):

Koty najczęściej są przejeżdżane przez samochody swoich panów/pań tuż pod domem - nie umyślnie - po prostu koty są takie głupie i włażą pod koła.
Nie jest obłąkany, a podrywa psy, wykorzystuje i wypuszcza?

Mnie wkurzają zwierzaki puszczane samopas - powinny być tylko na smyczy. Ostatnio zatrzymałem się skuterkiem przy lesie. Ruszam, a tu zaczyna gonić mnie 90kg Bernardyn mało co mi tyłka nie odgryzł. A za mną samochód musiał się zatrzymać żeby nie przejechać bestii. Gdzie ludzie mają wyobraźnię?! Chomik, kot, nieważne - każdy zwierz powinien być na smyczy.

Mnie ta sytuacja niestety nie bawi tak jak ciebie, ale gratulacje poczucia humoru, zwierzaka raczej nie masz a jeśli masz to wyślij mi swoje zdjęcie z chomikiem na smyczy to też się pośmieje emotka
0 0

Gość: katrin22

#5109054 Napisano: 29.03.2012 08:23:31
ashley878 napisał(a):

Zbierz dowody, gość nie jest Bogiem żadnym. Będziesz mieć dowody to na policję z nimi
0 0

Gość: iwonciaaa

#5109093 Napisano: 29.03.2012 08:39:13
Mój przyjaciel zapomniał o moich urodzinach emotka jakoś tak przykro...
0 0

zmudek

#5109104 Napisano: 29.03.2012 08:45:17
Wkurza mnie to że jeszcze nic nie wygrałem:(
0 0

Gość: bip

#5109138 Napisano: 29.03.2012 09:01:06
ashley878 napisał(a):

co to znaczy, że podrywa? sorry ale nie kumam w tym kontekście emotka
0 0

Gość: katrin22

#5109151 Napisano: 29.03.2012 09:07:42
chodziło pewnie o porywa
0 0

Gość: l0ginka

#5109156 Napisano: 29.03.2012 09:09:42
bip napisał(a):

ashley878 napisał(a):

Wkurza mnie brak człowieczeństwa ,,,,,,,,, kotka emotka

chyba chodzi o to, że koty są jakby porywane lub podrywane/podnoszone za futerko do góry i wywożone gdzieś.

W temacie: wkurza mnie ból głowy.
0 0

Gość: l0ginka

#5109171 Napisano: 29.03.2012 09:15:19
*psy są podrywane (koty pewnie zresztą również)
0 0

dolly

#5109228 Napisano: 29.03.2012 09:56:06
iwonciaaa napisał(a):

zadzwoni jutro emotka

Ps. emotka emotka emotka
0 0

ashley878

#5109447 Napisano: 30.03.2012 07:37:10
katrin22 napisał(a):

chodziło pewnie o porywa

l0ginka napisał(a):

*psy są podrywane (koty pewnie zresztą również)

l0ginka napisał(a):

bip napisał(a):

ashley878 napisał(a):

Wkurza mnie brak człowieczeństwa ,,,,,,,,, kotka emotka

chyba chodzi o to, że koty są jakby porywane lub podrywane/podnoszone za futerko do góry i wywożone gdzieś.

W temacie: wkurza mnie ból głowy.

O jejku jak mi się podoba wasza interpretacja emotka Przepraszam ale tak mi poprawiło i nie zauważyłam podtruwa miało być czyli po prostu truje emotka
0 0

jola29k

#5109453 Napisano: 30.03.2012 07:40:20
dolly napisał(a):

iwonciaaa napisał(a):

zadzwoni jutro emotka

Ps. emotka emotka emotka

emotka emotka emotka emotka emotka emotka
wszystkiego najlepszego
0 0