Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: sophie
Moim zdaniem ,może ochroniarz miał ku temu powody ? Nie znasz sytuacji ,może wcześniej go upominali i prosili ? Moze codziennie przychodził do nich i stwarzał problemy ,a cierpliwość kiedys się kończy tak ?
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie ma dla mnie wystarczającego powodu, do uderzenia człowieka, który się tego nie spodziewa..
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co by nie robił, nie miał ochraniarz prawa go bić, może go obezwładnić i wezwać policję, ale bić
Jak będzie się ludziom na wszystko pozwalać, to kiedyś moze to spotkać ciebie i czy kogoś z bliskich
Mieli problem, to wzywa się policję, a nie gra twardziela, który może zgnoić słabszych
Wkurza mnie znieczulica
Gość: iwonciaaa
a to swoją drogą
ze znieczulicą mamy do czynienia wszędzie.
Mam wrażenie, że Ci wszyscy ludzie z sercem z kamienia, którym się świetnie powodzi, nie przyjmują do siebie w ogóle, że kiedyś może się coś zmienić.
delfinka101
Postów 5761
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: iwonciaaa
Wiadomo, ja też rozumiem takie sytuacje. W MC i nie tylko wielokrotnie się spotykałam z tym, że pojawiały się takie osoby. A trudno jest wypić kawę, albo coś zjeść... gdy co chwilę ktoś prosi o drobne, albo po prostu siedzi i brzydko pachnie, np.
Myślę, że jednak uderzenie kogoś- niezależnie czy to bogaty biznesmen w garniturku, czy bezdomny to duże nadużycie;/
renatak0
Postów 3106
Data rejestracji 09.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak sie wsciekłam, że teraz jak wejdzie do pracy jakiś bezdomny z miejsca mówie wstep wzbroniony, wiem że nie wszyscy są tacy ale uraz został
Gość: iskierka
Gość: bc14
Gość: gracet
odsyłam do opisu http://newu.pl/light-eyes-ultra-2/ zabieg stworzony został dla wszystkich którzy od lat walczą z opuchlizną, sińcami i drobnymi zmarszczkami....
rzeczywiście, zabieg ma trwać krótko - i tyle trwał;)
może gdybym wysłała na niego moją mamę to efekt byłby widoczny - nie pomyślałam:P
Agnes
Postów 3085
Data rejestracji 27.10.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Gość: lukasz04
Taką samą refleksję miałem, przecież do nich też mogą zadzwonić i co wtedy? no chyba że mają sporo paragonów albo nie wierzą w swoje możliwości...
luckymen
Postów 1226
Data rejestracji 21.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przecież jest do 31.05
Agnes
Postów 3085
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
zapewne mają duzo paragonów ale przez to może nie być listy rezerwowej
sporo osób gra bez paragonu wiedząc, że i tak znajda się naiwni co go im sprzedadzą
Gość: lucja
SAMA ZROBIŁAM UCZCIWIE ZAKUPY I D...A- NIE WYGRAŁAM
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Agnes
Postów 3085
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
akurat tu nie grałam
ale też zawsze kupuję uczciwie i naiwnie czekam na nagrodę
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rozwalony laptop
Syn pomylił, go z ipadem
Najgorsze,że nigdy przenigdy nie ruszał mojego laptopa, a że ipad leżał obok ...
I tak koniec z wygodnym korzystaniem, czas przesiąść się na wiecznie wieszającego się kompa
Gość: katrin22
Głowa do góry! matryce nie są bardzo drogie, sprawdź jaka to była i na all znajdziesz tanio używkę.
notta
Postów 8885
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
p.s. musiałam się wyżalić, teraz mi lżej
Szczęśliwych paragonów życzę
|