Wkurza mnie...

Gość: sophie

#5116239 Napisano: 02.04.2012 10:15:26
dolly napisał(a):

lucja napisał(a):

To trzeba było tego pijaka do domu wziąć.... Jacy tu wszyscy dobroduszni az mdli.

Wybierz się do tego Mc'a, niech Cię walnie ten ochroniarz, zwymiotujesz i od razu przestanie CIe mdlić
Nie ma znaczenia, że był bezdomny czy pijany- robi sie to inaczej, a nie bijąc.
Sophie
Rozumiem, że Go nie chcieli, bardzo dobrze to rozumiem, ale to nie zmienia faktu, że człowiek został uderzony i tego już nie rozumiem.
Napisane zostało, że został uderzony nie szturchnięty.
Najłatwiej pokazać siłę na słabszym, wtedy jest jest kimś

Moim zdaniem ,może ochroniarz miał ku temu powody ? Nie znasz sytuacji ,może wcześniej go upominali i prosili ? Moze codziennie przychodził do nich i stwarzał problemy ,a cierpliwość kiedys się kończy tak ? emotka
0 0

dolly

#5116253 Napisano: 02.04.2012 10:22:16
A od czego w takim razie jest policja czy straż miejska?
Nie ma dla mnie wystarczającego powodu, do uderzenia człowieka, który się tego nie spodziewa..
0 0

kalisto1986

#5116315 Napisano: 02.04.2012 10:42:54
sophie napisał(a):

dolly napisał(a):

lucja napisał(a):

To trzeba było tego pijaka do domu wziąć.... Jacy tu wszyscy dobroduszni az mdli.

Wybierz się do tego Mc'a, niech Cię walnie ten ochroniarz, zwymiotujesz i od razu przestanie CIe mdlić
Nie ma znaczenia, że był bezdomny czy pijany- robi sie to inaczej, a nie bijąc.
Sophie
Rozumiem, że Go nie chcieli, bardzo dobrze to rozumiem, ale to nie zmienia faktu, że człowiek został uderzony i tego już nie rozumiem.
Napisane zostało, że został uderzony nie szturchnięty.
Najłatwiej pokazać siłę na słabszym, wtedy jest jest kimś

Moim zdaniem ,może ochroniarz miał ku temu powody ? Nie znasz sytuacji ,może wcześniej go upominali i prosili ? Moze codziennie przychodził do nich i stwarzał problemy ,a cierpliwość kiedys się kończy tak ? emotka

Co by nie robił, nie miał ochraniarz prawa go bić, może go obezwładnić i wezwać policję, ale bić emotka
Jak będzie się ludziom na wszystko pozwalać, to kiedyś moze to spotkać ciebie i czy kogoś z bliskich emotka
Mieli problem, to wzywa się policję, a nie gra twardziela, który może zgnoić słabszych

Wkurza mnie znieczulica
0 0

Gość: iwonciaaa

#5116350 Napisano: 02.04.2012 10:57:04
kalisto1986 napisał(a):

Wkurza mnie znieczulica

a to swoją drogą emotka
ze znieczulicą mamy do czynienia wszędzie.
Mam wrażenie, że Ci wszyscy ludzie z sercem z kamienia, którym się świetnie powodzi, nie przyjmują do siebie w ogóle, że kiedyś może się coś zmienić.

0 0

delfinka101

#5116356 Napisano: 02.04.2012 10:59:19
Z tymi bezdomnymi w McD to jest różnie.U nas w Toruniu na Grudziadzkiej też taki jeden stale przychodził a oni nie mają ochrony,wzywali policję oni go wyprowadzali a za chwilę on wracał i w dodatku złośliwie załatwiał się tam gdzie siedział....Nie jestem za biciem nikogo ale wiem,ze czasami potrafia być bardzo wredni i złośliwi
0 0

Gość: iwonciaaa

#5116365 Napisano: 02.04.2012 11:03:14
delfinka101 napisał(a):

Z tymi bezdomnymi w McD to jest różnie.U nas w Toruniu na Grudziadzkiej też taki jeden stale przychodził a oni nie mają ochrony,wzywali policję oni go wyprowadzali a za chwilę on wracał i w dodatku złośliwie załatwiał się tam gdzie siedział....Nie jestem za biciem nikogo ale wiem,ze czasami potrafia być bardzo wredni i złośliwi

Wiadomo, ja też rozumiem takie sytuacje. W MC i nie tylko wielokrotnie się spotykałam z tym, że pojawiały się takie osoby. A trudno jest wypić kawę, albo coś zjeść... gdy co chwilę ktoś prosi o drobne, albo po prostu siedzi i brzydko pachnie, np.
Myślę, że jednak uderzenie kogoś- niezależnie czy to bogaty biznesmen w garniturku, czy bezdomny to duże nadużycie;/
0 0

renatak0

#5116385 Napisano: 02.04.2012 11:10:33
Ja tez nie bronie ochroniarza bo tak nie można , ale opowiem moją historie.Do mojej pracy przychodził przez pewien czas bezdomny.Dawałam mu swoje kanapki nawet czasami parzyłam herbate. Wszystko było ok do czasu, gdy raz nie miałam ze soba śniadania.Facet nie chciał uwierzyć,przy obcych ludziach (klientach) wyzwał mnie od nienażartych ku...w i tym podobne.Byłam w szoku.
Tak sie wsciekłam, że teraz jak wejdzie do pracy jakiś bezdomny z miejsca mówie wstep wzbroniony, wiem że nie wszyscy są tacy ale uraz został
0 0

Gość: iskierka

#5116525 Napisano: 02.04.2012 12:08:15
Wkurza mnie że nadziałam się w carrfour na promocje frytek.Kilka razy sprawdziłam nazwę, firmę i wage co oby nie pomylic ich z innymi .Cena wywieszona niecałe 10zł, w domu zerkam na paragon a tam 20,39 zł emotka
0 0

Gość: bc14

#5116537 Napisano: 02.04.2012 12:11:58
wkrzam się,ze kupiłam marsa a promocja sie skonczyła i w dodatku pojdzie w boczki buu
0 0

Gość: gracet

#5116683 Napisano: 02.04.2012 12:46:04
samantha22 napisał(a):

gracet napisał(a):

wkurzyłam się na sponsora konkursu!!!!!...

moja mama też na nim była i preparat również wstrzyknięto jej w dolne powieki (nie wiem, kto Ci powiedział, że ma być dookoła oka)
na YT jest filmik z tym zabiegiem ( http://www.youtub.../watch?v=1Rv6xDN3HJ0 ) także można było sobie wcześniej zobaczyć na czym to bedzie polegało
Zabieg miał na celu usunięcie sińców i obrzęków pod oczami, a nie kurzych łapek emotka

moja mama jest bardzo zadowolona z efektów emotka

odsyłam do opisu http://newu.pl/light-eyes-ultra-2/ zabieg stworzony został dla wszystkich którzy od lat walczą z opuchlizną, sińcami i drobnymi zmarszczkami....
rzeczywiście, zabieg ma trwać krótko - i tyle trwał;)
może gdybym wysłała na niego moją mamę to efekt byłby widoczny - nie pomyślałam:P
0 0

Agnes

#5116689 Napisano: 02.04.2012 12:48:23
wkurza mnie że jeszcze nie skończyli dzwonić do laureatów konka wedel w tesco a już ludzie chcą sprzedawać paragony
0 0

Gość: lukasz04

#5116695 Napisano: 02.04.2012 12:50:36
Agnes napisał(a):

wkurza mnie że jeszcze nie skończyli dzwonić do laureatów konka wedel w tesco a już ludzie chcą sprzedawać paragony

Taką samą refleksję miałem, przecież do nich też mogą zadzwonić i co wtedy? no chyba że mają sporo paragonów albo nie wierzą w swoje możliwości...
0 0

luckymen

#5116700 Napisano: 02.04.2012 12:52:17
bc14 napisał(a):

wkrzam się,ze kupiłam marsa a promocja sie skonczyła i w dodatku pojdzie w boczki buu

przecież jest do 31.05 emotka
0 0

Agnes

#5116717 Napisano: 02.04.2012 12:56:09
lukasz04 napisał(a):

Agnes napisał(a):

Taką samą refleksję miałem, przecież do nich też mogą zadzwonić i co wtedy? no chyba że mają sporo paragonów albo nie wierzą w swoje możliwości...

zapewne mają duzo paragonów ale przez to może nie być listy rezerwowej
sporo osób gra bez paragonu wiedząc, że i tak znajda się naiwni co go im sprzedadzą
0 0

Gość: lucja

#5116806 Napisano: 02.04.2012 01:15:46
WKURZA MNIE TAKIE COŚ

monikar napisał(a):

poszukuję paragonu na konsolę z Leclerc pw

malenka89 napisał(a):

Ja również poszukuję paragonu z Leclerca z datą do 3 marca.

emotka

SAMA ZROBIŁAM UCZCIWIE ZAKUPY I D...A- NIE WYGRAŁAM
0 0

agamaty

#5117444 Napisano: 02.04.2012 03:22:22
zle się dzieje, zle... zeby przy takim poniedzialku nic nie wygrac?? nawet krzyzowki w teco??
0 0

Agnes

#5117607 Napisano: 02.04.2012 04:08:56
lucja napisał(a):

WKURZA MNIE TAKIE COŚ

monikar napisał(a):

poszukuję paragonu na konsolę z Leclerc pw

malenka89 napisał(a):

Ja również poszukuję paragonu z Leclerca z datą do 3 marca.

emotka

SAMA ZROBIŁAM UCZCIWIE ZAKUPY I D...A- NIE WYGRAŁAM

akurat tu nie grałam
ale też zawsze kupuję uczciwie i naiwnie czekam na nagrodę
emotka
0 0

kalisto1986

#5117695 Napisano: 02.04.2012 04:34:47
Wkurza mnie, może bardziej nie wkurza a hmm smuci ?
rozwalony laptop emotka
Syn pomylił, go z ipadem emotka naciskał na monitor,a że nie łapało to mocniej i tak poszła matryca emotka
Najgorsze,że nigdy przenigdy nie ruszał mojego laptopa, a że ipad leżał obok ...
I tak koniec z wygodnym korzystaniem, czas przesiąść się na wiecznie wieszającego się kompa emotka
0 0

Gość: katrin22

#5117841 Napisano: 02.04.2012 05:20:34
kalisto1986 napisał(a):

Wkurza mnie, może bardziej nie wkurza a hmm smuci ?
rozwalony laptop emotka
Syn pomylił, go z ipadem emotka naciskał na monitor,a że nie łapało to mocniej i tak poszła matryca emotka
Najgorsze,że nigdy przenigdy nie ruszał mojego laptopa, a że ipad leżał obok ...
I tak koniec z wygodnym korzystaniem, czas przesiąść się na wiecznie wieszającego się kompa emotka

Głowa do góry! matryce nie są bardzo drogie, sprawdź jaka to była i na all znajdziesz tanio używkę.
0 0

notta

#5117926 Napisano: 02.04.2012 05:43:19
o jak mnie faceci dzisiaj wkurzają.. a ten mój to na potęgę.. dlaczego oni nie potrafią zrozumieć pewnych rzeczy? By się obrazić o coś takiego? Głupi basen emotka

p.s. musiałam się wyżalić, teraz mi lżej
0 0