Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18751
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
dzasmina
Postów 2372
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak kliknęło się na nagrodę, to była ilość 0 i to od prawie tygodnia
wkurza mnie (między całą masą wkurzających rzeczy) że prawdopodobnie przepadła mi torba z biedry, a tak mi na niej zależało
btw czy oni z rezerwą dzwonią może drugi raz?
jedyna odrobina 'szczęścia' w dniu dzisiejszym, to to, że moja never ending story właśnie się zakończyła
Zdradliwa wena, raz jest raz jej nie ma...
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też uzbierałam i kiszka
Na Kinderkach też mi przepadła piłka
jola29k
Postów 2323
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
dziś mam spotkanie z księdzem w sprawie dzieci komunijnych znowu będzie gadał to samo ma tylko nadzieje ze znowu nie zmieni godziny mszy dla dzieci ,to mnie wkurza a jutro mam jeszcze dwie wywiadówki , a na dodatek pani która miała mi piec ciasto na komunie rozmyśliła się bo musi komuś innemu upiec z rodzinny i teraz jej się przypomniało a komunia 20 maja
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delfinka101
Postów 5761
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzieuję..:)
anta
Postów 271
Data rejestracji 03.03.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w spr. pobieraczka : NIC NIE PŁAÆ
olunka
Postów 8534
Data rejestracji 03.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
ja bym ci upiekła ciasto, ale chyba za daleko mieszkamy od siebie:(
\"...To piosenka, która mówi
Jak się nie ma, co się lubi
To nie lubi się i tego, co się ma.\"
Gość: vilemo
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
petunija1
Postów 2507
Data rejestracji 24.11.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
vilemo wkurzasz się,że nie możesz dotrzymać obietnicy ??
W temacie ząb.
Gość: ati88
ja na zajeciach pozmałam moją miłość
była ławka w ktorej zawsze nasza grupka siedziała, na tak zwanych tyłach, mała sala wszyscy meiścilismy sie na styk nasze miejsca zawsze były wolne raz wchdzimy a tam ktos siedzi jakis nowy.. no nie
ale fakt faktem, jak cos nie wyjdzie to zawsze beda jakies kwasy..
a mnie dalej wkurza doradca smaku
Gość: gracet
był taki jeden kiedyś ze mną na zajęciach ... a teraz chrapie przed telewizorem:P
masza
Postów 7696
Data rejestracji 11.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy.
Colette
niestety my totalnie nie kompatybilni jesteśmy - nawet wspólnie pochrapać przed telewizorem byśmy nie mogli...
co zabawne - to jest wykład specjalizacyjny - dobrowolny -chodzę na niego drugi raz, bo za pierwszym razem też musiałam w maju zerwać z chłopakiem, z którym siedziałam w ławce
Gość: estrella
mia
Postów 17585
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 25
Tyle w temacie.
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
jola29k
Postów 2323
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
daleko ja mieszkam w Zdzieszowicach woj. Opolskie
Gość: szunia
poczytaj tutaj --> http://wyborcza.b...zeciw_portalowi.html