Wkurza mnie...

Gość: ewa1982

#5143411 Napisano: 16.04.2012 11:23:19
i wkurzam się na moje błedy ort....
0 0

efelinkaaa

#5143414 Napisano: 16.04.2012 11:24:14
W moim mieście padła głowna wygrana w lotto... Jeden kupon na chybił trafił i jest emotka Oczywiście to mnie nie wkurza, ale...
To było w sobotę... gnębiłam męża, aby pojechał ze mną do leclerca na zakupy (akurat tam padła wygrana).. nie chciało mu się.. a miałam taką piekielną ochotę zagrać ptzy okazji w lotka, tyle dziwnych okoliczności było, tak jakby jakaś magiczna siła pchała mnie ku kolekturze, haha.. to mogłam być JA! emotka

0 0

Gość: wera

#5143424 Napisano: 16.04.2012 11:28:13
Wkurza mnie pani z pewnej agencji wygrałam nagrodę wartą ok 20 zł i codziennie telefon że mam coś im dosłać emotka

0 0

ziolko

#5143427 Napisano: 16.04.2012 11:29:25
wera napisał(a):

Wkurza mnie pani z pewnej agencji wygrałam nagrodę wartą ok 20 zł i codziennie telefon że mam coś im dosłać emotka

co masz dosyłać? emotka i co wygrałaś?
0 0

Gość: wsciekly

#5143432 Napisano: 16.04.2012 11:30:12
efelinkaaa napisał(a):

W moim mieście padła głowna wygrana w lotto... Jeden kupon na chybił trafił i jest emotka Oczywiście to mnie nie wkurza, ale...
To było w sobotę... gnębiłam męża, aby pojechał ze mną do leclerca na zakupy (akurat tam padła wygrana).. nie chciało mu się.. a miałam taką piekielną ochotę zagrać ptzy okazji w lotka, tyle dziwnych okoliczności było, tak jakby jakaś magiczna siła pchała mnie ku kolekturze, haha.. to mogłam być JA! emotka

zmyj chłopu głowę i już

emotka
0 0

Gość: tato999

#5143434 Napisano: 16.04.2012 11:30:46
efelinkaaa napisał(a):

trzeba było jechać samemu emotka
0 0

Gość: bassia5

#5143441 Napisano: 16.04.2012 11:32:36
konkursy, w których warunkiem jest polubienie fb. Kuźwa fb to jakaś wyrocznia? Nie mam ochoty logować nie na tym gównie i przez to wiele konków przechodzi mi obok emotka
0 0

anialistopad

#5143453 Napisano: 16.04.2012 11:35:14
wsciekly napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

zmyj chłopu głowę i już

emotka

hehe przez miesiac obiadu nie rób ja tak miałam też kiedyś nosiło mnie do lotka jednego dnia jak nie wiem prosiłam męża by pojechał wysłał moje liczby dałam mu kupon i co sierota zgubił zapisane cyferki wysłał inne a miałabym 5 bo zawsze gram na 1 liczbach ale mu dałam do wiwatu emotka
0 0

Gość: mightyb

#5143454 Napisano: 16.04.2012 11:35:19
bassia5 napisał(a):

konkursy, w których warunkiem jest polubienie fb. Kuźwa fb to jakaś wyrocznia? Nie mam ochoty logować nie na tym gównie i przez to wiele konków przechodzi mi obok emotka

To witaj w klubie , ja omijam tez konkursy z fb ,inni się tym fb jarają a ja niee
0 0

barszcz

#5143458 Napisano: 16.04.2012 11:36:20
Wkurza mnie-moje ciągłe chorowanie!Chyba mam niski próg bólu? emotka
0 0

Gość: artemia

#5143463 Napisano: 16.04.2012 11:38:26
wsciekly napisał(a):

drzemek napisał(a):

Pier.oleni krakowscy sraksówkarze!

fryzjerów krakowskich też nie polecałbym emotka

przekazałem jednej z osób z listy Wściekłego Mikołaja voucher z Welli do jakiegoś renomowanego salonu w grodzie Kraka

i teraz mi kobiecina śle eska, że za 150 zeta fryzjerka machnęła parę razy nożyczkami, nałożyła odżywkę i udawała, że modeluje

za dziecko musiała już zapłacić

i to ma być stolica Małopolski emotka emotka emotka emotka

w Warszawie taniej emotka

to jakiś fryzjer do d.... ja ze swojego bardzo zadowolona jestem emotka - i salony Ê ¡ omijam szerokim łukiem bo są g... warte emotka
0 0

Gość: vilemo

#5143745 Napisano: 16.04.2012 01:17:43
wsciekly napisał(a):

vilemo napisał(a):

wściekły emotka dzięki za pocieszenie z tymi 2 stronami - może się uda emotka to będę się jutro meldować emotka

a teraz... Kości, paciorek i małe co nieco z żywca rodem emotka

skąd wiedziałeś? emotka emotka tylko Żywca pominęłam - w zamian za to ułożyłam dwa hasła z Playboya - 1 sprośne, 1 romantyczne - teraz tylko muszę do Tesco się wybrać... emotka melduję się z magisterką - 61 stron, a potrzebuję 80 - miałam skończyć do czwartku, ale wkurza mnie to, bo już nie mam siły i tylko gapię się w komputer...
0 0

Gość: emilka1705

#5143865 Napisano: 16.04.2012 02:08:38
ehhh....
1. Własnie dzwoniłam do przedszkola córka sie nie dostała:(
2. Szwagier nie kupił mi grilla o którego go prosiłam upierajac sie ze juz ich nie ma(wiem ze sa bo dzwoniłam do sklepu i Pani sprawdzała)
3. Mąz ma 2 zmiane, a tego nie lubie
4. Pogoda- sama z dzieciakami napakowanymi energią w domu + kupione tuje w garażu, a marzyłam o tym że je zasadzę dziś i w słońcu będę cieszyć się ich widokiem popijając kawe:(
0 0

delfinka101

#5143915 Napisano: 16.04.2012 02:22:07
artemia napisał(a):

wsciekly napisał(a):

drzemek napisał(a):

Pier.oleni krakowscy sraksówkarze!

fryzjerów krakowskich też nie polecałbym emotka

przekazałem jednej z osób z listy Wściekłego Mikołaja voucher z Welli do jakiegoś renomowanego salonu w grodzie Kraka

i teraz mi kobiecina śle eska, że za 150 zeta fryzjerka machnęła parę razy nożyczkami, nałożyła odżywkę i udawała, że modeluje

za dziecko musiała już zapłacić

i to ma być stolica Małopolski emotka emotka emotka emotka

w Warszawie taniej emotka

to jakiś fryzjer do d.... ja ze swojego bardzo zadowolona jestem emotka - i salony Ê ¡ omijam szerokim łukiem bo są g... warte emotka

powiem wam,ze salony ¡Ê w większosci sa takie same.Kiedyś w zwykłym salonie wycięłam młodemu super wzorek na włosach-smoka z rozłożonymi skrzydłami.Po 3 tygodniach włosy mu odrosły i chciałam poprawć.Byliśmy wtedy w pewnym miescie i tam wielki szyld;Salon Stylizacji Włosów.Weszliśmy i mówie,że chciałabym aby poprawili lub zrobili jakiś fajny wzorek młodemu z drugiej strony..najpierw 10 obejrzało w koncu stwierdzili ,że w takie coś się nie bawią..Oczywiscie moje dziecko nie darowało sobie komentowania i wychodząc powiedziało im; Bo żeby sie bawic to trzeba potrafić-mina fryzjerów bezcenna emotka emotka emotka
0 0

mia

#5144380 Napisano: 16.04.2012 05:22:21
Jeśli cały tydzień będzie taki, jak ten poniedziałek, to tylko się pochlastać emotka

Mało, że zero wygranych, to czego się dzisiaj nie dotknę, to chrzanię - nie zdziwię się, jak za godzinę się okaże, że nawet chodzić już nie potrafię, bo zapomniałam jak to się robi... emotka
0 0

kasia19

#5144422 Napisano: 16.04.2012 05:35:26
emilka1705 napisał(a):

ehhh....
1. Własnie dzwoniłam do przedszkola córka sie nie dostała:(
2. Szwagier nie kupił mi grilla o którego go prosiłam upierajac sie ze juz ich nie ma(wiem ze sa bo dzwoniłam do sklepu i Pani sprawdzała)
3. Mąz ma 2 zmiane, a tego nie lubie
4. Pogoda- sama z dzieciakami napakowanymi energią w domu + kupione tuje w garażu, a marzyłam o tym że je zasadzę dziś i w słońcu będę cieszyć się ich widokiem popijając kawe:(

emotka też siedze sama,mąz w pracy i mnie to wkurza bardzoemotka
0 0

masza

#5144524 Napisano: 16.04.2012 06:08:22
dzwoniłam do łowcow ...kodziki wysłane prawie 2 miesiace temu, a plecak anie bedzie, bo za pozno, pytam Pania jak j mam to dziecku powiedzieć, ktore codziennie zbierało kody z Kinder kanapki na plecak.....A reklama w telewizji wciąz leci.... emotka
0 0

dolly

#5144550 Napisano: 16.04.2012 06:19:15
czas antenowy jest wykupiony z góry to raz, a dwa to może przestaniecie mówić dziecku, że mamusia coś wygra, a potem nie wiecie gdzie oczy podziać.
Umiem czytać Masza i widzę, że dziecko samo zbierało, więc trochę inna sytuacja, ale jakbys na początku powiedziała, że to się wygrywa a nie dostaje, to nie musiałabys się teraz denerwować.
0 0

masza

#5144571 Napisano: 16.04.2012 06:23:44
dolly napisał(a):

czas antenowy jest wykupiony z góry to raz, a dwa to może przestaniecie mówić dziecku, że mamusia coś wygra, a potem nie wiecie gdzie oczy podziać.
Umiem czytać Masza i widzę, że dziecko samo zbierało, więc trochę inna sytuacja, ale jakbys na początku powiedziała, że to się wygrywa a nie dostaje, to nie musiałabys się teraz denerwować.

to nie o to chodzi, jakoś to przeżyjemy[ czytaj; wygramy inny]
chodzi o zasadę, ze to konkurs dla dzieci, reklama wciaz leci w TV, słodycze oznaczone sa pktami, wysyłałam zgłoszenie wtedy, gdy pula plecaków była duza, a tu tak wychodzi, wydaje mi się , ze cos nie tak jest dopracowane w tej promocji.....niestety nagród pocieszenia nie ma
0 0

Gość: andziakadula

#5144582 Napisano: 16.04.2012 06:27:59
masza napisał(a):

dzwoniłam do łowcow ...kodziki wysłane prawie 2 miesiace temu, a plecak anie bedzie, bo za pozno, pytam Pania jak j mam to dziecku powiedzieć, ktore codziennie zbierało kody z Kinder kanapki na plecak.....A reklama w telewizji wciąz leci.... emotka

ja też mam uzbierane kody a nagród bak:((
tak szybko coś mi się wierzyć nie chce
emotka
0 0