Wkurza mnie...

Gość: rafi323raf

#5149230 Napisano: 18.04.2012 09:11:14
A mój wydaje ostatnie tchnienie... Jednak nie chcę jeszcze go wymieniać, ma dopiero roczek!

0 0

ziolko

#5149236 Napisano: 18.04.2012 09:13:27
rafi323raf napisał(a):

A mój wydaje ostatnie tchnienie... Jednak nie chcę jeszcze go wymieniać, ma dopiero roczek!

to co ty robisz, że taki młody i taki stary jednocześnie??

mój ma 6 lat i cały czas na kablu siedzę, bo inaczej trzyma 5 minut emotka emotka emotka emotka

mam mieszane uczucia co do niego, stąd te mordki emotka

a jakos nie udaje mi się wygrać nowego emotka
0 0

Gość: rafi323raf

#5149243 Napisano: 18.04.2012 09:20:30
Sądzę, że wystarczy zrobić formata, by działał jak nowy emotka Choć i z zewnątrz nie wygląda dobrze, ciągle jakaś część wypada a i farba przy klawiaturze jest cała zdarta, już wiem, dlaczego ten model Acera był taki tani emotka
0 0

Gość: drzemek

#5149338 Napisano: 18.04.2012 11:24:45
play gej
0 0

Gość: bc14

#5149535 Napisano: 19.04.2012 08:11:59
nie wkurza mnie ale jest mi smutno, ze nie wygrałam wejsciówek na ladies night w cinema city emotka
0 0

maria1980

#5149552 Napisano: 19.04.2012 08:20:47
iwonciaaa napisał(a):

moloes napisał(a):

yuliya25 napisał(a):

A mnie wkurzyła dziś wizyta w pośredniaku - oczywiście brak ofert, bo przecież co z tego, że mam wyższe, znam 2 języki ( 1 biegle, drugi komunikatywnie) i CHCÊ pracować - ale przecież mam dziecko, które chodzi do przedszkola, które jest czynne do 17, a praca wszędzie do 18! I nie mam nikogo z kim to dziecko do 18 mogę zostawić, a mąż siedzi zagranicą emotka Przecież matki z małymi dziećmi są poprostu poszkodowane moim zdaniem! To niech stworzą miejsca pracy dla matek do 17! Po CH.. studiowałam i się kształciłam???? Muszę wybierać między pracą a rodziną????? MATOŁY emotka emotka emotka

praca w biurze do 16 emotka

w PUP-ie jak to w PUP-ie, niestety:( ludzie nawet nie mówią, że stoją w kolejce po oferty pracy, tylko w kolejce po podpis. Ja chodzę już 2 lata, poszukując stażu i przez ten czas było z 6 ofert? wszystkie dla osób po szkole np. fryzjerskiej, ekonomiku (więc w ogóle nie moja działka). Teoretycznie mogłabym sama szukać, ale co z tego jak i tak mi tego nie sfinansują. Najgorsze jest to, że kasy nie mają, stażów nie mają... a spotykasz syna dyrektorki szkoły - dostał staż, żonę radnego- właśnie dostała 2 staż, kogoś tam jeszcze z ojcem z wpływami, to to samo emotka

tez miałam problem ze stażem..wciaż nie było ofert,w końcu miłapani kazała mi samej się rozejrzeć za pracodawcą gotowym dać staż emotka Znalazłam -czekam miesiąc,dwa-idę do PUPu a tu okazuje się ,że po co mi staż w tej firmie -znaleźli mi pracę!Mogę sprzątać(praca na 3 miechy)-mówię sorki ale przecież załatwiłam sobie staż w firmie,która po 6 miesiącach mnie zatrudni!nie nie mamy kasy...Tak się wkur**** ,że zadzwoniłam do Gazety ,pani redaktor bardzo się zainteresowała i napisała piękny artykuł o tym jak pracuje Pup u nas,okazało się ,że staż dostawały tylko znajome,a takich jak ja było więcej emotka Oczywiście :miłapani wyleciała ,miłapani dyrektor też -a ja dostałam staż emotka za tydzień emotka Także dla mnie Pup przestał wówczas istnieć jako pomocna instytucja emotka prace znalzałam sama:)
0 0

Gość: lukaszroony1989

#5149574 Napisano: 19.04.2012 08:35:07
maria1980 napisał(a):

tez miałam problem ze stażem..wciaż nie było ofert,w końcu miłapani kazała mi samej się rozejrzeć za pracodawcą gotowym dać staż emotka Znalazłam -czekam miesiąc,dwa-idę do PUPu a tu okazuje się ,że po co mi staż w tej firmie -znaleźli mi pracę!Mogę sprzątać(praca na 3 miechy)-mówię sorki ale przecież załatwiłam sobie staż w firmie,która po 6 miesiącach mnie zatrudni!nie nie mamy kasy...Tak się wkur**** ,że zadzwoniłam do Gazety ,pani redaktor bardzo się zainteresowała i napisała piękny artykuł o tym jak pracuje Pup u nas,okazało się ,że staż dostawały tylko znajome,a takich jak ja było więcej emotka Oczywiście :miłapani wyleciała ,miłapani dyrektor też -a ja dostałam staż emotka za tydzień emotka Także dla mnie Pup przestał wówczas istnieć jako pomocna instytucja emotka prace znalzałam sama:)

BRAWO emotka
0 0

cc_investigator

#5149749 Napisano: 19.04.2012 09:47:01
Sama siebie dzisiaj wkurzyłam na maxa... Pierwszy raz w życiu zdarzyło mi się zapomnieć o czymś baaardzo ważnym w pracy. I tak sobie myślę, że namiętne granie w konkursach ma w tym swój udział.
Dało mi to trochę do myślenia.
0 0

kalisto1986

#5149923 Napisano: 19.04.2012 10:41:57
jolcia12 napisał(a):

biokoo napisał(a):

klisza napisał(a):

Wkurza mnie że rozwaliłam sobie dziś laptopa.Obudowa popękana - masakra emotka

oo znam ten ból - ja sobie pare dni temu zalałam herbatką - miętką emotka

nie ma co zaparzać herbatki, ino trzeba mysleć jak zarobić na nowy sprzęt emotka

Mi jednego mąż zalał colą, drugiego syn pomylił ekran z ipadem i poszła matryca emotka został mi stary rzęch stacjonarny, które nienawidzę, wcześniej używałam go tylko jak musiałam pisać coś większego, ewentualnie coś wydrukować

emotka

Wkurza mnie ciągłe nie wyspanie, chodze zamulona i myśle od rana położyć się czy sprzątać ? emotka
0 0

efelinkaaa

#5150173 Napisano: 19.04.2012 12:16:25
kalisto1986 napisał(a):

Wkurza mnie ciągłe nie wyspanie, chodze zamulona i myśle od rana położyć się czy sprzątać ? emotka

Ja mam to samo... w dodatku od kilku dni kręci mi się w głowie, boli mnie brzuch i mam mdłości.. ale te zawroty są okropne, szczególnie wieczorami..
Jutro wizyta u lekarza. W ciąży nie jestem, lekarz stawia na skutki uboczne po długim stosowaniu antybiotyków.. Może jutro dowiem się więcej.
Idę dalej leżeć emotka
0 0

Gość: nocti

#5150664 Napisano: 19.04.2012 04:25:44
Wkurzył mnie gość z Allegro. Ostatni raz wysłałam coś za pobraniem. Nigdy się nie nacięłam więc musiał być pierwszy raz. Niby ma firmę, niby powinien poważnie traktować transakcje, ale nie...
Miałam obawy jak w śledzeniu przesyłki zobaczyłam, że awizowana... Napisałam mail jeden i drugi, napisałam przypomnienie przez Allegro i ostatecznie dzwoniłam 2 razy. Za drugim powiedział, że dziękuje i właśnie odebrał. No to czekam na pobranie, ale wiadomo... zanim poczta wyśle przelew to trochę minie. Oglądam codziennie czy zmienił się status przesyłki na stronie śledzenia.
I dziś się zmienił - wraca do mnie emotka emotka emotka Czyli jeszcze zapłacę za wysyłkę dodatkową opłatę. W ten sposób straciłam kilkanaście złotych na wysyłkę emotka I co? Dam mu negatywa, dostanie punkt karny, Allegro zwróci prowizje, a koszty przesyłki? SZLAG!!!
0 0

Gość: goralecka

#5151273 Napisano: 19.04.2012 09:23:18
Wkurzam się sama na siebie, że zajrzałam do aplikacji ile czasu spędziłaś na fb i wyszła gigantyczna liczba godzin. Teraz mam poczucie potwornego marnowania czasu emotka
0 0

zmudek

#5151280 Napisano: 19.04.2012 09:27:40
A mnie wkurza że ludzie którzy tutaj klikają zabierają sobie nawzajem konkursy,mają swoje jakieś tam do klikania a mimo wszystko pchają się do innych konkursów nie dając szans innym na wygranie czegokolwiek..
ŻAL
0 0

dolly

#5151340 Napisano: 19.04.2012 10:31:37
zmudek napisał(a):

A mnie wkurza że ludzie którzy tutaj klikają zabierają sobie nawzajem konkursy,mają swoje jakieś tam do klikania a mimo wszystko pchają się do innych konkursów nie dając szans innym na wygranie czegokolwiek..
ŻAL

a to juz niestety wszyscy, którzy kiedyś klikali- przerabiali- taki portal.... konkursowy emotka
0 0

Gość: shorty87

#5151342 Napisano: 19.04.2012 10:33:56
dolly napisał(a):

zmudek napisał(a):

ŻAL

a to juz niestety wszyscy, którzy kiedyś klikali- przerabiali- taki portal.... konkursowy emotka

chciałam to samo napisać zależało mi na konkursie chcę bratu wygrać piłkę i jak widzę jak inni się pchają mając kilka linków już to mi się rzygać chce:/ wiem, że na pewno z nimi nie wygram, ale będę dalej zbierać a na koniec znowu się wkurzę, że się nie udało
emotka już boję się pytać niektórych o głosy ze strachu, że sami wezmą w tym udział bez sensu...
0 0

yuliya25

#5151503 Napisano: 20.04.2012 07:43:33
Ostatnio tu ludzie się wkurzali na przedszkola i Panie z przedszkola, co to nie mają chęci powiadomienia rodziców o czymkolwiek. Ja dziś wkurzyłam się na sytuację odwrotną - mała chodzi do przedszkola prywatnego, dzieciaczków jest mało, ok 12, Pań aż 5, pracują po 2 na zmianę. Pani właścicielka też pracuje jako przedszkolanka, bo to przedszkole jest zrobione z połowy jej domu. No i kontakt jest znakomity - o wszystkim mówią same, albo czekają na rodziców żeby powiadomić, albo dzwonią, bo kontakt telefoniczny mają ze wszystkimi. Dziś dzieciaki mają przedstawienie, dla nas - rodziców. Babki trąbią o tym od tygodnia, na drzwiach wisi ogłoszenie, razem z dzieciakami zrobili zaproszenia, więc wszyscy wiedzą. Pani właścicielka osobiście powiadomiła wszystkich rodziców, że dziewczynki mają dziś być ubrane na zielono ( grają żabki ) a chłopcy jakoś tam. Dziś przywiozłam małą ( oczywiście całą zieloną od rajstop po frotki ) i co ja widzę? Dziewczynki wystrojone omal że nie w suknie balowe, ale RÓŻOWO-BIAŁO-NIEBIESKIE! Na zielono była ubrana tylko jeszcze 1 dziewczynka opócz mojej. I ja się pytam - czy rodzice są daltonistami, czy mają źle w głowie. Przecież to nie rewia mody do cholery jasnej! Dziewczynki mają być żabkami!!! Nie rozumiem tego. Przecież to dzieciakom będzie smutno, że nie są ubrani tak jak trzeba, ale rodzice będą pewnie pęcznieć z dumy że stać ich na sukienkę za 100-200 zeta...
0 0

ziolko

#5151510 Napisano: 20.04.2012 07:45:52
yuliya25 a może oni widzieli jakieś żabki różowo-białe??

;)
0 0

masza

#5151520 Napisano: 20.04.2012 07:49:25
A mnie wkurza, ze ludzie nie szanują zwierzat emotka to co czytam na FB to sie w głowie nie miesci, że ludzi są tak okrutni emotka
0 0

Gość: vilemo

#5151533 Napisano: 20.04.2012 07:54:31
ziolko napisał(a):

yuliya25 a może oni widzieli jakieś żabki różowo-białe??

;)

jak widzieli to ja poproszę takie same leki emotka
0 0

anialistopad

#5151537 Napisano: 20.04.2012 07:56:36
A mnie wkurza ze od 18 nie mam kompa w naprawie jest.dzwoniłam i powiedział mi ze dopiero zaczął go teraz robic ciekawe czy go dzis odbiore.wkurza mnie net z telefonu
0 0