Wkurza mnie...

notta

#5158979 Napisano: 24.04.2012 01:49:52
wkurzył mnie konk milionkobiet levis.. tylle fajnych nagród a u mnie nic.. nawet głosy sobie pozbierałam emotka emotka

a tak chciałam chociaż spodnie
0 0

Gość: vilemo

#5159251 Napisano: 24.04.2012 05:01:36
wkurzam się na siebie - powinnam sobie koszulkę zrobić z napisem Nie nadaję się do związków - trzeci chłopak w tym miesiącu odpadł po pierwszej randce - w zasadzie to ja odpadłam emotka a taki miałam dobry dzień... nawet nowe sprośne wierszyki na Playboya ułożyłam i znów wszystko emotka
0 0

denira

#5159256 Napisano: 24.04.2012 05:05:36
vilemo napisał(a):

wkurzam się na siebie - powinnam sobie koszulkę zrobić z napisem Nie nadaję się do związków - trzeci chłopak w tym miesiącu odpadł po pierwszej randce - w zasadzie to ja odpadłam emotka a taki miałam dobry dzień... nawet nowe sprośne wierszyki na Playboya ułożyłam i znów wszystko emotka

widocznie nie trafiłaś na swojego
0 0

cc_investigator

#5159271 Napisano: 24.04.2012 05:13:18
Sama siebie wkurzyłam znowu dzisiaj. Wygrałam piłkę z Turka. Super. Mąż oświadcza, że musi wpaść na pocztę, więc chwytam kopertę, paragon, opakowanie po turku (podkreślam opakowanie, nie opakowania), piszę liścik miłosny. Mąż wysyła, a po 2h przypomina mi się, że powinnam wysłać 2. Kurcze. Drugie spokojnie leży w szafce.
0 0

Gość: annaszura

#5159278 Napisano: 24.04.2012 05:19:40
vilemo napisał(a):

jedna randka to jeszcze nie związek emotka będzie dobrze - nic na siłę emotka
0 0

Gość: wsciekly

#5159293 Napisano: 24.04.2012 05:29:00
vilemo napisał(a):

jako poważna emotka Pani doktor łatwiej trafisz na swoją drugą połowę

w Warszawie studentka na studentce i wiele fajnych osób ginie w tłumie
0 0

#5159298 Napisano: 24.04.2012 05:32:27
cc_investigator napisał(a):

Sama siebie wkurzyłam znowu dzisiaj. Wygrałam piłkę z Turka. Super. Mąż oświadcza, że musi wpaść na pocztę, więc chwytam kopertę, paragon, opakowanie po turku (podkreślam opakowanie, nie opakowania), piszę liścik miłosny. Mąż wysyła, a po 2h przypomina mi się, że powinnam wysłać 2. Kurcze. Drugie spokojnie leży w szafce.

jeszcze raz napisz liscik miłosny, dołącz drugie opakowanie oraz ksero dowodu nadania listu i jeśli masz również paragonu

każdemu się zdarza pomylić - powinni przyjąć wyjaśnienia

Za 2 - 3 dni możesz też zadzwonić
0 0

Gość: quaqua

#5159320 Napisano: 24.04.2012 05:42:34

Doślij w drugim liście z info, że zapomniałaś dołożyć. Ja tak zrobiłam w Prymacie. Wysłałam paragon, a potem uzmysłowiłam sobie, że przecież grałam i ja i mąż i nie zapisaliśmy, który na kogo, a wygrana wpadła jedna. Następnego dnia dosłałam z informacją o co chodzi i nagroda przyszła bez problemu.
0 0

cc_investigator

#5159328 Napisano: 24.04.2012 05:47:56
wsciekly napisał(a):

jeszcze raz napisz liscik miłosny, dołącz drugie opakowanie oraz ksero dowodu nadania listu i jeśli masz również paragonu

Mąż kazał olać i sobie odpuścić, ale chyba tak zrobię. Dla pewności doślę 2 następne opakowania emotka
0 0

#5159331 Napisano: 24.04.2012 05:49:32
Starczy jedno opakowanko i skuteczny telefon
0 0

Gość: flora714

#5159355 Napisano: 24.04.2012 06:03:46
vilemo napisał(a):

wyślesz m ite wierszyki na privie?
0 0

#5159361 Napisano: 24.04.2012 06:05:53
annaszura napisał(a):

vilemo napisał(a):

jedna randka to jeszcze nie związek emotka będzie dobrze - nic na siłę emotka

dennira, anna, wściekły - dzięki emotka pewnie jak się przestanę tym przejmować to w końcu się uda emotka
0 0

anialistopad

#5159362 Napisano: 24.04.2012 06:05:59
a wkurzyłam sie teraz chciałam z danio walizkę wygrać sobie i co cenzura zamuliło mi neta i nawet maskotka nie wpadła chociaż to może i dobrze bo i tak sporo ich wygrałam ale walizkę chciałam może ktos potrafi ją wygrać?
0 0

#5159365 Napisano: 24.04.2012 06:07:34
flora714 napisał(a):

vilemo napisał(a):

wyślesz m ite wierszyki na privie?

wstydzę się emotka najpierw muszę je na konkurs wysłać, ale później - czemu nie emotka
0 0

Gość: agusia222

#5159622 Napisano: 24.04.2012 08:27:55
wkurza mnie mój mąż...biadoli jak stara baba na targowisku emotka tu go boli,tam mu strzyka emotka normalnie dziadek po 90 tce....i jak tu żyć?????? emotka
0 0

dolly

#5159655 Napisano: 24.04.2012 09:01:27
wsciekly napisał(a):

w Warszawie studentka na studentce (...)

Wsciekly, gdzie Ty studiowałeś emotka u mnie to była studentka na studencie albo odwrotnie, a u CIebie..... hmmm emotka emotka emotka emotka
0 0

tereniagno

#5159670 Napisano: 24.04.2012 09:16:24

wsciekly napisał(a):

Mąż kazał olać i sobie odpuścić, ale chyba tak zrobię. Dla pewności doślę 2 następne opakowania emotka

Jeżeli masz na paragonie zakup 2 produktów i wysłałaś 1 opakowanie od sera pleśniowego,to mogą to uznać,ponieważ zależy im na sprzedaży serów pleśniowych,a drugi był dowolny.Doślij drugie opakowanie z wyjaśnieniem.Nic na tym nie tracisz emotka
0 0

smsowicz

#5159720 Napisano: 24.04.2012 11:06:25
nocti napisał(a):

Właśnie... pasowałoby zlokalizować sklep / odbiorcę przelewu. Kurcze...oby to się udało zatrzymać już teraz i zdusić w zarodku zanim pieniądze wyjdą z konta na amen...

aneta2208 napisał(a):

ehhh... dlatego ja nie kupuje kartą przez internet. Płacę przelewami i tyle. (...)

Widzisz... na wszystko mają sposób. Przy każdej płatności przelewem trzeba zwracać uwagę czy nie ma fałszowanej strony banku i ktoś właśnie nie dobiera się do naszego loginu i części hasła. Niby o tym wiem, a i tak nie zawsze patrzę czy połączenie jest szyfrowane.
emotka

Zawsze coś, ale ostatnio widziałem złośliwe oprogramowanie co wszystkie przeglądarki skonfigurowało na serwer proxy w pętli zwrotnej (na localhost), więc szyfrowanie mogło sobie być -od ofiary do napastnika.
0 0

smsowicz

#5159721 Napisano: 24.04.2012 11:08:57
dolly napisał(a):

wsciekly napisał(a):

w Warszawie studentka na studentce (...)

Wsciekly, gdzie Ty studiowałeś emotka u mnie to była studentka na studencie albo odwrotnie, a u CIebie..... hmmm emotka emotka emotka emotka

Może podczas walki w kisielu...
0 0

cc_investigator

#5159732 Napisano: 25.04.2012 03:58:35
Wkurzyło mnie straszne, okropne wygrane hasło w Palette...

Tragedyja.
0 0