Wkurza mnie...

Gość: wsciekly

#5157537 Napisano: 23.04.2012 05:46:12
pola731, witaj w klubie emotka
0 0

sonata

#5157545 Napisano: 23.04.2012 05:50:56
Witam w klubie naiwnych, posiadających każdorazowo własne paragony emotka W kilku przypadkach zeszłabym na zawał gdybym musiała szukać paragonów emotka
Wkurza mnie natomiast niejaka Nałęczowianka emotka
0 0

Gość: nocti

#5157707 Napisano: 23.04.2012 07:10:16
Wkurza mnie...
1. Małż przywiózł mandacik i punkciki karne...
2. Wróciła felerna paczka, której szanowny kupujący nie odebrał z poczty - do dopłaty prawie 10 zł więc w sumie jestem w plecki ponad 20 zł za wysyłkę i mogę się zadowolić wystawieniem gościowi negatywa bo kasy za wysyłkę nie odzyskam...
3. Kupiłam sobie super buty tylko, że chodzić w nich się nie da na dłuższa metę.
4. Tydzień bez papierosa... zaczynam się łamać...
emotka emotka emotka
0 0

kalisto1986

#5158009 Napisano: 23.04.2012 09:57:37
nocti napisał(a):

3. Kupiłam sobie super buty tylko, że chodzić w nich się nie da na dłuższa metę.

skąd ja to znam
emotka ale takie były piękne, wręcz wołały mnie z półki, żebym je wzieła emotka , no to wziełam emotka , ale chyba ich magia przestaje na mnie działać i wymienie je, co by nie wyglądały ślicznie w pudełku, zamiast na stopach
0 0

Gość: mariolakal

#5158010 Napisano: 23.04.2012 10:03:45
nocti napisał(a):

Wkurza mnie...
1. Małż przywiózł mandacik i punkciki karne...
2. Wróciła felerna paczka, której szanowny kupujący nie odebrał z poczty - do dopłaty prawie 10 zł więc w sumie jestem w plecki ponad 20 zł za wysyłkę i mogę się zadowolić wystawieniem gościowi negatywa bo kasy za wysyłkę nie odzyskam...
4. Tydzień bez papierosa... zaczynam się łamać...
emotka emotka emotka

1. Mój synuś też otrzymał info z US o niezapłaconych mandacikach///\
2. Brak kasy za wysłaną torbę z allegro /pośpieszyłam się z wysyłką/
3. Wszystkie buty na świecie mnie uwierają...
4. 2 godziny bez fajki /koszmar/ z powodu środków płatniczych...
AAAaalllleeeeee JUTRO BÊDZIE LEPIEJ !!!
emotka
0 0

joan

#5158107 Napisano: 24.04.2012 06:50:05
Warto przeczytać cały artykuł:

Dom Muzyki i Tańca zorganizował loterię. Teraz czas na... kary finansowe

http://www.tvs.pl..._kary_finansowe.html

PS: W temacie pierd* banku, niczego nie udało się załatwić, panienki wpisują reklamację w jakiś system (z nerwów zapomniałam, jaki), a nie da się wybrać z listy transakcji tych moich, bo są niezaksięgowane i ich na tej liście nie ma emotka Wkurza mnie to, nie wiem, co dalej emotka
0 0

Gość: iwonciaaa

#5158117 Napisano: 24.04.2012 06:56:16
joan napisał(a):

Warto przeczytać cały artykuł:

Dom Muzyki i Tańca zorganizował loterię. Teraz czas na... kary finansowe

http://www.tvs.pl..._kary_finansowe.html

PS: W temacie pierd* banku, niczego nie udało się załatwić, panienki wpisują reklamację w jakiś system (z nerwów zapomniałam, jaki), a nie da się wybrać z listy transakcji tych moich, bo są niezaksięgowane i ich na tej liście nie ma emotka Wkurza mnie to, nie wiem, co dalej emotka

Dom Muzyki i Tańca, często ma jakieś hmmm problemy.
Nie mówiąc o tym, że bilety na miejsca się często dublują.
0 0

joan

#5158157 Napisano: 24.04.2012 07:14:00
iwonciaaa napisał(a):

Dom Muzyki i Tańca, często ma jakieś hmmm problemy.
Nie mówiąc o tym, że bilety na miejsca się często dublują.

A zobaczy, co napisano o samym województwie śląskim: W ubiegłym roku na terenie województwa śląskiego przeprowadzono 36 nielegalnych loterii, natomiast w pierwszym kwartale tego roku odnotowaliśmy aż piętnaście tego typu przypadków - informuje Aldona Węgrzynowicz, Izba Celna w Katowicach. emotka

W temacie: bank właśnie raczył rozksięgować skradzione pieniądze, przynajmniej reklamację można złożyć emotka
0 0

Gość: cb656Old

#5158171 Napisano: 24.04.2012 07:21:05
joan napisał(a):

W temacie pierd* banku, niczego nie udało się załatwić, panienki wpisują reklamację w jakiś system (z nerwów zapomniałam, jaki), a nie da się wybrać z listy transakcji tych moich, bo są niezaksięgowane i ich na tej liście nie ma emotka Wkurza mnie to, nie wiem, co dalej emotka

W temacie banków - wczoraj wieczorem zaskoczył mnie mój Inteligo - dokonałem przelewu (większego niż zwykle) i w pięć minut po fakcie zadzwonił telefon z BOKu, gdzie uprzejma pani poinformowała, że dla bezpieczeństwa użytkowników przeprowadzają weryfikację, czy przelewu dokonano w sposób uprawniony. Numer telefonu, jaki się wyświetlił, znajduje się na stronie banku jako numer całodobowego serwisu internetowego, pani znała takie szczegóły, które znać może tylko bank.
Ale byłem w szoku. Pierwszy raz takie coś mnie spotkało.
P.S. W szoku pozytywnym, zwłaszcza po ostatniej Twojej przygodzie opisywanej na forum.
0 0

joan

#5158183 Napisano: 24.04.2012 07:25:23
cb656 - a widzisz, da się, ja wczoraj spytałam w banku, czy bank informuje swoich użytkowników o podejrzeniu kradzieży i zastrzeżeniu ich kart, a pani do mnie, że bank nie ma takiego obowiązku. Obowiązku, rozumiesz, nie ma czegoś takiego, jak obsługa klienta na właściwym poziomie, są tylko obowiązki emotka
Dziś znów wizyta w banku, bo kwoty kradzieży zeszły i wreszcie można coś ruszyć.
0 0

Gość: cb656Old

#5158189 Napisano: 24.04.2012 07:30:01
pola731 napisał(a):

zawsze gram z paragonem - a jeśli więcej zgłoszeń to z kilkoma - ale to ja - ta naiwna

wsciekly napisał(a):

witaj w klubie

sonata napisał(a):

Witam w klubie naiwnych, posiadających każdorazowo własne paragony. W kilku przypadkach zeszłabym na zawał gdybym musiała szukać paragonów

emotka
Przywracacie wiarę w LUDZI emotka
0 0

Gość: quaqua

#5158197 Napisano: 24.04.2012 07:35:00
joan napisał(a):

cb656 - a widzisz, da się, ja wczoraj spytałam w banku, czy bank informuje swoich użytkowników o podejrzeniu kradzieży i zastrzeżeniu ich kart, a pani do mnie, że bank nie ma takiego obowiązku. Obowiązku, rozumiesz, nie ma czegoś takiego, jak obsługa klienta na właściwym poziomie, są tylko obowiązki emotka
Dziś znów wizyta w banku, bo kwoty kradzieży zeszły i wreszcie można coś ruszyć.

joan sprawdziłam w swojej umowie o kartę kredytową i mam zapis, że bank odpowiada 72h wstecz od zgłoszenia zastrzeżenia karty za wszystkie transakcje nieautoryzowane PINem lub podpisem.
A nuż masz też taki zapis?
0 0

tereniagno

#5158200 Napisano: 24.04.2012 07:35:29
cb656 napisał(a):

pola731 napisał(a):

zawsze gram z paragonem - a jeśli więcej zgłoszeń to z kilkoma - ale to ja - ta naiwna

wsciekly napisał(a):

witaj w klubie

sonata napisał(a):

Witam w klubie naiwnych, posiadających każdorazowo własne paragony. W kilku przypadkach zeszłabym na zawał gdybym musiała szukać paragonów

emotka
Przywracacie wiarę w LUDZI emotka

Heh,nie jesteście sami emotka Nigdy nie gram bez swoich paragonów i wkurza mnie,gdy ktoś wygra,a potem ich szuka.rozumiem,że zdarzają się wypadki losowe:ktoś zgubił,wyblakł,wysłał na inny konkurs itp. emotka
0 0

joan

#5158213 Napisano: 24.04.2012 07:42:54
quaqua napisał(a):

joan sprawdziłam w swojej umowie o kartę kredytową i mam zapis, że bank odpowiada 72h wstecz od zgłoszenia zastrzeżenia karty za wszystkie transakcje nieautoryzowane PINem lub podpisem.
A nuż masz też taki zapis?

Tych transakcji nie przeprowadzono z użyciem PINu czy podpisu. Żeby ukraść pieniądze z karty kredytowej przez neta, wystarczy znać dane, które każdy może odczytać z karty i adres danej osoby.
PS: U mnie w umowie niczego takiego nie ma.
0 0

Gość: pola731

#5158215 Napisano: 24.04.2012 07:44:09
tereniagno napisał(a):

Heh,nie jesteście sami emotka Nigdy nie gram bez swoich paragonów i wkurza mnie,gdy ktoś wygra,a potem ich szuka.rozumiem,że zdarzają się wypadki losowe:ktoś zgubił,wyblakł,wysłał na inny konkurs itp. emotka

i ja tak właśnie rozumiem ideę wątku paragony - losowe zdarzenie , jednorazowe - a nie jak sklepik - jak wygram to kupię paragon a jelenie niech inwestują ;

a teraz uciekam juz z tego wątku - obiecałam sobie ,że dziś się wkurzac nie będę - pozdrawiam emotka
0 0

tereniagno

#5158236 Napisano: 24.04.2012 07:53:44
Wkurza mnie remont w mieszkaniu,wszędzie bałagan i ruszyć się nie można emotka
0 0

agamaty

#5158263 Napisano: 24.04.2012 08:03:45
wkurzyło mnie ale kino - film w moim kinie jest tylko w środę o 16:00. No ciekawe jak mam się na niego wybrać.
0 0

mia

#5158272 Napisano: 24.04.2012 08:06:15
agamaty napisał(a):

wkurzyło mnie ale kino - film w moim kinie jest tylko w środę o 16:00. No ciekawe jak mam się na niego wybrać.

Pociesz się, że podobno i tak jest kiepski i nie ima się do tego z 199* któregoś tam. emotka

W temacie : ból głowy, klasyka... emotka
0 0

anialistopad

#5158273 Napisano: 24.04.2012 08:06:25
a mnie wkurzają ludzie , którzy chcą aby im wygrać głoda , wygrywam go za darmo oczywiście piszą do mnie a na koniec stwierdzaja , że oni nie wiedzą o co chodzi z podaniem loginu i hasła no kur..... przeczytajcie najpierw regulamin .a nie potem piszą o wyjaśnienie dlaczego to a dlaczego tamto emotka przez ten czas mogłam wygrac głodka jakiemuś dzieciaczkowi , który by się ucieszył jeszcze z niego emotka
0 0

efelinkaaa

#5158275 Napisano: 24.04.2012 08:08:04
Po raz kolejny zostałam uświadomiona, że jestem zerem... miło... aż żyć się odechciewa emotka
0 0