Wkurza mnie...

asantesana

#5173343 Napisano: 07.05.2012 11:20:40
kadjas123 napisał(a):

asante napisał(a):

Wkurza nie brak grilla z Kamisa. Po tylu smsach nawet rezerwa milczy.

Rezerwa dopiero będzie za kilka dni bo z pierwszego dnia kobieta dzwoniła 30 kwietnia i dała 10 dni na wysyłkę paragonu+czas na dotarcie do organizatora. Więc rezerwy z pierwszych dni będziesz się mogła spodziewać pod koniec maja

Tak, ale dzisiaj mnóstwo osób dostało eski o wygranych Kamisa, a słało pod koniec kwietnia i na początku maja. Raczej to rezerwa, bo co innego? Chyba, że jeśli się do kogoś nie dodzwonią...
0 0

notta

#5173349 Napisano: 07.05.2012 11:21:57
wkurza mnie brak czasu i stres.. a obrona się zbliża emotka
0 0

ziolko

#5173368 Napisano: 07.05.2012 11:40:03
wkurza mnie niesprawiedliwość emotka
0 0

Gość: goralecka

#5173813 Napisano: 07.05.2012 03:18:15
wkurza mnie, że miłość to taka skomplikowana sprawa. Ile życie byłoby prostsze gdyby każdy prosto z mostu mówił o co mu chodzi emotka
0 0

titinunu

#5173826 Napisano: 07.05.2012 03:27:48
Wkurza mnie że mam zwichnięta stopę miesiąc przed ślubem.a miałam rozpraszacz szpilki,a teraz siedzę i płakać mnie się chce.
0 0

Gość: bc14

#5173861 Napisano: 07.05.2012 03:49:46
titinunu napisał(a):

Wkurza mnie że mam zwichnięta stopę miesiąc przed ślubem.a miałam rozpraszacz szpilki,a teraz siedzę i płakać mnie się chce.

emotka jak Ty bedziesz tańcowała?? biedna emotka ale powiadają przed weselem się zagoi moze się sprawdzi;)
0 0

Gość: yaro2004

#5173899 Napisano: 07.05.2012 04:26:34
kadjas123 napisał(a):

asante napisał(a):

kadjas123 napisał(a):

asante napisał(a):

Wkurza nie brak grilla z Kamisa. Po tylu smsach nawet rezerwa milczy.

Rezerwa dopiero będzie za kilka dni bo z pierwszego dnia kobieta dzwoniła 30 kwietnia i dała 10 dni na wysyłkę paragonu+czas na dotarcie do organizatora. Więc rezerwy z pierwszych dni będziesz się mogła spodziewać pod koniec maja

Tak, ale dzisiaj mnóstwo osób dostało eski o wygranych Kamisa, a słało pod koniec kwietnia i na początku maja. Raczej to rezerwa, bo co innego? Chyba, że jeśli się do kogoś nie dodzwonią...

nie mogą słać rezerwy skoro nawet nie obdzwonili osób z pierwszego tygodnia, po prostu musiał być błąd serwera i sms do niektórych dotarły z opóźnieniem

Skad wiesz ze nie obdzwonili ? do mnie dzwonili co najmniej 1,5tg temu.
0 0

Gość: bazarowiec

#5173984 Napisano: 07.05.2012 05:26:15
emotka emotka Wkurza mnie to, że mam wysłać do organizatora oryginalny paragon za produkty konkursowe, co też czynię. Po kilku tygodniach okazuje się jednak, że dostaję maila, w którym organizator twierdzi, że dostał ode mnie kserokopię(!) i mam mu wysłać oryginał pocztą... Się pytam, skąd mam wytrzasnąć oryginał, który już został wysłany? emotka emotka emotka nie ma to jak uczciwy organizator, który za wszelką cenę, jak widać, próbuje pozbawić laureata należnej mu nagrody emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

kasiunia23

#5174116 Napisano: 07.05.2012 06:58:22
Wkurza mnie, że nie mogę wejść na facebook. Czy u Was też nie działa?
0 0

petunija1

#5174121 Napisano: 07.05.2012 07:01:44
kasiunia23 napisał(a):

też.
emotka
0 0

Gość: wsciekly

#5174124 Napisano: 07.05.2012 07:03:23
bazarowiec napisał(a):

emotka emotka Wkurza mnie to, że mam wysłać do organizatora oryginalny paragon za produkty konkursowe, co też czynię. Po kilku tygodniach okazuje się jednak, że dostaję maila, w którym organizator twierdzi, że dostał ode mnie kserokopię(!) i mam mu wysłać oryginał pocztą... Się pytam, skąd mam wytrzasnąć oryginał, który już został wysłany? emotka emotka emotka nie ma to jak uczciwy organizator, który za wszelką cenę, jak widać, próbuje pozbawić laureata należnej mu nagrody emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

jak masz kopię paragonu, spróbuj zdobyć fakturę lub pieczątkę ze sklepu, że kopia zgodna z oryginałem

mają przecież wszystko w komputerze

a o jaki konkurs chodzi ?
0 0

Gość: natie

#5174135 Napisano: 07.05.2012 07:15:19
titinunu napisał(a):

mój mąż skręcił kostkę na weselu.. swoim własnym.. i biedny aż do oczepin tańczył bo nie chciał psuć zabawy.. szalony:)
a w temacie wkurza mnie, ze zapomnialam o wizycie u dentysty emotka
0 0

Gość: buskowianka

#5174136 Napisano: 07.05.2012 07:15:26
wkurzam się sama na siebie że najpierw napalę się na jakis konkurs a jak przychodzi co do czego i trzeba wysłać smsa lub hasło wymyślić to mi się nie chce emotka emotka emotka a potem się wściekam że nic nie wygrywam.
moje lenistwo mnie z nóg powala emotka
0 0

Gość: bazarowiec

#5174140 Napisano: 07.05.2012 07:17:06
wsciekly napisał(a):

bazarowiec napisał(a):

jak masz kopię paragonu, spróbuj zdobyć fakturę lub pieczątkę ze sklepu, że kopia zgodna z oryginałem

noo już widzę, jak po miesiącu od dokonania zakupu w małym, osiedlowym sklepiku kierownik podbija mi pieczątkę, że 'kopia to kopia'... coś mi się wydaje, że organizator postanowił za wszelką cenę zatrzymać dla siebie nagrody i pewnie taka potwierdzona kopia też by go nie przekonała, bo przecież kopia to kopia...
0 0

noemi

#5174143 Napisano: 07.05.2012 07:18:59
petunija1 napisał(a):

kasiunia23 napisał(a):

też.
emotka

Ja też nie mogłam wejść, ale u mnie już śmiga emotka
0 0

Gość: wsciekly

#5174154 Napisano: 07.05.2012 07:27:01
coś mi to przypomina - niedawno też toczyliśmy boje z takim pseudo-organizatorem

napisz na PW, może coś się poradzi

bazarowiec napisał(a):

wsciekly napisał(a):

bazarowiec napisał(a):

noo już widzę, jak po miesiącu od dokonania zakupu w małym, osiedlowym sklepiku kierownik podbija mi pieczątkę, że 'kopia to kopia'... coś mi się wydaje, że organizator postanowił za wszelką cenę zatrzymać dla siebie nagrody i pewnie taka potwierdzona kopia też by go nie przekonała, bo przecież kopia to kopia...

0 0

like-a-bomb

#5174163 Napisano: 07.05.2012 07:31:46
noemi napisał(a):

petunija1 napisał(a):

kasiunia23 napisał(a):

też.
emotka

wkurza mnie to emotka równeż nie mogę wejsc na FB
0 0

bridget

#5174170 Napisano: 07.05.2012 07:35:41
buskowianka napisał(a):

wkurzam się sama na siebie że najpierw napalę się na jakis konkurs a jak przychodzi co do czego i trzeba wysłać smsa lub hasło wymyślić to mi się nie chce emotka emotka emotka a potem się wściekam że nic nie wygrywam.
moje lenistwo mnie z nóg powala emotka

od x czasu mam tak samo od ok 3 miesiecy wziełam udział w 2 konkursach;] nawet kupie produkty i echo.... a jak juz mam pisac smsa na komorce to mam problem:) no i to wesele przed emna zaczyna m nie stresowac;]
0 0

Gość: noever

#5174172 Napisano: 07.05.2012 07:36:28
like-a-bomb napisał(a):

noemi napisał(a):

petunija1 napisał(a):

kasiunia23 napisał(a):

też.
emotka

a mi tak śmiga emotka
0 0

kasiunia23

#5174180 Napisano: 07.05.2012 07:38:25
noever napisał(a):

like-a-bomb napisał(a):

noemi napisał(a):

petunija1 napisał(a):

kasiunia23 napisał(a):

też.
emotka

a mi tak śmiga emotka

narazie niby lepiej, ale każde kliknięcie opatrzone niepewnością
0 0