Wkurza mnie...

Gość: wsciekly

#5175693 Napisano: 08.05.2012 08:19:48
ale na e-konkach muli emotka emotka

z żadną więcej stroną nie ma problemu emotka
0 0

Gość: l0ginka

#5175713 Napisano: 08.05.2012 08:27:18
linka132 napisał(a):

biore udzial we wszystkich mozliwych konkurach gdzie mozna wygrac buty lub bony na nie i nic jak na zlosc jak potrzebuje to nici

a jakie nici? bo ja szydełkuję...chętnie przygarnę emotka
a w temacie..wkurza mnie, że znowu muszę jutro wcześniej wstać..l
0 0

aurorcia

#5175737 Napisano: 08.05.2012 08:42:12
pola731 napisał(a):

emotka najpierw nie mogłam się zebrać do napisania hasła na Wiosnę Pachnącą - paragon leżał miesiąc i się ze mnie śmiał -a jak dziś postanowiłam hasło wysłać to dziada wcięło ...

i niby żaden problem , bo konkurs nierozstrzygnięty a zgłoszenie nie wysłane - ale ja nie cierpię E ,Luksji i Kokosalu... jak sobie pomyślę ,że znów mam je kupić w imię dania sobie szansy to mnie trzęsie

oj tam,oj tam!Po 2 miesiącach przyzwyczaisz się i do E i do Luksji tak jak ja i reszta domowników! emotka emotka emotka
0 0

Gość: wsciekly

#5175858 Napisano: 09.05.2012 05:44:22
ziolko napisał(a):

wkurza mnie niesprawiedliwość emotka

więc na przekór Ty bądź s p r a w i e d l i w a emotka
0 0

Gość: bc14

#5176379 Napisano: 09.05.2012 10:17:39
wkurza mnie a nawet śmieszy moja historia..
użytkuje samochód mojego chłopaka starą 20 letnia golfinę...ale na gaz emotka którą on uwielbia

i co,... zmusiałam chłopaka,zeby zamontował mi radio to po 3 tygodniach wkradli się do samochodu, nic (oprocz koła zapasowego emotka nie ukradli) ale szkód dużo .. szyba wybita, tapicerka pokrwawiona cenzuraami.
Wczoraj oddałam auto do mechanika aby wyregulował gaz a on podczas sprawdzenia spowodował stłuczkę .. I tak niebite autko stało się masą problemów:(
0 0

Gość: maro

#5176419 Napisano: 09.05.2012 10:34:07
Wkurza mnie że przeszłam na dietę i mam zawroty głowy
0 0

joan

#5176427 Napisano: 09.05.2012 10:37:27
bc14 - współczuję, chyba musieli być kompletnie pijani, skoro tak mocno się pocięli... Wczoraj wieczorem na ruchliwej ulicy w moim mieście nietrzeźwe nastolatki urządziły sobie zapasy na środku jezdni, walczyli kretyni w paterze, było ciemno i cud, że im nikt głowy nie rozjechał (a może jednak w końcu tak się stało).

Wkurza mnie:
1) bank - jego pracownicy ciągle dzwonią, żeby powiedzieć, że nic nie wiedzą. To po uja mi d* zawracają.
2) policja - jutro o 11:00 wizyta na komisariacie, nie wiadomo, po co, nic nowego nie wiem, nic dla nich nie mam.
3) debil z Niemiec - brak kultury i agresja słowna podczas rozmowy telefonicznej zawsze mnie szokują. Aż się cała trzęsę, niech już się skończy wątek z kradzieżą, bo mi psychika siada emotka
0 0

Gość: amif

#5176433 Napisano: 09.05.2012 10:40:01
konkurs2012 - wczoraj sms o wygranej i prośbą o wysłanie faxu, a dzisiaj zmiana decyzji i mam ten sam paragon wysłać pocztą, nie lubię zmian regulaminu podczas gry emotka
0 0

Gość: vilemo

#5176645 Napisano: 09.05.2012 12:02:08
OPEK - rano dzwonił kurier - mówię mu, że jestem w domu do 14 - powtarzam dwa razy - jest 14 i go nie ma, a za 1,5 godziny mam pociąg i wyjeżdżam na 2 tygodnie... mam nadzieję, że mama będzie mogła odebrać konsolę...a tak czekałam
0 0

beniaminowa

#5176656 Napisano: 09.05.2012 12:06:37
Wkurza mnie babka próbująca mi sprzedać (przez telefon) jakieś albumy dla dzieci za jedyne 19.90... Ciekawe która agencja sprzedała mój nr telefonu emotka
0 0

Reni

#5176672 Napisano: 09.05.2012 12:11:20
Wkurzyła mnie pewna osoba z forum emotka Ona już wie, że to o niej piszę emotka emotka Ale nie martw się I.....o jestem sprytniejsza niż Ci się wydaje emotka emotka
0 0

Gość: pola731

#5176922 Napisano: 09.05.2012 01:58:52
wkurzyłam się na Palette - dziś nakładałam na włosy piankę Palette zakupioną do celów konkursowych i tak mnie strasznie uczuliła ,że martwię się o stan skóry głowy , bo zanim zmyłam to bąble mi się porobiły emotka

(a teoretycznie próba nie pokazała ,żebym miała mieć problem z tą pianką - pisali ,że może przez chwilę szczypać i swędzieć skóra głowy więc 3-4 minuty się nie przejęłam )
0 0

linka132

#5177021 Napisano: 09.05.2012 02:58:05
znow niepotrzebnie kupilam silan w rosnecie bo nawet zestawik nie wpadl juz nie wspone o karcie. A silan okropny ma zapach
0 0

ziolko

#5177035 Napisano: 09.05.2012 03:06:08
pola731 napisał(a):

wkurzyłam się na Palette - dziś nakładałam na włosy piankę Palette zakupioną do celów konkursowych i tak mnie strasznie uczuliła ,że martwię się o stan skóry głowy , bo zanim zmyłam to bąble mi się porobiły emotka

(a teoretycznie próba nie pokazała ,żebym miała mieć problem z tą pianką - pisali ,że może przez chwilę szczypać i swędzieć skóra głowy więc 3-4 minuty się nie przejęłam )

wg mnie palette jest straszna
kiedyś użyłam szamponetki koloryzującej, bo chciałam zmienić kolor na krótko
i co?? tak mi się przyjęło, że jak farba.. 2 miesiące i łysienie plackowate mi w dodatku wyszło

nie wiem, czy to od paletty, czy z innego powodu, ale źle mi się kojarzy
0 0

Gość: hittmanka

#5177042 Napisano: 09.05.2012 03:09:35
ziolko napisał(a):

pola731 napisał(a):

i co?? tak mi się przyjęło, że jak farba.. 2 miesiące i łysienie plackowate mi w dodatku wyszło

też mam przykre doświadczenia... kiedyś nie dość że kolor nie wyszedł to zygałam jak kot przez tydzień... zapachu farby nie mogłam zmyć z głowy a to wlaśnie tyten zapach mnie uczulił...

a ja się dzisiaj wkurzyłam bo okulistka mi powiedziała, że mam zaćmę na 2 oczach emotka
0 0

Gość: azych2

#5177050 Napisano: 09.05.2012 03:12:36
hittmanka napisał(a):

ziolko napisał(a):

pola731 napisał(a):

też mam przykre doświadczenia... kiedyś nie dość że kolor nie wyszedł to zygałam jak kot przez tydzień... zapachu farby nie mogłam zmyć z głowy a to wlaśnie tyten zapach mnie uczulił...

a ja się dzisiaj wkurzyłam bo okulistka mi powiedziała, że mam zaćmę na 2 oczach emotka

Współczuję. Dwoje oczu chorych...szok.
0 0

#5177065 Napisano: 09.05.2012 03:24:19
linka132 napisał(a):

znow niepotrzebnie kupilam silan w rofsnecie bo nawet zestawik nie wpadl juz nie wspone o karcie. A silan okropny ma zapach

zółty jest fajny
emotka

palette moim zdaniem pali włosy, z tych tańszych farb chyba Londa jest najlepsza, tylko nie nie wiem czy przypadkiem na zwierzętach nie testują
0 0

#5177077 Napisano: 09.05.2012 03:31:12
maro napisał(a):

linka132 napisał(a):

znow niepotrzebnie kupilam silan w rofsnecie bo nawet zestawik nie wpadl juz nie wspone o karcie. A silan okropny ma zapach

zółty jest fajny
emotka

palette moim zdaniem pali włosy, z tych tańszych farb chyba Londa jest najlepsza, tylko nie nie wiem czy przypadkiem na zwierzętach nie testują

Londa to Procter&Gamble czyli testują
0 0

Gość: pola731

#5177099 Napisano: 09.05.2012 03:44:48
azych2 napisał(a):

hittmanka napisał(a):

ziolko napisał(a):

pola731 napisał(a):

wkurzyłam się na Palette ( teoretycznie próba nie pokazała ,żebym miała mieć problem z tą pianką - pisali ,że może przez chwilę szczypać i swędzieć skóra głowy więc 3-4 minuty się nie przejęłam )

no ale po mniej więcej 9 minutach (4-5 nakładania + 3-4 zanim zaczęło palić) mam włosy ufarbwane i nawet siwe pokryło ! tylko nie wiem na ile trwały ten kolor będzie - włosy zmyłam wielką ilością chłodnej wody i dwukrotnie umyłam łagodzącym szamponem

0 0

grandprix

#5177160 Napisano: 09.05.2012 04:08:02
Wkurza mnie moje lenistwo konkursowe i odkładanie wszystkiego na później. Właśnie miałam się zabrać za wysyłanie kodów ze Smakowitej, szkoda, ze się konkurs skończył.
0 0