Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: nocti
Pocieszające jest to, że jeśli masz jakąś wadę wzroku to zabieg Ci ją skoryguje - wstawią soczewki z właściwą mocą. Moja matka nie nosi dzięki temu okularów, a miała już denka od słoików.
Gość: cabins
Gość: hittmanka
narazie muszę się z tym oswoić i zorientować się co i jak... poza tą zaćmą mam jeszcze nadwzroczność i astygmatyzm
Gość: jolcia12
no i oczywiście chcąc nie chcąć pójdziemy prywatnie
Gość: konkursy15
tak teraz najlepiej zapisywać się z półrocznym wyprzedzeniem, a dzieci do przedszkola, jak jeszcze się nie urodziły
edith
Postów 2561
Data rejestracji 10.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Coś na ten temat wiem ,syn miał mieć w czerwcu operację rekonstrukcji więzadeł w prywatnej klinice na NFZ ale niestety zabrali punkty i syn ma przesuniętą operację na.....koniec 2013 roku!!!!!!!!!!!!!!A z tym nie można tyle chodzi..prywatnie koszt 13 tysięcy!!
tereniagno
Postów 5301
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też dziś się wkurzyłam,wysłałam 7 sms w ciągu pół godziny i co? wielkie nic
Nie klikam,nie głosuję,natrętnych blokuję
całe szczęście że jeszcze nie boli bo to mala dziurka, ale gdybyśmy tyle miały czekać to juz sobie wyobrażam co by się działo
co do prywatnych w ramach nfz to ja mieszkam na takiej pipidówie ze ciężko by było znaleźć...
Gość: nocti
Zaćmę niestety trzeba usunąć. Prędzej czy później jest to konieczne. Ale spokojnie jeśli chodzi o zabieg. Teraz to się odbywa naprawdę szybko. Moja mama miała robiony na jednym oku jakieś 8 lat temu i drugi w ubiegłym roku. Była zaskoczona jak wiele się zmieniło w kwestii samego wykonania, znieczulenia itp.
Ale rozumiem złość i niepokój. Każdy problem ze zdrowiem człowiek musi nie tyle fizycznie co psychicznie odchorować.
bartula
Postów 1447
Data rejestracji 13.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Święte słowa z tym psychicznym odchorowaniem
hittmanka -
Gość: hittmanka
masza
Postów 7696
Data rejestracji 11.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
miałam ten sam problem, poszłam prywatnie, niestety synek nie dał sobie borować ząbka, Pani doktor tylko mu lekko zatruła go i obeszło sie bez wiercenia i na razie 3 tygodnie minęło ból ustąpił/ dobrze , że to mleczak i i i tak i tak wypadnie
nic nie płaciliśmy
Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy.
Colette
anialistopad
Postów 14230
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pracownicy w carrefourze też mnie wkurzają.
Ostatnio była duża promocja kawy, chciałam kupić dwie (słownie dwie) sztuki i nie chciał mi sprzedać, bo można tylko jedną!
Obok stała koleżanka, to mówię jej, żeby kupiła i tez nie chciał sprzedać, bo on wie, że to dla mnie.. ręce mi opadły..
Dwie sztuki to chyba nie są hurtowe ilości?
assal
Postów 3019
Data rejestracji 24.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kto chce robić kolejne, niech wraca na koniec kolejki.
O to są skargi, i ja rozumiem ludzi, że zaczynają się sklepy już buntować
Muszą dbać o klientów. Nie tego jednego.
Naprawdę wkurza, jak ktoś blokuje kolejkę
Czekając na...
delfinka101
Postów 5761
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja w Częstochowie chodziłam z synem do rpywatnej kliniki..mało ludzi bo ceny wysokie ale..oni mieli kontrakt z NFZ.Milutko,bezbolesnie...
monia24
Postów 4198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U nas są niektore fajne babeczki, czasem kupowalam kilkadziesiat i nie robił nikt problemu. A temu się nie chce 11. Tymbardziej że 2 kasy były jeszcze czynne i puste, laski se gadały. A ten nie może bo niby ja blokuję kasę.
I jeszcze mi powiedział że jak sobie gram w konkursy to mogę przecież IM pokazać że kupiłam 11 produktów a nie jeden i będzie ok. Buhahha.
monia24
Postów 4198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tylko ze jak pisałam, były jeszcze 2 puste kasy czynne, nie było ludzi na sklepie. Poza tym zawsze grzecznie uprzedzam że trochę potrwa, i ludzie sobie przechodzą do innej kolejki.