Wkurza mnie...

efelinkaaa

#5209489 Napisano: 29.05.2012 10:48:51
moim jedynym radiem w domu jest te z komórki... (padły głośniki w kompie). Tylko ta komórka mi pada, chciałam podłączyć do ładowarki i dalej słuchać radia.. i co podłączam zamiast rmfki leci radio maryja.. emotka
0 0

calliope

#5209601 Napisano: 29.05.2012 11:41:07
Wkurza mnie ostatnio mój pech do zakupów internetowych (ale i w życiu też emotka ) wczoraj przyszła wybrakowana lampka do roweru a dzisiaj inna odżywka do włosów niż zamawiałam... emotka
0 0

Gość: l0ginka

#5209668 Napisano: 29.05.2012 12:10:08
efelinkaaa napisał(a):

moim jedynym radiem w domu jest te z komórki... (padły głośniki w kompie). Tylko ta komórka mi pada, chciałam podłączyć do ładowarki i dalej słuchać radia.. i co podłączam zamiast rmfki leci radio maryja.. emotka

może zmień stację emotka

a mnie wkurza... sama wkurzam się na siebie, już ja wiem za co! emotka
0 0

barszcz

#5209700 Napisano: 29.05.2012 12:20:17
19790411 napisał(a):

barszcz napisał(a):

Wkurza mnie,że od dwóch miesięcy nęka mnie choroba,której przyczyny do dziś lekarze nie znają.Biorę leki,które wykańczają mnie bardziej niż sama choroba.Zaczynam mieć wszystkiego dość emotka

współczuję, życzę zdrowia i cierpliwości. Ja sama biegam od lekarza do lekarza od ponad 3 lat... Zmiany są na ... gorsze emotka

Niestety u mnie leczenie też nie przynosi efektów,każda próba zmniejszenia dawki leków,kończy się nawrotem choroby i to mnie najbardziej dołuje!Jutro mam kolejną konsultacje,na którą jadę bez przekonania emotka
0 0

truskaweczka123

#5209851 Napisano: 29.05.2012 01:43:08
grrr, dostalam nowa ankiete ze streetcom do wypelnienia - pierszy raz chyba od 2 lat i co??? emotka emotka emotka emotka przez przypadek dalam ze nie uzywam odswiezaczy emotka emotka emotka emotka

i co ? wyszlo ankieta znikla i dziekujemy emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

cudaczek121

#5209870 Napisano: 29.05.2012 01:58:03
lucja napisał(a):

79magda napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Aaa,jakby tego było mało,ojciec kupił w barze 2 promocyjne Tymbarki-otworzyliśmy, wypiliśmy, a ja oczywiście zapomniałam ich zabrać ze stolika emotka

Chciałabym mieć takie problemy...
emotka

No bez kitu emotka emotka

Każdy się wkurza na miarę otaczającej go rzeczywistości.No trudno,żebym wkurzała się na partnera,dzieci czy konieczność spłacania kredytu-bo te rzeczy są akurat poza mną.Współczzuję tym,którzy mają prawdziwe powody do wkurzaniania.Sama cierpię na zawężone pole widdzenia i praktycznie nie powinnam sama poruszać się po ulicy,bo jestem dużo bardziej narażona to,że mnie auto trzepnie i to jest mój największy problem
emotka
0 0

masza

#5209881 Napisano: 29.05.2012 02:04:46
moja alergia, łzy lecą z oczu, makijaz spływa, ciągły katar, ech emotka
0 0

efelinkaaa

#5209888 Napisano: 29.05.2012 02:06:59
l0ginka napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

może zmień stację emotka

nie no, miałam cały czas na 91,50 a gdy tylko ładowarka dotknęła telefonu to zmieniało się na r. Maryja emotka Nie mam pojęcia dlaczego tak...
0 0

Gość: cb656Old

#5209893 Napisano: 29.05.2012 02:10:38
cudaczek121 napisał(a):

...ojciec kupił w barze 2 promocyjne Tymbarki-otworzyliśmy, wypiliśmy, a ja oczywiście zapomniałam ich zabrać ze stolika.... Każdy się wkurza na miarę otaczającej go rzeczywistości (...) Sama cierpię na zawężone pole widzenia i praktycznie nie powinnam sama poruszać się po ulicy, bo jestem dużo bardziej narażona to, że mnie auto trzepnie i to jest mój największy problem

To zapomnienie pewnie przez zawężenie pola widzenia... akurat butelki znalazły się poza zasięgiem i ich nie widziałaś - jesteś usprawiedliwiona.

Ale faktycznie, dla wiotkiej kobiety to chyba może być problem. Już lepiej, by trzepnął partner, a nie auto, co? emotka
0 0

#5209901 Napisano: 29.05.2012 02:14:41
efelinkaaa napisał(a):

moim jedynym radiem w domu jest te z komórki... Tylko ta komórka mi pada, chciałam podłączyć do ładowarki i dalej słuchać radia.. i co podłączam zamiast rmfki leci radio maryja.. (...) miałam cały czas na 91,50 a gdy tylko ładowarka dotknęła telefonu to zmieniało się na r. Maryja emotka Nie mam pojęcia dlaczego tak...

Bo w tym rejonie pewnie radio z ryjem jest najniżej na skali, a podłączenie ładowarki powoduje reset ustawień, radio ustawia się na pierwszej stacji od dołu. Czy masz stacje zaprogramowane (wprowadzone do pamięci)? Bo jeśli tak, w pierwszej komórce ustaw tę stację, która ma się włączać jako pierwsza po resecie.
0 0

mia

#5209913 Napisano: 29.05.2012 02:23:01
Wkurza mnie ostatnio pech, który mnie wespół z chandrą prześladuje emotka
Spadł mi termometr zaokienny (nie wiem z jakiej przyczyny) i oczywiście się rozleciał w drobny mak - co z mety potraktowałam jako złą wróżbę.
Przyszedł mail od Dove, że kurier podobno awizował już moją wygraną wypasioną przesyłkę trzy razy - nie wiem komu i gdzie, bo na pewno nie mnie! emotka Mam nadzieję, że żona kuriera nie pławi się już w moich kosmetykach...
Mąż mnie ciągnie na wyjazd z jego pracy na kajaki, a ja panicznie boję się głębokiej wody - jak nie pojadę, to on tez nie pojedzie i będą ciche dni, jak pojadę, to bedę umierać ze strachu emotka
No i jak mamy teraz wyjechać na wygrany weekend do cudnego dworku (piękne okolice) to zapowiadają, że cały weekend ma lać i być zimno emotka

Przy tym wszystkim, to że nic nie wygrywam, to już jest mały pikuś...
0 0

kalisto1986

#5209927 Napisano: 29.05.2012 02:32:00
mia kajaki są super, pewnie jak jedziecie pierwszy raz to będziecie spływać spokojną rzeczką więc będzie super emotka
Wiem, co mówie, bo też miałam stracha jak pierwszy raz jechaliśmy, a po 1 dniu szalałam już na rzece dla bardziej wprawionych emotka
Nie taki diabeł straszny ...

Wkurza mnie wszystko dzisiaj emotka
0 0

ela

#5209936 Napisano: 29.05.2012 02:38:03
wkurza mnie facebook - nie działa też tak macie ?
0 0

mia

#5209946 Napisano: 29.05.2012 02:45:04
kalisto1986 napisał(a):

mia kajaki są super, pewnie jak jedziecie pierwszy raz to będziecie spływać spokojną rzeczką więc będzie super emotka
Wiem, co mówie, bo też miałam stracha jak pierwszy raz jechaliśmy, a po 1 dniu szalałam już na rzece dla bardziej wprawionych emotka
Nie taki diabeł straszny ...

Kali, ja już byłam na kajakach... Kostki od rąk mnie bolały od zaciskania na wiosłach z przerażenia.
Dla mnie nadaje się tylko Kanał Brdy, gdzie wody jest po pas - tam mi się podobało. emotka

A to bedzie konkretna rzeka - dodam, że ja już jak stoję na moście i patrzę w dół to dostaję psychozy, przy tym oczywiście nie umiem pływać emotka
0 0

kalisto1986

#5209956 Napisano: 29.05.2012 02:50:58
mia No to ... nie pojechałabym emotka
0 0

Gość: monissami

#5210007 Napisano: 29.05.2012 03:25:04
ekhm... denerwuje mnie jak to nieaktywni gracze,którzy przez czały czas trwania konkursu mieli 0 pkt, a nagle w godzine mają ich 119 ?!
0 0

Gość: mariolakal

#5210095 Napisano: 29.05.2012 04:30:52
Wkurzało mnie, ale chwilowo przestało... Mam dzisiaj wolne od wnusia i cierpialam na bezsenność... Wstałam o 8-ej coby troszku posiedzieć na necie... O 10-ej wyłaczyli mi neta i TV, gdyż jakieś światłowody padły... Mialam parę spraw do zalatwienia w necie, więc myslałam, że jasny szlag mnie trafi... Od 17-ej jestem wśród żywych, ale i tak się wkurzam, gdyż nie mogę znaleźć paragonu na wiosnę śmierdzącą... emotka
0 0

#5210127 Napisano: 29.05.2012 04:47:13
monissami napisał(a):

ekhm... denerwuje mnie jak to nieaktywni gracze,którzy przez czały czas trwania konkursu mieli 0 pkt, a nagle w godzine mają ich 119 ?!

To jest przemyślana strategia - na początku dla uśpienia czujności przeciwników nie wychylają się, sprawiając wrażenie nieaktywnych - bo nie ma to, jak bezinteresowne s cenzurasyństwo i zaniżanie pozycji przez głosowanie na nie - typowe dla światka zawistnych konkursomaniaków emotka (jak ktoś jest za wysoko, to trzeba go upier...ić)
...a teraz, gdy blisko końca i nawet ewentualne próby zaniżenia wyników nie będą skuteczne, przeszli do działania emotka
0 0

aurorcia

#5210139 Napisano: 29.05.2012 04:52:03
mia napisał(a):

Wkurza mnie ostatnio pech, który mnie wespół z chandrą prześladuje emotka
Spadł mi termometr zaokienny (nie wiem z jakiej przyczyny) i oczywiście się rozleciał w drobny mak - co z mety potraktowałam jako złą wróżbę.
Przyszedł mail od Dove, że kurier podobno awizował już moją wygraną wypasioną przesyłkę trzy razy - nie wiem komu i gdzie, bo na pewno nie mnie! emotka Mam nadzieję, że żona kuriera nie pławi się już w moich kosmetykach...
Mąż mnie ciągnie na wyjazd z jego pracy na kajaki, a ja panicznie boję się głębokiej wody - jak nie pojadę, to on tez nie pojedzie i będą ciche dni, jak pojadę, to bedę umierać ze strachu emotka
No i jak mamy teraz wyjechać na wygrany weekend do cudnego dworku (piękne okolice) to zapowiadają, że cały weekend ma lać i być zimno emotka

Przy tym wszystkim, to że nic nie wygrywam, to już jest mały pikuś...

Rozumiem Cię,bo mam taki sam a nawet większy lęk przed wodą (W życiu nie wsiadłabym na kajak!
emotka ) I kiedyś była wycieczka z pracy męża pt. Spływ Dunajcem i pojechałam!!A co by nie emotka ale jako jedyna ze 100 osobowej grupy na tą tratwę nie wsiadłam,czyli spacerowałam po okolicy,gawędziłam z kierowcą naszego autobusu, opalałam się i piłam Redsika emotka emotka A potem dołączylam do nich tam gdzie dopłynęli emotka
0 0

Gość: kubatbg

#5210140 Napisano: 29.05.2012 04:52:29
wkurza mnie laska z allegro ..

kupiłem u niej router z opisu działa w 100%
dzisiaj przyszedł bez zasilacza a ona twierdzi ze to w moim interesie było zapytać czy jest zasilacz do router emotka emotka

i powiedziała ze nie odda kasy narazie tylko napisze do allegro bo wydaje jej sie ze ma racje emotka emotka

czy moge żądać zwrotu kasy za obie przesylki i za cene routera od niej ??!!
0 0