Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
calliope
Postów 1900
Data rejestracji 03.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: l0ginka
może zmień stację
a mnie wkurza... sama wkurzam się na siebie, już ja wiem za co!
barszcz
Postów 2199
Data rejestracji 22.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
truskaweczka123
Postów 453
Data rejestracji 12.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i co ? wyszlo ankieta znikla i dziekujemy
cudaczek121
Postów 6829
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Każdy się wkurza na miarę otaczającej go rzeczywistości.No trudno,żebym wkurzała się na partnera,dzieci czy konieczność spłacania kredytu-bo te rzeczy są akurat poza mną.Współczzuję tym,którzy mają prawdziwe powody do wkurzaniania.Sama cierpię na zawężone pole widdzenia i praktycznie nie powinnam sama poruszać się po ulicy,bo jestem dużo bardziej narażona to,że mnie auto trzepnie i to jest mój największy problem
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
masza
Postów 7696
Data rejestracji 11.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy.
Colette
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie no, miałam cały czas na 91,50 a gdy tylko ładowarka dotknęła telefonu to zmieniało się na r. Maryja
Gość: cb656Old
Ale faktycznie, dla wiotkiej kobiety to chyba może być problem. Już lepiej, by trzepnął partner, a nie auto, co?
Bo w tym rejonie pewnie radio z ryjem jest najniżej na skali, a podłączenie ładowarki powoduje reset ustawień, radio ustawia się na pierwszej stacji od dołu. Czy masz stacje zaprogramowane (wprowadzone do pamięci)? Bo jeśli tak, w pierwszej komórce ustaw tę stację, która ma się włączać jako pierwsza po resecie.
mia
Postów 17585
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 25
Spadł mi termometr zaokienny (nie wiem z jakiej przyczyny) i oczywiście się rozleciał w drobny mak - co z mety potraktowałam jako złą wróżbę.
Przyszedł mail od Dove, że kurier podobno awizował już moją wygraną wypasioną przesyłkę trzy razy - nie wiem komu i gdzie, bo na pewno nie mnie!
Mąż mnie ciągnie na wyjazd z jego pracy na kajaki, a ja panicznie boję się głębokiej wody - jak nie pojadę, to on tez nie pojedzie i będą ciche dni, jak pojadę, to bedę umierać ze strachu
No i jak mamy teraz wyjechać na wygrany weekend do cudnego dworku (piękne okolice) to zapowiadają, że cały weekend ma lać i być zimno
Przy tym wszystkim, to że nic nie wygrywam, to już jest mały pikuś...
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiem, co mówie, bo też miałam stracha jak pierwszy raz jechaliśmy, a po 1 dniu szalałam już na rzece dla bardziej wprawionych
Nie taki diabeł straszny ...
Wkurza mnie wszystko dzisiaj
ela
Postów 2041
Data rejestracji 27.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mia
Postów 17585
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 25
Kali, ja już byłam na kajakach... Kostki od rąk mnie bolały od zaciskania na wiosłach z przerażenia.
Dla mnie nadaje się tylko Kanał Brdy, gdzie wody jest po pas - tam mi się podobało.
A to bedzie konkretna rzeka - dodam, że ja już jak stoję na moście i patrzę w dół to dostaję psychozy, przy tym oczywiście nie umiem pływać
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: monissami
Gość: mariolakal
To jest przemyślana strategia - na początku dla uśpienia czujności przeciwników nie wychylają się, sprawiając wrażenie nieaktywnych - bo nie ma to, jak bezinteresowne s cenzurasyństwo i zaniżanie pozycji przez głosowanie na nie - typowe dla światka zawistnych konkursomaniaków
...a teraz, gdy blisko końca i nawet ewentualne próby zaniżenia wyników nie będą skuteczne, przeszli do działania
aurorcia
Postów 4461
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rozumiem Cię,bo mam taki sam a nawet większy lęk przed wodą (W życiu nie wsiadłabym na kajak!
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
Gość: kubatbg
kupiłem u niej router z opisu działa w 100%
dzisiaj przyszedł bez zasilacza a ona twierdzi ze to w moim interesie było zapytać czy jest zasilacz do router
i powiedziała ze nie odda kasy narazie tylko napisze do allegro bo wydaje jej sie ze ma racje
czy moge żądać zwrotu kasy za obie przesylki i za cene routera od niej ??!!