Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: cb656Old
Tłumaczenie, że się nie zna nie jest żadną okolicznością łagodzącą, żadnym usprawiedliwieniem - Allegro to nie szkoła, gdzie nauczyciel tłumaczy jak uczniakowi od zera zasadę działania, tylko jest to rynek, bazar, gdzie upłynnia się towary. Jeśli Kupujący ma jakiekolwiek wątpliwości, może zadać pytanie, nawiązać kontakt ze Sprzedającym, a PO TYM podjąć decyzję o kupnie.
Gość: kubatbg
aurorcia
Postów 4461
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To Ci właśnie miałam napisać!Po prostu skorzystaj z prawa zwrotu, który Ci przysługuje i po sprawie
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
Gość: bazarowiec
a można wiedzieć na podstawie jakiego artykułu KC?
ismena
Postów 577
Data rejestracji 12.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pod warunkiem, że kupiłeś produkt od przedsiębiorcy, a nie od osoby prywatnej
Gość: vilemo
i na Kup teraz, licytacja się niestety nie liczy
Gość: kotmarian
- że coś małego i zielonego biega mi po storczyku,
- że wena się ulotniła
- że pewne osoby z rodziny układają mi jutrzejszy dzień
Gość: kubatbg
nomm to bylo kup teraz
ismena
Postów 577
Data rejestracji 12.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nawet jeśli kup teraz, ale kupiłeś od osoby prywatnej, to jedyne co Ci przysługuje to zwrot w przypadku wady zakupionego towaru, albo niezgodności towaru z umową.
Ale ja niezgodności takowej nie widzę...
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też uważam, że ciężko będzie to wygrać.
Ani w opisie, ani na zdjęciu nie ma widocznego zasilacza.
Teoretycznie możesz to ugryźć tak, że zasilacz jest integralną częścią routera, bez którego nie ma możliwości jego uruchomienia, jednak tak jak wyżej było sprzedający, może napisać, że przedmiotem sprzedaży był router tak jak w opisie i na zdjęciach, gdzie nie było wzmianki o zasilaczu.
Troche to wszystko pokręcone.
Rozumiem co czujesz, a jednocześnie wiem, że ciężko będzie wygrać. O zwrocie za wysyłce nawet nie myślę.
Możesz jeszcze napisać, że wg zasad allegro przedmiot powinien być szczegółowo opisany, łącznie ze specyfikacją - jako, że zabrakło tych informacji, zaznajomiłeś się z opisem na stronie producenta, gdzie zasilacz jest wymieniony
Wkurza niezdecydowanie męża i jego rodziny, jutro musimy wyjechać w niezbyt przyjemnej sprawie, a każdy co 30 minut zmienia zdanie jedziemy wszyscy razem, czy każdy swoim autem wrrr
isiulka
Postów 3498
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
barszcz
Postów 2199
Data rejestracji 22.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: kochaniutka
Nagrody nie może wygrać żaden uczestnik ani osoba zameldowana pod tym samym adresem, który wygrałjakąkolwiek nagrodę w innych loteriach i konkursach organizowanych przez Detal Koncept Sp. z o.o. w roku 2009,2010, 2011 i 2012
Najlepszy jest kawałek Nagrody nie może wygrać żaden uczestnik
koper
Postów 2237
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A to sobie wymyślili...
Gość: tato999
a co złego w tym zapisie? przynajmniej większe szanse na wygraną dla zwykłych ludzi a nie zawodowych/hurtowych wygrywaczy
Gość: kochaniutka
Ale ja u nich kiedyś wygrałam kremik z Olay w Carrefour, to niby dlaczego nie mogę teraz wygrać samochodu z Groszku? Ze mnie żaden wyjadacz jak widać
koper
Postów 2237
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czyli każdy kto wygrywa coś częściej niż raz na 3-4 lata jest zawodowym/hurtowym wygrywaczem?
joan
Postów 18751
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Dokładnie, jakim cudem mam pamiętać, czy nie wygrałam u nich 3 lata temu np. zestawu plastrów na odciski? Niech się %&#$* z takim zapisem w regulaminie
PS: Wobec tego jestem niezwykłym człowiekiem
Gość: cb656Old
Gość: vilemo
a ja jestem zwykłym