Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: drzemek
I za sprawą tego zapisu tak się stanie?
joan
Postów 18751
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
agamaty
Postów 2876
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a mają jakąś listę konkursów, które organizowali? Bo ja jako zwykły zjadacz chleba mam prawo nie wiedzieć/nie pamiętać kto organizował jaki konkurs. Nie mam notatek z nazwami agencji itd...
Dla mnie bzdura totalna.
notta
Postów 8882
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Szok.. a co ja kronikę mam prowadzić? oni sobie raz raz pewnie w komputerku ładnie nasze dane odszukają a my zwykli konkursowicze
jak dla mnie non sens
Szczęśliwych paragonów życzę
|
joan
Postów 18751
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
No ba. Potem się okaże, że ktoś stracił auto, bo wygrał smyczkę z radia...
A najlepszy jest zapis bla bla bla Laureat traci prawo do nagrody, która przechodzi na własność Organizatora loterii.
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
noreply08@alle-gro.pl
treść:
Masz jedna prywatna wiadomosc!
Prosze pójsc do tej strony:
http://ssl.allegr...NVwd2W&version=A
Dziekujemy za korzystanie z Allegro!
W świetle tego, że ostatnio słyszałam o włamaniach na konta Allegro, bardzo mnie to wkurzyło!!!
Piszę tutaj, by ostrzec innych!
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
Gość: wsciekly
nie chce Groszek mojej kasy, to żadnej nie dostanie
Gość: vilemo
dzięki, że piszesz, będę uważać
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mogę jeszcze tylko dodać, że w tytule wiadomości jest Allegro.pl: Masz jedna prywatna wiadomosc!
cudaczek121
Postów 6829
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ja dostałam taką wiadomość, a nawet nie mam tam konta
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
Gość: cb656Old
Allegro ostrzega w każdym mailu:
Witaj xxxxx (nick) (Imię Nazwisko)!
Pamiętaj, że wszystkie automatyczne e-maile dotyczące przebiegu Twoich transakcji na Allegro i w Sklepach Allegro zawierają w nagłówku Twoje imię i nazwisko. Dotyczy to powiadomień o wystawionych przez Ciebie ofertach sprzedaży, dokonanych przez Ciebie zakupach Kup Teraz!, wygranych przez Ciebie licytacjach oraz powiadomień z procesu zapłaty przez PayU. Jeśli otrzymasz takie powiadomienie niezaadresowane imiennie do Ciebie, nie odpowiadaj na nie.
Wystarczy tylko czytać korespondencję
drzemek - oczywiście, ze nie
joan - łącznik I daje mi furtkę do tłumaczenia, że nie tylko fanatycy....
Co do reszty tego wywodu o prawie działającym wstecz - przyznaję, że nie ogarniam tej kuwety. Za dużo w niej piachu i pobożnych życzeń.
Wyraziwszy wyłącznie swoją, subiektywną nad wyraz opinię, dziękuję za uwagę
Wiadomości wysyłane do użytkowników od innych użytkowników Allegro wymagają zalogowania się (inaczej nie uda się wysłać wiadomości).
Allegro jest wyłącznie POŚREDNIKIEM - dostajesz wiadomość na swoją skrzynkę mailową, do której powiązane jest konto na Allegro, z pełnymi informacjami o użytkowniku, który wysłał taką wiadomość!
Nie ma po prostu takiej opcji, by dostawać tego typu zajawki: masz wiadomość, kliknij tu...
gosiaczeq
Postów 130
Data rejestracji 05.12.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
masza
Postów 7696
Data rejestracji 11.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy.
Colette
Przypomnij sobie choćby głośną sprawę Misiorków i skonfrontuj sobie ten zapis (świadczący moim zdaniem o chęci ukręcenia łba spekulacjom, że w konkursach organizowanych przez daną firmę stale wygrywają te same osoby, na pewno znajomi i krewni organizatorów ) z innymi wpisami naszych własnych, dobrze znanych konkursowiczów z tego samego forum (wybrane cytaty na chybił-trafił z całej masy na ten temat).
Gość: mariolakal
Gość: nocti
Szanowna Pani,
Z wpisów w system trackingowy nam dostępny wynika, że przesyłka w dniu 25.05.2012r przesyłka została wydana do doręczenia w Urzędzie Pocztowym
Warszawa 42. Kolejny wpis - Nieudane doręczenie - opatrzony został dodatkowym opisem: zaginięcie. Także przypuszczam, że w trakcie obsługi rejonu doręczeń listonosz stwierdził w pewnym momencie brak przesyłki. Dokładne sprawdzenie i informacje w tej sprawie uzyska Pani po złożeniu pisma reklamacyjnego ( jego tryb przedstawiam poniżej ) na podstawie którego zostanie wszczęte stosowne postępowanie wyjaśniające.
agicho
Postów 2973
Data rejestracji 25.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
maria1980
Postów 2986
Data rejestracji 03.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane