Wkurza mnie...

Gość: drzemek

#5211750 Napisano: 30.05.2012 12:45:44
cb656 napisał(a):

Podzielam tę opinię. Być może chodzi o to, by fama o firmie dotarła do szerszego grona, niż tylko fanatycy i zawodowcy nastawieni na wygraną w każdym konkursie, zaprogramowani wręcz na sukces.

I za sprawą tego zapisu tak się stanie? emotka
0 0

joan

#5211760 Napisano: 30.05.2012 12:48:00
cb656 - wypraszam sobie fanatyzm, nigdy niczego nie wygrałam w Groszku, prawie nigdy tam nie gram, a ten kretyński zapis świadczy jedynie o opóźnionym zapłonie organizatora emotka Gdyby zawarto w regulaminach z 2009 info, że laureat danego konkursu do dnia XX nie może zostać laureatem innego ich konkursu, byłoby ok, przecież są takie regulaminy. A Groszek jaja sobie robi. Prawo nie działa wstecz - na dzień opublikowania pierwszego regulaminu z 2009 powinno być wiadomo, co i jak...
0 0

agamaty

#5211790 Napisano: 30.05.2012 12:58:53
tato999 napisał(a):

koper napisał(a):

kochaniutka napisał(a):

Nagrody nie może wygrać żaden uczestnik ani osoba zameldowana pod tym samym adresem, który wygrałjakąkolwiek nagrodę w innych loteriach i konkursach organizowanych przez Detal Koncept Sp. z o.o. w roku 2009,2010, 2011 i 2012 emotka

emotka emotka emotka
A to sobie wymyślili...

a co złego w tym zapisie? przynajmniej większe szanse na wygraną dla zwykłych ludzi a nie zawodowych/hurtowych wygrywaczy

a mają jakąś listę konkursów, które organizowali? Bo ja jako zwykły zjadacz chleba mam prawo nie wiedzieć/nie pamiętać kto organizował jaki konkurs. Nie mam notatek z nazwami agencji itd...
Dla mnie bzdura totalna.
0 0

notta

#5211798 Napisano: 30.05.2012 01:01:08
agamaty napisał(a):

tato999 napisał(a):

koper napisał(a):

kochaniutka napisał(a):

Nagrody nie może wygrać żaden uczestnik ani osoba zameldowana pod tym samym adresem, który wygrałjakąkolwiek nagrodę w innych loteriach i konkursach organizowanych przez Detal Koncept Sp. z o.o. w roku 2009,2010, 2011 i 2012 emotka

emotka emotka emotka
A to sobie wymyślili...

a co złego w tym zapisie? przynajmniej większe szanse na wygraną dla zwykłych ludzi a nie zawodowych/hurtowych wygrywaczy

a mają jakąś listę konkursów, które organizowali? Bo ja jako zwykły zjadacz chleba mam prawo nie wiedzieć/nie pamiętać kto organizował jaki konkurs. Nie mam notatek z nazwami agencji itd...
Dla mnie bzdura totalna.

Szok.. a co ja kronikę mam prowadzić? oni sobie raz raz pewnie w komputerku ładnie nasze dane odszukają a my zwykli konkursowicze emotka ?
jak dla mnie non sens
0 0

joan

#5211804 Napisano: 30.05.2012 01:02:49
agamaty napisał(a):

Dla mnie bzdura totalna.

No ba. Potem się okaże, że ktoś stracił auto, bo wygrał smyczkę z radia...

A najlepszy jest zapis bla bla bla Laureat traci prawo do nagrody, która przechodzi na własność Organizatora loterii. emotka
0 0

79magda

#5211817 Napisano: 30.05.2012 01:09:12
Wkurzyłam się na wiadomość z adresu

noreply08@alle-gro.pl

treść:

Masz jedna prywatna wiadomosc!
Prosze pójsc do tej strony:
http://ssl.allegr...NVwd2W&version=A
Dziekujemy za korzystanie z Allegro!

W świetle tego, że ostatnio słyszałam o włamaniach na konta Allegro, bardzo mnie to wkurzyło!!!

Piszę tutaj, by ostrzec innych!
0 0

Gość: wsciekly

#5211836 Napisano: 30.05.2012 01:23:23
a mnie to pikuś emotka

nie chce Groszek mojej kasy, to żadnej nie dostanie emotka
0 0

Gość: vilemo

#5211847 Napisano: 30.05.2012 01:30:34
79magda napisał(a):

noreply08@alle-gro.pl

treść:

W świetle tego, że ostatnio słyszałam o włamaniach na konta Allegro, bardzo mnie to wkurzyło!!!

dzięki, że piszesz, będę uważać emotka
0 0

79magda

#5211866 Napisano: 30.05.2012 01:41:04
vilemo napisał(a):

79magda napisał(a):

noreply08@alle-gro.pl

treść:

Mogę jeszcze tylko dodać, że w tytule wiadomości jest Allegro.pl: Masz jedna prywatna wiadomosc!
0 0

cudaczek121

#5211903 Napisano: 30.05.2012 01:54:24
79magda napisał(a):

vilemo napisał(a):

79magda napisał(a):

noreply08@alle-gro.pl

treść:

Mogę jeszcze tylko dodać, że w tytule wiadomości jest Allegro.pl: Masz jedna prywatna wiadomosc!

ja dostałam taką wiadomość, a nawet nie mam tam konta
emotka
0 0

Gość: cb656Old

#5211939 Napisano: 30.05.2012 02:09:19
79magda napisał(a):

Wkurzyłam się na wiadomość z adresu noreply08@alle-gro.pl treść: Masz jedna prywatna wiadomosc! Prosze pójsc do tej strony....

Allegro ostrzega w każdym mailu:
Witaj xxxxx (nick) (Imię Nazwisko)!
Pamiętaj, że wszystkie automatyczne e-maile dotyczące przebiegu Twoich transakcji na Allegro i w Sklepach Allegro zawierają w nagłówku Twoje imię i nazwisko. Dotyczy to powiadomień o wystawionych przez Ciebie ofertach sprzedaży, dokonanych przez Ciebie zakupach Kup Teraz!, wygranych przez Ciebie licytacjach oraz powiadomień z procesu zapłaty przez PayU. Jeśli otrzymasz takie powiadomienie niezaadresowane imiennie do Ciebie, nie odpowiadaj na nie.

Wystarczy tylko czytać korespondencję emotka

0 0

#5211953 Napisano: 30.05.2012 02:15:37
drzemek napisał(a):

cb656 napisał(a):

Podzielam tę opinię. Być może chodzi o to, by fama o firmie dotarła do szerszego grona, niż tylko fanatycy I zawodowcy nastawieni na wygraną w każdym konkursie, zaprogramowani wręcz na sukces.

I za sprawą tego zapisu tak się stanie? emotka

joan napisał(a):

cb656 - wypraszam sobie fanatyzm (...) Prawo nie działa wstecz - na dzień opublikowania pierwszego regulaminu z 2009 powinno być wiadomo, co i jak...

drzemek - oczywiście, ze nie emotka Nie trać wiary w kombinatorskie możliwości grających zaprogramowanych na sukces emotka

joan - łącznik I daje mi furtkę do tłumaczenia, że nie tylko fanatycy.... emotka
Co do reszty tego wywodu o prawie działającym wstecz - przyznaję, że nie ogarniam tej kuwety. Za dużo w niej piachu i pobożnych życzeń.

Wyraziwszy wyłącznie swoją, subiektywną nad wyraz opinię, dziękuję za uwagę emotka
0 0

#5211978 Napisano: 30.05.2012 02:28:19
79magda napisał(a):

Wkurzyłam się na wiadomość z adresu noreply08@alle-gro.pl(...) Mogę jeszcze tylko dodać, że w tytule wiadomości jest Allegro.pl: Masz jedna prywatna wiadomosc!

Wiadomości wysyłane do użytkowników od innych użytkowników Allegro wymagają zalogowania się (inaczej nie uda się wysłać wiadomości).
Allegro jest wyłącznie POŚREDNIKIEM - dostajesz wiadomość na swoją skrzynkę mailową, do której powiązane jest konto na Allegro, z pełnymi informacjami o użytkowniku, który wysłał taką wiadomość!

Nie ma po prostu takiej opcji, by dostawać tego typu zajawki: masz wiadomość, kliknij tu...
0 0

gosiaczeq

#5212111 Napisano: 30.05.2012 03:23:18
Wkurza mnie, jak napiszę do kogoś wiadomość na fb i nie dostaję odpowiedzi, a widzę jak ta osoba dodaje cały czas nowe statusy !! Szczególnie, że dotyczy osób publicznych, a właściwie firmy.
0 0

masza

#5212132 Napisano: 30.05.2012 03:34:31
brandcomm emotka
0 0

#5212170 Napisano: 30.05.2012 03:56:21
kochaniutka napisał(a):

wkurza mnie taki zapis w regulaminie konkursu w Groszku: Nagrody nie może wygrać żaden uczestnik ani osoba zameldowana pod tym samym adresem, który wygrał jakąkolwiek nagrodę w innych loteriach i konkursach organizowanych przez Detal Koncept Sp. z o.o. w roku 2009,2010, 2011 i 2012

Przypomnij sobie choćby głośną sprawę Misiorków i skonfrontuj sobie ten zapis (świadczący moim zdaniem o chęci ukręcenia łba spekulacjom, że w konkursach organizowanych przez daną firmę stale wygrywają te same osoby, na pewno znajomi i krewni organizatorów ) z innymi wpisami naszych własnych, dobrze znanych konkursowiczów z tego samego forum (wybrane cytaty na chybił-trafił z całej masy na ten temat).

capucino napisał(a):

annie20 napisał(a):

turkucpod napisał(a):

I dalej ci sami w kółko - nie wierzę już w tą ciężką pracę i szczęście, ani w tzw. system.....

Niestety masz rację. Tyle innych ludzi z forum gra (na pewno nie tylko), a w kółko wygrywają te same osoby......

......jeżeli kilkanaście, kilkadziesiąt lub kilkaset osób wie kiedy wysłać odpowiedź i równocześnie klikają, to jak myślisz jakie są szanse?

czarna2318 napisał(a):

Może i dużo osób gra ale z tego co zauważyłam w większości konkursów wygrywają te same osoby......

tunezja napisał(a):

ewikewik napisał(a):

Ja myślę, że bardzo ciekawym wątkiem są firmy organizujące konkursy, w których wciąż wygrywają te same osoby. Inaczej mówiąc może pan dziennikarz napisze o psełdopromocjach podwyższających sprzedaż a drogie nagrody zgarniają znajomi i przyjaciele królika?

....na forum mamy przecież czarną listę. Mogę podać polskie firmy, które nie wysyłają nagród, trzeba walczyć z nimi, bo się nie poczuwają, lub obdarowują znajomych....

0 0

Gość: mariolakal

#5212272 Napisano: 30.05.2012 04:52:54
Wkurza mnie, że wygrałam wreszcie dzisiaj piłkę z nestle, a nie mogę znależć jednego paragonu... Mam 4, a po piątym ślad zaginął... Ciekawe, czy wyślą mi piłkę... A jeszcze bardziej mnie wkurza, że przy okazji znalazłam paragon na wiosnę pachnącą, która zakończyła się wczoraj, a jakiś diabeł mi ogonem przycisnął... emotka
0 0

Gość: nocti

#5212308 Napisano: 30.05.2012 05:21:46
TO MNIE WKURZA !!!

Szanowna Pani,

Z wpisów w system trackingowy nam dostępny wynika, że przesyłka w dniu 25.05.2012r przesyłka została wydana do doręczenia w Urzędzie Pocztowym
Warszawa 42. Kolejny wpis - Nieudane doręczenie - opatrzony został dodatkowym opisem: zaginięcie. Także przypuszczam, że w trakcie obsługi rejonu doręczeń listonosz stwierdził w pewnym momencie brak przesyłki. Dokładne sprawdzenie i informacje w tej sprawie uzyska Pani po złożeniu pisma reklamacyjnego ( jego tryb przedstawiam poniżej ) na podstawie którego zostanie wszczęte stosowne postępowanie wyjaśniające.

emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

agicho

#5212348 Napisano: 30.05.2012 05:51:41
Wkurza mnie,że w żadnym sklepie z listy nie mogę wymienić korków z piłkoszału na puszki ,już nie wspominając o korkach z Pepsi- co to za chwyt marketingowy i robienie ludzi w bambułko! emotka emotka emotka
0 0

maria1980

#5212366 Napisano: 30.05.2012 05:56:50
zachowanie wychowawczyni mojej córki ,to zbyt osobiste by pisać,ale jeśli na forum jest pedagog szkolny,który mógłby mi udzielic rady prosze o pilny kontakt na p.w.
0 0