Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: cb656Old
Nikt ni mówił, że życie jest łatwe, sprawiedliwe i że każdemu należy się po równo
P.S. Najlepiej liczyć (czytaj: grać) tylko na siebie. Konkurs to powinna być zabawa, a nie sposób na życie i zarabianie. Ale to jak zwykle - tylko moje zdanie
Gość: loczeq
a dla czego nie moze to byc sposob na zarabianie? inwestujesz, ponosisz pewne ryzyku czyli tak samo jak np w przypadku wlasnej dzialalnosci
ziolko
Postów 10417
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
obecnie nie wystarczy wygrać dla siebie, ewentualnie dla rodziny i znajomych
trzeba grać hurtowo, wręcz hurtownię założyć z wygranymi
liczy się spryt, czasami oszustwo (jak ktoś ogłasza się, że wygra zgrzewki, po czym wykorzystuje kody dla siebie i szukaj wiatru w polu), chciwość... wszystkie negatywne emocje i uczucia
coraz bardziej zastanawiam się, co z ludźmi się dzieje, jak można wygrać większą ilość nagród, wtedy XXX jak najwięcej zagarnia dla siebie, YYY też nie może być gorszy, a ZZZ chciałby jedną nagrodę, ale nie wygra, bo z jakiej racji?
w końcu zawsze może odkupić wygraną od xXX czy YYY, prawda? ale to nie to samo.
Takie filozoficzne myśli, jak czytam tą zawiść na forum, złośliwości, donosicielstwo, zarabianie na wszelki możliwy sposób
pewno dlatego nie mam w domu składu wygranych, bo nie chcę i nie umiem tak myśleć..
co ja tutaj robię?? co ty tutaj robisz??
Gość: mightyb
Gdzie są stare dobre czasy się pytam , tak jak kiedyś było no gdzie ?
ziolko
Postów 10417
Punkty karne 0
Konkursy dodane
margo466
Postów 2012
Data rejestracji 11.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
życie-lepsze czy gorsze-zawsze jest piękne
Gość: hilton
jak ja nie cierpię piwa
ziolko
Postów 10417
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: pola731
gdyby nie było kupujących nie byłoby sprzedających
sami jesteśmy sobie winni - i przy wątku paragonowym i przy wątku wygraj mi , wygram za
bo to co z założenia miało być ratunkiem w sytuacjach losowych przerodziło się w regularny handel
nie wkurzajmy się i niech każdy martwi się sam , czy może sobie w lustro spojrzeć
Gość: wsciekly
zapomniałaś o graniu za wszelką cenę - nawet bez paragonów
ziolko
Postów 10417
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czytaj liczy się spryt...
petunija1
Postów 2507
Data rejestracji 24.11.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba nie można było tego lepiej ująć.
Ja rozumiem,że ktoś chce wygrać np. kilka zgrzewek piwa (lato długie) Ale jak czytałam,że ktoś po tygodniu grania ma 32 kraty i jeszcze mu mało? No ludzie...
święta prawda pola731
a nadmiar wygranych (oczywiście nie browarków) zawsze można rozdać między potrzebujących
dzasmina
Postów 2372
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cały dzień nie byłam na forum i chyba mnie coś ominęło
Zdradliwa wena, raz jest raz jej nie ma...
margo466
Postów 2012
Data rejestracji 11.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taki spryt mnie wkurza
jasne, że o Tobie kochana dzasmino
kiedyś było inaczej
nowy gnom konkursowy się narodził... Liczyspryt się nazywa