Wkurza mnie...

Gość: cb656Old

#5230464 Napisano: 10.06.2012 05:25:15
vickichelm napisał(a):

mnie wkurza (...) najbardziej to, że prawie nikt nikomu nie pomoże za darmo głównie chodzi mi o osoby co wygrywają ilości hurtowe (...) jedni mają tyle zgrzewek, że chyba im to na 2 lata starczy a niektórzy żadnej...

No i to jest prawdziwy dramat człowieka... emotka
Nikt ni mówił, że życie jest łatwe, sprawiedliwe i że każdemu należy się po równo emotka

P.S. Najlepiej liczyć (czytaj: grać) tylko na siebie. Konkurs to powinna być zabawa, a nie sposób na życie i zarabianie. Ale to jak zwykle - tylko moje zdanie emotka
0 0

Gość: loczeq

#5230492 Napisano: 10.06.2012 05:44:08
cb656 napisał(a):

vickichelm napisał(a):

mnie wkurza (...) najbardziej to, że prawie nikt nikomu nie pomoże za darmo głównie chodzi mi o osoby co wygrywają ilości hurtowe (...) jedni mają tyle zgrzewek, że chyba im to na 2 lata starczy a niektórzy żadnej...

No i to jest prawdziwy dramat człowieka... emotka
Nikt ni mówił, że życie jest łatwe, sprawiedliwe i że każdemu należy się po równo emotka

P.S. Najlepiej liczyć (czytaj: grać) tylko na siebie. Konkurs to powinna być zabawa, a nie sposób na życie i zarabianie. Ale to jak zwykle - tylko moje zdanie emotka

a dla czego nie moze to byc sposob na zarabianie? inwestujesz, ponosisz pewne ryzyku czyli tak samo jak np w przypadku wlasnej dzialalnosci emotka
0 0

ziolko

#5230502 Napisano: 10.06.2012 05:51:10
widzę, że niektórzy to są maksymalnie uzależnieni.. od konkursów

obecnie nie wystarczy wygrać dla siebie, ewentualnie dla rodziny i znajomych

trzeba grać hurtowo, wręcz hurtownię założyć z wygranymi

liczy się spryt, czasami oszustwo (jak ktoś ogłasza się, że wygra zgrzewki, po czym wykorzystuje kody dla siebie i szukaj wiatru w polu), chciwość... wszystkie negatywne emocje i uczucia

coraz bardziej zastanawiam się, co z ludźmi się dzieje, jak można wygrać większą ilość nagród, wtedy XXX jak najwięcej zagarnia dla siebie, YYY też nie może być gorszy, a ZZZ chciałby jedną nagrodę, ale nie wygra, bo z jakiej racji?

w końcu zawsze może odkupić wygraną od xXX czy YYY, prawda? ale to nie to samo.

Takie filozoficzne myśli, jak czytam tą zawiść na forum, złośliwości, donosicielstwo, zarabianie na wszelki możliwy sposób

pewno dlatego nie mam w domu składu wygranych, bo nie chcę i nie umiem tak myśleć..
co ja tutaj robię?? co ty tutaj robisz??
0 0

Gość: mightyb

#5230503 Napisano: 10.06.2012 05:53:33
ziolko napisał(a):

liczy się spryt, czasami oszustwo (jak ktoś ogłasza się, że wygra zgrzewki, po czym wykorzystuje kody dla siebie i szukaj wiatru w polu), chciwość... wszystkie negatywne emocje i uczucia

coraz bardziej zastanawiam się, co z ludźmi się dzieje, jak można wygrać większą ilość nagród, wtedy XXX jak najwięcej zagarnia dla siebie, YYY też nie może być gorszy, a ZZZ chciałby jedną nagrodę, ale nie wygra, bo z jakiej racji?

Takie filozoficzne myśli, jak czytam tą zawiść na forum, złośliwości, donosicielstwo, zarabianie na wszelki możliwy sposób

pewno dlatego nie mam w domu składu wygranych, bo nie chcę i nie umiem tak myśleć..

Gdzie są stare dobre czasy się pytam , tak jak kiedyś było no gdzie ?
0 0

ziolko

#5230507 Napisano: 10.06.2012 05:54:22
mightyb a Ty chyba musiałaś mieć jakieś inne konto na forum, bo na tym jestes niedawno emotka
0 0

margo466

#5230512 Napisano: 10.06.2012 05:57:51
ziolko napisał(a):

mightyb a Ty chyba musiałaś mieć jakieś inne konto na forum, bo na tym jestes niedawno emotka

emotka emotka emotka
0 0

Gość: hilton

#5230523 Napisano: 10.06.2012 06:03:03
sami sobie stwarzacie takie sytuacje płacąc za zgrzewki 30 zł emotka poleci po 5 piw by mieć kody a normalnie nawet tego piwa by nie chciała jedna z drugą no ale jak to przecież jest konkurs...
jak ja nie cierpię piwa emotka emotka ale znajomi piją emotka
0 0

ziolko

#5230527 Napisano: 10.06.2012 06:05:12
ja tam nie zamierzam nikomu płacić za wygranie czegokolwiek, tym bardziej piwa

0 0

Gość: pola731

#5230528 Napisano: 10.06.2012 06:06:50
myślę ,że wszyscy zbyt emocjonalnie podchodzimy do tematu wygranych bo dla jednych to sposób na życie , dla innych załatanie dziury budżetowej , dla kolejnych sport , przyjemność , frajda ...
gdyby nie było kupujących nie byłoby sprzedających

sami jesteśmy sobie winni - i przy wątku paragonowym i przy wątku wygraj mi , wygram za
bo to co z założenia miało być ratunkiem w sytuacjach losowych przerodziło się w regularny handel

nie wkurzajmy się i niech każdy martwi się sam , czy może sobie w lustro spojrzeć emotka
0 0

Gość: wsciekly

#5230534 Napisano: 10.06.2012 06:10:35
ziolko napisał(a):

zapomniałaś o graniu za wszelką cenę - nawet bez paragonów emotka
0 0

ziolko

#5230540 Napisano: 10.06.2012 06:13:34
wsciekly - nie zapomniałam
czytaj liczy się spryt...
0 0

petunija1

#5230544 Napisano: 10.06.2012 06:14:57
ziolko napisał(a):

emotka emotka emotka
Chyba nie można było tego lepiej ująć.
Ja rozumiem,że ktoś chce wygrać np. kilka zgrzewek piwa (lato długie) Ale jak czytałam,że ktoś po tygodniu grania ma 32 kraty i jeszcze mu mało? No ludzie... emotka
0 0

#5230555 Napisano: 10.06.2012 06:19:27
pola731 napisał(a):

myślę ,że wszyscy zbyt emocjonalnie podchodzimy do tematu wygranych bo dla jednych to sposób na życie , dla innych załatanie dziury budżetowej , dla kolejnych sport , przyjemność , frajda ...
gdyby nie było kupujących nie byłoby sprzedających

sami jesteśmy sobie winni - i przy wątku paragonowym i przy wątku wygraj mi , wygram za
bo to co z założenia miało być ratunkiem w sytuacjach losowych przerodziło się w regularny handel

nie wkurzajmy się i niech każdy martwi się sam , czy może sobie w lustro spojrzeć emotka

święta prawda pola731 emotka emotka

a nadmiar wygranych (oczywiście nie browarków) zawsze można rozdać między potrzebujących emotka
0 0

dzasmina

#5230558 Napisano: 10.06.2012 06:20:54
wsciekly napisał(a):

ziolko napisał(a):

ludzie czasami zgłaszają problemy z pw, że nic nie dochodzi albo, że wszystko się kasuje
nie wiem, czym to jest spowodowane, ale w razie czego zawsze można pisać na gg, maila, zadzwonić do tej osoby, albo ogólnie na forum

przed kilkoma miesiącami przez jakiś czas prawie nic mi na PW nie dochodziło i, mimo że to nie moja była wina, pewna osoba do dzisiaj się na mnie wyżywa emotka emotka emotka

emotka nieee, to na pewno nie o mnie emotka

cały dzień nie byłam na forum i chyba mnie coś ominęło emotka
0 0

margo466

#5230559 Napisano: 10.06.2012 06:21:23
ziolko napisał(a):

taki spryt mnie wkurza emotka
0 0

#5230564 Napisano: 10.06.2012 06:24:14
dzasmina napisał(a):

wsciekly napisał(a):

ziolko napisał(a):

ludzie czasami zgłaszają problemy z pw, że nic nie dochodzi albo, że wszystko się kasuje
nie wiem, czym to jest spowodowane, ale w razie czego zawsze można pisać na gg, maila, zadzwonić do tej osoby, albo ogólnie na forum

przed kilkoma miesiącami przez jakiś czas prawie nic mi na PW nie dochodziło i, mimo że to nie moja była wina, pewna osoba do dzisiaj się na mnie wyżywa emotka emotka emotka

emotka nieee, to na pewno nie o mnie emotka

cały dzień nie byłam na forum i chyba mnie coś ominęło emotka

jasne, że o Tobie kochana dzasmino emotka

kiedyś było inaczej emotka a po tym nieszczęsnym PW jakby tu kogoś odmieniło emotka
0 0

#5230568 Napisano: 10.06.2012 06:27:15
margo466 napisał(a):

ziolko napisał(a):

taki spryt mnie wkurza emotka

nowy gnom konkursowy się narodził... Liczyspryt się nazywa emotka emotka emotka emotka
0 0

#5230573 Napisano: 10.06.2012 06:28:59
petunija1 napisał(a):

emotka emotka emotka
Chyba nie można było tego lepiej ująć.
Ja rozumiem,że ktoś chce wygrać np. kilka zgrzewek piwa (lato długie) Ale jak czytałam,że ktoś po tygodniu grania ma 32 kraty i jeszcze mu mało? No ludzie... emotka

a ja sikaczy nie pijam, więc nie gram o tyskacza

choćby kody za darmo dawali
emotka emotka emotka
0 0

hubcio

#5230577 Napisano: 10.06.2012 06:32:46
Wkurza mnie moja praca, a w zasadzie ludzie.. Robiacy po prostu jak to się mówi koło dup...
0 0

dzasmina

#5230581 Napisano: 10.06.2012 06:36:18
wsciekly napisał(a):

jasne, że o Tobie kochana dzasmino emotka

kiedyś było inaczej emotka a po tym nieszczęsnym PW jakby tu kogoś odmieniło emotka

odmieniło mi się po tym jak z nieznanych mi powodów mnie zablokowałeś emotka strzelasz fochy lepiej niż niejedna rozkapryszona panna emotka

Słońce nie dąsaj się już emotka ignorujmy się emotka

carlsberg mnie wkurza. a co tam - tyskie też emotka
0 0