Wkurza mnie...

mahuska

#5228783 Napisano: 09.06.2012 03:48:33
Tyskie , Boniek i brak talentu emotka emotka emotka
0 0

sydariameki

#5228788 Napisano: 09.06.2012 03:55:24
pamal73 napisał(a):

gosia16 napisał(a):

pamal73 napisał(a):

Wkurzają mnie TT, tyle kupiłam i same pudła ;-/ 1 dzwonek tylko a poduszki o którą córka nudzi brak emotka a inni mają po kilka no cóż zazdroszcze

kup w Biedronce 4 pak
dzisiaj w 4 paku była poduszka

kupiłam 2 czteropaki i bylo 7 pudeł i 1 dzwonek

ja wpisałam przez stronę raz 4 kody (z czteropaku) i same pudła. Potem w drugiej miałam 3 poduszki i pudło (wysłałam smsem). Piłkarzyki też wygrałam przez sms. Jeszcze mi się pufa marzy emotka
Wkurza mnie,że włosy mi się tak przetłuszczają emotka
0 0

fryz

#5229124 Napisano: 09.06.2012 06:37:36
Wkurza mnie, ze zaufalam kilku osobom na forum, podalam kody z tyskiego i zostalam perfidnie wyje... emotka emotka
0 0

petunija1

#5229467 Napisano: 09.06.2012 08:36:28
fryz napisał(a):

Wkurza mnie, ze zaufalam kilku osobom na forum, podalam kody z tyskiego i zostalam perfidnie wyje... emotka emotka

Nie przejmuj się. Ja zleciłam forumowiczce z długim stażem zakup na konkurs abc.
Paragon tydzien jak nie doszedł,ale to jeszcze ok, bo może gdzieś utknął. Gorzej,że koleżanka zbiera głosy na forum na swój konkurs a mi nie odpisuje.Jakby nie było widac logowań w profilu.
Jak chciała pieniądze to była bardzo kontaktowa a teraz olewa po calości.
Juz chyba nigdy nie kupię paragonu na forum. Szkoda tylko tych uczciwych...
emotka
0 0

ziolko

#5229472 Napisano: 09.06.2012 08:37:46
petunija1 napisał(a):

fryz napisał(a):

Nie przejmuj się. Ja zleciłam forumowiczce z długim stażem zakup na konkurs abc.
Paragon tydzien jak nie doszedł,ale to jeszcze ok, bo może gdzieś utknął. Gorzej,że koleżanka zbiera głosy na forum na swój konkurs a mi nie odpisuje.Jakby nie było widac logowań w profilu.
Jak chciała pieniądze to była bardzo kontaktowa a teraz olewa po calości.
Juz chyba nigdy nie kupię paragonu na forum. Szkoda tylko tych uczciwych...
emotka

kto to był??

zaraz popatrzę na wpisy emotka
0 0

dzasmina

#5229649 Napisano: 09.06.2012 09:34:52
ja raz zleciłam zakupy na konkurs - zapłaciłam za produkt i za przesyłkę paragonu (na oko to polecony priorytet był). w konkursie nie wygrałam, więc chcąc zminimalizować straty chciałam sprzedać paragon, chociaż ten do mnie nie dotarł. i tak sobie gdybam sprzedać - nie sprzedać, na co ówczesny znajomy powiedział, że przecież nie mam paragonu - nie mam problemu emotka
więcej się na to nie nabiorę emotka

a w temacie: wkurza mnie, że portugalia przegrała i to, że co niektórzy odebrali mi chęć wrzucania konkursów tu i tam emotka

a już najbardziej ze wszystkiego, to wkurza mnie carlsberg emotka
0 0

ziolko

#5229653 Napisano: 09.06.2012 09:36:35
ej dzasmina, nie przejmuj się

jak coś trafisz to dodawaj - w końcu nigdzie nie jest napisane, że każdy musi brać udział we wszystkich konkursach

ludzie biorą jak im pasuje
0 0

notta

#5229660 Napisano: 09.06.2012 09:40:06
a mnie wkurza szalona fiesta za oknem.. przypuszczam że euro to tylko pretekst by się drzeć ile powietrza w płucach emotka
0 0

dzasmina

#5229676 Napisano: 09.06.2012 09:45:48
ziolko napisał(a):

ej dzasmina, nie przejmuj się

jak coś trafisz to dodawaj - w końcu nigdzie nie jest napisane, że każdy musi brać udział we wszystkich konkursach

ludzie biorą jak im pasuje

a no to jak się komuś chce, to niech doda, bo trwa jakiś czas i chyba nikt nic nie wiedział emotka
http://www.dorato.pl/konkurs
0 0

slibeer

#5229695 Napisano: 09.06.2012 09:53:30
fryz napisał(a):

Trzeba szukać mniej zaufanych osób które solidnie przywiązują się do powierzonych zadań emotka Taki ja np ale to tylko moje skromne zdanie emotka

A wkurza mnie że kupiłem trzy 4-paki z biedronki i miałem 12pudeł .
Nawet głupiego dzwonka nie było
emotka
0 0

petunija1

#5229916 Napisano: 10.06.2012 08:02:08
slibeer napisał(a):

fryz napisał(a):

Trzeba szukać mniej zaufanych osób które solidnie przywiązują się do powierzonych zadań emotka Taki ja np ale to tylko moje skromne zdanie emotka

A wkurza mnie że kupiłem trzy 4-paki z biedronki i miałem 12pudeł .
Nawet głupiego dzwonka nie było
emotka

Oj to tez mnie wkurza. Chyba NAGLE w biedronce wyparowały nagrody.
Na poczatku tygodnia co nie kupiłam to coś wpadało. Wczoraj same pudła. emotka

A mój paragon nadal zaginiony. emotka
0 0

jokan

#5229926 Napisano: 10.06.2012 08:14:31
proponuje podać nicki osób nieuczciwych !!!!

niech im będzie wstyd a inni niech będą ostrzeżeni przed nimi

wkurza mnie,że nie mogę dogonić gościa w konkursie, a gram o rower, może ktoś pomoże - trzeba ylko machnąć ręką 5 klików, jakby co to pw, podam linka - bardzo ważne, bo dzisiaj się kończy
0 0

radosna

#5229937 Napisano: 10.06.2012 08:22:04
iva napisał(a):

a mnie wkurza szalona fiesta za oknem.. przypuszczam że euro to tylko pretekst by się drzeć ile powietrza w płucach emotka

A mnie się to podoba! Mieszkam blisko Stadionu Narodowego i im głośniej krzyczą, tym więcej radości we mnie gości - przynajmniej czasem potrafimy zebrać się do kupy i szaleć. To dobry lek na odstresowanie. Zobacz, jakie to piękne:

http://www.youtub...A0&feature=share

http://www.youtub...B8&feature=share

http://www.youtub.../watch?v=wkUrYRpbKGE
0 0

Gość: kamisiek

#5229946 Napisano: 10.06.2012 08:34:32
wkurza mnie...osoba, która ogłaszała się że wygra piwo za doładowanie (skuteczność 100 %)
na szczęście umówilismy sie, ze doładowanie nastąpi po telefonie Bońka...ale i tak podałam kody...i co?
od paru dni cisza...wysłałam kilka wiadomości na pw, widzę, że nawet na forum często bywa...a paru słów odp napisać nie może... emotka
0 0

Gość: kamisiek

#5229948 Napisano: 10.06.2012 08:37:41
fryz napisał(a):

mozesz odezwać się na pw?
mnie też chyba ktoś tak urządził... sprawdzimy nick..
0 0

Gość: cb656Old

#5229949 Napisano: 10.06.2012 08:39:43
petunija1 napisał(a):

fryz napisał(a):

Nie przejmuj się. Ja zleciłam forumowiczce z długim stażem zakup na konkurs abc.... Jak chciała pieniądze to była bardzo kontaktowa a teraz olewa po calości.

Długi staż jest tak samo nieważny, jak ilość postów, które mamy podawane pod avatarem. Liczy się to, co człowiek robi dla innych - pisałem o tym już wcześniej na forum:
https://www.e-kon...40-cat-12-pg-32.html
0 0

Gość: kluseczka

#5229951 Napisano: 10.06.2012 08:40:20
Cytat iva:
a mnie wkurza szalona fiesta za oknem.. przypuszczam że euro to tylko pretekst by się drzeć ile powietrza w płucach

A mnie się to podoba! Mieszkam blisko Stadionu Narodowego i im głośniej krzyczą, tym więcej radości we mnie gości - przynajmniej czasem potrafimy zebrać się do kupy i szaleć. To dobry lek na odstresowanie. Zobacz, jakie to piękne:

http://www.youtub...mp;amp;feature=share

http://www.youtub...mp;amp;feature=share

http://www.youtub.../watch?v=wkUrYRpbKGE

Popieram! Też uważam, że takie okazywanie radości dobrze człowiekowi robi na serce emotka
Nawet dzieciaki wzięłam do strefy kibica, by zobaczyły jak to fajnie razem kibicować.

0 0

cc_investigator

#5229961 Napisano: 10.06.2012 08:53:37
iva napisał(a):

W moim niedużym mieście, bardzo niedaleko szkoły w której pracuję, trenuje jedna z reprezentacji... Ja tu w piątek produkuję się na fascynujący temat Klimat Polski, a za oknem konkurencja... emotka O frekwencji na lekcjach w piątkowe popołudnie już nie wspomnę. Pewnie wszyscy siedzieli od 12 przed telewizorem.
0 0

kasiunia23

#5229969 Napisano: 10.06.2012 09:02:06
moja mama mnie dzisiaj wkurzyła
wg niej najlepiej żebym była samotną matką do końca świata, bo po co mi facet emotka
0 0

Gość: lucja

#5229988 Napisano: 10.06.2012 09:21:54
kasiunia23 napisał(a):

moja mama mnie dzisiaj wkurzyła
wg niej najlepiej żebym była samotną matką do końca świata, bo po co mi facet emotka

emotka znam ten ból
0 0