Wkurza mnie...

dolly

#5230042 Napisano: 10.06.2012 10:22:16
radosna napisał(a):

A mnie się to podoba! Mieszkam blisko Stadionu Narodowego i im głośniej krzyczą, tym więcej radości we mnie gości - przynajmniej czasem potrafimy zebrać się do kupy i szaleć. To dobry lek na odstresowanie. Zobacz, jakie to piękne:

http://www.youtub...A0&feature=share

http://www.youtub...B8&feature=share

http://www.youtub.../watch?v=wkUrYRpbKGE

super
emotka
0 0

benasia

#5230067 Napisano: 10.06.2012 10:55:18
ziolko napisał(a):

petunija1 napisał(a):

fryz napisał(a):

Wkurza mnie, ze zaufalam kilku osobom na forum, podalam kody z tyskiego i zostalam perfidnie wyje... emotka emotka

Nie przejmuj się. Ja zleciłam forumowiczce z długim stażem zakup na konkurs abc.
Paragon tydzien jak nie doszedł,ale to jeszcze ok, bo może gdzieś utknął. Gorzej,że koleżanka zbiera głosy na forum na swój konkurs a mi nie odpisuje.Jakby nie było widac logowań w profilu.
Jak chciała pieniądze to była bardzo kontaktowa a teraz olewa po calości.
Juz chyba nigdy nie kupię paragonu na forum. Szkoda tylko tych uczciwych...
emotka

kto to był??

zaraz popatrzę na wpisy emotka

a mnie wkurza że ktoś ocenia kogoś po wpisach na forum, zwłaszcza że 1 wiadomość napisana nie jest olaniem jeśli ktoś odp i zapomniał kolejną wiadomość napisać. Przecież można było napisać kolejną by się przypomnieć, cieżko jest napisać? a nie od razu pisać coś...
emotka
0 0

vickichelm

#5230072 Napisano: 10.06.2012 11:00:29
mnie wkurza konkurs tyskie ... ale najbardziej to , że prawie nikt nikomu nie pomoże za darmo głównie chodzi mi o osoby co wygrywają ilości hurtowe ( poza wyjątkami)... jedni mają tyle zgrzewek ,że chyba im to na 2 lata starczy a niektórzy żadnej... Jeszcze , żeby podawali normalniejsze ceny emotka
0 0

Gość: hittmanka

#5230081 Napisano: 10.06.2012 11:05:20
vickichelm napisał(a):

mnie wkurza konkurs tyskie ... ale najbardziej to , że prawie nikt nikomu nie pomoże za darmo głównie chodzi mi o osoby co wygrywają ilości hurtowe ( poza wyjątkami)... jedni mają tyle zgrzewek ,że chyba im to na 2 lata starczy a niektórzy żadnej... Jeszcze , żeby podawali normalniejsze ceny emotka

mnie też wkurzają tyscy sprzedawczykowie...
0 0

malenka89

#5230144 Napisano: 10.06.2012 12:12:47
hittmanka napisał(a):

vickichelm napisał(a):

no proszę Cię, ale to nie jest Caritas... żeby wygrać taką zgrzewkę też trzeba zainwestować - kody, sms'y, czasem przekierowania, więc z jakiej racji ktoś miałby Ci wygrać taką zgrzewkę za darmo? emotka
0 0

Gość: pola731

#5230150 Napisano: 10.06.2012 12:18:13
mnie bardziej wkurza to , że w takim systemie gdzie sporo osób gra na zlecenie za coś ja z moimi kilkoma kodami po prostu nie mam szans
0 0

klaudia011

#5230157 Napisano: 10.06.2012 12:23:15
sklep housa online - od godziny chcę złożyć zamówienie a strona wisi i wisi wrrrrrrrrrrrrrr emotka
0 0

jomajd86

#5230158 Napisano: 10.06.2012 12:25:01
a mnie wkurza pogoda za oknem i to,że znowu zaczął się czas nagrodowej suszy...
0 0

Gość: hittmanka

#5230159 Napisano: 10.06.2012 12:25:20
malenka89 napisał(a):

hittmanka napisał(a):

vickichelm napisał(a):

no proszę Cię, ale to nie jest Caritas... żeby wygrać taką zgrzewkę też trzeba zainwestować - kody, sms'y, czasem przekierowania, więc z jakiej racji ktoś miałby Ci wygrać taką zgrzewkę za darmo? emotka

jak do tej pory każdy chce kody oprucz kasy i to dobtych kilka...
i właśnie przez takie uwagi jak to nie jest Caritas wkurzam się jeszcze bardziej bo to też nie jest tani burdel ( a chyba już jest) żeby się spuszczać za kasę emotka

0 0

fryz

#5230166 Napisano: 10.06.2012 12:34:13
wkurza mnie moja tendencja do odkladania wszystkiego na pozniej i zabieranie sie za prace jak juz sie ma noz na gardle... emotka
0 0

malenka89

#5230185 Napisano: 10.06.2012 12:55:04
hittmanka napisał(a):

malenka89 napisał(a):

hittmanka napisał(a):

vickichelm napisał(a):

i właśnie przez takie uwagi jak to nie jest Caritas wkurzam się jeszcze bardziej bo to też nie jest tani burdel ( a chyba już jest) żeby się spuszczać za kasę emotka

Zosiu niestety taka prawda, że teraz wszystko się zrobi dla kasy emotka

A wracając do Tyskiego to jak się samemu nie umie wygrać to i tak bardziej opłaca się zapłacić niż kupować zgrzewkę w sklepie emotka
0 0

petunija1

#5230195 Napisano: 10.06.2012 01:15:31
petunija1 napisał(a):

fryz napisał(a):

Wkurza mnie, ze zaufalam kilku osobom na forum, podalam kody z tyskiego i zostalam perfidnie wyje... emotka emotka

Nie przejmuj się. Ja zleciłam forumowiczce z długim stażem zakup na konkurs abc.
Paragon tydzien jak nie doszedł,ale to jeszcze ok, bo może gdzieś utknął. Gorzej,że koleżanka zbiera głosy na forum na swój konkurs a mi nie odpisuje.Jakby nie było widac logowań w profilu.
emotka

Sprawa sie wyjaśniła co mnie bardzo cieszy.
Ktos pisał o podawaniu nicku.
Owszem uważam,że to jest dobre,ale trzeba mieć naprawde juz 100% pewności,że ktoś jest nieuczciwy , bo raz rzucone oskarżeniu potem na kimś ciąży.A czasami jest po prostu zlot nieszczęsliwych przypadków.

0 0

monia24

#5230239 Napisano: 10.06.2012 02:15:05
malenka89 napisał(a):

hittmanka napisał(a):

malenka89 napisał(a):

hittmanka napisał(a):

vickichelm napisał(a):

Zosiu niestety taka prawda, że teraz wszystko się zrobi dla kasy emotka

A wracając do Tyskiego to jak się samemu nie umie wygrać to i tak bardziej opłaca się zapłacić niż kupować zgrzewkę w sklepie emotka

To akurat kwestia gustu i sumienia
emotka
0 0

delfinka101

#5230248 Napisano: 10.06.2012 02:28:17
petunija1 napisał(a):

petunija1 napisał(a):

fryz napisał(a):

emotka

Sprawa sie wyjaśniła co mnie bardzo cieszy.
Ktos pisał o podawaniu nicku.
Owszem uważam,że to jest dobre,ale trzeba mieć naprawde juz 100% pewności,że ktoś jest nieuczciwy , bo raz rzucone oskarżeniu potem na kimś ciąży.A czasami jest po prostu zlot nieszczęsliwych przypadków.

Do mnie dziewczyna pisała abym jej zakupy zrobiła,wkońcu dorwała mnei telefonicznie i pyta czy sie obraziłam czy cos..bo zawsze robiłam jej zakupy a teraz jestem na forum i nieodpowiadam..tylko do mnie ani 1 wiadomosc nie dotarła.Dobrze ,zę zadzwoniła bo wyszłoby ze nieodzywam się.Lepiej poczekać i sie upewnic.Wiadomosci czasami nie dochodzą
0 0

ziolko

#5230250 Napisano: 10.06.2012 02:29:30
ludzie czasami zgłaszają problemy z pw, że nic nie dochodzi albo, że wszystko się kasuje
nie wiem, czym to jest spowodowane, ale w razie czego zawsze można pisać na gg, maila, zadzwonić do tej osoby, albo ogólnie na forum

0 0

Gość: goralecka

#5230404 Napisano: 10.06.2012 04:42:01
oglądam właśnie mecz i nie wierzę..czy ja dobrze słyszę Polska biało-czerwoni?? emotka Nasz naród nie przestanie mnie zadziwiać emotka
0 0

Gość: wsciekly

#5230436 Napisano: 10.06.2012 05:01:50
goralecka napisał(a):

oglądam właśnie mecz i nie wierzę..czy ja dobrze słyszę Polska biało-czerwoni?? emotka Nasz naród nie przestanie mnie zadziwiać emotka

no cóż - z ziemi polskiej do włoskiej rzut kamieniem emotka
0 0

Gość: wsciekly

#5230437 Napisano: 10.06.2012 05:03:32
ziolko napisał(a):

ludzie czasami zgłaszają problemy z pw, że nic nie dochodzi albo, że wszystko się kasuje
nie wiem, czym to jest spowodowane, ale w razie czego zawsze można pisać na gg, maila, zadzwonić do tej osoby, albo ogólnie na forum

przed kilkoma miesiącami przez jakiś czas prawie nic mi na PW nie dochodziło i, mimo że to nie moja była wina, pewna osoba do dzisiaj się na mnie wyżywa emotka emotka emotka
0 0

mia

#5230440 Napisano: 10.06.2012 05:04:40
Chamstwo, które mnie często wytrąca z równowagi, i akurat dziś właśnie wytrąciło, podczas, gdy naprawdę mam coś lepszego do roboty, niż czytać idiotyzmy... emotka
0 0

Gość: kamila10001

#5230452 Napisano: 10.06.2012 05:15:04
Cały temat Tyskiego mnie wkur.... Jednak alkohol szkodzi zdrowiu tak się przekonuję jak czytam niektóre tamtejsze teksty emotka
0 0