Wkurza mnie...

anialistopad

#5241992 Napisano: 16.06.2012 06:52:26
efelinkaaa napisał(a):

estrella napisał(a):

a nie możesz na nfz pójśc za darmo?

u mnie jest tylko prywatny chirurg szczękowy, na nfz musiałabym jechać do warszawy (ok. 120km)...

chociaż z drugiej strony, to chyba taki wyjazd i tak taniej wyjdzie niż prywatna wizyta..

a uważasz , że prywatnie zrobi lepiej ? mi się wydaje , że to zależy od lekarza zawsze chodziłam prywatnie słono płaciłam i co nie miałam idealnie zrobionych zębów raz poszłam na książeczkę i super od tamtej pory tylko tak chodze wole pojechać dalej niż iść obok domu a wkurza mnie mąż cały dzień się szwenda z kolegą dzisiaj
0 0

efelinkaaa

#5241996 Napisano: 16.06.2012 06:59:47
kaki76 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

estrella napisał(a):

a nie możesz na nfz pójśc za darmo?

u mnie jest tylko prywatny chirurg szczękowy, na nfz musiałabym jechać do warszawy (ok. 120km)...

chociaż z drugiej strony, to chyba taki wyjazd i tak taniej wyjdzie niż prywatna wizyta..

a uważasz , że prywatnie zrobi lepiej ? mi się wydaje , że to zależy od lekarza zawsze chodziłam prywatnie słono płaciłam i co nie miałam idealnie zrobionych zębów raz poszłam na książeczkę i super od tamtej pory tylko tak chodze wole pojechać dalej niż iść obok domu a wkurza mnie mąż cały dzień się szwenda z kolegą dzisiaj

nie chodziło mi o to, że zrobi lepiej, tylko o to, że muszę jechać około 120km, żeby wyrwać zęba. Mąż musi wziąć urlop (żeby mnie zawieźć), trzeba wydać na benzynę.
Gdyby na miejscu był chirurg na nfz to nie wahałabym się ani chwili, uwierz. W styczniu moja Przyjaciółka jechała do stolicy z ósemką do wyrwania. Może od tej pory coś się zmieniło, będę musiała popytać.
(ale czy chirurg będzie potrzebny to się okaże dopiero na wizycie u dentysty... chociaż tak przypuszczam, bo z zęba zostały szczątki emotka )
0 0

anialistopad

#5242001 Napisano: 16.06.2012 07:05:09
wiem o co ci chodziło tylko ci napisałam właśnie o tym , że prywatnie nie znaczy lepiej więc wydaj na benzynę a i tak taniej ci wyjdzie i nie bój się ja miałam kanałowe leczenie po 300 zł za 1 zęba płaciłam ale warto było nic nie bolało a tak mi nagadali , że tak boli a okazało się , że strach ma wielkie oczy i pewnie u ciebie będzie podobnie
0 0

anialistopad

#5242015 Napisano: 16.06.2012 07:14:16
http://www.youtub...re=player_detailpage wkur...... mnie ta piosenka cały dzień ją dziś słyszę mam jej dość
emotka emotka
0 0

Gość: pewnastudentka

#5242170 Napisano: 16.06.2012 09:34:22
a mnie wkurzają puste miejsca na stadionach w czasie meczów EURO emotka
0 0

Gość: lizkacz

#5242173 Napisano: 16.06.2012 09:36:20
to,że niektórzy kibice wyzywają dziś naszych sportowców,pomyślcie przecież oni z całych sił swoich walczyli do końca.SZACUNEK dla nich
0 0

visserarthur

#5242220 Napisano: 16.06.2012 10:57:27
jorunn2010 napisał(a):

krzyszu napisał(a):

aurorcia napisał(a):

jorunn2010 napisał(a):

a ja się wkurzyłam też na kuriera, bo zrobił sobie u mnie magazyn i zostawia u mnie przesyłki do wszystkich nieobecnych sąsiadów (u mnie w bloku jest 110 mieszkań).
Ale wczoraj zostawił przesyłkę do jakiegoś faceta, którego nie kojarzyłam i przyszedł po nią o 22 pan przed trzydziestką, mega przystojny, cudowny uśmiech, oczy grzechu warte, mrrrrrrrr....
Niech już kurier u mnie zostawia paczki, ale tylko dla tego pana a nie jakiejś pani Lodzi co ma 100 lat i jeszcze muszę jej to do domu nosić

Ze względu na tego przystojniaka ten wpis powinien być chyba w dziś cieszę się z... emotka emotka

A ja to inaczej zrozumiałem. Przystojny Pan godzinna 22... Przyszedł i poszedł zamiast zostać emotka Dlatego jest w tym temacie emotka

czyżby zniechęcił go mój rozwrzeszczany dwulatek i mąż smażący kiełbase z cebulą?!

z opisu nasuwa mi sie pytanie- czy to nie bylem przypadkiem ja...? emotka
0 0

kalisto1986

#5242226 Napisano: 16.06.2012 11:31:32
visserarthur napisał(a):

jorunn2010 napisał(a):

krzyszu napisał(a):

aurorcia napisał(a):

jorunn2010 napisał(a):

a ja się wkurzyłam też na kuriera, bo zrobił sobie u mnie magazyn i zostawia u mnie przesyłki do wszystkich nieobecnych sąsiadów (u mnie w bloku jest 110 mieszkań).
Ale wczoraj zostawił przesyłkę do jakiegoś faceta, którego nie kojarzyłam i przyszedł po nią o 22 pan przed trzydziestką, mega przystojny, cudowny uśmiech, oczy grzechu warte, mrrrrrrrr....
Niech już kurier u mnie zostawia paczki, ale tylko dla tego pana a nie jakiejś pani Lodzi co ma 100 lat i jeszcze muszę jej to do domu nosić

Ze względu na tego przystojniaka ten wpis powinien być chyba w dziś cieszę się z... emotka emotka

A ja to inaczej zrozumiałem. Przystojny Pan godzinna 22... Przyszedł i poszedł zamiast zostać emotka Dlatego jest w tym temacie emotka

czyżby zniechęcił go mój rozwrzeszczany dwulatek i mąż smażący kiełbase z cebulą?!

z opisu nasuwa mi sie pytanie- czy to nie bylem przypadkiem ja...? emotka

Padłam emotka emotka emotka
0 0

Gość: wsciekly

#5242289 Napisano: 17.06.2012 07:24:06
malutka236 napisał(a):

i po meczu
emotka nic sie nie stało Polacy nic sie nie stało

kortez napisał(a):

Oj stało się stało emotka . Bardzo słaby mecz a 2 połowa to rozpacz ale co zrobić oby w przyszłych meczach szło im lepiej

krzysnick napisał(a):

Mowi sie trudno. Trzeba sie cieszyc ze posrednio dzieki temu ze zremisowalismy z Ruskimi, oni tez odpadli emotka

fryteczka napisał(a):

a tak po cichu liczylam,ze poogladamy jeszcze naszych emotka

emotka emotka emotka emotka emotka

bez komentarza
0 0

#5242291 Napisano: 17.06.2012 07:25:22
lizkacz napisał(a):

to,że niektórzy kibice wyzywają dziś naszych sportowców,pomyślcie przecież oni z całych sił swoich walczyli do końca.SZACUNEK dla nich

nie wszyscy jednak dali z siebie wszystko emotka
0 0

#5242296 Napisano: 17.06.2012 07:33:36
niesmak po wczorajszym meczu emotka

* Obraniak wyrzucał piłki jak stara baba i po 3-cim rzucie powinien dać sobie spokój

* Murawski tylko plątał się pod nogami, podawał do przeciwnika i w końcu pomógł Czechom w zdobyciu bramki

* Polański nie zaliczył chyba żadnej dobrej akcji

* sam wielki Błaszczykowski nie zabłysnął

* trzej zmiennicy nie mieli żadnego powera i pomysłu na grę, a Grosicki... żenada

* Smuda chyba oślepł w świetle fleszy

itd. itp. ect.

szkoda emotka
0 0

Gość: cb656Old

#5242307 Napisano: 17.06.2012 07:50:25
Wkurza mnie, że nic się nie zmieniło od setek lat w Polsce - nadal każdy zna się najlepiej na tym, czym się nie zajmuje i potrafi bardzo okrutnie zjechać do gołego wszystko, co nie spełnia jego oczekiwań. Już (chyba?) Kochanowski pisał, że na leczeniu zębów każdy Polak zna się lepiej od lekarza, a każdy ma inne rady, oczywiście niezwykle skuteczne...

I do przemyślenia wszystkim klasyka gatunku:
Cieszy mię ten rym: Polak mądr po szkodzie:
lecz jeśli prawda i z tego nas zbodzie,
nową przypowieść Polak sobie kupi,
że i przed szkodą, i po szkodzie głupi.
0 0

Gość: amif

#5242310 Napisano: 17.06.2012 07:53:20
cb656 napisał(a):

Wkurza mnie, że nic się nie zmieniło od setek lat w Polsce - nadal każdy zna się najlepiej na tym, czym się nie zajmuje i potrafi bardzo okrutnie zjechać do gołego wszystko, co nie spełnia jego oczekiwań. Już (chyba?) Kochanowski pisał, że na leczeniu zębów każdy Polak zna się lepiej od lekarza, a każdy ma inne rady, oczywiście niezwykle skuteczne...

I do przemyślenia wszystkim klasyka gatunku:
Cieszy mię ten rym: Polak mądr po szkodzie:
lecz jeśli prawda i z tego nas zbodzie,
nową przypowieść Polak sobie kupi,
że i przed szkodą, i po szkodzie głupi.

to rzecz wiadoma: każdy Polak zna się na dwóch rzeczach najlepiej - na medycynie i na polityce
0 0

Gość: emilka1705

#5242317 Napisano: 17.06.2012 08:04:48
wsciekly napisał(a):

lizkacz napisał(a):

im na 100% bardziej zależało na zwycięstwie niż nam. Dali z siebie wszystko co mogli i jestem pewna że starali się zrobić wszystko jak najlepiej potrafią. Niestety doszedł stres i nie wszystko poszło tak jak miało pójść. Ja tam i tak jestem dumna z naszych chłopaków!!!

emotka

0 0

#5242320 Napisano: 17.06.2012 08:11:34
emilka1705, a od czego psycholog sportu do licha emotka emotka emotka
0 0

Gość: iwonciaaa

#5242326 Napisano: 17.06.2012 08:17:22
emilka1705 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

lizkacz napisał(a):

im na 100% bardziej zależało na zwycięstwie niż nam. Dali z siebie wszystko co mogli i jestem pewna że starali się zrobić wszystko jak najlepiej potrafią. Niestety doszedł stres i nie wszystko poszło tak jak miało pójść. Ja tam i tak jestem dumna z naszych chłopaków!!!

emotka

mnie najbardziej wkurzają ludzie, którzy po zremisowaniu z Rosją zrobili się wielkimi kibicami, chwalącymi się jaką to świetną drużynę mamy. A po wczorajszym meczu? Wyzywanie, że wstyd, że gańba, że nie powinni w ogóle grać?
Zmienność chorągiewki... Ja i tak jestem bardzo dumna z naszej drużyny i życzę im jak najlepiej, bo się starali,włożyli do tej gry serce i to się liczy.
0 0

#5242327 Napisano: 17.06.2012 08:19:57
nie mogę być dumny z takiego meczu emotka

i nie sądzę, że dali z siebie wszystko emotka
0 0

fryteczka

#5242332 Napisano: 17.06.2012 08:23:30
ja nie chciałabym byc na miejscu piłkarza,który wczoraj grał. straszna presja, cały kraj liczy na zwyciestwo , grasz ze świadomością wielkiej krytyki po przegranej..
myśle ,ze nie ma co sie wkurzać , gdybać .
smutno tylko ,ze dla nas Euro tak szybko sie skonczylo.
0 0

#5242337 Napisano: 17.06.2012 08:29:47
fryteczka, rozumiem, ale żal i złość granicząca ze wściekłością tak szybko nie przejdzie

nawet konkursów nie chce się robić emotka
0 0

#5242338 Napisano: 17.06.2012 08:34:29