Wkurza mnie...

Gość: iwonciaaa

#5242569 Napisano: 17.06.2012 12:29:02
kalisto1986 napisał(a):

Wkurza mnie, że Polacy to takie chorągiewki emotka Do wczorajszego meczu, na fb każdy wklejał zdjęcia Błaszczykowskiego jako herosa, bohatera itp Jak Polska przegrała, nagle Ci wszyscy zaczynają jego i innych z drużyny jechać.
Przykład z linku zamieszczonego przez wściekłego no do cholery, przecież piłkarzem nie zostaje się tylko i wyłącznie dla przyjemności, jest to praca jak każda inna i normalne jest to,że dostaja za to kase i, że jej oczekują. Bilety ? Nawet mało znany zespół muzyczny na każdy swój koncert ma przyznaną pule biletów dla rodziny - trudno, żeby mieli je kupować, gdy menadżerowie ( w tym przypadku pzpn) rozdaje je na prawo i lewo znajomym emotka , sponsorzy konkursowiczom ....

Nie wyszliśmy z grupy, ok można się wkurzyć, ale czego my oczekujemy ? Drużyna jest jaka jest, a atmosfera w pzpn i polityce też ma na to wpływ ( nie mówmy, że nie). I mimo, że chłopacy zagrali jak zagrali, nie wierze w to,że ponoszą całą odpowiedzialność za porażkę - jak w pracy panuje napięta atmosfera nie trudno o pomyłki, czy nawet brak motywacji

dokładnie, popieram w 100%
0 0

mia

#5242571 Napisano: 17.06.2012 12:30:01
radosna napisał(a):

Nie ma możliwości, aby wszyscy wygrywali. Ktoś musi przegrać, aby wygrać mógł ktoś :) Powinniśmy teraz kibicować innym drużynom, świętować z ich kibicami na ulicach i w strefach kibica. Inaczej będą nas postrzegali jako Smuty Narodowe emotka

Dokładnie - wystarczy spojrzeć w ranking UEFA, gdzie my, a gdzie reszta grupy...
Wkurza mnie to entuzjastyczne (i bezpodstawne) kłapanie wcześniej w mediach - niektórzy to nawet medal widzieli - a teraz jazda na całego.Jako żywo mi się skoki przypomniały i Małysz.

W każdym razie, mam nadzieję, że ci co mają chorągiewki na samochodach, dalej będą z nimi jeździć i pokażemy klasę emotka

A poza tym... wylatujemy w naprawdę dobrym towarzystwie - Rosja i... Holandia? emotka
Kto następny?
0 0

Gość: kamila10001

#5242572 Napisano: 17.06.2012 12:30:06
Tak mamy powinny pójść z naszymi piłkarzami na mecz emotka
0 0

marzanna

#5242573 Napisano: 17.06.2012 12:30:13
wsciekly napisał(a):

marzanna napisał(a):

cb656 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

nie mogę być dumny z takiego meczu emotka i nie sądzę, że dali z siebie wszystko emotka i polecam lekturę http://euro.wp.pl...80819,wiadomosc.html

emotka emotka
Tak, oczywiście, że winny wyniku meczu jest Grzegorz Lato, bo nie załatwił biletów na mecz dla rodzin piłkarzy i ci, nie mając wsparcia z trybun ze strony swoich bliskich, popadli w wielką frustrację, co ich tak rozkojarzyło, że nie mogli skupić się na grze! emotka emotka
I tak trzeba myśleć! Na pohybel Prezesowi! emotka

Bardzo lubię Kubę B. ale kłócenie się o bilety dla rodziny przed najważniejszym meczem wydaje mi się co najmniej dziwne emotka Moim zdaniem wszelkie sprawy osobiste i rodzinne powinny być odseparowane od pracy czyli w tym przypadku kopaniu piłki emotka

a mnie lepiej by się grało, gdyby na widowni była żona, brat, ktoś z najbliższych

czyż na ważne życiowe egzaminy nie zabieramy z sobą bliskich osób emotka emotka

takie wsparcie - bezcenne emotka

rozumiem więc piłkarzy

OK, dlaczego więc niektórzy trenerzy zabraniają obecności nawet żon i partnerek? Czy nie dlatego, by skupili się jedynie na meczu?
0 0

kalisto1986

#5242579 Napisano: 17.06.2012 12:33:40
kamila10001 napisał(a):

Skoro mieli tysiące biletów dla konkursowiczów, rodzin PZPN, nawet obcych ludzi pod stadionem - tak byłam świadkiem jak jeden kibic wyprosił bilet od kogoś z vipów - to nie zapewnienie biletów dla rodzin zawodników jest żenujące.
Ciekawe czy te wszystkie znane osobistości musieli się przejmować czy będą mieli bilety ?

marzanna zakaz jest przed meczem i raczej nie chodzi tu o zakaz widzenia się, tylko czego innego emotka
0 0

Gość: cb656Old

#5242582 Napisano: 17.06.2012 12:38:19
kamila10001 napisał(a):

emotka K:
Tak - by jedwabnymi chusteczkami ocierać łezki z ładnych, posmutniałych buziek skrzywdzonych chłopczyków, którym brzydki, oj brzydki Prezes przysparza tylko zmartwień i nie pozwala skupić się na grze emotka

...przecież od zawsze wiadomo, że to PZPN jest wszystkiemu winny emotka
0 0

marzanna

#5242585 Napisano: 17.06.2012 12:39:01
kalisto1986 napisał(a):

kamila10001 napisał(a):

Skoro mieli tysiące biletów dla konkursowiczów, rodzin PZPN, nawet obcych ludzi pod stadionem - tak byłam świadkiem jak jeden kibic wyprosił bilet od kogoś z vipów - to nie zapewnienie biletów dla rodzin zawodników jest żenujące.
Ciekawe czy te wszystkie znane osobistości musieli się przejmować czy będą mieli bilety ?

marzanna zakaz jest przed meczem i raczej nie chodzi tu o zakaz widzenia się, tylko czego innego emotka

Heh jedno łaczy się z drugim emotka

A poza tym taaaa....Hiszpanie wygrali, bo Shakira pomachała im z trybun emotka emotka emotka
0 0

kalisto1986

#5242590 Napisano: 17.06.2012 12:41:33
marzanna napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

kamila10001 napisał(a):

A poza tym taaaa....Hiszpanie wygrali, bo Shakira pomachała im z trybun emotka emotka emotka

Hiszpanie wygrali,bo takiego poziomu gry, my nie osiągniemy jeszcze przez wiele lat ...
0 0

Gość: wsciekly

#5242594 Napisano: 17.06.2012 12:45:29
kamila10001 napisał(a):

mamy, bacie, kochanki - zależy co kto woli emotka

i nie nam o tym decydować emotka

każdy piłkarz powinien mieć wybór
0 0

#5242597 Napisano: 17.06.2012 12:47:24
marzanna napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

kamila10001 napisał(a):

a żebyś wiedziała, że pomachała emotka
0 0

marzanna

#5242599 Napisano: 17.06.2012 12:50:15
kalisto1986 napisał(a):

marzanna napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

kamila10001 napisał(a):

Hiszpanie wygrali,bo takiego poziomu gry, my nie osiągniemy jeszcze przez wiele lat ...

Dokładnie tak! Dlatego nie ma sensu po meczu wywlekać spraw nieistotnych, takich jak bilety i obecność/nieobecność rodziny na stadionie i ewentualnego wpływu tych czynników na wynik meczu.
0 0

marzanna

#5242600 Napisano: 17.06.2012 12:51:08
wsciekly napisał(a):

marzanna napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

kamila10001 napisał(a):

a żebyś wiedziała, że pomachała emotka

Nooo właśnie i dlatego wygrali emotka emotka emotka
0 0

#5242602 Napisano: 17.06.2012 12:53:28
marzanna, właśnie że jest sens, bo jak się pewne sprawy zamiata pod dywan, nigdy nic się nie zmieni

zwłaszcza w pzpn-ie emotka
0 0

aga67

#5242613 Napisano: 17.06.2012 01:00:07
popsuli mi urodziny emotka na żywo mecz wyglądał trzy razy gorzej niż w TV.te faule, żółte kartki,szarpaniny...dla mnie był to najbrzydszy mecz na Euro z tych,co do tej pory oglądałam.gdyby przegrali,ale w dobrym stylu na pewno nie byłabym taka smutna emotka
0 0

marzanna

#5242621 Napisano: 17.06.2012 01:05:04
wsciekly napisał(a):

marzanna, właśnie że jest sens, bo jak się pewne sprawy zamiata pod dywan, nigdy nic się nie zmieni

Hmm ciekawe, czy byłoby to w ogóle wspomniane gdyby Polacy wygrali.
0 0

Gość: nocti

#5242624 Napisano: 17.06.2012 01:06:39
Ja w 100% popieram słowa Kuby Błaszczykowskiego. Nie powiedział przecież, że przegrali, bo nie mieli biletów dla rodziny. Powiedział, że do końca nie wiedzieli czy rodzina będzie na meczu, a np. była już w mieście i teraz pytanie - wejdą na stadion czy będą gdzieś koczować. To na pewno jest dekoncentrujące i odciąga myśli w dniu meczu od rzeczy istotnych.
Kwestia biletów nie powinna być zmartwieniem samych piłkarzy.

Poza tym ludzie... Czy to nie jest nie fair jeśli innym drużynom jakoś zapewniono bilety dla rodzin, a gospodarzom nie? emotka
0 0

#5242626 Napisano: 17.06.2012 01:07:29
marzanna napisał(a):

wsciekly napisał(a):

byłoby emotka

sam odstąpiłem kilka biletów jednemu z naszych graczy

i było totalne zdziwko - na co, po co i dla kogo ???
0 0

Gość: nocti

#5242630 Napisano: 17.06.2012 01:09:06
marzanna napisał(a):

wsciekly napisał(a):

Moim zdaniem by było... tylko w momencie kiedy Polska kończyłaby z Euro. Æwierćfinał, półfinał, finał - w końcu żale zostałyby wylane, a taki Błaszczykowski może sobie pozwolić na gorzkie słowa.
0 0

marzanna

#5242637 Napisano: 17.06.2012 01:15:26
nocti napisał(a):

marzanna napisał(a):

wsciekly napisał(a):

Moim zdaniem by było... tylko w momencie kiedy Polska kończyłaby z Euro. Æwierćfinał, półfinał, finał - w końcu żale zostałyby wylane, a taki Błaszczykowski może sobie pozwolić na gorzkie słowa.

OK. Faktem jest jednak, że drugą połowę zagrali fatalnie i nawet babcia Kuby nic my tu nie pomogła emotka emotka emotka
0 0

#5242653 Napisano: 17.06.2012 01:30:16
jesteś pewna emotka
0 0