Wkurza mnie...

notta

#5242654 Napisano: 17.06.2012 01:31:39
ja przyznam im trochę racji. Grając w reprezentacji to oni odwalają tą najważniejszą robotę z której Polacy są dumni natomiast związkowcy czy udziałowcy są tutaj tylko po to by brać kasę za NIC.. jak przegrywamy zwalają winę na piłkarzy czy też trenera jak wygrywamy to cała zasługa w PZPN. A gdzie piłkarze? fakt faktem nie są oni wcale tacy biedni, te wszystkie kontrakty na pewno nie wynoszą tyle co najniższa krajowa więc śmiało mogą wydać 70euro na bilet.
0 0

Gość: wsciekly

#5242656 Napisano: 17.06.2012 01:36:35
iva, nie byłem na meczu otwarcia, bo moje bilety trafiły do rodziny piłkarza

siedzieli w jednym z górnych sektorów G i praktycznie tylko duchowo wspierali zawodników

a działacze PZPN z rodzinami i znajomymi zajmowali dolne loże VIP-ów bezpośrednio przylegające do boiska

tych biletów nie sposób było kupić ani wygrać

coś tu jest więc nie tak emotka
0 0

notta

#5242661 Napisano: 17.06.2012 01:40:36
wsciekly napisał(a):

siedzieli w jednym z górnych sektorów G i praktycznie tylko duchowo wspierali zawodników

a działacze PZPN z rodzinami i znajomymi zajmowali dolne loże VIP-ów bezpośrednio przylegające do boiska

tych biletów nie sposób było kupić ani wygrać

coś tu jest więc nie tak emotka

VIPy.. szkoda gadać..
Nasze piłkarskie VIPY-Działacze są niczym Grycanki aspirujące na celebrytki.. wszędzie chcą być, wszystko chcą mieć a sami nic nie robią..
0 0

#5242667 Napisano: 17.06.2012 01:47:09
więc nie dziwcie się, że atmosfera była napięta

na ostatni mecz rzucono całej drużynie 8 biletów

niczym jakieś ochłapy emotka
0 0

Gość: ola2493

#5242693 Napisano: 17.06.2012 02:38:14
wsciekly napisał(a):

emotka
0 0

Gość: cb656Old

#5242696 Napisano: 17.06.2012 02:43:56
ola2493 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

emotka

A on - ten piłkarz rzecz jasna - jakoś to potwierdzi? Jak to się technicznie odbyło? Poszedłeś i powiedziałeś: Stary, słyszałem, że twoja rodzina nie dostała biletu od PZPN, a ja na e-konkach załatwiłem od dobrych ludzi nadprogramowe bilety, to chętnie zrobię dobry uczynek, masz tu moje, zabierz swoich bliskich, mnie wystarczy świadomość, że zrobiłem dobry uczynek, a wy przynajmniej będziecie lepiej grali bez tego obciążenia psychicznego, że rodzina tuła się pod mostem w obcym mieście!

Tak to było? A pochwalisz się, co to za szczęściarz, ten piłkarz z twoimi biletami?
emotka
0 0

#5242698 Napisano: 17.06.2012 02:46:10
cb656 napisał(a):

ola2493 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

emotka

A on - ten piłkarz rzecz jasna - jakoś to potwierdzi? Jak to się technicznie odbyło? Poszedłeś i powiedziałeś: Stary, słyszałem, że twoja rodzina nie dostała biletu od PZPN, a ja na e-konkach załatwiłem od dobrych ludzi nadprogramowe bilety, to chętnie zrobię dobry uczynek, masz tu moje, zabierz swoich bliskich, mnie wystarczy świadomość, że zrobiłem dobry uczynek, a wy przynajmniej będziecie lepiej grali bez tego obciążenia psychicznego, że rodzina tuła się pod mostem w obcym mieście!

Tak to było? A pochwalisz się, co to za szczęściarz, ten piłkarz z twoimi biletami?
emotka

Wlaśnie też się zastanawiam jak się to odbyło emotka
Pewnie chodzi o piłkarza z miejskiego klubu wściekłego emotka
0 0

79magda

#5242708 Napisano: 17.06.2012 02:54:40
cb656 napisał(a):

ola2493 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

emotka

emotka

Nie, wydaje mi się, że raczej było to tak:

5.30 rano, walenie do drzwi, zaspany wsciekly uchyla nieopatrznie, a tam pięciu bezkarkowców rzuca się na Niego, sycząc złowieszczo: Bilety, albo życie!!!

... No i cóż miał nasz bohater zrobić? Oddał trzęsącymi się dłońmi, błagając o litość...
emotka
0 0

Gość: kasia89tn

#5242709 Napisano: 17.06.2012 02:56:12
Wkurza mnie tablica na FB zasypana postami znajomych o treści: A nie mówiłam/-em... Zwłaszcza, że jeszcze wczoraj te osoby pisały jak to trzymają kciuki za naszych emotka
0 0

#5242712 Napisano: 17.06.2012 02:58:26
cb656 napisał(a):

ola2493 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

emotka

emotka

cb, daruj już sobie te uszczypliwości emotka
0 0

#5242713 Napisano: 17.06.2012 02:59:03
iva napisał(a):

Nasze piłkarskie VIPY-Działacze są niczym Grycanki aspirujące na celebrytki.. wszędzie chcą być, wszystko chcą mieć a sami nic nie robią..

No nie wiem, czy to trafne porównanie...
Kiedyś Michał Piróg naśmiewał się z Grycanki, że ona bywa, a jej mąż robi lody ale Marta nie raz mówiła, że dla niej najważniejsze - to kuchnia i rodzina. Wraz z mężem założyli osobną firmę cukierniczą A. Grycan Cukiernia Marta Grycan. Tego zamiłowania do kuchni bynajmniej nie ukrywa emotka ....być może z mężem w tej kuchni robi nawet lody, ale fotografa przy tym nie było emotka

Więcej: http://www.se.pl/...i-grycan_247855.html

0 0

#5242718 Napisano: 17.06.2012 03:02:01
ola2493 napisał(a):

cb656 napisał(a):

ola2493 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

emotka

emotka

zazdrościsz emotka emotka emotka
0 0

#5242719 Napisano: 17.06.2012 03:03:05
79magda napisał(a):

cb656 napisał(a):

ola2493 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

emotka

emotka

Nie, wydaje mi się, że raczej było to tak:

5.30 rano, walenie do drzwi, zaspany wsciekly uchyla nieopatrznie, a tam pięciu bezkarkowców rzuca się na Niego, sycząc złowieszczo: Bilety, albo życie!!!

... No i cóż miał nasz bohater zrobić? Oddał trzęsącymi się dłońmi, błagając o litość...
emotka

kryminały pisz, a nie marnuj się na e-konkach emotka emotka emotka
0 0

#5242720 Napisano: 17.06.2012 03:03:46
wsciekly napisał(a):

cb656 napisał(a):

Jak to się technicznie odbyło? Poszedłeś i powiedziałeś: Stary, słyszałem, że twoja rodzina nie dostała biletu od PZPN....

Ej, no co?! NAPRAWDÊ mnie to interesuje! Czy robisz tylko wielki szum dookoła siebie - szum, który nie ma pokrycia w faktach - czy rzeczywiście jesteś taki bezinteresowny dobroczyńca? Czemu nie chcesz o tym porozmawiać? Odbierasz to jako uszczypliwości? A potraktuj to jako rzeczowe pytanie, na które można PROSTO odpowiedzieć: JAK TO ODST¡PIENIE BILETÓW RODZINIE PIŁKARZA SIÊ ODBYŁO?

Ja czekam na jakieś weryfikowalne fakty, proszę....
0 0

#5242723 Napisano: 17.06.2012 03:07:31
cb656 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

cb656 napisał(a):

Jak to się technicznie odbyło? Poszedłeś i powiedziałeś: Stary, słyszałem, że twoja rodzina nie dostała biletu od PZPN....

Ej, no co?! NAPRAWDÊ mnie to interesuje! Czy robisz tylko wielki szum dookoła siebie - szum, który nie ma pokrycia w faktach - czy rzeczywiście jesteś taki bezinteresowny dobroczyńca? Czemu nie chcesz o tym porozmawiać? Odbierasz to jako uszczypliwości? A potraktuj to jako rzeczowe pytanie, na które można PROSTO odpowiedzieć: JAK TO ODST¡PIENIE BILETÓW RODZINIE PIŁKARZA SIÊ ODBYŁO?

Ja czekam na jakieś weryfikowalne fakty, proszę....

a czy Ty informujesz całe e-konki o swoich sprawach prywatnych emotka

wspomniałem tylko, że tak też pozyskiwano bilety dla naszej kadry i całkiem nie spodziewałem się jakiejś nagonki

inaczej nawet by mi nie w głowie było pisanie o takich rzeczach

mam więc w tej chwili prawo być emotka emotka emotka emotka

i to na maksa emotka
0 0

#5242726 Napisano: 17.06.2012 03:11:48
wsciekly napisał(a):

cb656 napisał(a):

Czy robisz tylko wielki szum dookoła siebie - szum, który nie ma pokrycia w faktach - czy rzeczywiście jesteś taki bezinteresowny dobroczyńca? Czemu nie chcesz o tym porozmawiać?

Wybacz, śmieszny jesteś i tyle. SAM z siebie zacząłeś o tych odstąpionych biletach i jeśli TERAZ, gdy ciągnę za język w kwestii szczegółów, uznajesz nagle, że to prywatne sprawy, to dla mnie jest to niepoważne tłumaczenie, tracisz wiarygodność coraz bardziej.
Trzeba było o tym nie wspominać wcale, a nie wykręcać teraz kota ogonem.

Rzeczywiście - ja NIE informuję społeczności e-konkowej o sprawach, które uważam za swoje prywatne. I to nie jedyna różnica między nami emotka
0 0

#5242727 Napisano: 17.06.2012 03:12:06
wsciekly napisał(a):

ola2493 napisał(a):

cb656 napisał(a):

ola2493 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

emotka

emotka

zazdrościsz emotka emotka emotka

A jakieś konkrety emotka
Pozazdrościć to Ci można jedynie wybujałej fantazji emotka
0 0

malenka89

#5242728 Napisano: 17.06.2012 03:12:40
a ode mnie dostała bilety Shakira i się nie chwalę emotka myślicie, że czemu siedziała na trybunach? emotka jej facet nie dostał biletu dla niej, więc musiałam działać emotka
0 0

ziolko

#5242729 Napisano: 17.06.2012 03:13:34
wiecie co...

sugeruję, aby cb i wsciekly swoimi wrażeniami dzielili się, ale na pw między sobą

bo widzę, że znowu się zaczyna emotka emotka
0 0

#5242732 Napisano: 17.06.2012 03:15:04
cb656 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

cb656 napisał(a):

Czy robisz tylko wielki szum dookoła siebie - szum, który nie ma pokrycia w faktach - czy rzeczywiście jesteś taki bezinteresowny dobroczyńca? Czemu nie chcesz o tym porozmawiać?

Wybacz, śmieszny jesteś i tyle. SAM z siebie zacząłeś o tych odstąpionych biletach i jeśli TERAZ, gdy ciągnę za język w kwestii szczegółów, uznajesz nagle, że to prywatne sprawy, to dla mnie jest to niepoważne tłumaczenie, tracisz wiarygodność coraz bardziej.
Trzeba było o tym nie wspominać wcale, a nie wykręcać teraz kota ogonem.

Rzeczywiście - ja NIE informuję społeczności e-konkowej o sprawach, które uważam za swoje prywatne. I to nie jedyna różnica między nami emotka

a ja się Ciebie nie czepiam przy byle okazji emotka

więc na bambus emotka
0 0