Wkurza mnie...

ziolko

#5242735 Napisano: 17.06.2012 03:17:20
WSCIEKLY - USPOKÓJ SIÊ

MÓWIŁAM - MOŻECIE SIÊ KŁÓCIÆ, ALE NA PW

nie każdy chce czytać spory, a jeśli już ktoś zaczyna coś pisać, to niech dokończy, a nie jakieś tajemnice wielkie później robi, jak inni zaczynają dopytywać

0 0

Gość: cb656Old

#5242736 Napisano: 17.06.2012 03:17:35
malenka89 napisał(a):

a ode mnie dostała bilety Shakira i się nie chwalę emotka myślicie, że czemu siedziała na trybunach? emotka jej facet nie dostał biletu dla niej, więc musiałam działać emotka

A nie wstydzisz się pisać na forum o swoich prywatnych sprawach? emotka emotka emotka

ziolko napisał(a):

sugeruję, aby cb i wsciekly swoimi wrażeniami dzielili się, ale na pw między sobą

Oczywiście masz prawo do własnego zdania i takich sugestii, ale skoro TEMAT pojawił się na forum, to go ciągnę na forum.

To, co wściekły pisze do mnie na PW, to właśnie uważam za PRYWATNE i nie zamierzam wyciągać na forum! emotka
0 0

Gość: ola2493

#5242742 Napisano: 17.06.2012 03:20:43
A ja musiałam naszej kadrze wygrać ketchupy z Kotlina na FB emotka
0 0

#5242744 Napisano: 17.06.2012 03:21:06
ziolko napisał(a):

MÓWIŁAM - MOŻECIE SIÊ KŁÓCIÆ, ALE NA PW nie każdy chce czytać spory, a jeśli już ktoś zaczyna coś pisać, to niech dokończy, a nie jakieś tajemnice wielkie później robi, jak inni zaczynają dopytywać

Ja się nie kłócę emotka
Jak sama zauważyłaś, oczekuję jedynie konsekwencji od kogoś (tu potrzebna emotka wyrażająca żal, rozczarowanie) kto zachowuje się dziecinnie....
0 0

kalisto1986

#5242745 Napisano: 17.06.2012 03:23:04
Zazdrośni jesteście i tyle, nie rozumiecie, że komuś się wymsknęło, a nazwiska i fakty muszą zostać tajne - to sprawa wagi yyy państwowej ....

emotka
0 0

#5242753 Napisano: 17.06.2012 03:29:54
wsciekly napisał(a):

cb656 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

cb656 napisał(a):

Czy robisz tylko wielki szum dookoła siebie - szum, który nie ma pokrycia w faktach - czy rzeczywiście jesteś taki bezinteresowny dobroczyńca? Czemu nie chcesz o tym porozmawiać?

a czy Ty informujesz całe e-konki o swoich sprawach prywatnych emotka

Wybacz, śmieszny jesteś i tyle. SAM z siebie zacząłeś o tych odstąpionych biletach i jeśli TERAZ, gdy ciągnę za język w kwestii szczegółów, uznajesz nagle, że to prywatne sprawy, to dla mnie jest to niepoważne tłumaczenie, tracisz wiarygodność coraz bardziej.
Trzeba było o tym nie wspominać wcale, a nie wykręcać teraz kota ogonem.

ja się Ciebie nie czepiam przy byle okazji emotka więc na bambus emotka

Nadal uważam, że takie reakcje są niepoważne i mają na celu odwrócenie uwagi od istoty sprawy. A istotą sprawy jest ustalenie WIARYGODNOŚCI WŚCIEKŁEGO. Dla mnie JEST ważne, czy to tylko rozemocjonowany gówniarz. robiący dookoła siebie szum medialny, czy rzeczywiście dobroczyńca ludzkości....

Bo jeśli tylko gówniarz, to od dziś (jak przystało na takie zjawisko) mam go tam, gdzie jego miejsce. A jeśli dobroczyńca, to chciałbym poznać szczegóły tej działalności charytatywnej, by mieć podstawy do postawienia wściekłemu pomnika. Na początek pomnika z bambusu emotka
0 0

Gość: moloes

#5242755 Napisano: 17.06.2012 03:32:22
Tyle zarabiają że mogli fundnąć dla rodzinki bilet emotka
0 0

kalisto1986

#5242760 Napisano: 17.06.2012 03:35:35
moloes napisał(a):

Tyle zarabiają że mogli fundnąć dla rodzinki bilet emotka

Ale żeby tyle zarabiać najpierw musieli wiele poświęcić ....

Każdemu latwo jest oceniać, ale skoro takie łatwe jest kopanie piłki, czy inny sport dlaczego tak mało mamy dobrych sportowców emotka
0 0

Gość: moloes

#5242767 Napisano: 17.06.2012 03:40:30
Za darmo tego nie robią, to ich praca... i nie twierdzę, że to takie łatwe zajęcie itd.

0 0

Gość: nocti

#5242772 Napisano: 17.06.2012 03:46:08
moloes - tu nie chodzi o możliwość zakupienia biletów, bo tak naprawdę to nie powinien być problem piłkarzy tylko zarządu. Inne reprezentacje w jakiś sposób mają wykupione miejsca dla rodzin, dobre miejsca. Nasi grając u siebie nie mieli tego luksusu i to nie jest ok. Tego tematu w ogóle nie powinno być, a niestety jest...
0 0

#5242782 Napisano: 17.06.2012 03:53:04
nocti napisał(a):

...Inne reprezentacje w jakiś sposób mają wykupione miejsca dla rodzin, dobre miejsca. Nasi grając u siebie nie mieli tego luksusu i to nie jest ok. Tego tematu w ogóle nie powinno być, a niestety jest...

Zgoda. Nie powinno być WCALE tematu biletów, poruszonego przez kapitana drużyny. Masz rację - to wina organizatorów, PZPN znów dał ciała. Normalka w przypadku tego organu (...) <- każdy niech sobie w wykropkowane miejsce wstawi taką nazwę organu, jaki mu najbardziej się kojarzy emotka

ALE TEMAT SIÊ POJAWIŁ! I to w takim kontekście, w takim momencie (po odpadnięciu z turnieju), że naprawdę TRUDNO jest nie dopatrywać się w tym chęci usprawiedliwienia złych wyników. To jest przykre bardziej, niż fakt, że Gospodarze nie zagrają już w tym turnieju. emotka
0 0

kalisto1986

#5242796 Napisano: 17.06.2012 04:07:31
cb ale ja myśle, że to musiał być ostry zatarg skoro Błaszczykowski poruszył ten temat w tv.

Nie ukrywajmy ich zarobki są duże dla nas, ale porównując do reprezentantów innych krajów, czy też ich zarobków w lidze zagranicznej to jakiegoś szalu niema.

I podtrzymuje zdanie, że piłkarze nie powinni się martwic biletami, tylko z góry powinny być dla nich bilety.

Dlaczego znalazły się bilety dla tigera, Korzeniowskiego czy innych sportowców, a dla rodzin piłkarzy nie ?
Zresztą czy grają w reprezentacji, 1,2, 3 lidze rodzina ma prawo do oglądania meczu - który to oni rozgrywają
0 0

Gość: nocti

#5242800 Napisano: 17.06.2012 04:12:47
cb656 - muszę przyznać, że w tej wypowiedzi Błaszczykowskiego nie uderzyła mnie chęć usprawiedliwiania złych wyników. Odebrałam to raczej jako rozgoryczenie i chęć powiedzenia kilku gorzkich zdań głośno i wyraźnie. Jest to ceniony piłkarz i dobrze, że to właśnie z jego ust padły te słowa.
Nie wiem... może ja już po prostu przyzwyczaiłam się, że każdej porażce winna jest pogoda, murawa, piłka czy niekorzystny układ gwiazd... może tych lżejszych usprawiedliwień już nie słyszę.
0 0

#5242803 Napisano: 17.06.2012 04:14:50
kalisto1986 napisał(a):

podtrzymuje zdanie, że piłkarze nie powinni się martwic biletami, tylko z góry powinny być dla nich bilety.

Ja też tak uważam. Przeczytaj jeszcze raz mój wpis wyżej, bo mam wrażenie, że czytałaś po łebkach, skoro to powtarzasz. Już ustaliliśmy wspólne stanowisko i pełną zgodność w tym temacie emotka
0 0

Gość: pola731

#5242809 Napisano: 17.06.2012 04:21:36
cb656 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

podtrzymuje zdanie, że piłkarze nie powinni się martwic biletami, tylko z góry powinny być dla nich bilety.

Ja też tak uważam. Przeczytaj jeszcze raz mój wpis wyżej, bo mam wrażenie, że czytałaś po łebkach, skoro to powtarzasz. Już ustaliliśmy wspólne stanowisko i pełną zgodność w tym temacie emotka

a nie było ? nie zagłębiałam się w temat , ale po lekturze forum pierwsza znaleziona w necie wypowiedź
\Mieli najpierw dostać po 4, dostali po 8, a W sumie dostali po 11 na każdy mecz. Każdy z nich otrzymał 33 bilety. A jeśli ich wymagania są takie, że oni ciągle mówią, że tych biletów jest mało. Ja dostałem tyle biletów i takiej klasy, jakie mi przydziela Euro - deklaruje Lato.\

uważam , że do wszystkiego trzeba mieć talent - jedno grają w piłkę inni w konkursach -i tu i na murawie gorzkie wypowiedzi pojawiają się po niekorzystnych rozstrzygnięciach

a wkurza mnie dzisiejszy incydent na uczelni - albo siedzisz cicho i dajesz się dymać ,albo protestujesz i też Cię dymają , tyle ,że w majestacie prawa a nie pod dywanem
0 0

#5242812 Napisano: 17.06.2012 04:26:52
nocti napisał(a):

..w wypowiedzi Błaszczykowskiego nie uderzyła mnie chęć usprawiedliwiania złych wyników. Odebrałam to raczej jako rozgoryczenie i chęć powiedzenia kilku gorzkich zdań głośno i wyraźnie....

Doskonale wiesz, że nawet najbardziej niewinne i neutralne słowa, użyte w określonym czasie lub kontekście niosą ze sobą informacje dodatkowe, niewyrażone wprost, niewerbalne. Ja nie wiem, czy taki był zamysł Błaszczykowskiego, czy jest to zupełny przypadek, ale jedynie podkreślam, że dla mnie ta informacja o biletach, która pojawiła się właśnie w tym momencie, niesie takie treści w skojarzeniach.
Równie dobrze mógł wyrazić żal PRZED meczem, nagłośnić sprawę, prawda? Patrzę na to z boku i dostrzegam, że po raz kolejny potwierdza się stara prawda, iż sukces ma wielu ojców, a porażka jest zawsze sierotą. To nie ja, to kolega.

P.S. Każdy, kto ma oczy i oglądał mecze, dostrzega RÓŻNICÊ w poziomie gry drużyn polskiej i innych. Nasi najwidoczniej (jako team, zespół, wspólnota) nie stanowią takiej jedności i zrozumienia, jak drużyny, które grają lepiej. Mówię tu o widowisku sportowym. Bo wymęczyć wynik może nawet słabsza drużyna, jeśli ma fuksa. Ale czy to się ogląda tak samo przyjemnie, jak sprawną i skuteczną grę zespołową?! No, nie wiem emotka
0 0

#5242815 Napisano: 17.06.2012 04:31:12
pola731 napisał(a):

wkurza mnie dzisiejszy incydent na uczelni - albo siedzisz cicho i dajesz się dymać, albo protestujesz i też Cię dymają, tyle że w majestacie prawa, a nie pod dywanem

...tak czy inaczej, dymanie zaliczone emotka Tyle, że pierwsze chyba nudne i brudno, a drugie to już gwałt emotka

Swoją drogą... niejeden student by się cieszył - na uczelni takie coś emotka
0 0

kalisto1986

#5242816 Napisano: 17.06.2012 04:31:21
Cb - czytałam dokładnie, odpisywałam po łebkach - przepraszam, bardziej chodziło mi o to co dokładnie napisała nocti też nie odebrałam tego jako usprawiedliwienie wyniku emotka
0 0

Gość: pola731

#5242827 Napisano: 17.06.2012 04:40:36
cb656 napisał(a):

pola731 napisał(a):

wkurza mnie dzisiejszy incydent na uczelni - albo siedzisz cicho i dajesz się dymać, albo protestujesz i też Cię dymają, tyle że w majestacie prawa, a nie pod dywanem

...tak czy inaczej, dymanie zaliczone emotka Tyle, że pierwsze chyba nudne i brudno, a drugie to już gwałt emotka
Swoją drogą... niejeden student by się cieszył - na uczelni takie coś emotka

no właśnie nie daliśmy się dziś wydymać - no i jest afera - broniliśmy się ostro i polała się krew
0 0

Gość: goralecka

#5242853 Napisano: 17.06.2012 05:20:57
A mnie wkurzają te wszystkie złote rady dla reprezentacji i teksty, że są do d...po przegrali. A już najgorsze w tym wszystkim jest to,ze najgłośniej krzyczą faceci, którzy stoją z piwskiem a przez brzuchy nie są w stanie zobaczyć swoich butów. Sami mogli grać w piłkę i grać w reprezentacji albo zostać trenerami skoro tak wszystko dobrze wiedzą emotka Teraz się każdy stał ekspertem od piłki nożnej emotka

Mamy takie warunki jakie mamy, takie a nie inne pieniądze na to przeznaczone, takich a nie innych trenerów i nic na to nie poradzimy. Ci piłkarze w miarę dobrze sobie radzą za granicą..Tu nie wyszło...trudno..Ale nie widzę powodu by psy na nich wieszać bo się na tym nie znam ani sama bym nie zagrała. Euro trwa i teraz po prostu będę kibicować innej drużynie. Z mniejszym skutkiem ale jednak emotka
Ale przecież jesteśmy w Polsce..tu się wiecznie narzeka, umartwia i rozdrapuje przeszłość zamiast myśleć o przyszłości emotka
0 0