Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10417
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
MÓWIŁAM - MOŻECIE SIÊ KŁÓCIÆ, ALE NA PW
nie każdy chce czytać spory, a jeśli już ktoś zaczyna coś pisać, to niech dokończy, a nie jakieś tajemnice wielkie później robi, jak inni zaczynają dopytywać
Gość: cb656Old
Oczywiście masz prawo do własnego zdania i takich sugestii, ale skoro TEMAT pojawił się na forum, to go ciągnę na forum.
To, co wściekły pisze do mnie na PW, to właśnie uważam za PRYWATNE i nie zamierzam wyciągać na forum!
Gość: ola2493
Jak sama zauważyłaś, oczekuję jedynie konsekwencji od kogoś (tu potrzebna emotka wyrażająca żal, rozczarowanie) kto zachowuje się dziecinnie....
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nadal uważam, że takie reakcje są niepoważne i mają na celu odwrócenie uwagi od istoty sprawy. A istotą sprawy jest ustalenie WIARYGODNOŚCI WŚCIEKŁEGO. Dla mnie JEST ważne, czy to tylko rozemocjonowany gówniarz. robiący dookoła siebie szum medialny, czy rzeczywiście dobroczyńca ludzkości....
Bo jeśli tylko gówniarz, to od dziś (jak przystało na takie zjawisko) mam go tam, gdzie jego miejsce. A jeśli dobroczyńca, to chciałbym poznać szczegóły tej działalności charytatywnej, by mieć podstawy do postawienia wściekłemu pomnika. Na początek pomnika z bambusu
Gość: moloes
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale żeby tyle zarabiać najpierw musieli wiele poświęcić ....
Każdemu latwo jest oceniać, ale skoro takie łatwe jest kopanie piłki, czy inny sport dlaczego tak mało mamy dobrych sportowców
Gość: moloes
Gość: nocti
ALE TEMAT SIÊ POJAWIŁ! I to w takim kontekście, w takim momencie (po odpadnięciu z turnieju), że naprawdę TRUDNO jest nie dopatrywać się w tym chęci usprawiedliwienia złych wyników. To jest przykre bardziej, niż fakt, że Gospodarze nie zagrają już w tym turnieju.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie ukrywajmy ich zarobki są duże dla nas, ale porównując do reprezentantów innych krajów, czy też ich zarobków w lidze zagranicznej to jakiegoś szalu niema.
I podtrzymuje zdanie, że piłkarze nie powinni się martwic biletami, tylko z góry powinny być dla nich bilety.
Dlaczego znalazły się bilety dla tigera, Korzeniowskiego czy innych sportowców, a dla rodzin piłkarzy nie ?
Zresztą czy grają w reprezentacji, 1,2, 3 lidze rodzina ma prawo do oglądania meczu - który to oni rozgrywają
Gość: nocti
Nie wiem... może ja już po prostu przyzwyczaiłam się, że każdej porażce winna jest pogoda, murawa, piłka czy niekorzystny układ gwiazd... może tych lżejszych usprawiedliwień już nie słyszę.
Gość: pola731
a nie było ? nie zagłębiałam się w temat , ale po lekturze forum pierwsza znaleziona w necie wypowiedź
\Mieli najpierw dostać po 4, dostali po 8, a W sumie dostali po 11 na każdy mecz. Każdy z nich otrzymał 33 bilety. A jeśli ich wymagania są takie, że oni ciągle mówią, że tych biletów jest mało. Ja dostałem tyle biletów i takiej klasy, jakie mi przydziela Euro - deklaruje Lato.\
uważam , że do wszystkiego trzeba mieć talent - jedno grają w piłkę inni w konkursach -i tu i na murawie gorzkie wypowiedzi pojawiają się po niekorzystnych rozstrzygnięciach
a wkurza mnie dzisiejszy incydent na uczelni - albo siedzisz cicho i dajesz się dymać ,albo protestujesz i też Cię dymają , tyle ,że w majestacie prawa a nie pod dywanem
Doskonale wiesz, że nawet najbardziej niewinne i neutralne słowa, użyte w określonym czasie lub kontekście niosą ze sobą informacje dodatkowe, niewyrażone wprost, niewerbalne. Ja nie wiem, czy taki był zamysł Błaszczykowskiego, czy jest to zupełny przypadek, ale jedynie podkreślam, że dla mnie ta informacja o biletach, która pojawiła się właśnie w tym momencie, niesie takie treści w skojarzeniach.
Równie dobrze mógł wyrazić żal PRZED meczem, nagłośnić sprawę, prawda? Patrzę na to z boku i dostrzegam, że po raz kolejny potwierdza się stara prawda, iż sukces ma wielu ojców, a porażka jest zawsze sierotą. To nie ja, to kolega.
P.S. Każdy, kto ma oczy i oglądał mecze, dostrzega RÓŻNICÊ w poziomie gry drużyn polskiej i innych. Nasi najwidoczniej (jako team, zespół, wspólnota) nie stanowią takiej jedności i zrozumienia, jak drużyny, które grają lepiej. Mówię tu o widowisku sportowym. Bo wymęczyć wynik może nawet słabsza drużyna, jeśli ma fuksa. Ale czy to się ogląda tak samo przyjemnie, jak sprawną i skuteczną grę zespołową?! No, nie wiem
...tak czy inaczej, dymanie zaliczone
Swoją drogą... niejeden student by się cieszył - na uczelni takie coś
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: pola731
no właśnie nie daliśmy się dziś wydymać - no i jest afera - broniliśmy się ostro i polała się krew
Gość: goralecka
Mamy takie warunki jakie mamy, takie a nie inne pieniądze na to przeznaczone, takich a nie innych trenerów i nic na to nie poradzimy. Ci piłkarze w miarę dobrze sobie radzą za granicą..Tu nie wyszło...trudno..Ale nie widzę powodu by psy na nich wieszać bo się na tym nie znam ani sama bym nie zagrała. Euro trwa i teraz po prostu będę kibicować innej drużynie. Z mniejszym skutkiem ale jednak
Ale przecież jesteśmy w Polsce..tu się wiecznie narzeka, umartwia i rozdrapuje przeszłość zamiast myśleć o przyszłości