Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mocno, nie mocno, ale ...
Gość: jolcia12
Emi, patrzysz na to tylko z jednej strony,
a pomyśl sobie że ten ktoś miał może chore dziecko i śpieszył się do szpitala, lub był w równie nie cierpiącej zwłoki sytuacji.
To całkiem zmienia ocenę sytuacji...
petunija1
Postów 2507
Data rejestracji 24.11.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No ja jestem w gorącej wodzie kąpana. Poszłam i z
Ale generalnie mi nie podskakiwali.
nie wiem kto to był a syn nie chce powiedzieć ani pokazac ja strasze moim ciotecznym bratem który jest zawodowym żołnierzem i kawał chłopa z niego
No nic . Chyba musimy poczekac aż troche chłopaki podrosną i nie będa takim łatwym celem...
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oj nie lubie takiego tlumaczenia.
Nie ważne jaka jest sytuacja, czy rodząca żona, chore dziecko, czy coś gorszego, zachowanie bezpieczeństwa to podstawa, bo jeśli on chce ryzykować, niech to robi, ale niech nei naraża innych na niebezpieczeństwo ...
Jakiś czas temu dziadek wybiegł nam na głównej drodze między dwoma miejscowościami wprost pod koła, tylko fakt, że było to około 2 metrów od przystanku uratowało nas, a nawet innych przed wypadkiem, bo mąż musiał odbić na pobocze, żeby dziadka nie zabić. Za nami tir zatrzymał się kilka centymetrów od naszego auta. A dziadek jakby nigdy nic oburzył się, bo on się spieszył ....
Dla mnie to nie jest wytłumaczenie
jola29k
Postów 2321
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
nie wiem kto to był a syn nie chce powiedzieć ani pokazac ja strasze moim ciotecznym bratem który jest zawodowym żołnierzem i kawał chłopa z niego
No nic . Chyba musimy poczekac aż troche chłopaki podrosną i nie będa takim łatwym celem...
ja mojego zapisałam na taekwondo mój syn jest mały jak na swój wiek 134 cm i 20 kg ma 8 lat i jest łatwym celem dla starszych
Zauważ, że w wcześniejszym opisie nie podałaś takich szczegółów co teraz.
Ja nigdy nie oceniam nikogo z pozorów, czy w takich sytuacjach w których sprawa wydaje się być niemal oczywista.
Dziewczyna która ma tone tapety na twarzy nie musi być wymalowaną lalką- moze po prostu wstydzi się blizn na twarzy, facet leżący na chodniku może wcale nie być pijakiem- a osobą która ma atak cukrzycowy, a ktoś kto kradnie w sklepie wcale nie musi być zwykłym złodziejem- może ma ważniejsze powody.
petunija1
Postów 2507
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A taekwondo dobry pomysł.
Tam bedzie miał kolegów, zainteresowania,obozy. Fajna sprawa.
petunija1
Postów 2507
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie ta jola.
bethan
Postów 4513
Data rejestracji 19.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: kaczencja
Chciałabym się w końcu uniezależnić, wyprowadzić od rodziców, ale ciągle coś staje mi na drodze
Ja nikogo nie usprawiedliwiam, ale też nie staram się zbyt szybko oceniać. Często jeżdżę samochodem, i wiem jak wielu idiotów siedzi za kółkiem... Sama miałam już 2 kolizje (żadna oczywiście z mojej winy) ale nigdy nikomu nie życzyłam żeby stracił prawko, ani innych rzeczy.
Eh, może wg niektórych mam zryte poglądy ale w żadnej sytuacji nie szukam złych zamierzeń w ludziach, czasem po prostu tak się dzieje jak się dzieje- niekoniecznie osoba powodująca zdarzenie musi mieć złe zamiary. Gdyby mi ktoś porysował moje nowe autko to bym mu nie życzyła źle (no chyba, że by się wypierał swojej winy
Ps. gdyby ktos podzielał moje poglądy to polecam książkę Diamentowe ostrze M. Roach
bethan
Postów 4513
Data rejestracji 19.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No nic, w tej sytuacji muszę Ci przyznać rację.
Szczęście, że nikomu nic się nie stało a sprawca otrzyma nauczkę za swój czyn.
Gość: kasia89tn
Pech chciał, że w tym czasie na spacer z dzieckiem w wózku wyszła moja kuzynka wraz z mężem. Kierowca samochodu tak się śpieszył, że po wjechaniu w nich nie miał czasu się zatrzymać. Dopiero kilkanaście minut później przypadkowy przejezdny zobaczył ich leżących na poboczu. Po kilku dniach moja 21-letnia kuzynka zmarła, a jej mąż stracił oko. Szczęście w nieszczęściu, że dziecku nic poważnego się nie stało...
joan
Postów 18751
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wszystkie inne działają mi dobrze, a ta strasznie muli
jomajd86
Postów 2404
Data rejestracji 21.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ze szczęściem czasami bywa tak jak z okularami, szuka się ich, a one siedzą na nosie. P. Bosmans
jomajd86
Postów 2404
Data rejestracji 21.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie normalnie
hubcio
Postów 30
Data rejestracji 05.05.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: cb656Old