Wkurza mnie...

Gość: gracet

#5262503 Napisano: 28.06.2012 01:29:40
a mnie wkurza, że pomimo mojego zaangażowania w klikanie ludzie nie odpisują na priv, choćby z grzeczności wypadałoby odpowiedzieć, że nie dadzą rady się zrewanżować
0 0

Gość: czarnygreg

#5262511 Napisano: 28.06.2012 01:31:54
gracet napisał(a):

a mnie wkurza, że pomimo mojego zaangażowania w klikanie ludzie nie odpisują na priv, choćby z grzeczności wypadałoby odpowiedzieć, że nie dadzą rady się zrewanżować

nie wkurzaj się, niektórzy z założenia ignorują klikane i klikaczy, bez obrazy,
no, chyba że ktoś znajomy napisze....
0 0

#5262521 Napisano: 28.06.2012 01:35:19
czarnygreg napisał(a):

gracet napisał(a):

nie wkurzaj się, niektórzy z założenia ignorują klikane i klikaczy, bez obrazy,
no, chyba że ktoś znajomy napisze....

nie rozumiem
skoro ktoś prosi o klik i pisze ze rew na priv to dla mnie znaczy że rew na priv! ja klikam a z rev na priv dooopa!
0 0

Gość: czarnygreg

#5262533 Napisano: 28.06.2012 01:44:29
a to źle zrozumiałam, myslałam ze piszesz na PW post z prośbą o kliknięcie i Cię denerwuje brak odpowiedzi,
jeśli to rewanż to faktycznie, pozostaje zapamiętać te osoby z którymi nie warto się wymieniać emotka
0 0

Gość: iskierka

#5262534 Napisano: 28.06.2012 01:44:31
Jak się dzisiaj wkurzyłam .Nie wiem czy to jest możliwe w dzisiejszych czasach się zarazić opryszczką u stomatologa,no ale tak mi to wygląda. Już drugi raz w przeciągu 5 tyg na wardze mi to świństwo się tworzy.Za pierwszym i tym razem mija dokładnie 4 dni po wizycie w gabinecie emotka za pierwszym razem musiałam przełożyć kolejną wizytę to ponoć chwile przed moim telefonem inna dziewczyna też przekładała wizytę z tego samego powodu emotka
0 0

Gość: wera

#5262540 Napisano: 28.06.2012 01:48:20
iskierka napisał(a):

Jak się dzisiaj wkurzyłam .Nie wiem czy to jest możliwe w dzisiejszych czasach się zarazić opryszczką u stomatologa,no ale tak mi to wygląda. Już drugi raz w przeciągu 5 tyg na wardze mi to świństwo się tworzy.Za pierwszym i tym razem mija dokładnie 4 dni po wizycie w gabinecie emotka za pierwszym razem musiałam przełożyć kolejną wizytę to ponoć chwile przed moim telefonem inna dziewczyna też przekładała wizytę z tego samego powodu emotka

całkiem możliwe, chodziłam do takiej stomatolog ktora nie zmieniała rekawiczek tylko je myła
emotka
raz miałam leczony zab w takich rekawiczach zaraz po jakimś pacjencie palaczu i myslalam ze zwymiotuje
0 0

Gość: cb656Old

#5262549 Napisano: 28.06.2012 01:51:17
wera napisał(a):

chodziłam do takiej stomatolog ktora nie zmieniała rekawiczek tylko je myła
emotka raz miałam leczony zab w takich rekawiczach zaraz po jakimś pacjencie palaczu i myslalam ze zwymiotuje

trzeba było to zrobić! wprost na lekarkę!! emotka a później z niewinną miną wytłumaczyć powód, że masz alergię na smród fajek.... i na koniec jeszcze złożyć donos do Sanepidu emotka
0 0

#5262550 Napisano: 28.06.2012 01:51:43
wera napisał(a):

iskierka napisał(a):

całkiem możliwe, chodziłam do takiej stomatolog ktora nie zmieniała rekawiczek tylko je myła
emotka
raz miałam leczony zab w takich rekawiczach zaraz po jakimś pacjencie palaczu i myslalam ze zwymiotuje

o fuuuuj!
przy tym problemie mój problem to nie problem
emotka
aczkolwiek i tak się wkurzam!
0 0

ziolko

#5262571 Napisano: 28.06.2012 02:03:15
iskierka, jeśli w krótkim czasie wyszła opryszczka to:
1 - powiedz o tym stomatologowi, że za każdym razem po wizycie u niego masz ten problem

2 - idź do lekarza pierwszego kontaktu i powiedz o tym, że tak często masz opryszczkę, to przepisze leki przeciwwirusowe, bo czasami ten wirus tak bardzo się uaktywnia, że na ciele (najczęściej ręce) wychodzą jakby czerwone krosty, ew. czerwone kółeczka na brzegu wypukłe, w środku wklęsłe i blade (wiem, że tak jest, bo mąż takie coś ma - opryszczka ledwo co na ustach, a na rękach wysyp).

dodam, że ten wirus jest odpowiedzialny za: opryszczkę, ospę wietrzną, półpaśca
0 0

alamak

#5262584 Napisano: 28.06.2012 02:08:15
gracet napisał(a):

mnie też to wkurza
i w dodatku jeszcze dalej proszą o głosy mimo, że nie odklikali emotka
0 0

#5262882 Napisano: 28.06.2012 04:35:58
ziolko napisał(a):

iskierka, jeśli w krótkim czasie wyszła opryszczka to:
1 - powiedz o tym stomatologowi, że za każdym razem po wizycie u niego masz ten problem

2 - idź do lekarza pierwszego kontaktu i powiedz o tym, że tak często masz opryszczkę, to przepisze leki przeciwwirusowe, bo czasami ten wirus tak bardzo się uaktywnia, że na ciele (najczęściej ręce) wychodzą jakby czerwone krosty, ew. czerwone kółeczka na brzegu wypukłe, w środku wklęsłe i blade (wiem, że tak jest, bo mąż takie coś ma - opryszczka ledwo co na ustach, a na rękach wysyp).

dodam, że ten wirus jest odpowiedzialny za: opryszczkę, ospę wietrzną, półpaśca

iskierka spróbuj lek: NEOSINE
0 0

cc_investigator

#5264351 Napisano: 29.06.2012 11:51:37
Wkurzają mnie konkursy pt. dokończ zdanie. Myślę, jak tu w jednym zdaniu zmieścić wszystko, by wyglądało i czytało się świetnie. A później czytam zwycięski elaborat złożony ze zdań 10... A tak mnie wczoraj kusiło, żeby napisać coś więcej, ale myślałam, że t niezgodne z regulaminem będzie.
0 0

Gość: pola731

#5264382 Napisano: 29.06.2012 12:01:44
cc_investigator napisał(a):

Wkurzają mnie konkursy pt. dokończ zdanie. Myślę, jak tu w jednym zdaniu zmieścić wszystko, by wyglądało i czytało się świetnie. A później czytam zwycięski elaborat złożony ze zdań 10... A tak mnie wczoraj kusiło, żeby napisać coś więcej, ale myślałam, że t niezgodne z regulaminem będzie.

powinno być ograniczenie znaków
0 0

mia

#5264405 Napisano: 29.06.2012 12:07:29
cc_investigator napisał(a):

Też już się nieraz na tym przejechałam emotka
0 0

joan

#5264407 Napisano: 29.06.2012 12:09:02
Hmm, jeśli nagradzają dłuższą pracę, można protestować emotka Aczkolwiek zdania mogą być wielokrotnie złożone, wszystko zatem rozstrzyga obecność kropek, wykrzykników i pytajników emotka
0 0

assal

#5264421 Napisano: 29.06.2012 12:13:57
Ale dokończ zdanie nie oznacza, że trzeba dokończyć jednym zdaniem emotka
0 0

Gość: pola731

#5264424 Napisano: 29.06.2012 12:15:01
assal napisał(a):

nie ?
dokończ zdanie -jedno - a nie napisz na temat...
0 0

joan

#5264428 Napisano: 29.06.2012 12:17:08
pola731 napisał(a):

assal napisał(a):

nie ?
dokończ zdanie -jedno - a nie napisz na temat...

Również sądzę, że dokończenie zdanie polega na uzupełnienie zdania treścią i zamknięcie go stosownym znakiem interpunkcyjnym.
Natomiast polecenie rozwiń wypowiedź to już całkiem co innego.
0 0

sambolera

#5264466 Napisano: 29.06.2012 12:30:46
zgadzam sie z joan w calej rozciaglosci
0 0

Gość: cb656Old

#5265039 Napisano: 29.06.2012 05:33:55
assal napisał(a):

Najpierw przeczytaj definicję zdania (na przykład z Wikipedii, skoro ze szkoły nie zapamiętałaś) http://pl.wikipedia.org/wiki/Zdanie a później zastanów się, zanim napiszesz coś na ten temat.
Dokończ zdanie oznacza po prostu: dokończ (rozpoczęte) zdanie. JEDNO. Nie żądają pisania WIELU zdań. Gdyby chodziło o dłuższą wypowiedź, należałoby to tak właśnie określić.

Ktoś tu nie zna znaczenia słów, jakimi się posługuje - albo organizator, albo....
(dokończ to zdanie ;) emotka )
0 0