Wkurza mnie...

annb

#5269536 Napisano: 02.07.2012 06:25:05
leelee napisał(a):

Nie dostanę się na turystykę na studia bo z wf całoroczne zwolnienie było. Strasznie mnie to wkurza,bo nie mam wpływu na stan zdrowia. Dla mnie to dyskryminacja emotka emotka emotka a podobno marzenia się spełniają emotka

ja z podobnego powodu się wkurzam, tyle,że u mnie chodzi o dostanie się na wymarzoną specjalizację, co niestety graniczy z cudem emotka Szkoda, że nikt nam na początku roku nie powiedział o odgórnym przydziale emotka
0 0

Gość: drzemek

#5269551 Napisano: 02.07.2012 06:34:02
emilka1705 napisał(a):

Wkurzył mnie sprzedawca na allegro. 2tygodnie temu kupiłam mężowi wymarzonego iphona, że u gościa kupowałam już wcześniej jeden taki telefon dla szwagra wydawał mi się sprawdzony. Gość jako dla stałej klientkiobnizył cenę o 50zł. Fakt, że po pierwszym zakupie pomyślałam że ma telefony kradzione. Wszystkie wystawione są bez pudełka, a numery na adapterze do karty były zdrapane. Jednak druga komórka wystawiona była z pudełkiem itd. No więc telefon otrzymałam zgodnie z umową jednak nie działały mu dzwięki. Zadzwoniłam do faceta i zapewniał, że muszę go tylko odesłać i w ten sam dzień zrobi go i odeśle kurierem, który obsługuje firmę jego syna. Obiecywał że będzie mnie na bieżąco informował co i jak. Jednak jak wysłałam tel cisza. Jakby nie możliwość śledzenia przesyłki nie wiedziałabym co i jak. Na maile, smsy nie odpisywał jedynie telefony odbierał gwarantując wysyłkę na jutro...i nic w poniedziałek powiedział że tel na 100% wysyła w środe. W środe zadzwonił i powiedział że nie zdąrzyl bo kurier odjechał (byla 16, a mówił że zlecenia odbierane są o 18). W czwartek zadzwonił że telefon wysłał poprosiłam o nr zlecenia i nazwę firmy kurierskiej i nic ciszaaaa....cały dzień dziś spędziłam czekając na przesyłkę a o 18 na siłe wyciągnęłam z niego że wysłał paczkę dzisiaj o 14 pocztą!!!!
Do tego pudełko od telefonu nie przyszło tamtym razem nawet od tego modelu (kupiłam iphona 3gs, a przyszło od zwykłego 3). Na zdjęciu w aukcji też było inne. Do tego pieniędzy za wysyłkę nie mogę się doprosić codziennie robi przelew. Ciekawe czy choć pudełko teraz zmienił i czy działa.

Sorki że tak długo, ale moja 3 latka nie naddaje się jeszcze do wyżalenia, a tylko ona jest za mną w domu:(

Przypuszczasz, że gość ma kradzione telefony, ale śmiało kupujesz następny... Jak współpracujesz z oszustami (być może) to co się dziwisz emotka
0 0

maria1980

#5269553 Napisano: 02.07.2012 06:35:58
Wkurza mnie,że ledwo zrobiło się upalnie ,a ja już jestem chora -jak to mówią Nie widziała d..a słońca ogorzała od gorąca...

I wkurza mnie to,że z racji otrzymania większego mieszkania zrezygnowaliśmy z urlopu nad morzem by przełożyć go na przeprowadzkę (miesiąc później),a ja jestem baaardzo zmęczona!
0 0

Gość: rafi323raf

#5269583 Napisano: 02.07.2012 06:53:07
leelee napisał(a):

Nie dostanę się na turystykę na studia bo z wf całoroczne zwolnienie było. Strasznie mnie to wkurza,bo nie mam wpływu na stan zdrowia. Dla mnie to dyskryminacja emotka emotka emotka a podobno marzenia się spełniają emotka

ojj a w okolicy tylko jedna turystyka jest?
na niektórych uczelniach wf się nie liczy i żadnych testów sprawnościowych nie ma
0 0

squika

#5269590 Napisano: 02.07.2012 06:57:37
leelee napisał(a):

z tego co wiem, to takie wymagania są tylko na AWFach, a teraz na wielu innych uczelniach jest ten kierunek
0 0

Gość: natie

#5269686 Napisano: 02.07.2012 07:55:11
a mnie wkurzyło, że nic nie wygrałam w maszynie losującej w selgrosie emotka
0 0

leelee

#5269734 Napisano: 02.07.2012 08:17:07
squika napisał(a):

leelee napisał(a):

z tego co wiem, to takie wymagania są tylko na AWFach, a teraz na wielu innych uczelniach jest ten kierunek

,,... osoby zwolnione z wychowania fizycznego nie będą kwalifikowani.''
Zwykła dyskryminacja emotka
0 0

mia

#5269887 Napisano: 02.07.2012 09:31:56
Wkurza mnie cały dzisiejszy dzień, pod każdym względem nieudany. emotka
Można rzec, że czego się nie tknęłam, to spieprzyłam... Albo samo się schrzaniło.
Nawet moja mizerna pensja mi przyszła niższa, pojęcia nie mam dlaczego i w tygodniu będę to wyjaśniać.
Ładny początek lipca... emotka
No i na tyle konkursów kompletne zero.
Pies trącał te nagrody, ale córka jutro zdaje egzamin na prawo jazdy, i normalnie przesądna jestem - biorę to wszystko jako zły omen.
Zwłaszcza, że nasz ZORD słynie ze swojej (nie)zdawalności emotka
0 0

dolly

#5269890 Napisano: 02.07.2012 09:33:16
Leelee, to nie jest dyskryminacja, tylko warunek danej uczelni. Jeżeli to Twoje marzenie, to wybierz inną uczelnię, gdzie nie ma takiego warunku.
0 0

bachacz

#5270264 Napisano: 03.07.2012 09:33:58
A dziś to już mnie staropolanka wkurza ,pewnie lawinowo będzie to wkurzanie szło -->coraz mocniej i więcej.Już mi brak sposobu na zdobywanie głosów a jakoś tak mi się moja praca podoba ,że wkurzanie odrobinkę się umniejsza emotka
0 0

notta

#5270266 Napisano: 03.07.2012 09:35:25
wkurza mnie pech od rana emotka
a przy okazji konkursy z grami.. w życiu nie udało mi się wygrać w takim konkursie emotka
0 0

assal

#5270278 Napisano: 03.07.2012 09:43:10
Dla mnie dziwna byłaby turystyka bez takiego warunku emotka
Turystyka to kierunek, który zdrowia jednak wymaga.
Chodzi o zajęcia praktyczne.

0 0

ziolko

#5270279 Napisano: 03.07.2012 09:43:18
a mnie wkurza CENTRUM BEZPIECZEÑSTWA DROGOWEGO Z BYDGOSZCZY

dzwonią po firmach, szczególnie takich niedawno założonych, oferują super alkomat, co policja go używa, do tego cb radio za przysłowiową złotówkę, oferują zakup na raty.
Ok.. podają wysokość rat, oprocentowanie zero, kurier przyjeżdża z towarem i umową, podpisuje się, po cym okazuje się, że raty może i są za zero procent, ale od wartości netto, bo wcześniej zapomnieli wspomnieć o kosztach kredytu i innej obsługi w wysokości 36% !!!!!!!

Niestety, od umowy nie da się odstąpić, bo jako firmie nie przysługuje prawo zwrotu towaru w ciągu 10 dni od zakupu.

Jedyne wyjście to zapłacić wszystko od razu, aby mieć taniej

nauczka kosztuje emotka dosłownie

więc ostrzegam innych przed tą firmą, nie dajcie się nabrać

i uważajcie na firmy oferujące okres próbny za darmo, np. 30 dni na dostęp do czegoś, bo później okazuje się, że po tych 30 dniach następuje automatyczne przedłużenie na rok i kolejne koszty. O których wcześniej mowy nie było.
A nie zakończenie okresu próbnego i zamknięcie dostępu.
0 0

jorunn2010

#5270917 Napisano: 03.07.2012 01:30:20
wkurza mnie ze coß poprzestawiaam w klawiaturze i mam dziwne litery... jak wcisneøam alt+sfift to tylko zamienilam \yz zi dalo sie naprawiˆ, ale tych dziwnych znakow nie potrafie...
0 0

Agnes

#5271228 Napisano: 03.07.2012 04:15:22
pogoda, upał i brak tlenu w pracy
i na koniec wkurzył mnie Kamis
0 0

Gość: wraq

#5271355 Napisano: 03.07.2012 05:34:14
leelee napisał(a):

squika napisał(a):

leelee napisał(a):

,,... osoby zwolnione z wychowania fizycznego nie będą kwalifikowani.''
Zwykła dyskryminacja emotka

W Opolu turystyka jest na Politechnice, może tam nie mają takiego wymagania.
0 0

Gość: wsciekly

#5271370 Napisano: 03.07.2012 05:44:16
jorunn2010 napisał(a):

wkurza mnie ze coß poprzestawiaam w klawiaturze i mam dziwne litery... jak wcisneøam alt+sfift to tylko zamienilam \yz zi dalo sie naprawiˆ, ale tych dziwnych znakow nie potrafie...

u dołu ekranu po prawej obok literek PL masz klawiaturke

Kliknij prawym przyciskiem myszy i wybierz z listy polski programisty, bo zapewne masz polski 214
0 0

dolly

#5271562 Napisano: 03.07.2012 08:23:22
Wk... emotka ...a mnie, że PSIE GÓWNO potrafi popsuć zajefajny spacer.
Ludzie, jeżeli Wasz pupil się zerżnie na środku chodnika to posprzątajcie to do chol....... emotka emotka emotka
0 0

zaczytana-pola

#5271570 Napisano: 03.07.2012 08:29:19
jorunn2010 napisał(a):

Wystarczy wcisnąć jednocześnie Shift i Ctrl emotka

0 0

asiakali

#5271571 Napisano: 03.07.2012 08:30:46
nie mam psa po którym musiałabym sprzątać ,za to mam upierdliwego faceta w pracy, który od 7 rano podnosi wszystkim ciśnienie, nie da spokojnie pracować tylko ciągle szuka dziury w całym....antyspołeczny typ emotka i to mnie wkurza ,że jutro muszę iść do pracy...a bez niego byłoby tak pięknie
0 0