Wkurza mnie...

cc_investigator

#5265183 Napisano: 29.06.2012 06:38:13
Wygrana praca - dokończ zdanie W wakacje będę...

W wakcje będę….. odpoczywać, uczniów nie będę odpytywać. Zamiast do główek wiedzę im wciskać, będę się morską wodę pryskać. Na plaży będę leniuchować, miast dyscypliny w klasie pilnować. Na dyskotece szaleństwo z koleżankami, wolne mieć będę od ślęczenia nad testami Egzaminów nie będę analizować, wolę zwiedzać, pić drinki, po świecie wędrować Do ocen, programów, ewaluacji wrócę dopiero pod koniec wakacji. Lecz miło czas letni będę pamiętać, bo będę błogo wypoczęta.

II miejsce - no niech będzie 2 zdania

W wakacje będę…… długo pracować w miejskiej dżungli a potem krótko wypoczywać na łonie natury. Wolałabym oczywiście krótko pracować na łonie natury i długo wypoczywać w prawdziwiej dżungli ale to jeszcze nie w te wakacje emotka
0 0

cc_investigator

#5265190 Napisano: 29.06.2012 06:41:54
I trochę mi wstyd, ze pierwsze miejsce dostał nauczyciel (?), który w oficjalnym zgłoszeniu ominął część znaków interpunkcyjnych... A miała być oceniana być tez poprawność pod tym względem.

Nie naskoczcie na mnie - moja III miejsce (pisana wczoraj po meczyku, więc średniej jakości):

W wakacje będę….podróżować wszystkimi zmysłami: smakować hiszpańską salsę, wąchać holenderskie tulipany, podziwiać norweskie fiordy – palcem po mapie w zaciszu własnego domu…
0 0

Gość: andziakadula

#5265202 Napisano: 29.06.2012 06:47:14
gracet napisał(a):

wera napisał(a):

iskierka napisał(a):

Jak się dzisiaj wkurzyłam .Nie wiem czy to jest możliwe w dzisiejszych czasach się zarazić opryszczką u stomatologa,no ale tak mi to wygląda. Już drugi raz w przeciągu 5 tyg na wardze mi to świństwo się tworzy.Za pierwszym i tym razem mija dokładnie 4 dni po wizycie w gabinecie emotka za pierwszym razem musiałam przełożyć kolejną wizytę to ponoć chwile przed moim telefonem inna dziewczyna też przekładała wizytę z tego samego powodu emotka

całkiem możliwe, chodziłam do takiej stomatolog ktora nie zmieniała rekawiczek tylko je myła
emotka
raz miałam leczony zab w takich rekawiczach zaraz po jakimś pacjencie palaczu i myslalam ze zwymiotuje

o fuuuuj!
przy tym problemie mój problem to nie problem
emotka
aczkolwiek i tak się wkurzam!

Moja teściowa miala ten sam problem, po wizycie u stomatologa!!! opryszczka robila się tak duża na połowę wargi
0 0

Gość: pola731

#5265210 Napisano: 29.06.2012 06:51:56
wkurza mnie ,że w weekend egzaminy a ja nie mogę się zmobilizować do nauki ...
0 0

Gość: cb656Old

#5265314 Napisano: 29.06.2012 07:37:17
cc_investigator napisał(a):

Wygrana praca - dokończ zdanie W wakacje będę...

W wakcje będę….. odpoczywać, uczniów nie będę odpytywać. Zamiast do główek wiedzę im wciskać, będę się morską wodę pryskać. Na plaży będę leniuchować, miast dyscypliny w klasie pilnować. Na dyskotece szaleństwo z koleżankami, wolne mieć będę od ślęczenia nad testami Egzaminów nie będę analizować, wolę zwiedzać, pić drinki, po świecie wędrować Do ocen, programów, ewaluacji wrócę dopiero pod koniec wakacji. Lecz miło czas letni będę pamiętać, bo będę błogo wypoczęta.

cb656 napisał(a):

(dokończ zdanie): Ktoś tu nie zna znaczenia słów, jakimi się posługuje - albo organizator, albo....

...albo organizator, albo uczestnik, albo (co gorsza) i ten, i tamten razem wzięci. emotka

Tylko tak można dokończyć to zdanie, by miało sens w tym wypadku. Wrrrr.... emotka
0 0

notta

#5265352 Napisano: 29.06.2012 07:50:29
pola731 napisał(a):

wkurza mnie ,że w weekend egzaminy a ja nie mogę się zmobilizować do nauki ...

mnie też to wkurza że uczyć się trzeba a ja zamiast przysiąść i ogarnąć wklepuje teraz kody z tyskiego emotka
0 0

marzanna

#5265367 Napisano: 29.06.2012 07:56:31
Mnie tyle rzeczy wkurza, że nie wiadomo od czego zacząć emotka Ale wszystko zmieniło znaczenie, gdy dowiedziałam się dzisiaj, że brata znajomego żona zabiła na pasach kobietę miesiąc po zrobieniu prawa jazdy...nowym BMW za 100 tysięcy, które kupili razem z mężem. W dodatku to była kobieta z sąsiedniego bloku i wszyscy już wiedzą, kto jest sprawcą wypadku. Ktoś pomalował im drzwi czerwoną farbą. Ta dziewczyna nie wychodzi z domu i jest bliska utraty zmysłów. No i oczywiście grozi jej więzienie. Po prostu masakra.
0 0

Gość: emilka1705

#5265389 Napisano: 29.06.2012 08:08:47
Wkurzył mnie sprzedawca na allegro. 2tygodnie temu kupiłam mężowi wymarzonego iphona, że u gościa kupowałam już wcześniej jeden taki telefon dla szwagra wydawał mi się sprawdzony. Gość jako dla stałej klientkiobnizył cenę o 50zł. Fakt, że po pierwszym zakupie pomyślałam że ma telefony kradzione. Wszystkie wystawione są bez pudełka, a numery na adapterze do karty były zdrapane. Jednak druga komórka wystawiona była z pudełkiem itd. No więc telefon otrzymałam zgodnie z umową jednak nie działały mu dzwięki. Zadzwoniłam do faceta i zapewniał, że muszę go tylko odesłać i w ten sam dzień zrobi go i odeśle kurierem, który obsługuje firmę jego syna. Obiecywał że będzie mnie na bieżąco informował co i jak. Jednak jak wysłałam tel cisza. Jakby nie możliwość śledzenia przesyłki nie wiedziałabym co i jak. Na maile, smsy nie odpisywał jedynie telefony odbierał gwarantując wysyłkę na jutro...i nic w poniedziałek powiedział że tel na 100% wysyła w środe. W środe zadzwonił i powiedział że nie zdąrzyl bo kurier odjechał (byla 16, a mówił że zlecenia odbierane są o 18). W czwartek zadzwonił że telefon wysłał poprosiłam o nr zlecenia i nazwę firmy kurierskiej i nic ciszaaaa....cały dzień dziś spędziłam czekając na przesyłkę a o 18 na siłe wyciągnęłam z niego że wysłał paczkę dzisiaj o 14 pocztą!!!!
Do tego pudełko od telefonu nie przyszło tamtym razem nawet od tego modelu (kupiłam iphona 3gs, a przyszło od zwykłego 3). Na zdjęciu w aukcji też było inne. Do tego pieniędzy za wysyłkę nie mogę się doprosić codziennie robi przelew. Ciekawe czy choć pudełko teraz zmienił i czy działa.

Sorki że tak długo, ale moja 3 latka nie naddaje się jeszcze do wyżalenia, a tylko ona jest za mną w domu:(
0 0

Gość: katrin22

#5265548 Napisano: 29.06.2012 09:30:19
Asiu, a może by tak mąż zadzwonił do tego sprzedawcy, bo sama wiem po sobie, że mężczyzn traktuje się inaczej. I pamiętaj, że jak wszystko będzie sprawne w iphonie,a facet nie wyśle dobrego pudełka to nie poddawaj się, warto postraszyć policją, ale to już ostateczność, bo może uda się jakoś polubownie. Powodzonka. Trzymam kciukasy.
0 0

leoniu

#5265596 Napisano: 29.06.2012 09:58:59
cc_investigator napisał(a):

I trochę mi wstyd, ze pierwsze miejsce dostał nauczyciel (?), który w oficjalnym zgłoszeniu ominął część znaków interpunkcyjnych... A miała być oceniana być tez poprawność pod tym względem.

Ja bym tu spojrzała na coś innego emotka Zobacz: plaża, dyskoteka i drineczki emotka to są dopiero plany wakacyjne... Nie, nie chodzi o to, że nauczyciel nie powinien. Raczej o to, że ten, który to pisał stawia raczej na coś innego niż rozwój wewnętrzny emotka
I tylko chciałoby się dodać: a wszędzie dookoła aktualni, albo byli uczniowie...
0 0

smsowicz

#5265642 Napisano: 29.06.2012 10:35:24
że wczoraj zostałem 2 razy użądlony przez osy jadąc na rowerze. Jedna wleciała do nogawki, a godzinę później druga do rękawa. emotka
0 0

#5265861 Napisano: 30.06.2012 09:12:57
katrin22 napisał(a):

Asiu, a może by tak mąż zadzwonił do tego sprzedawcy, bo sama wiem po sobie, że mężczyzn traktuje się inaczej. I pamiętaj, że jak wszystko będzie sprawne w iphonie,a facet nie wyśle dobrego pudełka to nie poddawaj się, warto postraszyć policją, ale to już ostateczność, bo może uda się jakoś polubownie. Powodzonka. Trzymam kciukasy.

Kasia maz tez juz dzwonił i nie pomogło.:(
0 0

Gość: katrin22

#5266085 Napisano: 30.06.2012 11:26:14
emilka1705 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

To pozostaje poczekać na przesyłkę, może będzie ok, a jak nie to policja i tyle. Tak to jest z tym allegro. Mąż kilka lat temu zakupił drogi telefon u allegrowicza, który miał ponad 200 komentów i same pozytywy. Przyszło totalne padło, nic się z tym nie dało zrobić i byliśmy kilka stówek do tyłu.
0 0

#5266086 Napisano: 30.06.2012 11:29:54
katrin22 napisał(a):

emilka1705 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

To pozostaje poczekać na przesyłkę, może będzie ok, a jak nie to policja i tyle. Tak to jest z tym allegro. Mąż kilka lat temu zakupił drogi telefon u allegrowicza, który miał ponad 200 komentów i same pozytywy. Przyszło totalne padło, nic się z tym nie dało zrobić i byliśmy kilka stówek do tyłu.

wiesz niby przesyłka już do nas idzie(przynajmniej tak widnieje na stronce poczty:)). Ciekawe jak z pudełkiem emotka
0 0

efelinkaaa

#5266219 Napisano: 30.06.2012 12:58:30
angina, po raz kolejny emotka
0 0

dzasmina

#5266361 Napisano: 30.06.2012 02:50:51
zrobiłam sobie zakup konkursowy, a nawet 2 konkursy na 1 paragonie i tak mnie babka drobnymi zajęła przy kasie, że nie wzięłam paragonu emotka emotka aż mnie głowa rozbolała
0 0

fel0

#5267710 Napisano: 01.07.2012 04:16:21
P.O.G.O.D.A
0 0

anialistopad

#5268103 Napisano: 01.07.2012 08:53:31
wkurza mnie ze sie zakrecilam i z 1 telefonu wyslalam 2 zgloszenia na bryze wczoraj 1 i dzis 1 a mam tylko 1 paragon ale co tam i tak pewnie nie wygram
0 0

bachacz

#5269318 Napisano: 02.07.2012 03:35:49
Może nie wkurza ale irytuje konkurs Staropolanki ,tyle weryfikacji że ludziom nie chce się głosować .
A skoro już musi mnie wkurzać to może to ,że w piątek idę do pracy i po letnim urlopie ,na którym ani pogody zbytniej nie było ,ani wygranych żadnych ot kicha emotka
0 0

leelee

#5269340 Napisano: 02.07.2012 03:55:49
Nie dostanę się na turystykę na studia bo z wf całoroczne zwolnienie było. Strasznie mnie to wkurza,bo nie mam wpływu na stan zdrowia. Dla mnie to dyskryminacja emotka emotka emotka a podobno marzenia się spełniają emotka
0 0