Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
cc_investigator
Postów 4640
Data rejestracji 13.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
probiotyk stosowany doustnie - zdecydowanie z odstępem, w tym wypadku chodziło mi o provag ginekologiczny
yuliya25
Postów 1000
Data rejestracji 14.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Miałam to samo ze swoją pralką pół roku temu - przez pół roku zniszczyła pół garderoby wszystkich domowników, co tylko nie robiłam - włączałam na pusto z octem, z tabletkami do zmywarki, z sodą, dzwoniłam do producenta ( odmówili gwarancji ), wzywałam fachowca, zmieniałam proszki - wszystko na nic. Okazało się, że poprostu używamy zbyt dużo środków do prania, pralka nie wypłukiwała tego, robił się osad, gniło to, a podczas wirowania wywalało na ciuchy. Kupiłam kule piorące, dzięki nim używam płynów do prania i płukania 1/3, 1/4 tego co wcześniej i problem zniknął. A dzięki kulom pranie jest czyste, bo oni nawet przy niewielkiej ilości płynu do prania dobrze wybijają brud z ubrań.
magdus8
Postów 457
Data rejestracji 04.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
augemntin jest typowy dla tego typu chorób (mówię z doświadczenia).
Tylko polecam zastosowanie probiotyku typu provag, bo uwielbia wyjaławiać florę bakteryjną i doprowadzać kobiety do strasznych cierpień w okolicach stref intymnych (mam nadzieję, że wystarczająco ładnie to opisałam).
nie pamiętam jaki ja brałam, ale augumentin jak najbardziej powinien pomóc. Głowa do góry jutro będzie lepiej. A probiotyk to koniecznie, tylko przynajmniej w 2 godzinnym odstępie od antybiotyku (przed albo po), bo inaczej antybiotyk znacznie osłabi jego działanie jak nie całkiem (info od znajomej lekarki)
probiotyk stosowany doustnie - zdecydowanie z odstępem, w tym wypadku chodziło mi o provag ginekologiczny
no tak, ale jakby nie było idzie tą samą drogą, tylko ma trochę dalej
Gość: sarsaparilla
madzia34
Postów 1742
Data rejestracji 23.11.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 15
anialistopad
Postów 14229
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
mia
Postów 17582
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 24
To jeszcze nie dowód, że z ostatniego dnia czytali
Wszystko mnie wkurza: brak pieniędzy, pogoda, Stokrotka i moja święta naiwność przede wszystkim
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
Gość: sarsaparilla
Oj tam oj tam:D. No to wkurza mnie Stokrotka:D. I pogoda na wakacje we Władysławowie, które zaczynam już jutro;).
picola
Postów 1419
Data rejestracji 26.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czytali nawet smsy wysłane w ostatni dzień o godz. 23
Gość: emilka1705
a wkurza mnie, że nie mam czasu dla siebie:(
Gość: emilka1705
picola
Postów 1419
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie też to wkurza i to nawet bardzo, no i te argumenty, ja nie wygrałem = agencja schodzi na psy
mia
Postów 17582
Punkty karne 0
Konkursy dodane 24
Ej tam, przesadzacie, nie zauważyłam nic takiego dzisiaj w wątku o Stokrotce. A że jak ktoś nie wygrał jest wsciekły, to normalka
W tym i ja, bo już sobie planowałam, na co spożytkuję te karty ...
Gość: wsciekly
zmieniamy optykę
laury i pochwały za umiejętność błyskawicznego czytania ze zrozumieniem
o północy koniec konkursu, w południe wyniki, późnym popołudniem zlecenie na wysyłkę esków dnia następnego
nikt nie psioczy - tylko wpada w zachwyt i euforię
mia
Postów 17582
Punkty karne 0
Konkursy dodane 24
A to co mnie naprawdę wkurza, to watek paragonowy - dzięki któremu przewidzianej w regulaminie rezerwy nie będzie, bo wszyscy (prawie) ochoczo sprzedają, co im zostało
A ja swoje cztery sobie na grillu upiekę, ot co...
smacznego
ja tam wolę w ramki oprawić
Gość: pola731
mokro , zimno i do domu daleko
biedactwo
to gdzie Cię wywiało ?
mia
Postów 17582
Punkty karne 0
Konkursy dodane 24
Pola, to u mnie dokładnie wszystko to samo, z ta jedna różnica, że do domu blisko.
Trzymaj się!
picola
Postów 1419
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dlaczego więc takie argumenty nie padają jak w podobny sposób rozwiązywane są konkursy w których wygrywają stali wyjadacze? I nie chodzi tu tylko o stokrotkę, podobnie rzecz się miała przy konku Nivea w Intermarche czy jakimś DC z rowerami gdzie konkurs rozwiązano regulaminowo. Już nawet nie jest to wkurzające, ale zwyczajnie smutne, że zamiast umieć pogodzić się z porażką, to nikt nie dopuszcza myśli, że ktoś inny może mieć świeże pomysły. Popatrzmy na to jak na sport, wygrywają najlepsi i należy im tylko pogratulować, będą następne szanse. Uff, ale się wygadałam, juz nie będę więcej zaśmiecać wątku