Wkurza mnie...

Gość: wsciekly

#5295867 Napisano: 21.07.2012 10:58:35
rafi323raf napisał(a):

ja już złożyłem ofiary dla słońca, by za półtora tygodnia nam świeciło - a więc teraz kumuluje energię emotka

bo coś ostatnio lato w kulki sobie leci emotka

a za tydzień, góra 2 na upały będziesz psioczyć emotka
0 0

anialistopad

#5297763 Napisano: 23.07.2012 08:39:16
wkurza mnie dziś , to że obudziłam się o 5 rano bo śnił mi się czrny kot , który mnie gryzł w palca udało mi się go pozbyć pojawił się żółw dobrze , że był spokojny i co przez ten sen od samego rana problemy noż kur........ przecież dziś nie jest piatek 13 więc czemu czarny kot przynosi mi pecha? emotka emotka
0 0

notta

#5297769 Napisano: 23.07.2012 08:41:22
wkurza mnie że ludzie wykorzystują fakt, że mam dobre serce.
Mam wakacje chciałam wypoczywać, ale teraz jest jeszcze gorzej niż wcześniej gdy się uczyłam. Każdy wie że mam wolne od szkoły i dowala mi charytatywnej roboty emotka .
0 0

#5297784 Napisano: 23.07.2012 08:47:53
kaki76 napisał(a):

wkurza mnie dziś , to że obudziłam się o 5 rano bo śnił mi się czrny kot , który mnie gryzł w palca udało mi się go pozbyć pojawił się żółw dobrze , że był spokojny i co przez ten sen od samego rana problemy noż kur........ przecież dziś nie jest piatek 13 więc czemu czarny kot przynosi mi pecha? emotka emotka

a mnie do rana dręczyły jakieś awiza, poczta i paczki emotka
0 0

cc_investigator

#5297789 Napisano: 23.07.2012 08:50:03
Mi się śniło, że nocti wygrała samochód emotka

Trzymam kciuki emotka
0 0

Gość: iskierka

#5297814 Napisano: 23.07.2012 09:03:02
wkurzą mnie spamy z grupy konkursowej na fb nie dosyć że tam ciągle jakieś powiadomienia wyskakuja od zupełnie obcych ludzi to jeszcze mi na maila pchają. Zmieniłam w ustawieniach a to znowu !! A najlepsze jest to że ja do tej grupy się nie zapisywałam. Nie dosyć że nie całkiem ogarniam fb to jeszcze taki bałagan zrobili emotka
0 0

anialistopad

#5297822 Napisano: 23.07.2012 09:07:44
wsciekly napisał(a):

kaki76 napisał(a):

to już takie nasze zboczenie konkursowe objaw maniactwa konkursowego więc tym bym się nie przejmowała ale ten kot to masakra co jeszcze dzień mi dziś przyniesie? aż boję się wyjść z domu do sklepu normalnie emotka
0 0

Gość: nocti

#5297891 Napisano: 23.07.2012 09:38:54
cc_investigator napisał(a):

Trzymam kciuki emotka

emotka Moje sny się zazwyczaj nie spełniają, ale może jak ktoś inny wyśni sukces to wtedy się sprawdza? ... emotka
Oj... zatrudnię Męża jako szofera i przyjadę do Ciebie z jakimś zacnym trunkiem emotka emotka
0 0

picola

#5297898 Napisano: 23.07.2012 09:41:09
iskierka napisał(a):

wkurzą mnie spamy z grupy konkursowej na fb nie dosyć że tam ciągle jakieś powiadomienia wyskakuja od zupełnie obcych ludzi to jeszcze mi na maila pchają. Zmieniłam w ustawieniach a to znowu !! A najlepsze jest to że ja do tej grupy się nie zapisywałam. Nie dosyć że nie całkiem ogarniam fb to jeszcze taki bałagan zrobili emotka

miałam to samo, ale usunęłam ze znajomych chłopaka, co ten spam wysyłał i teraz jest spokój
0 0

#5297902 Napisano: 23.07.2012 09:43:07
kaki76 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

kaki76 napisał(a):

to już takie nasze zboczenie konkursowe objaw maniactwa konkursowego więc tym bym się nie przejmowała ale ten kot to masakra co jeszcze dzień mi dziś przyniesie? aż boję się wyjść z domu do sklepu normalnie emotka

no nie emotka czarnego kota się boi emotka emotka

białe myszki wolisz emotka emotka emotka
0 0

cc_investigator

#5297931 Napisano: 23.07.2012 09:57:41
nocti napisał(a):

Trzymam kciuki emotka

emotka Moje sny się zazwyczaj nie spełniają, ale może jak ktoś inny wyśni sukces to wtedy się sprawdza? ... emotka
Oj... zatrudnię Męża jako szofera i przyjadę do Ciebie z jakimś zacnym trunkiem emotka emotka

ja tam się za jasnowidza nie uznaję, ale podam jeden przykład:
moja przyjaciółka była w ciąży, przyśnił mi się mały chłopiec, niemowlaczek. Okazało się, że jej urodziła się córeczka. A ja mając ten sen byłam w bardzo wczesnej ciązy o któej nie wiedziałam... I mam ślicznego synka emotka
0 0

#5297944 Napisano: 23.07.2012 10:04:37

nocti napisał(a):

Trzymam kciuki emotka

moja przyjaciółka była w ciąży, przyśnił mi się mały chłopiec, niemowlaczek. Okazało się, że jej urodziła się córeczka. A ja mając ten sen byłam w bardzo wczesnej ciązy o któej nie wiedziałam... I mam ślicznego synka emotka

To może Ty jeszcze nie wiesz, a już gdzieś tam czeka na Ciebie samochodzik, co? emotka
Idąc tym tokiem myślenia ja o 4 kółkach mogę na razie zapomnieć, ale... może jakiś inny środek lokomocji emotka emotka
0 0

cc_investigator

#5297952 Napisano: 23.07.2012 10:08:58
nocti napisał(a):

nocti napisał(a):

Trzymam kciuki emotka

To może Ty jeszcze nie wiesz, a już gdzieś tam czeka na Ciebie samochodzik, co? emotka
Idąc tym tokiem myślenia ja o 4 kółkach mogę na razie zapomnieć, ale... może jakiś inny środek lokomocji emotka emotka

popatrz, że sma na to nie wpadłam emotka
0 0

#5297976 Napisano: 23.07.2012 10:20:42

popatrz, że sma na to nie wpadłam emotka

Bo to jest tak... Ty jasno widzisz, a ja te wizje interpretuje stosownie do okoliczności emotka Może jakiś biznesik założymy i pewnego dnia w wątku wkurza mnie... to na nas będą narzekać a nie Lune czy Semiramide emotka emotka emotka
0 0

#5298067 Napisano: 23.07.2012 11:25:20
że dziś nie było listonosza emotka

a moje sny o paczkach emotka emotka
0 0

Gość: rafi323raf

#5298323 Napisano: 23.07.2012 01:44:10
ehh od miesiąca szukałem swojego śpiwora, oczywiście nikt nie wiedział gdzie jest, wczoraj w końcu kupiłem nowy, bo za tydzień wyjeżdżam. I co? dzisiaj się znalazł u siostry emotka a 100 razy się pytałem, czy go nie ma emotka
hehe ale nawet wczoraj tak myślałem, że jak kupię nowy, to się od razu znajdzie ;]
0 0

cc_investigator

#5298984 Napisano: 24.07.2012 08:56:21
Mam wrażenie, że za chwilę kogoś lub coś rozniosę. Zepsuł mi się netbook, jest na gwarancji, ale zwykle takie naprawy trwają z 3-4 tygodnie. I teraz muszę się drugim komputerem dzielić z mężem... On ma swoje konkursy, ja swoje i za nic nie możemy tego pogodzić. Chyba mam syndrom, odstawienia, bo aż mi się ręce trzęsą.

W dodatku na zepsutym netbooku mam całą swoją bazę pomysłów, haseł, tekstów...

Jak szybko czegoś nie wygram, co poprawi mi humor, to chyba będę musiała isc na duze ciuchowe zakupy, bo za siebie nie ręczę.
0 0

joan

#5298992 Napisano: 24.07.2012 09:01:41

W dodatku na zepsutym netbooku mam całą swoją bazę pomysłów, haseł, tekstów...

Przerzuć wszystkie konkursowe pliki do Google Docs, ja tak zrobiłam dawno temu, teraz mogę z dowolnego kompa (a nawet komórki) wejść do danego pliku emotka
0 0

luk1990

#5299011 Napisano: 24.07.2012 09:15:52
wkurza mnie ,że robią nas cały czas w bambuko z carrefour- ajax.,...ile mozna czekac na zestaw produktow i karte ?? emotka
0 0

Gość: vilemo

#5299060 Napisano: 24.07.2012 09:59:57
rozmowy o pracę...20 minut i czuję się jak g... emotka
0 0