Wkurza mnie...

Gość: wsciekly

#5295453 Napisano: 20.07.2012 07:57:38
picola, ale ja nie żartuję i naprawdę podziwiam Swiift i Teleaudio za wspaniałą współpracę i komunikację emotka

konkurs robią 2 agencje i potrafią tak rewelacyjnie i owocnie współdziałać emotka

nic dodać nic ująć
0 0

#5295461 Napisano: 20.07.2012 08:09:58
mia napisał(a):

Wszystko mnie wkurza: brak pieniędzy, pogoda, Stokrotka i moja święta naiwność przede wszystkim emotka

emotka emotka
0 0

79magda

#5295462 Napisano: 20.07.2012 08:10:38
sarsaparilla napisał(a):

A mnie wkurzyła Stokrotka, w ost dzień puściłam 5 paragonów na Olimpijski i kurna widzę, że w pt w południu już puszczali eski. Pewnie nawet nie czytali esków z ost dnia emotka .

Moje eski były wysłane ostatniego dnia, kilka minut przed północą (jak zwykle zresztą emotka ) i chyba zostały przeczytane, skoro wygrały... więc ta teoria nie trzyma się kupy.
0 0

picola

#5295467 Napisano: 20.07.2012 08:13:39
ale czy jak ktoś od lat fajnie pisze, to nie mogą pojawić się osoby, które piszą fajniej? emotka zresztą w tych konkursach też w większości powygrywali starzy konkursowicze. I nie wkurza mnie, że ja nie wygrałam, tylko wkurzają mnie komentarze typu to niemożliwe, żeby ktoś wygrał , a ja nie
0 0

Gość: emilka1705

#5295471 Napisano: 20.07.2012 08:17:24
dokładnie picola. Każda komisja ma inny gust. Nawet ta sama w jeden dzień wybierze takie a w inny dzień inne hasła. Ja się cieszę że wygrałam choć jedną nagrodę. Ostatnio nic mi się nie trafiło przez ostatnie naście konkursów, ale nie szukałam w tym winy organizatora. Jedynie mój pech...
0 0

picola

#5295472 Napisano: 20.07.2012 08:19:02
emilka1705 napisał(a):

dokładnie picola. Każda komisja ma inny gust. Nawet ta sama w jeden dzień wybierze takie a w inny dzień inne hasła. Ja się cieszę że wygrałam choć jedną nagrodę. Ostatnio nic mi się nie trafiło przez ostatnie naście konkursów, ale nie szukałam w tym winy organizatora. Jedynie mój pech...

i dla mnie to jest zdrowe podejście emotka
0 0

dzasmina

#5295473 Napisano: 20.07.2012 08:20:44
picola napisał(a):

ale czy jak ktoś od lat fajnie pisze, to nie mogą pojawić się osoby, które piszą fajniej? emotka zresztą w tych konkursach też w większości powygrywali starzy konkursowicze. I nie wkurza mnie, że ja nie wygrałam, tylko wkurzają mnie komentarze typu to niemożliwe, żeby ktoś wygrał , a ja nie

no właśnie, nie wiem skąd teoria, że powygrywały nowalijki emotka
a poza tym jak 79magda chwali się wygraną, to zakładam w ciemno, że czytali emotka
0 0

79magda

#5295478 Napisano: 20.07.2012 08:22:53
picola napisał(a):

emilka1705 napisał(a):

Dla mnie również. A co do fajnego pisania, to uważam, że teraz już nie jest sztuką tylko pisać fajnie, ale również umieć zaskoczyć, by nie powielić tych samych słów - kluczy emotka
0 0

sylzab2294

#5295491 Napisano: 20.07.2012 08:34:58
79magda napisał(a):

picola napisał(a):

emilka1705 napisał(a):

Dla mnie również. A co do fajnego pisania, to uważam, że teraz już nie jest sztuką tylko pisać fajnie, ale również umieć zaskoczyć, by nie powielić tych samych słów - kluczy emotka

hehhe w niektórych konkach wlasnie te klucze, są kluczowe hehehhe
0 0

notta

#5295500 Napisano: 20.07.2012 08:40:35
wkurza mnie prędkość mojego komputera, który się cofnął w rozwoju do prehistorii emotka
0 0

koper

#5295502 Napisano: 20.07.2012 08:42:21
wsciekly napisał(a):

augmentin za słaby

musi być lek na penicylinie - najlepiej w zastrzykach

Ale augmentin jest lekiem z grupy penicylin, augmentin to amoksycylina i dodatkowo jeszcze kwas klawulanowy dzięki czemu ma bardzo szerokie zastosowanie.

A w temacie to wkurza mnie, że są na świecie ludzie zdolni do zrobienia tak okropnych rzeczy jak w Denver. Skąd to się bierze? Nie mogę tego zrozumieć, i może nawet nie tyle mnie to wkurza, ile przeraża...
0 0

#5295505 Napisano: 20.07.2012 08:48:21
magnus napisał(a):

picola napisał(a):

Oj stawiasz na ostrzu noża to czego nikt nie stawia.
Każdy ma prawo do własnego zdania, co wcale nie znaczy,ze neguje czyjąś wygraną. Amen

emotka
0 0

kalisto1986

#5295577 Napisano: 20.07.2012 10:07:46
O co wy się sprzeczacie ? emotka Od dawna wiadomo, że większość agencji losuje lub wybiera aby wybrać. Żeby przeczytać wszystkie hasła dokładnie i z nich wybrać najlepsze, musiałaby komisja debatować nie dzień, czy dwa ...
Dużo agencji zauważyło, że lepiej szybciej rozwiązać konkurs byle jak, niż mieć na głowie stado rozwścieczonych konkursowiczów, którzy wciąż dzwonią z pytaniem kiedy będą wyniki.
Jeszcze niedawno były agencję w których wygrywały na prawdę ambitne hasła i te wygrane cieszyły niesamowicie, a teraz skoro w jednym i tym samym konkursie wygrywa hasło ambitne i totalna szmira, nikt mi nie wmówi, że czytali.
I nie odnoszę się tylko do konkursu w stokrotce, ale również do innych.
Wkurza mnie właśnie to, że ostatnio wśród agencji jest coraz większa tendencja do losowań, aniżeli wybierania na prawdę dobrych haseł.

0 0

Gość: emilka1705

#5295580 Napisano: 20.07.2012 10:15:58
kalisto masz świętą rację.
kalisto1986 napisał(a):

O co wy się sprzeczacie ? emotka Od dawna wiadomo, że większość agencji losuje lub wybiera aby wybrać. Żeby przeczytać wszystkie hasła dokładnie i z nich wybrać najlepsze, musiałaby komisja debatować nie dzień, czy dwa ...
Dużo agencji zauważyło, że lepiej szybciej rozwiązać konkurs byle jak, niż mieć na głowie stado rozwścieczonych konkursowiczów, którzy wciąż dzwonią z pytaniem kiedy będą wyniki.
Jeszcze niedawno były agencję w których wygrywały na prawdę ambitne hasła i te wygrane cieszyły niesamowicie, a teraz skoro w jednym i tym samym konkursie wygrywa hasło ambitne i totalna szmira, nikt mi nie wmówi, że czytali.
Wkurza mnie właśnie to, że ostatnio wśród agencji jest coraz większa tendencja do losowań, aniżeli wybierania na prawdę dobrych haseł.

emotka
0 0

mia

#5295582 Napisano: 20.07.2012 10:26:59
emilka1705 napisał(a):

kalisto masz świętą rację.

kalisto1986 napisał(a):

emotka

I w ten sposób kalisto pogodziła wszystkich emotka

Znowu leje... emotka
0 0

Gość: rafi323raf

#5295586 Napisano: 20.07.2012 10:35:50
ja już złożyłem ofiary dla słońca, by za półtora tygodnia nam świeciło - a więc teraz kumuluje energię emotka

bo coś ostatnio lato w kulki sobie leci emotka
0 0

kalisto1986

#5295587 Napisano: 20.07.2012 10:38:34
rafi323raf napisał(a):

ja już złożyłem ofiary dla słońca, by za półtora tygodnia nam świeciło - a więc teraz kumuluje energię emotka

bo coś ostatnio lato w kulki sobie leci emotka

Za tydzień rafi, za tydzień ... emotka
Ja już wysłałam specjalne zamowienie, więc tylko czekajmy na słońce
emotka
0 0

Gość: nocti

#5295678 Napisano: 21.07.2012 07:47:47
Wkurzają mnie lokalne kina... W dobie zaawansowanej technologii dalej nie da się zarezerwować miejsca na seans - ani przez Internet, ani telefonicznie. Trzeba iść specjalnie wcześniej żeby sobie kupić bilet we właściwym miejscu. A potem się dziwią, że gdy wchodzi jakiś Kinoplex, CC czy Multikino to im upada biznes. W CC sobie on-line bilety kupuję, drukuję w domu i mam z głowy.
0 0

#5295749 Napisano: 21.07.2012 09:09:32
jak tam strona grafa emotka
0 0

Gość: nocti

#5295761 Napisano: 21.07.2012 09:19:39
wsciekly napisał(a):

jak tam strona grafa emotka

U mnie działa. Uzupełniłam dane więc powinno być ok.
0 0