Wkurza mnie...

radosna

#5292980 Napisano: 19.07.2012 07:46:16
mia napisał(a):

radosna napisał(a):

mia napisał(a):

Deszcz. Ile jeszcze kurna tak zamierza lać? emotka

Mia ... a czy przypadkiem to nie Ty narzekałaś na upały? Chmurka to usłyszała i wodą polała! emotka

Ja na upały????? To chyba nie w tym roku! emotka
Poza tym akurat ja lubię upały.

Ja też lubię upały! A z tym narzekaniem na nie to żartowałam oczywiście. Na pocieszenie dodam, że od wtorku upaliki wracają emotka
0 0

joan

#5292984 Napisano: 19.07.2012 07:49:07
dolly napisał(a):

emotka

to ja chyba też zacznę robić takie zakupy, nie dość że płacą całość to mi jeszcze produkty zostają. Ale ja naiwna -myslałam że to z dobroci serca emotka

Spoko koko, w dalszym ciągu obowiązuje płatność 50-70% ALE w przypadku standardowych, przydatnych produktów i nie potrzebnych na wczoraj.

W następujących przypadkach rzadko można liczyć na inną opłatę, niż 100%:
- paragony potrzebne pilnie,
- towary o niskiej wartości (typu przyprawa Knorra za 0,99 PLN),
- towary kiepskiej jakości (typu proszek Bryza i inne syfy).

Z dobroci serca też ludzie zakupy zrobią, ale trzeba dać wcześniej znać...
0 0

ludzka_istota

#5293006 Napisano: 19.07.2012 08:03:58
Ja już mam serdecznie dość. Własnie usłyszałam w radio, że idzie pogorszenie pogody: jak?!?! Jak może iść pogorszenie pogody?!? Co, mrozy się zaczną? Od początku lipca u mnie leje, zacina, pada. WIlgoć jest wszędzie na poziomie jeziorowym- a oni mi jeszcze mówią o pogorszeniu pogody.
0 0

notta

#5293012 Napisano: 19.07.2012 08:07:06
wkurza mnie pogoda.. pierwszy raz od 3 lat mam prawdziwe wakacje i taka pogoda?!

burza burzę pogania emotka
0 0

zarania

#5293026 Napisano: 19.07.2012 08:18:08
Też mnie wkurza mnie pogoda, bo nie ma sensu córce basen wystawić ani nie mam kiedy prania wywiesić na dworze.
Z drugiej strony nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, bo mi upały nie doskwierają. emotka
0 0

ziolko

#5293031 Napisano: 19.07.2012 08:21:03
a mnie wkurza, że ledwo co otworzę okno to zaraz osy mi wlatują ;/
a jak widzę osę, to momentalnie mam gęsią skórkę na całym ciele... pewno system obronny, żeby w razie czego stojące włoski utrudniły siadanie osom emotka
0 0

Gość: wsciekly

#5293039 Napisano: 19.07.2012 08:27:26
ludzka_istota napisał(a):

Ja już mam serdecznie dość. Własnie usłyszałam w radio, że idzie pogorszenie pogody: jak?!?! Jak może iść pogorszenie pogody?!? Co, mrozy się zaczną? Od początku lipca u mnie leje, zacina, pada. WIlgoć jest wszędzie na poziomie jeziorowym- a oni mi jeszcze mówią o pogorszeniu pogody.

dobrze że nad morzem wyląduję dopiero za 5 - 6 tygodni emotka
0 0

#5293044 Napisano: 19.07.2012 08:28:21
ziolko napisał(a):

a jak widzę osę, to momentalnie mam gęsią skórkę na całym ciele... pewno system obronny, żeby w razie czego stojące włoski utrudniły siadanie osom emotka

pewnie słodycze na widoku emotka
0 0

Gość: emilka1705

#5293051 Napisano: 19.07.2012 08:31:45
ziolko napisał(a):

a myslałam, ze tylko u mnie tyle tego cholerstwa lata...mam raczkujacą córke której w kazdym koncie pełno i tylko czekam az któras ja ukasi:(
0 0

dolly

#5293473 Napisano: 19.07.2012 12:33:33
wsciekly napisał(a):

nad morzem będzie pięęknie od poniedziałku
emotka
0 0

fryteczka

#5293863 Napisano: 19.07.2012 05:20:25
własnie mowia o tej smazalni z kolobrzegu - dostali 500zł kary emotka
0 0

bartula

#5293874 Napisano: 19.07.2012 05:29:06
wsciekly napisał(a):

emotka to tak jak ja z całą moją ekipą, w sumie 2+2 emotka Byle nie padało, może być nawet zimno emotka
0 0

kalisto1986

#5294189 Napisano: 19.07.2012 09:24:30
emilka1705 napisał(a):

ziolko napisał(a):

a myslałam, ze tylko u mnie tyle tego cholerstwa lata...mam raczkujacą córke której w kazdym koncie pełno i tylko czekam az któras ja ukasi:(

Kupcie sobie siatki na okna min w rossmanie coś koło 9 zł - świetna sprawa emotka

Mnie też ogromnie wkurza pogoda emotka dzisiaj modliłam się, żeby dach wytrzymał wichure, a tu na jutro zapowiadają jeszcze większe emotka Na działce rośliny powoli mają dość wody, wszedzie mokro, zimno wrrrrr - a za tydzień wyjeżdżamy na urlop - jak się nie poprawi to chyba cos mnie trafi
0 0

aurorcia

#5294338 Napisano: 20.07.2012 07:12:29
Wkurza mnie moja pralka!Ostatnio zniszczyła mi sporo białych rzeczy (plamy jak od kawy i zaznaczam,że to nie łożyska!)mąż ją rozkręcił, okazało się,że w wężach i innych elementach były resztki proszku/płynu i to od dawna, więc zrobił się z tego taki szlam/błoto.Wyczyścił wszystko tak,że była czystsza niż nowa!
To było miesiąc temu a dziś znowu wyciągam pranie z pralki z plamami emotka emotka emotka emotka
Płakać mi się już chce!Czy jest na to jakiś sposób prócz zakupu nowej pralki??(ma niecałe 5 lat)
0 0

kozuszka38

#5294359 Napisano: 20.07.2012 07:27:58
wkurza mnie zapalenie ucha wewnętrznego,już druga noc bez zmrużenia oka i ten okropny rozsadzający ucho ból....kiedy się to skończy? emotka emotka emotka
0 0

Gość: emilka1705

#5294372 Napisano: 20.07.2012 07:40:38
aurorcia napisał(a):

Wkurza mnie moja pralka!Ostatnio zniszczyła mi sporo białych rzeczy (plamy jak od kawy i zaznaczam,że to nie łożyska!)mąż ją rozkręcił, okazało się,że w wężach i innych elementach były resztki proszku/płynu i to od dawna, więc zrobił się z tego taki szlam/błoto.Wyczyścił wszystko tak,że była czystsza niż nowa!
To było miesiąc temu a dziś znowu wyciągam pranie z pralki z plamami emotka emotka emotka emotka
Płakać mi się już chce!Czy jest na to jakiś sposób prócz zakupu nowej pralki??(ma niecałe 5 lat)

moja ma 3 lata, a problem ten sam.
0 0

magdus8

#5294385 Napisano: 20.07.2012 07:50:50
kozuszka38 napisał(a):

wkurza mnie zapalenie ucha wewnętrznego,już druga noc bez zmrużenia oka i ten okropny rozsadzający ucho ból....kiedy się to skończy? emotka emotka emotka

idź do lekarza i niech Ci antybiotyk przepisze, będzie jak ręką odjąć. Też miałam długi czas problemy z uchem, a teraz tyle lat ... spokoju emotka
0 0

aurorcia

#5294387 Napisano: 20.07.2012 07:51:52
emilka1705 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

moja ma 3 lata, a problem ten sam.

Przeczytałam wszystkie możliwe fora, ale w sumie nic konkretnego się nie dowiedziałam:( A prócz rozkręcenia i wyczyszczenia pralki to zrobiłam kilka pustych cykli (z octem, z tabletkami do zmywarki i na koniec gotowanie) Już się zastanawiam, czy to faktycznie nie wina płynu do płukania, bo częstko ktoś o tym wspominał
emotka
Spróbuję teraz nie używać i zobaczymy, bo już mi ręce opadają!
0 0

#5294404 Napisano: 20.07.2012 08:03:15
aurorcia napisał(a):

- wkladaj mniej prania (gora połowa na dany program), bo niektóre pralki mają słabsze płukanie

- wrzucaj dodatkowy cykl płukania

- zmień płyn i proszek
0 0

aurorcia

#5294415 Napisano: 20.07.2012 08:10:33
wsciekly napisał(a):

aurorcia napisał(a):

- wkladaj mniej prania (gora połowa na dany program), bo niektóre pralki mają słabsze płukanie

- wrzucaj dodatkowy cykl płukania

- zmień płyn i proszek

Dzięki, spróbuję i obaczymy co z tego wyjdzie
emotka
0 0