Wkurza mnie...

efelinkaaa

#5355246 Napisano: 07.09.2012 02:12:00
Zaraz będzie interwencja na posacie i reportaż o 3,5 letnim chłopcu, któremu konkubent matki zmiażdzył genitalia i złamał nos, bo.... chłopczyk nie potrafił założyć piżamki.
Jeszcze nie obejrzałam (i nie obejrzę pewnie, bo to nie na moje nerwy), a już wyję. Zaj%%$%^$%bym su^$%$%nsyna!
0 0

kalisto1986

#5355272 Napisano: 07.09.2012 02:29:12
Wkurza mnie moje fatum do laptopów emotka
Jak nie zalany przez męża, to pęknięta matryca pod synka palcem, a teraz spalona płyta główna wrrrrrr emotka emotka
0 0

zarania

#5355281 Napisano: 07.09.2012 02:33:10
keiti78zg napisał(a):

oj tez musiałąm sie wielokrotnie dopominac, co przyjemne nie było, szczegolnei jak ktos zleca zakupy;]

Najrozsądniej jest przesyłać paragony czy nr paragonów dopiero po zapłacie ze strony kupującego, ewentualnie po natychmiastowym doładowaniu tel.
Osobiście odsyłam paragony pocztą/mailem dopiero po przelewie/doładowaniu, chyba, że mam już zaufanie do kupującego.
0 0

Gość: miriam

#5355538 Napisano: 07.09.2012 06:30:09
wkurza mnie,że dziewczyna od nas z forum gra bez paragonów na konki kauflandowe, a teraz chce odsprzedać nagrodę

jak dla mnie przykre i żenujące,nagroda warta 100zł,tłumaczy się,że wysyła od niechcenia,a potem żebrze na PW o paragon

albo ogłasza,że odsprzeda nagrodę

co innego jest na konki ogólnopolskie,tam w ilości nie widać jej pazerstwa
ale tutaj,wkurza mnie,że ma teraz odwagę ogłaszać sprzatnęłam ci nagrodę sprzed nosa,oddaj mi paragon za grosze,albo sprzedam ci nagrodę

ja czekałam na rezerwę i się doczekałam
ale zła jestem na takie jak ona osoby
0 0

Gość: mirek2oo6

#5355545 Napisano: 07.09.2012 06:34:34
Wkurza mnie, że kaki76 nie wie co to podstawowe znaki interpunkcyjne. emotka W ogóle nie znosze tego babska. emotka emotka
0 0

margo466

#5355549 Napisano: 07.09.2012 06:35:51
miriam napisał(a):

wkurza mnie,że dziewczyna od nas z forum gra bez paragonów na konki kauflandowe, a teraz chce odsprzedać nagrodę

jak dla mnie przykre i żenujące,nagroda warta 100zł,tłumaczy się,że wysyła od niechcenia,a potem żebrze na PW o paragon

ale tutaj,wkurza mnie,że ma teraz odwagę ogłaszać sprzatnęłam ci nagrodę sprzed nosa,oddaj mi paragon za grosze,albo sprzedam ci nagrodę

mnie też takie praktyki wkurzają
0 0

Gość: miriam

#5355557 Napisano: 07.09.2012 06:39:18
margo466 napisał(a):

miriam napisał(a):

mnie też takie praktyki wkurzają

chyba nie rozumie,że potem zgłaszając się do osoby posiadającej paragon - zabiera jej te 100zł-bo przecież jest rezerwa !!!
bardzo wzięłam do siebie te jej granie na mój sklep

teraz już dzisiaj prosiła o zakupy na konk jesienny,a po odmowie-stwierdziła,że jak nie to nie ,sama sobie zrobi zakupy w naszym kauflandzie!
ciut uczciwiej,nie?
0 0

margo466

#5355574 Napisano: 07.09.2012 06:58:36
miriam-tego ciut uczciwiej to się chyba nie doczekasz dopóki będzie istniał handel paragonami emotka
0 0

koper

#5355600 Napisano: 07.09.2012 07:19:40
Mnie to wkurza do tego stopnia, że nie gram w konkursach paragonowych, w których nie trzeba podawać numeru paragonu.
Wiem, że przez to wiele ciekawych konkursów muszę odpuścić, ale stwierdziłam, że wolę dać sobie spokój, bo za dużo nerwów mnie to potem kosztowało

A najbardziej to się dziwie osobom, które korzystają z takich okazji odkupienia nagrody emotka albo sprzedają swoje paragony emotka i właśnie szczególnie wtedy, gdy chodzi o lokalne konkursy, chociaż i w ogólnopolskich nie podoba mi się to emotka emotka
0 0

bridget

#5355602 Napisano: 07.09.2012 07:23:16
zarania napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

oj tez musiałąm sie wielokrotnie dopominac, co przyjemne nie było, szczegolnei jak ktos zleca zakupy;]

Najrozsądniej jest przesyłać paragony czy nr paragonów dopiero po zapłacie ze strony kupującego, ewentualnie po natychmiastowym doładowaniu tel.
Osobiście odsyłam paragony pocztą/mailem dopiero po przelewie/doładowaniu, chyba, że mam już zaufanie do kupującego.

uzyskałam wpłate w postaci doładowanai tydzien po rozwiazaniu konkursu;] ( do poslania zgłoszenia paragon nie był wymagany jak to czasem bywa )dopominac sie nie lubie, a tu trzeba było wielokrotnie i az sie emotka
0 0

anialistopad

#5355607 Napisano: 07.09.2012 07:25:10
mirek2oo6 napisał(a):

Wkurza mnie, że kaki76 nie wie co to podstawowe znaki interpunkcyjne. emotka W ogóle nie znosze tego babska. emotka emotka

nie musisz mnie lubic ja ciebie nie znam wiec cie nie osadzam a co do znakow pisze z tel i nie zawsze stawiam kropki i przecinki ale jakos malo mnie to interesuje a wkurza mnie wlasnie Ty bo mnie nie znasz a o mnie piszesz
0 0

maria1980

#5355609 Napisano: 07.09.2012 07:28:36
Że wzięłam wypłatę chyba ciut za mała jak na wkład pracy włożony w tamtym miesiącu emotka

Jestem absolutnie wściekła i ... emotka emotka

zmienię ją jeszcze w tym roku !!!!! emotka emotka

Nie będę za...lać za taką kasę!!!!!!!!! emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

efelinkaaa

#5355611 Napisano: 07.09.2012 07:31:54
Te granie bez paragonów to norma u niektórych osób.... Rozumiem raz, dwa może się zdarzyć (chociaż ja tego nie praktykuję), ale niektórzy nagminnie grają w ciemno zabierając innym szansę na nagrody... Nie zawsze jest rezerwa.
0 0

Gość: mirek2oo6

#5355621 Napisano: 07.09.2012 07:41:01
kaki76 napisał(a):

mirek2oo6 napisał(a):

nie musisz mnie lubic ja ciebie nie znam wiec cie nie osadzam a co do znakow pisze z tel i nie zawsze stawiam kropki i przecinki ale jakos malo mnie to interesuje a wkurza mnie wlasnie Ty bo mnie nie znasz a o mnie piszesz

To, że Cię (trochę kultury i szacunku emotka ) nie znam osobiście nie oznacza, że nie możesz działać mi na nerwy emotka A pisać, cóż, mogę o wszystkim i wszystkich. emotka
0 0

anialistopad

#5355627 Napisano: 07.09.2012 07:48:07
wiec pisz sobie o kazdym byle nie o mnie a bede pisac jak mi wygodnie.Jesli bede chciala to bede pisala jeszcze z bledami ortograficznymi i nic Ci do tego.A babska poszukaj Sobie w rodzinie i nie wkurzaj mnie na noc emotka
0 0

Gość: plocia

#5355633 Napisano: 07.09.2012 07:53:48
wrrrrr

próbuję zamówić przez www.orsay i ciągle mi podaje
Wskazówka
Odmowa dokonania płatności

czy ktoś mi powie co jest nie tak?
czy karta kredytowa musi być mojej własności ? bo innej formy płatności nie mogę tam wybrać a bardzo mi zależy

emotka emotka

kurna myślą, że każdy ma k.kredytową emotka
0 0

delfinka101

#5355663 Napisano: 07.09.2012 08:13:22
Wkurza mnie ,ze Multimedia naprawiają awarię i jakoś naprawić nie mogą.Kablówka też nie działa..niby mają do 23 zrobić ale ja miałam wysłać skan paragonu i jak wyślę?Przez telefon mam słać?

Co do zakupów, może jak jest polecamy do wymiany to polecam do robienia zakupów i tych którzy robią zlecają zakupy.Ja tylko raz się nacięłam i do tej pory nie dostałam zapłaty..mimo,ze oficjalnie na forum ta osoba pisała aby wszyscy do niej napisali..potem znowu zamilkła i kasy mi nie oddała.
0 0

Gość: nocti

#5355664 Napisano: 07.09.2012 08:13:35
maria1980 napisał(a):

Że wzięłam wypłatę chyba ciut za mała jak na wkład pracy włożony w tamtym miesiącu emotka

Powodzenia w poszukiwaniach! Teraz w dobie takiego bezrobocia pracodawcy myślą, że mogą robić co chcą i płacić jak chcą. Ale i sami poszukujący pracy trochę obniżają próg wypłaty... ostatnio u mojej znajomej były przyjęcia i na pytanie ile Pani chce zarabiać padła odpowiedź... na okresie próbnym 600 zł... emotka emotka emotka
0 0

delfinka101

#5355671 Napisano: 07.09.2012 08:16:09
nocti napisał(a):

maria1980 napisał(a):

Powodzenia w poszukiwaniach! Teraz w dobie takiego bezrobocia pracodawcy myślą, że mogą robić co chcą i płacić jak chcą. Ale i sami poszukujący pracy trochę obniżają próg wypłaty... ostatnio u mojej znajomej były przyjęcia i na pytanie ile Pani chce zarabiać padła odpowiedź... na okresie próbnym 600 zł... emotka emotka emotka

W życiu..Ja teraz pracuję 2 godziny dziennie przez 15 dni w miesiącu i mam 500.Moja koleżanka stwierdziła,ze za tyle to by jej się malować do wyjścia nie chciało..mi się chce bo jadę rowerkiem i mam bliziutko a praca bardzo fajna.Szkoda tylko,że to ostatni miesiąc
0 0

Gość: nocti

#5355685 Napisano: 07.09.2012 08:23:13
No widzisz. 30 godzin - 500 zł. Tutaj pełny etat - 600 zł??? A później taki pracodawca patrzy na swoich pracowników i się zastanawia czy za dobrze nie płaci skoro za 600 zł ludzie są chętni siedzieć 8h dziennie... emotka
0 0