Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeszcze nie obejrzałam (i nie obejrzę pewnie, bo to nie na moje nerwy), a już wyję. Zaj%%$%^$%bym su^$%$%nsyna!
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak nie zalany przez męża, to pęknięta matryca pod synka palcem, a teraz spalona płyta główna wrrrrrr
zarania
Postów 3646
Data rejestracji 20.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Najrozsądniej jest przesyłać paragony czy nr paragonów dopiero po zapłacie ze strony kupującego, ewentualnie po natychmiastowym doładowaniu tel.
Osobiście odsyłam paragony pocztą/mailem dopiero po przelewie/doładowaniu, chyba, że mam już zaufanie do kupującego.
Zrobię zakupy w ABC, Dino, Polomarket, Intermarche, Rossmann. PW
Gość: miriam
jak dla mnie przykre i żenujące,nagroda warta 100zł,tłumaczy się,że wysyła od niechcenia,a potem żebrze na PW o paragon
albo ogłasza,że odsprzeda nagrodę
co innego jest na konki ogólnopolskie,tam w ilości nie widać jej pazerstwa
ale tutaj,wkurza mnie,że ma teraz odwagę ogłaszać sprzatnęłam ci nagrodę sprzed nosa,oddaj mi paragon za grosze,albo sprzedam ci nagrodę
ja czekałam na rezerwę i się doczekałam
ale zła jestem na takie jak ona osoby
Gość: mirek2oo6
margo466
Postów 2012
Data rejestracji 11.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie też takie praktyki wkurzają
życie-lepsze czy gorsze-zawsze jest piękne
Gość: miriam
chyba nie rozumie,że potem zgłaszając się do osoby posiadającej paragon - zabiera jej te 100zł-bo przecież jest rezerwa !!!
bardzo wzięłam do siebie te jej granie na mój sklep
teraz już dzisiaj prosiła o zakupy na konk jesienny,a po odmowie-stwierdziła,że jak nie to nie ,sama sobie zrobi zakupy w naszym kauflandzie!
ciut uczciwiej,nie?
margo466
Postów 2012
Data rejestracji 11.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2237
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiem, że przez to wiele ciekawych konkursów muszę odpuścić, ale stwierdziłam, że wolę dać sobie spokój, bo za dużo nerwów mnie to potem kosztowało
A najbardziej to się dziwie osobom, które korzystają z takich okazji odkupienia nagrody
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
uzyskałam wpłate w postaci doładowanai tydzien po rozwiazaniu konkursu;] ( do poslania zgłoszenia paragon nie był wymagany jak to czasem bywa )dopominac sie nie lubie, a tu trzeba było wielokrotnie i az sie
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
anialistopad
Postów 14229
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie musisz mnie lubic ja ciebie nie znam wiec cie nie osadzam a co do znakow pisze z tel i nie zawsze stawiam kropki i przecinki ale jakos malo mnie to interesuje a wkurza mnie wlasnie Ty bo mnie nie znasz a o mnie piszesz
www.zabawkikrasnala.pl
maria1980
Postów 2986
Data rejestracji 03.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jestem absolutnie wściekła i ...
zmienię ją jeszcze w tym roku !!!!!
Nie będę za...lać za taką kasę!!!!!!!!!
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: mirek2oo6
To, że Cię (trochę kultury i szacunku
anialistopad
Postów 14229
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: plocia
próbuję zamówić przez www.orsay i ciągle mi podaje
Wskazówka
Odmowa dokonania płatności
czy ktoś mi powie co jest nie tak?
czy karta kredytowa musi być mojej własności ? bo innej formy płatności nie mogę tam wybrać a bardzo mi zależy
kurna myślą, że każdy ma k.kredytową
delfinka101
Postów 5761
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co do zakupów, może jak jest polecamy do wymiany to polecam do robienia zakupów i tych którzy robią zlecają zakupy.Ja tylko raz się nacięłam i do tej pory nie dostałam zapłaty..mimo,ze oficjalnie na forum ta osoba pisała aby wszyscy do niej napisali..potem znowu zamilkła i kasy mi nie oddała.
Gość: nocti
Powodzenia w poszukiwaniach! Teraz w dobie takiego bezrobocia pracodawcy myślą, że mogą robić co chcą i płacić jak chcą. Ale i sami poszukujący pracy trochę obniżają próg wypłaty... ostatnio u mojej znajomej były przyjęcia i na pytanie ile Pani chce zarabiać padła odpowiedź... na okresie próbnym 600 zł...
delfinka101
Postów 5761
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W życiu..Ja teraz pracuję 2 godziny dziennie przez 15 dni w miesiącu i mam 500.Moja koleżanka stwierdziła,ze za tyle to by jej się malować do wyjścia nie chciało..mi się chce bo jadę rowerkiem i mam bliziutko a praca bardzo fajna.Szkoda tylko,że to ostatni miesiąc
Gość: nocti