Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: czarnygreg
Teraz udaje ze wcale się nie gniewal,o nie, miał fajny pomysł którego nie docenilam....
joan
Postów 18750
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mój też chomik
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój syn bawi się klockami lego, którymi bawił się mąż, to samo tyczy się kolejek, autek itp. Czasem ma to plusy, ale niestety oznacza zagracone mieszkanie
Wkurza mnie nie działająca strona banku, a tak potrzebuje się dostać na swoje konto
Gość: moonfairy
Jak ja nie cierpię konkursów na głosy/lajki/zbieranie znajomych.
NIE PROSZÊ I NIE BEDE GŁOSOWAC
Gość: pola731
a u nas w domu 2 chomiki - M w stopniu graniczącym z absurdem i ja - chomikuję konkretne rzeczy (książki , które kocham całą sobą i jak kupię to na wieki i produkty konkursowe )
dziś mam dzień na wyrzucanie więc stres jest wielki, zawsze potem sie okazuje że przecież miałam gdzieś ...a nie mam
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wystarczy, że człowiek wejdzie na forum i już spamują skrzynkę..... echh...
a mnie nadal wkurzają laysy, kupiłam 3 wielkie paki i de blada. Żadnego kuponu nie było.......
Gość: gosia16
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ela
Postów 2041
Data rejestracji 27.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chciałabym mieć taki problem
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wkurza mnie syn, który od 4 godzin wymyśla co by tu robić, żeby nie sprzątać
Gość: pola731
ja zabudowałam całą ścianę regałem robionym pod wymiar książki - co do cm i na 2,4 w górę - regał przykręcony do ściany , bo nie wytrzymałby ciężaru książek
a wkurza mnie permanentny brak kasy - już nawet nie piszę o przyjemnościach typu książki ;
Gość: anielka
http://lajk.tv/Yo...fanka-po-mbDthidFGJq
Gość: gracet
a mój od początku września wymyśla co by tu robić żeby się nie uczyć
mia
Postów 17580
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 24
Dziwisz się dzieciakowi? Ja wcale!
W temacie, brak pieniędzy i to, że przez to myślenie o tym skąd je skombinować, nie moge sie skupić nad pracą. A jutro z kolei pewnie znowu będę się, durna, wgapiać w telefony...
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
cc_investigator
Postów 4640
Data rejestracji 13.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Norma
Mi również ciężko przestawić się po wakacjach, a co dopiero dzieciakom. Pogodzenie się z powrotem do szkoły i wdrożenie w tryb nauki/porannego wstawania/szkolnych obowiązków zajmuje 3-4 tygodnie
Gość: nocti
jomajd86
Postów 2404
Data rejestracji 21.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
heh to tak jak ja ;/
Ze szczęściem czasami bywa tak jak z okularami, szuka się ich, a one siedzą na nosie. P. Bosmans
adamaszek
Postów 526
Data rejestracji 10.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
barszcz
Postów 2199
Data rejestracji 22.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja po leczeniu sterydami przez kilka miesięcy,mieszczę się tylko w trzy sukienki.
Gość: fikumiku