Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ludzka_istota
Postów 4195
Data rejestracji 08.01.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
So I\'m never gonna dance again
The way I danced with you
Gość: emilka1705
Gość: bloblebla2
tusiek
Postów 697
Data rejestracji 23.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też mnie to wkurza
tusiek
Postów 697
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czy jest ktoś kto wygrał tam dwa razy lub więcej
delfinka101
Postów 5761
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja wlasnie te ankietę zrobiłam w 3 minuty i 45 dostałam punktów
jomajd86
Postów 2404
Data rejestracji 21.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ze szczęściem czasami bywa tak jak z okularami, szuka się ich, a one siedzą na nosie. P. Bosmans
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ostroga piętowa, ale ból byłby w czasie chodzenia, więc jak nie ma to raczej nie to- zreszta możesz wyczuć palcem na środku pięty- to taki szpikulec kostny narasta na kości
kajeczka
Postów 3314
Data rejestracji 24.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie wiem,jak inni ,ale...jest ktoś ,kto nigdy tam nie wygrał
Gość: mariolakal
PS. Sorki za nieskładną polszczyznę, ale mój ulubiony zwrot to nic mi się nie chce...
staszek
Postów 3670
Data rejestracji 07.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja tam wygrałam raz, na samym początku, chyba pierwszy albo drugi konkurs u nich, w którym wzięłam udział. Później zrobiłam sobie profilaktycznie małą przerwę od nich, żeby nie było, że znowu coś wygrałam. Odczekałam trochę i... wielkie nic od tamtej pory. A minął ponad rok.
tusiek
Postów 697
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie-miałam dokładnie to samo i to mnie wkurza,że człowiek próbuje,stara się a oni na wstępie odrzucają bo raz się wygrało.Uroczyście oświadczam,że już więcej tam nie bede pisac-wkurzyłam się
staszek
Postów 3670
Data rejestracji 07.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
radosna
Postów 2444
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Poniżej są bardzo popularne stany emocjonalne
http://lu.bie.to/...dupizm-c-176673.html
Niestety, są zaraźliwe jak katar
Jestem radosna jak wiosna!
zaczytana-pola
Postów 11589
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: gracet
niekoniecznie na środku, może być i na boku
ale rzeczywiście raczej boli przy chodzeniu, na ostrogi dobre są zabiegi - ultradźwięki
Gość: eveliina
ja wygrałam 2 razy na urodzie ale dokładnie taki sam ma problem z klubem ekspertek ofeminin.pl - oni to mnie dopiero wkurzają! czy tam można coś przetestować więcej niż raz?!
Gość: jenny21
zaczytana-pola
Postów 11589
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: jenny21
edith wczoraj pisała na real Konkursy, że dzwoniła do KIORY i dwa pokoje prac były, już 100 jest wybrana, akurat jej siostra przez tel sie dowiedziala ze wygrala.
Ale poza tym cisza, będą pewnei czekać jak w regulaminie do 11 wrzesnia (obrady) a do 30.09 dopiero maja infoprmowac