Wkurza mnie...

jomajd86

#5351448 Napisano: 04.09.2012 10:18:25
Dobrze, że w wielu wypadkach dzieci okazują się ostrożne i udaje się uniknąć nieszczęścia. Ja osobiście nie mam dzieci, ale wyobrażam sobie jakie musi być to straszne uczucie...
0 0

kozuszka38

#5351468 Napisano: 04.09.2012 10:28:58
Wkurza mnie gfk emotka trzy razy już podchodziłam do ankiety Jak Państwo oceniają marki ,która rzekomo ma trwać 7 min zajęło mi to 70 min.Wkońcu i tak jej nie ukończyłam,bo wyskoczył błądi punkty nie doliczone,jestem ciekawa ile jeszcze by ta ankieta za 45 pkt miała trwać skoro to jeszcze nie był koniec! emotka
0 0

ziolko

#5351892 Napisano: 04.09.2012 05:11:46
na pewno Feja a nie FLEJA?? emotka
0 0

ziolko

#5351897 Napisano: 04.09.2012 05:14:46
wróżka wróżka emotka bo z hebrajskiego feja oznacza wróżkę emotka

0 0

Gość: annaszura

#5351905 Napisano: 04.09.2012 05:20:09
kozuszka38 napisał(a):

Wkurza mnie gfk emotka trzy razy już podchodziłam do ankiety Jak Państwo oceniają marki ,która rzekomo ma trwać 7 min zajęło mi to 70 min.Wkońcu i tak jej nie ukończyłam,bo wyskoczył błądi punkty nie doliczone,jestem ciekawa ile jeszcze by ta ankieta za 45 pkt miała trwać skoro to jeszcze nie był koniec! emotka

ja weszłam drugi raz logując się na stronie gfk a nie z mejla i drugi raz błąd, za trzecim podejściem skończyłam (powtórzyłam kilka pytań niestety). Też godzina stracona.
A wkurza mnie konkurs maybelline, jak odwrócę dwie karty muszę czekać aż wrócą na swoje miejsce nim kliknę kolejne. 3 minuty zajmuje ułożenie wszystkich. emotka
0 0

ziolko

#5351909 Napisano: 04.09.2012 05:25:25
NOWA STRONA Z NUMERAMI PREMIUM - KTO KORZYSTA Z DANEGO NUMERU - W RAZIE CZEGO MOŻNA PISAÆ MAILE Z PROŚB¡ O USUNIÊCIE NUMERU Z ICH BAZY DANYCH, ŻEBY NIE PRZESYŁALI REKLAM

http://www.t-mobi...t_sa/SMS_Premium.pdf

U MNIE W STOPCE POD NR 1
0 0

kozuszka38

#5351925 Napisano: 04.09.2012 05:45:53
annaszura napisał(a):

kozuszka38 napisał(a):

ja weszłam drugi raz logując się na stronie gfk a nie z mejla i drugi raz błąd, za trzecim podejściem skończyłam (powtórzyłam kilka pytań niestety). Też godzina stracona.
A wkurza mnie konkurs maybelline, jak odwrócę dwie karty muszę czekać aż wrócą na swoje miejsce nim kliknę kolejne. 3 minuty zajmuje ułożenie wszystkich. emotka

Napisałam do nich reklamację,ciekawe jak się do niej ustosunkują
emotka
0 0

karolkas

#5352000 Napisano: 04.09.2012 07:03:04
wkurza mnie, że po pierwszym dniu w szkole i w przedszkolu, zostałam pobita przez jednego synka za to że go zostawiłam w przedszkolu, a drugi się na mnie obraził, że za długo był w świetlicy.Czuję się kurde z tym źle,jak wyrodna matka, że jak ja moge swoim dzieciom to robić. A w pracy tez dołek emotka
0 0

Gość: wsciekly

#5352011 Napisano: 04.09.2012 07:09:51
maria1980 napisał(a):

Że już zdążyłam się przyzwyczaić do HTC ,a nawet z nim zaprzyjaźnić i buch...upadł na kafelki i pękł wyświetlacz emotka
Oczywiście działa ,ale muszę go zanieść do naprawy...niewiem czy nieść go do plusa(na gwarancji)czy zanieść do jakiegoś naprawiacza... emotka

na gwarancji nie naprawisz - szkoda zawracania gitary
0 0

Gość: moonfairy

#5352018 Napisano: 04.09.2012 07:13:35
wkurza mnie że mi tak czas zapierdziela. wstaję a tu nagle noc. emotka
0 0

karolkas

#5352029 Napisano: 04.09.2012 07:21:35
buka napisał(a):

i w ten sposób karolkas twoja stopka straciła radosny wydźwięk....

na pocieszenie powiem Ci że pewnie nie jedno dziecko dziś kopnęło matkę w kostkę za utratę dzieciństwa emotka

no dokładnie, przez 6 lat siedzenia w domu myslalam, że świat na zewnątrz jest usłany różami, a tak nie jest emotka praca nie jest do końca po mojej myśli, aczkolwiek i tak się bardzo cieszę że ją mam, pomimo tego, że jest tylko na zlecenie. Może kiedyś dopcham się w końcu do koryta prawdziwych pracowników.
0 0

Gość: nocti

#5352071 Napisano: 04.09.2012 07:54:07
wsciekly napisał(a):

maria1980 napisał(a):

Że już zdążyłam się przyzwyczaić do HTC ,a nawet z nim zaprzyjaźnić i buch...upadł na kafelki i pękł wyświetlacz emotka
Oczywiście działa ,ale muszę go zanieść do naprawy...niewiem czy nieść go do plusa(na gwarancji)czy zanieść do jakiegoś naprawiacza... emotka

Jest szansa tylko jeśli miałaś wykupione dodatkowe ubezpieczenie sprzętu przenośnego...
0 0

asiakali

#5352094 Napisano: 04.09.2012 08:29:46
Wkurza mnie że niektórzy są cholernie uparci...smutne,że najbliżsi nie są w stanie się porozumieć...a ja stoję z boku i tylko mogę patrzeć na tę chorą sytuację emotka
0 0

petunija1

#5352105 Napisano: 04.09.2012 08:36:51
Wkurza mnie kurier z DHL.
Nie dzwoni,że ma paczkę, nie zostawia awizo. Generalnie paczki widmo.
Czasem doniesie mi życzliwy sąsiad, a czasem paczka trafia z powrotem do ich bazy. I gdyby nie forum to w ogóle bym nie wiedziała,że doszła do mnie jakaś nagroda.
Doszło do tego,że jak słyszę ,że cos idzie DHL to mam mega stresa, bo nie wiem czy ostatecznie dotrze do mnie wysyłka.U mnie wszyscy pracują i nie mam jak odebrać paczki do 16.00.
A skoro kurier nie dzwoni to nie mam szansy odebrać jej generalnie w ogóle...
Masakra..
Wkurza mnie beznadzieja sytuacji bo jak do nich dzwonie, to wychodzi,że kurier jest ok a ja histeryzuję... emotka emotka
0 0

delfinka101

#5352135 Napisano: 04.09.2012 08:59:16
Wkurzam sie bo chcieli ukraść mój rower,to juz drugie podejscie pod tym samym sklepem - Real.Tylko,ze dzisiaj było już późno.Po 21 robiłam zakupy i gdy wróciłam moja blokada była zapchana,udało mi sie powyciągać jakis piach,smar i jakieś opiłki ale nie wszystko chyba bo kluczyk nie otworzył blokady tylko sie złamał- górna częsc ta plastikowa.Poszłam do ochroniarza aby mi pomógł a on mi mówi,że mam iść do roweru,bo ostatnio w ten sposób ukradli już kilka.Na szczescie jeden pan wyciagnał kombinerki,przytrzymał blokadę i zwyczajnie ją ukręcił, blokada.Stałam i byłam w szoku ile miał siły.Odjechałam moim rowerem ale teraz zastanawiam sie jaką blokadę powinnam kupić.
0 0

cc_investigator

#5352234 Napisano: 05.09.2012 05:51:15
petunija1 napisał(a):

Czasem doniesie mi życzliwy sąsiad, a czasem paczka trafia z powrotem do ich bazy. I gdyby nie forum to w ogóle bym nie wiedziała,że doszła do mnie jakaś nagroda.
Doszło do tego,że jak słyszę ,że cos idzie DHL to mam mega stresa, bo nie wiem czy ostatecznie dotrze do mnie wysyłka.U mnie wszyscy pracują i nie mam jak odebrać paczki do 16.00.
Masakra..
Wkurza mnie beznadzieja sytuacji bo jak do nich dzwonie, to wychodzi,że kurier jest ok a ja histeryzuję... emotka emotka

Petunija, pisałam w innym wątku - miałam podobny problem. Trochę pomogło zadzwonienie do centrum obsługującego z pretensjami - Pan przynajmniej rano dzwoni, że będzie - ale jest to możliwe tylko w godzinach 9-12, pozniej juz nie ma szans.
0 0

staszek

#5352238 Napisano: 05.09.2012 05:55:37
karolkas napisał(a):

wkurza mnie, że po pierwszym dniu w szkole i w przedszkolu, zostałam pobita przez jednego synka za to że go zostawiłam w przedszkolu, a drugi się na mnie obraził, że za długo był w świetlicy.Czuję się kurde z tym źle,jak wyrodna matka, że jak ja moge swoim dzieciom to robić. A w pracy tez dołek emotka

emotka jak to syn Cię pobił?
0 0

Gość: rachel

#5352239 Napisano: 05.09.2012 06:02:23
petunija1 napisał(a):

Masakra..

ja mam tak z siódemką...do tej pory walczę o nagrody które pan zwrócił bo nie chciało mu sie przyjechać...co gorsze na infolinii nie chca gadać bo wiadomo że nie mam numeru listu przewozowego...no i siódemka nie ma bazy w moim miescie a to dodatkowo utrudnia sprawe, bo pan jak coś mówi ze olbo w okreslonych godzinach albo wcale...
ogólnie mam z nimi przeboje kilka lat temu kurier od nich zadzwonil do mnie ze zgubił moja paczke ale moge sobie wybrac inna z jego samochodu...
stracił prace przez to ale wariatkowo maja nadal
0 0

maria1980

#5352248 Napisano: 05.09.2012 06:22:23
magnus napisał(a):

nocti napisał(a):

wsciekly napisał(a):

maria1980 napisał(a):

Jest szansa tylko jeśli miałaś wykupione dodatkowe ubezpieczenie sprzętu przenośnego...

Naprawią ale odpłatnie- 2 razy więcej niż w jakimś punkcie naprawczym, ale wtedy tracisz gwarancję

Chyba więc zrobię w plusie,żeby gwarancji nie stracic;)
0 0

petunija1

#5353192 Napisano: 05.09.2012 05:03:53
cc_investigator , rachel

Dziękuję za odzew.
Człowiekowi chociaż raźniej,że są dobre dusze na forum co interesują się kłopotami drugiej osoby. emotka
0 0