Wkurza mnie...

Gość: vilemo

#5367785 Napisano: 19.09.2012 08:16:47
nie mam siły się uczyć emotka i tak się nie dostanę na tę aplikację, po co mam marnować czas...
0 0

koper

#5367790 Napisano: 19.09.2012 08:18:07
wsciekly napisał(a):

grubszy papier bywa pakowany po 250 - 100 sztuk

zależy od firmy

Owszem, ale taki papier ma grubość mniej więcej kartki z bloku technicznego, a aż tak gruby papier nie jest potrzebny w pracy magisterskiej, nawet nie powinien być aż tak gruby, bo niezbyt wygodnie byłoby czytać pracę wydrukowaną na takim papierze.

Zresztą najlepiej jest iść do sklepu, najlepiej połączonego z punktem drukowania (czy coś z ten deseń) i tam doradzą jaki papier wybrać. Nawet potem nie trzeba przecież u nich kupować.
0 0

mia

#5367797 Napisano: 19.09.2012 08:22:30
vilemo napisał(a):

nie mam siły się uczyć emotka i tak się nie dostanę na tę aplikację, po co mam marnować czas...

A Tobie co? emotka
Jak Ty się nie dostaniesz, to ja nie napiszę pracy, bo ciągle albo zdycham, albo siedzę na konkursach... emotka

Bierzemy się do roboty, i koniec kropka! emotka
0 0

maria1980

#5367804 Napisano: 19.09.2012 08:25:54
Wkurza mnie,że nie będąc pewną czy umówiona do dentysty jestem na czwartek czy piątek zadzwoniłam...
i okazało się,że jednak na dziś emotka emotka emotka ...

I nie zdążyłam się na to psychicznie przygotować emotka
0 0

Gość: wsciekly

#5367805 Napisano: 19.09.2012 08:26:19
emilka1705 napisał(a):

he mój mąż dostał ostatnio lepsze.
Informacje że zmarł jego brat Damian pół roku temu i jakąś kasę mu przepisał.
Wszystko po angielsku.
Co najlepsze brat mojego M faktycznie tak ma na imię na szczęście miał się dobrze bo akurat drinka u nas pił emotka
tylko skąd oni mają takie dane emotka

no ładnie - duchy czy jakieś zombie drinkami raczysz emotka emotka emotka
0 0

Gość: vilemo

#5367811 Napisano: 19.09.2012 08:28:21
mia napisał(a):

vilemo napisał(a):

A Tobie co? emotka
Jak Ty się nie dostaniesz, to ja nie napiszę pracy, bo ciągle albo zdycham, albo siedzę na konkursach... emotka

emotka zmęczenie materiału...zastanawiam się, kiedy będę miała taki dzień, w którym będę mogła wstać i powiedzieć dziś nic nie muszę, no ale może kiedyś! a Tobie na pewno się uda! emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#5367823 Napisano: 19.09.2012 08:34:20
maria1980 napisał(a):

Wkurza mnie,że nie będąc pewną czy umówiona do dentysty jestem na czwartek czy piątek zadzwoniłam...

powodzenia! ja byłam wczoraj, od niedzieli źle spałam emotka
straszny ze mnie tchórz dentystyczny emotka
0 0

sylwika76

#5367827 Napisano: 19.09.2012 08:38:19
czarnygreg napisał(a):

maria1980 napisał(a):

może pójście do dentysty z marszu jest lepsze emotka
ja też jestem tchórzem i bardzo Ci współczuję emotka
a wkurza mnie na maksa deszcz-miałam tyle planów ... emotka
0 0

Gość: wsciekly

#5367833 Napisano: 19.09.2012 08:42:56
vilemo napisał(a):

mia napisał(a):

vilemo napisał(a):

A Tobie co? emotka

emotka zmęczenie materiału...zastanawiam się, kiedy będę miała taki dzień, w którym będę mogła wstać i powiedzieć dziś nic nie muszę, no ale może kiedyś! a Tobie na pewno się uda! emotka

to pewnie ten cały stres oksydacyjny emotka
0 0

cudaczek121

#5367842 Napisano: 19.09.2012 08:49:38
sylwika76 napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

maria1980 napisał(a):

może pójście do dentysty z marszu jest lepsze emotka
ja też jestem tchórzem i bardzo Ci współczuję emotka
a wkurza mnie na maksa deszcz-miałam tyle planów ... emotka

a ja byłam przedwczoraj u sympatycznej pani stomatolog u siebie w Długołęce.Zapewniła mnie,że postara się borować i plombować delikatnie- i tak też było
emotka Dzięki temu zaoszczędziłam 20 zł na znieczuleniu emotka
0 0

Gość: jkkp

#5367846 Napisano: 19.09.2012 08:55:34
a mnie wkurza że moje dzieci maja pana od angielskiego w szkole, gdzie tylko widnieje na dokumentach, bo tylko zwolnienia przynosi i dzieci lekcji nie mają. Prośby, grośby, pisma i facet nie do ruszenie, w roku szkolnym odbywa ok 10-15 godzin lekcyjnych, no jak tak można emotka
0 0

dolly

#5367862 Napisano: 19.09.2012 09:06:25
vilemo napisał(a):

emotka emotka do robotyemotka bo jak krzesłem nie wejdzie to emotka wtłukę...

emotka emotka emotka
dobrze będzie emotka
0 0

Gość: pola731

#5367870 Napisano: 19.09.2012 09:09:39
dolly napisał(a):

vilemo napisał(a):

emotka emotka emotka
dobrze będzie emotka

a ja nie mam weny do nauki - w sobotę egzamin a na pierwszy tydzień października mam mieć pierwszy rozdział pracy ... a mam temat ...
poproszę o motywacyjnego kopa , bo cienko to widzę - konkursy do tyłu , uczelnia do tyłu
0 0

dolly

#5367874 Napisano: 19.09.2012 09:11:37
pola731 napisał(a):

dolly napisał(a):

vilemo napisał(a):

emotka emotka emotka
dobrze będzie emotka

a ja nie mam weny do nauki - w sobotę egzamin a na pierwszy tydzień października mam mieć pierwszy rozdział pracy ... a mam temat ...
poproszę o motywacyjnego kopa , bo cienko to widzę - konkursy do tyłu , uczelnia do tyłu

a proszę emotka emotka kopów Ci u mnie dostatek emotka
coś tam chyba masz już w tej głowinie, bo sie huk echem nie odbija emotka
0 0

zaczytana-pola

#5367876 Napisano: 19.09.2012 09:12:01
jkkp napisał(a):

a mnie wkurza że moje dzieci maja pana od angielskiego w szkole, gdzie tylko widnieje na dokumentach, bo tylko zwolnienia przynosi i dzieci lekcji nie mają. Prośby, grośby, pisma i facet nie do ruszenie, w roku szkolnym odbywa ok 10-15 godzin lekcyjnych, no jak tak można emotka

W takim razie powinni dzieciakom dać kogoś w zastępstwie emotka A później niektórzy burzą się, że nauczyciele są oczerniani za to, że nic nie robią. Po części to racja, bo są nauczyciele i nauczyciele. Jeden przykłada się do pracy, a inny wszystko olewa. emotka
0 0

Gość: pola731

#5367879 Napisano: 19.09.2012 09:14:16
dolly napisał(a):

taaaaaa coś tam mam - to gumka na której się uszy trzymają , gruba gumka emotka
0 0

dolly

#5367888 Napisano: 19.09.2012 09:20:10
pola731 napisał(a):

dolly napisał(a):

taaaaaa coś tam mam - to gumka na której się uszy trzymają , gruba gumka emotka

dobre i to, przynajmniej CI uszy nie wachlująemotka
0 0

Gość: jkkp

#5367889 Napisano: 19.09.2012 09:20:12
ilonar2301 napisał(a):

jkkp napisał(a):

W takim razie powinni dzieciakom dać kogoś w zastępstwie emotka A później niektórzy burzą się, że nauczyciele są oczerniani za to, że nic nie robią. Po części to racja, bo są nauczyciele i nauczyciele. Jeden przykłada się do pracy, a inny wszystko olewa. emotka

no własnie żadnych zastępstw, dzieci są na poziomie zerówki w 5 klasie, książki i ćwiczenia co roku w granicach 100 zł i wiecie co są czyściutkie prawie nie ruszane, ale pan na koniec wszystkim 5 wstawia, jacy to geniusze w tej szkole emotka
0 0

dolly

#5367892 Napisano: 19.09.2012 09:21:33
jkkp napisał(a):

no własnie żadnych zastępstw, dzieci są na poziomie zerówki w 5 klasie, książki i ćwiczenia co roku w granicach 100 zł i wiecie co są czyściutkie prawie nie ruszane, ale pan na koniec wszystkim 5 wstawia, jacy to geniusze w tej szkole emotka

może wychodzi z założenia, że już niedługo tylko chiński będzie potrzebny emotka
0 0

mia

#5367900 Napisano: 19.09.2012 09:30:00
Że wyzdrowieć nie mogę - już było trochę lepiej, znowu gorzej - nie wiem, ile tak zdychać będę emotka
A tyle rzeczy do zrobienia i załatwienia jeszcze czeka w dodatku.
0 0