Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: vilemo
koper
Postów 2237
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Owszem, ale taki papier ma grubość mniej więcej kartki z bloku technicznego, a aż tak gruby papier nie jest potrzebny w pracy magisterskiej, nawet nie powinien być aż tak gruby, bo niezbyt wygodnie byłoby czytać pracę wydrukowaną na takim papierze.
Zresztą najlepiej jest iść do sklepu, najlepiej połączonego z punktem drukowania (czy coś z ten deseń) i tam doradzą jaki papier wybrać. Nawet potem nie trzeba przecież u nich kupować.
mia
Postów 17580
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 24
A Tobie co?
Jak Ty się nie dostaniesz, to ja nie napiszę pracy, bo ciągle albo zdycham, albo siedzę na konkursach...
Bierzemy się do roboty, i koniec kropka!
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
maria1980
Postów 2986
Data rejestracji 03.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i okazało się,że jednak na dziś
I nie zdążyłam się na to psychicznie przygotować
Gość: wsciekly
no ładnie - duchy czy jakieś zombie drinkami raczysz
Gość: vilemo
Gość: czarnygreg
powodzenia! ja byłam wczoraj, od niedzieli źle spałam
straszny ze mnie tchórz dentystyczny
sylwika76
Postów 3492
Data rejestracji 13.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może pójście do dentysty z marszu jest lepsze
ja też jestem tchórzem i bardzo Ci współczuję
a wkurza mnie na maksa deszcz-miałam tyle planów ...
nie głosuję na facebooku
Gość: wsciekly
to pewnie ten cały stres oksydacyjny
cudaczek121
Postów 6827
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
a ja byłam przedwczoraj u sympatycznej pani stomatolog u siebie w Długołęce.Zapewniła mnie,że postara się borować i plombować delikatnie- i tak też było
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
Gość: jkkp
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dobrze będzie
Gość: pola731
a ja nie mam weny do nauki - w sobotę egzamin a na pierwszy tydzień października mam mieć pierwszy rozdział pracy ... a mam temat ...
poproszę o motywacyjnego kopa , bo cienko to widzę - konkursy do tyłu , uczelnia do tyłu
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a proszę
coś tam chyba masz już w tej głowinie, bo sie huk echem nie odbija
zaczytana-pola
Postów 11588
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W takim razie powinni dzieciakom dać kogoś w zastępstwie
Gość: pola731
taaaaaa coś tam mam - to gumka na której się uszy trzymają , gruba gumka
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dobre i to, przynajmniej CI uszy nie wachlują
Gość: jkkp
no własnie żadnych zastępstw, dzieci są na poziomie zerówki w 5 klasie, książki i ćwiczenia co roku w granicach 100 zł i wiecie co są czyściutkie prawie nie ruszane, ale pan na koniec wszystkim 5 wstawia, jacy to geniusze w tej szkole
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może wychodzi z założenia, że już niedługo tylko chiński będzie potrzebny
mia
Postów 17580
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 24
A tyle rzeczy do zrobienia i załatwienia jeszcze czeka w dodatku.