Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
picola
Postów 1419
Data rejestracji 26.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam to samo, podobno jakieś prace serwisowe
Gość: magma6
to samo mialam na onecie
Gość: nineczka17
Gość: kamila10001
Mnie z grobu nową kompozycję kwiatową ukradli
mariwanna
Postów 1560
Data rejestracji 30.03.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
ja chciałam wystawić, ale na górze maja psa - labradora, więc mam obawy, że załatwi się do doniczki... bo pod klatką już wszystkie ściany zaznaczył.
sąsiadowi raz ukradli dorodnego oleandra, ale widocznie ów oleander nie polubił nowych właścicieli i zaczął z tęsknoty gubić liście. za kilka dni sąsiad go odnalazł po rozsypanych na schodach liściach.
https://www.obiadgotowy.pl/
joan
Postów 18749
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ten zestaw się nadaje na majowy spacer, ale dzięki za cynk - może się zmobilizuję i gdzieś ciepłą kurteczkę upoluję
buka
Postów 165
Data rejestracji 10.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
buka
Postów 165
Data rejestracji 10.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hihihi i jakoś wszystko przestało mnie wkurzać
Gość: chochliczka
Moj facet
moj byly ktory sie odzywa a z tym wraca wszystko cale wspomeninai,przeszlosc
;( ;(
najchetniej bym sie upila,ale jeszcze troche to zostane alkoholiczka ;(
czemu t ozycie jest takie trudne ;(
aniutka
Postów 1044
Data rejestracji 02.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
NIE GŁOSUJĘ
monikar
Postów 3362
Data rejestracji 04.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Gość: emilka1705
zapraszam do mnie. Mąż też mnie wkurza do tego tydzień taki, że najlepiej wyciełabym go z kalendarza! (piffko chłodzi się w lodówce, a nawet nie mam się z kim napić)
delfinka101
Postów 5761
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnei stoi nadal butelka chivas 12 letnia:) zapraszam:P
Gość: chochliczka
Dziewczyny gdybyscie byly blizej to juz napewno bym byla u Was
Ehh ide chyba pobiegac moze to mi pomoze
edith
Postów 2561
Data rejestracji 10.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A mnie wkurzają promocyjne coraz droższe trzeba robić zakupy a kasy brak bo rok szkolny sie zaczął i tyle oplat
anet
Postów 1101
Data rejestracji 27.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jesień jest cudna! Idź na 20-minutowy spacer ( tak, na ten chłód
Gość: pola731
zapisując młodą do szkoły wypełniałam dokładny kwestionariusz - ze wszystkimi danymi dziecka, naszymi ;
na wywiadówce dostaliśmy kolejny tego typu - wypełniłam
potem prośba by w dzienniczku znalazły się dane typu imię , nazwisko (i dziecka i nasze) adres , telefon , miejsce pracy , mail - myślę sobie - ok
wczoraj w dzienniczku pod danymi widzę dopisek
urodzona ?
uśmiałam się pod nosem i postanowiłam dopisać
tak
więc pani dziś :
ale MIEJSCE !
dopisałam szpital
zwyczajnie nie napiszę wszystkich danych moich i mojego dziecka w szkolnym dzienniczku , który młoda nosi w plecaku , bo diabli wiedzą czy go nie zgubi
w poniedziałek idę na rozmowę do pani - uważam , że w dzienniczku powinna się znaleźć informacja z telefonami do rodziców czy opiekunów - ale cała reszta już nie ; do tych wszystkich danych w nagłym wypadku pani ma dostęp natychmiast, bo wyraziłam zgodę by znalazły się w dzienniku + są w sekretariacie na wniosku + w systemie elektronicznym
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pola731 wymiatasz
uważam dokładnie jak Ty, wystarczająco danych mają w kilku miejscach...
ja też nie wygrałam witaj w klubie
ostatnio ukradli mi dzień przed dniem kobiet to zrozumiałam a teraz to z jakiej okazji?
a mój mąż pocieszył mnie najlepiej :a to pierwszy raz ci ukradli kwiatek?