Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
cudaczek121
Postów 6827
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
dzięki, coś mam pecha do suszarek.Widocznie źle je użytkuję, bo albo spalają mi się podczas suszenia albo pies przegryza kabel.Kiedyś mama mi pożyczyła swoją, to też się spaliła jak tylko włożyłam do kontaktu.Chyba mam jakieś złe prądy w sobie
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
zaczytana-pola
Postów 11588
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: wsciekly
zdeformowany lub uszkodzony gumowy kołnierz łączący bęben z resztą
w zależności od modelu i firmy wymiana kosztowna, ale możliwa do samodzielnego wykonania lub tańsza, ale musisz poprosić o pomoc fachowca
wydaje mi się, że wilgotnymi rękami chwytasz za kabel i dochodzi do przebicia
zmień gniazdko w łazience na takie z klapką - kosztuje ok. 10-20 zł
anialistopad
Postów 14229
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
Gość: lucja
pierwszy wers- istna głupota
delfinka101
Postów 5761
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mam to samo i skacze to z jednego miejsca na drugie mimo plasterkow,masci itd..dzisiaj juz idę popołudniu do lekarza po tabletki Haviran
henryczka62
Postów 1170
Data rejestracji 11.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak już wyskoczy można smarować Sonolem
Gość: l0ginka
Kiedyś na forum ktoś polecił mi maść Hascovir.
Polecam i ja!
Faktem jest jednak, że generalnie lepiej jest wczesnie zareagowac.
anialistopad
Postów 14229
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: iskierka
u mnie ostatnio sprawdziło się przecieranie wacikiem nasączonym w nalewce z arniki (domowej roboty na spirytku:) ,nie wiem czy można kupić gotową w aptece). Teraz też co jakiś czas przecieram tym twarz i nie wyłażą mi tak ogólnie niespodzianki:) nie wiedziałam że to takie skuteczne a stoi już chyba u nas z 5 lat
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli nie mam czegoś pod ręką, stosuję pastę do zębów
Gość: sarsaparilla
A mnie wkurza nasz skarbnik w klasie (tzn. w klasie mojej córki), który do spółki z Nie Wiem Kim, kupił prezenty na Dzień Chłopaka za cały wrześniowy komitet rodzicielski bez konsultacji z resztą rodziców. Nie dość, że się spotykamy codziennie, 2 razy dziennie pod klasą i było kiedy się zapytać czy wszyscy wyrażają zgodę, to wydali 200zł na książki i jakieś czekolady. Teraz, gdyby baby chciały iść gdzieś z dziećmi to nie ma za co. Na dodatek jeszcze nie wszyscy wpłacili więc wydali też trochę wirtualnych pieniędzy, bo ja dałam od razu za pół roku. Zaraz idę to wyjaśniać bo dowiedziałam się przypadkiem od innej mamy, która też się dowiedziała przypadkiem.
Małż twierdzi, że przesadzam. Najwyraźniej zadymiara ze mnie;).
aga17
Postów 338
Data rejestracji 21.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: gosia16
Gość: gracet
w klasach nauczania ławki są róznej wielkości - dla niskich niższe a dla wysokich wyższe, tak aby dzieciom wygodnie się siedziało i nie krzywiły sobie kręgosłupów
popatrz na ten problem z innej perspektywy:)
czyż nie wściekałabyś się jakbyś zobaczyła swoją córkę siedzącą pokrzywioną w pałąk?
Gość: ewachem
dobry jest tez preparat LIPS na zajady u opryszczke. Problem z ust znika blyskawicznie
Gość: gosia16
I tak jestem
ponieważ, nie sadzę aby moje dzieciństwo w ławkach jednej wysokości i skulone w pałąk było dla mnie koszmarem.Niestety wygoda mojej córki dla niej jest koszmarem.I nie jestem nadopiekuńczą mamusią która spełnia zachcianki mojej córki,tylko pamiętam jeszcze swoje dzieciństwo i jego priorytety ,które niestety były dla mnie bardzo ważne w tych czasach.I widzę jak ważne jest to dla mojego dziecka
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja miałam opryszczkę i też stosowałam wszystko co było dostępne