Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
trimi
Postów 89
Data rejestracji 20.11.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: awi
Czy na pewno chcesz zrezygnować z prenumeraty działu
wysyłanej na adres e-mail w.iel.ki.p.rzedw.i.ec.zn.ynu.me.rsi.edem@gmail.com
dzasmina
Postów 2372
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przygotowania do sezonu grzewczego już jakiś czas temu rozpoczęłam - dbam o futro i staram się zoptymalizować rozmiar tkanki tłuszczowej, by jak najlepiej spełniła swoje zadanie (te wszystkie słodkie konkursy są jak manna z nieba)
Zdradliwa wena, raz jest raz jej nie ma...
maria1980
Postów 2986
Data rejestracji 03.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
od lipca ???
Będę pisała reklamacje...!!!!
zarania
Postów 3646
Data rejestracji 20.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do mnie też ani jedno, a od czerwca czekałam na trzy.
Zrobię zakupy w ABC, Dino, Polomarket, Intermarche, Rossmann. PW
Gość: goralecka
edith
Postów 2561
Data rejestracji 10.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oj to byś na mnie się wkurzala bo ja mialam brac udział w tym manifeście ale że wczoraj walnęłam auto to nic z tego
1.Od roku czekamy na operację syna a laryngolog nie chce mu podpisać zaświadczenia bo ma niby katar ,przepisał mu antybiotyk a on nie moze brać przecież a operacja w sobotę, w poniedziałek idę z nim do innego lekarza
2.Wczoraj po tej informacji byłam cała roztrzęsiona i uderzyłam tylem auta w drzewo lampa strzaskana zderzak walnięty obity a tu przed operacją potrzebna każda zlotówka
3.A w sprawach konkursowych kupiłam w 1 dniu konkursu abc produkt i zadowolona wyslalam przepis i dopiero dzisiaj zauważyłam że to mają byc 2 produkty knorr tak??
Gość: pola731
i wkurza mnie ,że to nie jest zależne ode mnie ani od moich bliskich i nie mogę się na nikim wyżyć w związku z tym
Gość: pola731
do mnie też - czekam na jedno i du**
basku
Postów 1240
Data rejestracji 12.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i konkursy tez mnie wkurzaja... kompletnie nic nie wygrywam... rossnet nic, nestle nic, lays nic... zreszta ten lays to topienie kasy... bo najczesciej nawet w opakowaniach kodow nie ma
Gość: copacabana
Gość: mariolakal
cudaczek121
Postów 6826
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wkurzyła mnie dziś, a w zasadzie wczoraj taka sytuacja.W podmiejskim autobusie, w którym trzeba kupić bilety u kierowcy nagle pojawiło się dwoje kanarów, w efekcie czego przyłapali 7 osób na tym,że miały kupione ulgowe bilety, a powinny kupić normalne, bo nie mieli prawa do zniżki wcale.Całą winę zwalili na kierowcę, który owszem,spytał się czy kupują normalny czy ulgowy bilet,ale nie zażądał od nich żadnego dowodu uprawniającego do zniżki Ale to chyba zwykła ludzka przyzwoitość i uczciwość wymaga,aby w takiej sytuacji poprosić o normalny bilet
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
Gość: zwierzyniec
No co Ty? Zapomniałaś jak pani Aniela Dulska tłamsiła córkę, żeby się wydawała mniejsza, bo bilet dziecięcy tańszy
Gość: amif
delfinka101
Postów 5761
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja tak miałam i musiałam nową wersję zainstalować.Z 10,5 na nowszy
Gość: wsciekly
niby jest dla dorosłych, ale dziecku wystarczy 1 psik do kazdej dziurki co kilka godzin
Gość: wsciekly
metody jak na FB
powariowali
delfinka101
Postów 5761
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Potwierdzam.W dodatku taka mgiełka leci do nosa,że dzieci nie krzyczą jak im się to aplikuje.Super działa.Zamiast antybiotyku powinien przepisać ci wode morska do nosa z zdodatkiem miedzi.Tez super działa,łagodzi wszystkie podraznienia i katar ropny likwiduje
radosna
Postów 2444
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rossmann wycofuje płyny do kąpieli dla dzieci Baby Dream, bo są szkodliwe:
http://finanse.wp...69502,wiadomosc.html
Jestem radosna jak wiosna!