Wkurza mnie...

trimi

#5381836 Napisano: 29.09.2012 08:43:13
Wkurza mnie też, że jest sobota a trzeba było rano wstać do roboty... i to nie koniec moich dzisiejszych tematów do narzekania emotka
0 0

Gość: awi

#5381974 Napisano: 29.09.2012 11:40:34
chcąc zrezygnować z newslettera All4man.pl nacisnęłam odpowiedni przycisk i... pojawiło się pytanko:

Czy na pewno chcesz zrezygnować z prenumeraty działu
wysyłanej na adres e-mail w.iel.ki.p.rzedw.i.ec.zn.ynu.me.rsi.edem@gmail.com

emotka To nie jest mój mail ani nawet domena emotka
0 0

dzasmina

#5381978 Napisano: 29.09.2012 11:42:20
eciepecie napisał(a):

dzasmina napisał(a):

wkurza mnie to, że ledwo co ozdrowiałam, a już mnie gardło boli. emotka

Nic dziwnego - jak się patrzy na avatar, to widać, że nadal chodzisz roznegliżowana - a to już jesień, niestety! Dni są coraz chłodniejsze! Narzuć choć szal na ramiona emotka

przygotowania do sezonu grzewczego już jakiś czas temu rozpoczęłam - dbam o futro i staram się zoptymalizować rozmiar tkanki tłuszczowej, by jak najlepiej spełniła swoje zadanie (te wszystkie słodkie konkursy są jak manna z nieba) emotka
0 0

maria1980

#5381989 Napisano: 29.09.2012 11:52:46
Ze nie doszły do mnie doładowania z doloduj czy jakos tak..!!!1 emotka emotka emotka emotka

od lipca ??? emotka emotka

Będę pisała reklamacje...!!!!
0 0

zarania

#5381990 Napisano: 29.09.2012 11:54:31
maria1980 napisał(a):

Ze nie doszły do mnie doładowania z doloduj czy jakos tak..!!!1 emotka emotka emotka emotka

do mnie też ani jedno, a od czerwca czekałam na trzy. emotka
0 0

Gość: goralecka

#5382110 Napisano: 29.09.2012 03:04:55
wkurza mnie, że człowiek nie może sobie w sobotę pójść na spacer, na lody czy na obiad bo komuś się zachciało marszów i protestów. Ja rozumiem, że konstytucja daje takie prawo no ale wszystko ma swoje granice.....żeby blokować całe centrum miasta od rana do wieczora emotka emotka
0 0

edith

#5382264 Napisano: 29.09.2012 06:27:24
goralecka napisał(a):

wkurza mnie, że człowiek nie może sobie w sobotę pójść na spacer, na lody czy na obiad bo komuś się zachciało marszów i protestów. Ja rozumiem, że konstytucja daje takie prawo no ale wszystko ma swoje granice.....żeby blokować całe centrum miasta od rana do wieczora emotka emotka

Oj to byś na mnie się wkurzala bo ja mialam brac udział w tym manifeście ale że wczoraj walnęłam auto to nic z tego emotka Noi właśnie wkurza mnie też to że:
1.Od roku czekamy na operację syna a laryngolog nie chce mu podpisać zaświadczenia bo ma niby katar ,przepisał mu antybiotyk a on nie moze brać przecież a operacja w sobotę, w poniedziałek idę z nim do innego lekarza emotka
2.Wczoraj po tej informacji byłam cała roztrzęsiona i uderzyłam tylem auta w drzewo lampa strzaskana zderzak walnięty obity a tu przed operacją potrzebna każda zlotówka emotka
3.A w sprawach konkursowych kupiłam w 1 dniu konkursu abc produkt i zadowolona wyslalam przepis i dopiero dzisiaj zauważyłam że to mają byc 2 produkty knorr tak?? emotka W razie czego ma ktoś?? emotka
0 0

Gość: pola731

#5382286 Napisano: 29.09.2012 06:55:50
a mnie wkurza , że normalnie jestem silną , wredną babą a dziś mi się wszystko wali (emocjonalnie )i jestem sama właśnie wtedy kiedy sama być nie powinnam

i wkurza mnie ,że to nie jest zależne ode mnie ani od moich bliskich i nie mogę się na nikim wyżyć w związku z tym
0 0

Gość: pola731

#5382288 Napisano: 29.09.2012 07:03:42
zarania napisał(a):

maria1980 napisał(a):

do mnie też ani jedno, a od czerwca czekałam na trzy. emotka

do mnie też - czekam na jedno i du**
0 0

basku

#5382346 Napisano: 29.09.2012 08:03:54
ehh ostatnio to mnie wszystko wkurza, praca, pracownik ktory wczoraj dal mi do podpisania wypowiedzenie za porozumieniem stron emotka emotka a to moja tzn prawa reka byla .... emotka zalamac sie mozna emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

i konkursy tez mnie wkurzaja... kompletnie nic nie wygrywam... rossnet nic, nestle nic, lays nic... zreszta ten lays to topienie kasy... bo najczesciej nawet w opakowaniach kodow nie ma emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: copacabana

#5382366 Napisano: 29.09.2012 08:18:06
basku napisał(a):

ehh ostatnio to mnie wszystko wkurza, praca, pracownik ktory wczoraj dal mi do podpisania wypowiedzenie za porozumieniem stron emotka emotka a to moja tzn prawa reka byla .... emotka zalamac sie mozna emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

i konkursy tez mnie wkurzaja... kompletnie nic nie wygrywam... rossnet nic, nestle nic, lays nic... zreszta ten lays to topienie kasy... bo najczesciej nawet w opakowaniach kodow nie ma emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

emotka
0 0

Gość: mariolakal

#5382417 Napisano: 29.09.2012 09:33:21
Wkurza mnie dlalejdis.pl... Już nie chodzi o to, że nigdy tam nie wygrałam, ale pokusiły mnie konki SMS-owe... Oczywiście: nic z tego, ale najbardziej mnie wkurza, że nie podadzą ludziom ilości nagród... Jest tylko: zestawy itp.itd. emotka
0 0

cudaczek121

#5382448 Napisano: 29.09.2012 11:06:46

Wkurzyła mnie dziś, a w zasadzie wczoraj taka sytuacja.W podmiejskim autobusie, w którym trzeba kupić bilety u kierowcy nagle pojawiło się dwoje kanarów, w efekcie czego przyłapali 7 osób na tym,że miały kupione ulgowe bilety, a powinny kupić normalne, bo nie mieli prawa do zniżki wcale.Całą winę zwalili na kierowcę, który owszem,spytał się czy kupują normalny czy ulgowy bilet,ale nie zażądał od nich żadnego dowodu uprawniającego do zniżki Ale to chyba zwykła ludzka przyzwoitość i uczciwość wymaga,aby w takiej sytuacji poprosić o normalny bilet

Gość: zwierzyniec

#5382452 Napisano: 29.09.2012 11:23:52
cudaczek121 napisał(a):

Wkurzyła mnie dziś, a w zasadzie wczoraj taka sytuacja.W podmiejskim autobusie, w którym trzeba kupić bilety u kierowcy nagle pojawiło się dwoje kanarów, w efekcie czego przyłapali 7 osób na tym,że miały kupione ulgowe bilety, a powinny kupić normalne, bo nie mieli prawa do zniżki wcale.Całą winę zwalili na kierowcę, który owszem,spytał się czy kupują normalny czy ulgowy bilet,ale nie zażądał od nich żadnego dowodu uprawniającego do zniżki Ale to chyba zwykła ludzka przyzwoitość i uczciwość wymaga,aby w takiej sytuacji poprosić o normalny bilet

No co Ty? Zapomniałaś jak pani Aniela Dulska tłamsiła córkę, żeby się wydawała mniejsza, bo bilet dziecięcy tańszy emotka
0 0

Gość: amif

#5382462 Napisano: 30.09.2012 06:20:56
od rana nie działa GG, nie mam pojęcia czy to ich wina czy mojego kompa emotka
0 0

delfinka101

#5382483 Napisano: 30.09.2012 07:06:44
amif napisał(a):

od rana nie działa GG, nie mam pojęcia czy to ich wina czy mojego kompa emotka

Ja tak miałam i musiałam nową wersję zainstalować.Z 10,5 na nowszy
0 0

Gość: wsciekly

#5382488 Napisano: 30.09.2012 07:08:53
Zastosuj OTRIVIN - najlepiej DUO

niby jest dla dorosłych, ale dziecku wystarczy 1 psik do kazdej dziurki co kilka godzin

edith napisał(a):

goralecka napisał(a):

Oj to byś na mnie się wkurzala bo ja mialam brac udział w tym manifeście ale że wczoraj walnęłam auto to nic z tego emotka Noi właśnie wkurza mnie też to że:
1.Od roku czekamy na operację syna a laryngolog nie chce mu podpisać zaświadczenia bo ma niby katar ,przepisał mu antybiotyk a on nie moze brać przecież a operacja w sobotę, w poniedziałek idę z nim do innego lekarza emotka
2.Wczoraj po tej informacji byłam cała roztrzęsiona i uderzyłam tylem auta w drzewo lampa strzaskana zderzak walnięty obity a tu przed operacją potrzebna każda zlotówka emotka
3.A w sprawach konkursowych kupiłam w 1 dniu konkursu abc produkt i zadowolona wyslalam przepis i dopiero dzisiaj zauważyłam że to mają byc 2 produkty knorr tak?? emotka W razie czego ma ktoś?? emotka

0 0

Gość: wsciekly

#5382492 Napisano: 30.09.2012 07:12:16
trimi napisał(a):

Wkurza mnie, że tlen zablokował mi konto i każe wysłać swój dowód, żeby go odzyskać... A na niego wszystkie konta konkursowe zarejestrowane i wszystkie wyniki tam docierają...

metody jak na FB emotka

powariowali emotka
0 0

delfinka101

#5382496 Napisano: 30.09.2012 07:18:07
wsciekly napisał(a):

Zastosuj OTRIVIN - najlepiej DUO

niby jest dla dorosłych, ale dziecku wystarczy 1 psik do kazdej dziurki co kilka godzin

edith napisał(a):

goralecka napisał(a):

Potwierdzam.W dodatku taka mgiełka leci do nosa,że dzieci nie krzyczą jak im się to aplikuje.Super działa.Zamiast antybiotyku powinien przepisać ci wode morska do nosa z zdodatkiem miedzi.Tez super działa,łagodzi wszystkie podraznienia i katar ropny likwiduje
0 0

radosna

#5383473 Napisano: 01.10.2012 06:45:11
Wkurza mnie to, że nie bada się rzeczy dla dzieci!
Rossmann wycofuje płyny do kąpieli dla dzieci Baby Dream, bo są szkodliwe:
http://finanse.wp...69502,wiadomosc.html
0 0