Wkurza mnie...

Gość: wsciekly

#5386316 Napisano: 02.10.2012 10:29:24
asia670 napisał(a):

szlag mnie właśnie trafił-napisałam pracę z Ambi Pur w Rosmanie i co??? I wystąpił bład krytyczny,jak chciałam wysłac emotka emotka emotka

wtedy wystarczy się cofnąć o 1 krok i już
0 0

assal

#5386318 Napisano: 02.10.2012 10:31:15
Na stronie Sephora jest podane, że aktywacja następuje bezpośrednio po wydaniu karty emotka
Jak się wygrywa, nigdy się nie wie, ile ktoś taką kartę trzymał. To jednak można sprawdzić emotka
0 0

asia670

#5386323 Napisano: 02.10.2012 10:35:38
wsciekly napisał(a):

asia670 napisał(a):

szlag mnie właśnie trafił-napisałam pracę z Ambi Pur w Rosmanie i co??? I wystąpił bład krytyczny,jak chciałam wysłac emotka emotka emotka

tak zrobiłam,logowałam sie powtórnie i d...tyle czasu zmarnowane,dawno sie tak nie wkurzyłam emotka
0 0

aerdna

#5386395 Napisano: 03.10.2012 07:36:30
asia670 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

asia670 napisał(a):

tak zrobiłam,logowałam sie powtórnie i d...tyle czasu zmarnowane,dawno sie tak nie wkurzyłam emotka

Pisałaś wypowiedź bezpośrednio na stronie ? To dlatego. Jak za długo ma się otwarty konkurs, to na końcu wyskakuje błąd krytyczny. Podobnie w czasówkach, do których przygotujesz się już np. 10-15 min przed pełną godziną - zawsze pojawi się błąd.

Najlepiej wypowiedzi pisać w Notatniku/Wordzie i potem tylko wkleić emotka
0 0

ziolko

#5386398 Napisano: 03.10.2012 07:41:58
ewentualnie można skopiować przed wysłaniem i mieć w zapasie, jak będzie błąd
0 0

cudaczek121

#5386410 Napisano: 03.10.2012 07:49:36
wsciekly napisał(a):

kadjas123 napisał(a):

joan napisał(a):

chochliczka - mają chyba nie po kolei w głowie emotka

Wkurza mnie, że zmarnowałam kartę o wartości 200 zł, bo nie zdążyłam sprawdzić, do kiedy była ważna; a gdy wreszcie w weekend znalazłam czas, żeby wsiąść w tramwaj i dokulać się do sklepu celem zrobienia zakupów, boło downo po ptokach emotka

Joan, miałam tą samą sytuacje w niedziele z kartą Sephora emotka , też mi przepadła 200 zł karta-podobno w sierpniu minęła ważność, mimo,że nigdzie to nie było zaznaczona data emotka

sephora ma być ważna rok od daty wydania

a mógłby mi ktoś autorytatywnie stwierdzić do kiedy jest ważna karta z Wiosny pachnącej zanim zacznę się tu w przyszłości wkurzać,że przepadła
emotka Jedni mówią,że do końca tego roku inni,że do marca przyszłego roku.
0 0

ziolko

#5386412 Napisano: 03.10.2012 07:50:31
awi napisał(a):

ziolko napisał(a):

wojtekgra napisał(a):

awi napisał(a):

wkurza mnie, że w nocy dodałam kilka promocyjnych konkursów, które w większości zaczęły się wczoraj i jeszcze ich nie ma w bazie.
Admini dlaczego to tak długo trwa emotka emotka

Najpierw admini muszą wypróbować, czy rzeczywiście da się w nich wygrać emotka

Wojtek... bez komentarza emotka

admini tez mają swoje życie i nie są 24 godz na dobę na forum emotka

ale przecież ktoś rano dodał konkursy do bazy, dlaczego nie wszystkie, tylko niektóre???
Kto wie czy Wojtek nie ma racji...
emotka

konkursy są dodawane w kolejności spływania do bazy... czasami jak ktoś jest akurat na stronie, to dodaje, czasami jest poślizg w czasie, nawet kilka dni - więc jeśli konkurs kończy się w ciągu 2-4 dni to lepiej dodajcie go też do tematu teraz z odpowiednią informacją o terminie

poza tym trzeba sprawdzić, czy ktoś nie dodał wcześniej tego konkursu

jeśli węszycie afery, to zgłaszajcie do pionasa bezpośrednio - bo on jest głównym dowodzącym
0 0

aurorcia

#5386414 Napisano: 03.10.2012 07:51:39
cudaczek121 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

kadjas123 napisał(a):

joan napisał(a):

chochliczka - mają chyba nie po kolei w głowie emotka

Wkurza mnie, że zmarnowałam kartę o wartości 200 zł, bo nie zdążyłam sprawdzić, do kiedy była ważna; a gdy wreszcie w weekend znalazłam czas, żeby wsiąść w tramwaj i dokulać się do sklepu celem zrobienia zakupów, boło downo po ptokach emotka

Joan, miałam tą samą sytuacje w niedziele z kartą Sephora emotka , też mi przepadła 200 zł karta-podobno w sierpniu minęła ważność, mimo,że nigdzie to nie było zaznaczona data emotka

sephora ma być ważna rok od daty wydania

a mógłby mi ktoś autorytatywnie stwierdzić do kiedy jest ważna karta z Wiosny pachnącej zanim zacznę się tu w przyszłości wkurzać,że przepadła
emotka Jedni mówią,że do końca tego roku inni,że do marca przyszłego roku.

Ja rozmawiałam osobiście z Panem, który je aktywował i mówił mi, że rok od aktywacji!Dokładnie już nie pamiętam kiedy były pierwsze kary aktywowane, ale coś koło marca, więc najlepiej przyjąć dla pewności, że są ważne do końca lutego emotka
0 0

assal

#5386601 Napisano: 03.10.2012 09:37:54
Wkurza mnie, że wchodzę tu z rana i już mnie przerzuciło adf.ly... (nie kończę, by ktoś nie wlazł w dziadostwo).
Druga rzecz. Dalej wchodząc przykładowo w konkursy aktualne, otwiera mi się druga strona z reklamą.
Albo to się zmieni w końcu, albo ja dołączę do tych osób, co już machnęły na te wszystkie reklamy tutaj (ich nawet nie widać, bo okienko zanim się otworzy, jest zamykane!)
Trzecia rzecz. Weszłam na ekonkursy z kolejnego komputera, takiego całkowicie nie zabezpieczonego, i potwierdziło się, że informacja chroma o wirusach tutaj ma uzasadnienie. Sekunda i komputer zaczął głupieć emotka
0 0

Gość: mkmadzia7

#5387027 Napisano: 03.10.2012 12:10:08
ziolko napisał(a):

awi napisał(a):

ziolko napisał(a):

wojtekgra napisał(a):

awi napisał(a):

wkurza mnie, że w nocy dodałam kilka promocyjnych konkursów, które w większości zaczęły się wczoraj i jeszcze ich nie ma w bazie.

ale przecież ktoś rano dodał konkursy do bazy, dlaczego nie wszystkie, tylko niektóre???
emotka

konkursy są dodawane w kolejności spływania do bazy... czasami jak ktoś jest akurat na stronie, to dodaje, czasami jest poślizg w czasie, nawet kilka dni - więc jeśli konkurs kończy się w ciągu 2-4 dni to lepiej dodajcie go też do tematu teraz z odpowiednią informacją o terminie

jeśli węszycie afery, to zgłaszajcie do pionasa bezpośrednio - bo on jest głównym dowodzącym

a myślcie sobie co chcecie ...
nie samymi konkursami człowiek żyje ...
0 0

efelinkaaa

#5387235 Napisano: 03.10.2012 02:16:23
wróciliśmy z bilansu czterolatka z masą skierowań do różnych specjalistów... emotka ciekawe ile będziemy czekać do chirurga dziecięcego? ;/
0 0

nique

#5387501 Napisano: 03.10.2012 05:05:34
listonosz dał list z bonem z Algidy mojemu teściowi-alkoholikowi i ten zgubił list emotka jutro listonosz dostanie zj...kę emotka teściowi nic już nie pomoże....
0 0

Gość: agusia222

#5387506 Napisano: 03.10.2012 05:08:59
wkurza mnie GFK bo zniknęły doładowania 25 orange !!
0 0

danaaa

#5387591 Napisano: 03.10.2012 05:57:46
emotka
0 0

Gość: mariolakal

#5387601 Napisano: 03.10.2012 06:04:12
Wkurza mnie, że wysiadł mi dziś fon LG shine /chociaż i tak mnie wkurzał/... Zdążyłam jednak skopiować liste kontaktów... Przełożyłam karte do nokii X2, a tam nawet połowy nie zapisało... emotka
Kurde, trochę techniki i się gubię...
PS. Jak się sprawdza, ile jest na koncie w PLUS-ie ? emotka
0 0

jasnoska

#5387627 Napisano: 03.10.2012 06:24:02
mariolakal napisał(a):

Wkurza mnie, że wysiadł mi dziś fon LG shine /chociaż i tak mnie wkurzał/... Zdążyłam jednak skopiować liste kontaktów... Przełożyłam karte do nokii X2, a tam nawet połowy nie zapisało... emotka
Kurde, trochę techniki i się gubię...
PS. Jak się sprawdza, ile jest na koncie w PLUS-ie ? emotka

*100# zielona słuchawka

w temacie -sama siebie wkurzam,chyba muszę odpocząc
emotka
0 0

Gość: awi

#5387658 Napisano: 03.10.2012 06:49:45
mkmadzia7 napisał(a):

ziolko napisał(a):

awi napisał(a):

ziolko napisał(a):

wojtekgra napisał(a):

awi napisał(a):

emotka

a myślcie sobie co chcecie ...
nie samymi konkursami człowiek żyje ...

Mam w nosie węszenie afer, tylko wkurza mnie to, że dodane konkursy tak długo spływają do bazy. Wczoraj i dzisiaj pionas dodawał konkursy, oprócz tych najbardziej interesujących, które cały czas spływają i dopłynąć nie mogą. To nie jest w porządku. Ja nie żyję samymi konkursami ale admini powinni być bardziej aktywni. Na forum jest bałagan, przekierowania do innych stron, wirusy i konkursy spływające do bazy po trzech dniach. Chyba opływają cały świat emotka
0 0

assal

#5387665 Napisano: 03.10.2012 06:53:40
Jak usłyszałam, że moderatorzy za dziękuję są tak aktywni, to byłam pełna podziwu emotka
Konkursy tu są dorzucane wszędzie, więc coraz mniej mnie one tu interesują. Wolę forum emotka emotka emotka
Gram i tak głównie w promocyjnych, a sama wiem gdzie są strony sklepów emotka
0 0

mkrzysiek

#5387679 Napisano: 03.10.2012 06:59:06
Wkurza mnie kurier wysłał mi smsa że przesyłkę zostawił w skrzynce pocztowej jade specjalnie do babci a tam przesyłki nie ma emotka
Dobrze że to tylko 100zł w bonie emotka
0 0

Gość: mkmadzia7

#5387702 Napisano: 03.10.2012 07:17:56
assal napisał(a):

Jak usłyszałam, że moderatorzy za dziękuję są tak aktywni, to byłam pełna podziwu emotka
Konkursy tu są dorzucane wszędzie, więc coraz mniej mnie one tu interesują. Wolę forum emotka emotka emotka
Gram i tak głównie w promocyjnych, a sama wiem gdzie są strony sklepów emotka

a to admini otrzymują za moderowanie, dodawanie konków, ogólnie pojęte porządki wynagrodzenie ???
Hmm...

0 0