Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: tato999
ale regulamin na to pozwala więc po co ta frustracja?
wykorzystaj zapisy regulaminu i stwórz pracę w innym programie graficznym a nie szukasz dziury w całym
Gość: tato999
za kod z jednej ryzy papieru sa 24 pkt a najnizsza nagroda jest za 1100 punktow wiec przez miesiac ciezko zebrac taka ilosc punktow zeby miec na nagrode
ktosiu
Postów 1210
Data rejestracji 08.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie mówię, że to nieregulaminowe, tylko że wkurza mnie ten regulamin. Znam zasady, ale moja złość jest bardziej na mnie samą, że znów straciłam czas na na konkurs w rodzaju tych, w których obiecywałam sobie więcej nie grać. I chyba pora odpuścić...
C'est le moment ou jamais...
staszek
Postów 3670
Data rejestracji 07.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chodziło mi o tę stronę, ale już działa
notta
Postów 8876
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Twoje konto jest tymczasowo niedostępne z powodu wystąpienia problemu na stronie. Spodziewamy się, że problem zostanie wkrótce rozwiązany. Spróbuj ponownie za kilka minut.
Dzięki Facebook
Szczęśliwych paragonów życzę
|
Gość: bubulina
co to jest? mieł ktoś tak?
ziolko
Postów 10416
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kiedyś tak miałam to było:
- połączenie z mbankiem - dzwonili z jakąś ofertą
- połączenie z reklamą jakiejś loterii
ale u mnie częściej jest mbank - kiedyś zaparłam się i czekałam
pecia
Postów 425
Data rejestracji 29.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
miketyson
Postów 372
Data rejestracji 21.12.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zadzwoń do mbanku na mlinię i poproś o wycofanie swojej zgody na otrzymywanie informacji handlowych przez kanał telefoniczny
tusiek
Postów 697
Data rejestracji 23.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Monika11
Postów 7738
Data rejestracji 11.01.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podobno szczęście jest jak Pszczółka Maja...jest gdzieś tylko nie wiadomo gdzie.
Gość: goralecka
Gość: beciala
U mnie jest ciekawiej, jednego dnia działa, a drugiego nie , o co mu chodzi ch... wie
wczoraj dla odmiany znikały i pojawiały się jak zaczarowane emotikony
ziolko
Postów 10416
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaraz posypią się punkty karne, to będzie spokój... a później lament, dlaczego ja???
Gość: konkursy15
u mnie to samo!
Gość: misiulka
nie martw się nie jesteś sama
Gość: pola731
ja do tematu Biedronki podchodzę tak jak do żywca Na Językach - jak mi coś wpada do głowy to piszę - ponieważ nie kosztuje mnie ani produkt ani sms to coś tam sobie wysyłam - bez presji
a wkurzyła mnie sąsiadka - przyszła po 15 na małą kawę na chwileczkę - poszła 20 minut temu
Gość: misiulka
kurcze ziółko wybacz, ale zaraz mi się skojarzyło że jest taki program dlaczego ja....nie oglądam tego ale wiem że jest....
maria1980
Postów 2986
Data rejestracji 03.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Poczłapałam na umówioną wizytę do mojej stomatolog robić ósemkę,no ok -skoro się da to niechaj będzie...
Po wszystkim poszłam do pracy,gdzie zaczęło mi się robić trochę słabo,ale co tam...Poszłam do domu...
O 2 w nocy tak zaczął mnie boleć ząb ,że myślałam ,że padnę ...
ale nie padłam,rano zadzwoniłam do gabinetu,mojej doktorki nie było,ale jej mąż zgodził się zobaczyć czemuż tak mnie boli..i po oględzinach ósemeczkę wyrwał
No to po co było mi cierpieć wczoraj ?
maria1980
Postów 2986
Data rejestracji 03.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ta a potem pięć karniaków i trudne sprawy...