Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
luko922
Postów 4989
Data rejestracji 05.08.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o, a mi by właśnie taki się przydał na uczelnię, na nudne wykłady, bo z takim dużym niewygodnie...
W oczekiwaniu na główną...
agicho
Postów 2973
Data rejestracji 25.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
I Biedronka
joan
Postów 18748
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Czy to czasem nie od naszej ulubionej agencji, co telefonu nie posiada?
Gość: czarnygreg
nie, z jojo lidla,kurcze nie chce byc upierdliwa ale wysyłałam protokół na laptop, sms dostałam o laptopie, a tu netbook, też niezły ale jednak to co innego, pocieszenie że nie taki muł jak myslałam,
nawet mi sie nie chce sprawdzać w regulaminie,
myślałam że netbook a laptop to nie jest to samo
Gość: goralecka
może warto to wyjaśnić bo laptop to notebook, a netbook to tak jakby inna historia. W każdym razie sprawdzić w regulaminie i zapytać organizatora nie zaszkodzi.
ziolko
Postów 10416
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taki acer? http://www.chip.p...8/12/acer-aspire-one
targicola
Postów 1092
Data rejestracji 19.10.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no w tym konkursie do wygrania był Acer Aspire One a to niestety jest netbook (za Wikipedią Netbook – mały, przenośny komputer osobisty, zazwyczaj tańszy i lżejszy od tradycyjnego notebooka, przeznaczony do przeglądania internetu, wideorozmów, aplikacji online oraz prac biurowych w podróży) a nie notebook(czyli inaczej Laptop (ang. lap – kolana, top – na wierzchu)– przenośny komputer osobisty).Po prostu osoby organizujące ten konkursu pomyliły pojęcia,choć cena nagrody(jak zawsze zawyzona)wyraźnie wskazuje,że jest to netbook a nie notebook czyli laptop.
....nie wiem,nie znam sie,nie orientuje sie-zarobiony jestem....
Gość: czarnygreg
tak, ten z lidla,
szkoda że na ulotkach i w regulaminie było słowo laptop, w smsie tez,
po prostu dosc wolny jest, mam juz samsunga i straszny muł a laptopy choć starsze śmigają az miło,
chciałam starego laptopa w pracy zostawiac a nowego w domu uzywać, a tak dam maleństwo synowi i juz,
Targicola,dzieki ze sprawdziłeś,
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
inspiracja
Postów 45
Data rejestracji 04.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10416
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rozumiem, że deszcz, ale to nie jest ulewa, tylko lekko padający deszczyk.
I nie patrzą, jak wchodzą na ulicę, na pasach lub nie. Najczęściej poza pasami. A wiadomo, że jak jest szosa mokra, to droga hamowania wydłuża się...
Dziś miałam 3 takie przypadki, a wcale nie jeździłam długo po mieście, całe szczęscie, że też wolno jechałam
joan
Postów 18748
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Zgadzam się, to skandal, że publikują miasta laureatów
aniutka
Postów 1044
Data rejestracji 02.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
NIE GŁOSUJĘ
sylwika76
Postów 3492
Data rejestracji 13.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja się cieszę z wygranej innych,lubię czytać takie wiadomości i wcale mi nie przeszkadza czy to Śląsk czy Warmia w wygranych prym wiedzie
po cichutku marzę,że kiedyś i ja wygram
nie głosuję na facebooku
ace
Postów 1986
Data rejestracji 05.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaczytana-pola
Postów 11588
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dlatego bierze się zaliczki i podpisuje się umowy.
sylwika76
Postów 3492
Data rejestracji 13.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w temacie miało być, że wkurza mnie deszcz - leje i leje
ja chcę słońce
kasia19
Postów 935
Data rejestracji 06.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane