Wkurza mnie...

luko922

#5403124 Napisano: 15.10.2012 02:34:02
czarnygreg napisał(a):

wkurza mnie że wygrany laptop okazał sie być...netbookiem, czy jakoś tak, malutki jest, nawet mi sie go włączać nie chce, pewnie bedzie mulił...
dobra, wiem, ze marudzę ale laptop miał byc emotka

o, a mi by właśnie taki się przydał na uczelnię, na nudne wykłady, bo z takim dużym niewygodnie...

0 0

agicho

#5403344 Napisano: 15.10.2012 04:42:17

joan

#5403366 Napisano: 15.10.2012 05:01:48
czarnygreg napisał(a):

wkurza mnie że wygrany laptop okazał sie być...netbookiem, czy jakoś tak, malutki jest, nawet mi sie go włączać nie chce, pewnie bedzie mulił...

Czy to czasem nie od naszej ulubionej agencji, co telefonu nie posiada?
0 0

Gość: czarnygreg

#5403424 Napisano: 15.10.2012 05:44:43
joan napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

nie, z jojo lidla,kurcze nie chce byc upierdliwa ale wysyłałam protokół na laptop, sms dostałam o laptopie, a tu netbook, też niezły ale jednak to co innego, pocieszenie że nie taki muł jak myslałam,
nawet mi sie nie chce sprawdzać w regulaminie,
myślałam że netbook a laptop to nie jest to samo emotka
0 0

Gość: goralecka

#5403449 Napisano: 15.10.2012 06:02:50
czarnygreg napisał(a):

nie, z jojo lidla,kurcze nie chce byc upierdliwa ale wysyłałam protokół na laptop, sms dostałam o laptopie, a tu netbook, też niezły ale jednak to co innego, pocieszenie że nie taki muł jak myslałam,

może warto to wyjaśnić bo laptop to notebook, a netbook to tak jakby inna historia. W każdym razie sprawdzić w regulaminie i zapytać organizatora nie zaszkodzi.
0 0

ziolko

#5403456 Napisano: 15.10.2012 06:06:01

targicola

#5403471 Napisano: 15.10.2012 06:16:15
czarnygreg napisał(a):

joan napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

no w tym konkursie do wygrania był Acer Aspire One a to niestety jest netbook (za Wikipedią Netbook – mały, przenośny komputer osobisty, zazwyczaj tańszy i lżejszy od tradycyjnego notebooka, przeznaczony do przeglądania internetu, wideorozmów, aplikacji online oraz prac biurowych w podróży) a nie notebook(czyli inaczej Laptop (ang. lap – kolana, top – na wierzchu)– przenośny komputer osobisty).Po prostu osoby organizujące ten konkursu pomyliły pojęcia,choć cena nagrody(jak zawsze zawyzona)wyraźnie wskazuje,że jest to netbook a nie notebook czyli laptop. emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#5403496 Napisano: 15.10.2012 06:31:14
tak myslałam, ehhh, nie sprawdziłam co zacz i czekałam na laptopa, trudno, bedę próbować dalej...

tak, ten z lidla,
szkoda że na ulotkach i w regulaminie było słowo laptop, w smsie tez,

po prostu dosc wolny jest, mam juz samsunga i straszny muł a laptopy choć starsze śmigają az miło,
chciałam starego laptopa w pracy zostawiac a nowego w domu uzywać, a tak dam maleństwo synowi i juz,
Targicola,dzieki ze sprawdziłeś,
0 0

bridget

#5403500 Napisano: 15.10.2012 06:34:10
wkurzona jestem:/ zrobiłam projekt instalacji wewnetrznej gazowej i gosciu nie chce mi zapłacić. Miał w typowce projekt ale nie majacy odniesienie do rzeczywistosci wtedy szafka natynkowa, teraz wolnostojaca, gaz inaczej rozprowadzony, moj projekt przechodził przez ZUD , który ja opłaciłam , pozniej w 4 egz złozyłam na pozowolnie na budowe i gosciu mowi ze mu powiedzili w starostwie ze nie potrzebuje projektu tylko zmiany wprowadzone przez architekta emotka emotka
0 0

inspiracja

#5403874 Napisano: 15.10.2012 10:39:03
Wkurza mnie jak wchodzę w wyniki konkursów i widzę ciągle te same miejscowość emotka a jedna w szczególności - ten śląsk emotka
0 0

ziolko

#5404744 Napisano: 16.10.2012 01:36:15
wkurza mnie, że wraz z pogorszeniem pogody piesi mają również pogorszenie uwagi podczas poruszania się po mieście. Mniej patrzą jak wchodzą na ulicę ;/
rozumiem, że deszcz, ale to nie jest ulewa, tylko lekko padający deszczyk.
I nie patrzą, jak wchodzą na ulicę, na pasach lub nie. Najczęściej poza pasami. A wiadomo, że jak jest szosa mokra, to droga hamowania wydłuża się...

Dziś miałam 3 takie przypadki, a wcale nie jeździłam długo po mieście, całe szczęscie, że też wolno jechałam
0 0

joan

#5404761 Napisano: 16.10.2012 01:46:14
inspiracja napisał(a):

Wkurza mnie jak wchodzę w wyniki konkursów i widzę ciągle te same miejscowość emotka a jedna w szczególności - ten śląsk emotka

Zgadzam się, to skandal, że publikują miasta laureatów emotka Lepiej żyć w błogiej nieświadomości, jak wcześniej, ale to se ne vrati...
0 0

aniutka

#5405058 Napisano: 16.10.2012 04:11:37
Ale jestem wściekła, nie dość ze nic mi dzisiaj nic nie idzie to przed chwilą jakiś facet z jakiejś firmy dzwonił na domowy numer, którego nigdzie nie podaje z super ofertą, że ma dla mnie przygotowaną paczke powitalą a w niej dwie jakieś super ksiażki , wszystko za darmo emotka A pewnie póżniej by się okazało że to jakiś przekręt i będe musiała coś kupowac emotka Powiedziałm dziękuję, do widzenia i się rozłączyłam emotka
0 0

sylwika76

#5405067 Napisano: 16.10.2012 04:19:06
inspiracja napisał(a):

a ja się cieszę z wygranej innych,lubię czytać takie wiadomości i wcale mi nie przeszkadza czy to Śląsk czy Warmia w wygranych prym wiedzie
po cichutku marzę,że kiedyś i ja wygram
emotka
0 0

ace

#5405070 Napisano: 16.10.2012 04:20:46
Moj bank i ludzie tam pracujacy... Zero wiedzy
0 0

zaczytana-pola

#5405076 Napisano: 16.10.2012 04:23:10
keiti78zg napisał(a):

wkurzona jestem:/ zrobiłam projekt instalacji wewnetrznej gazowej i gosciu nie chce mi zapłacić. Miał w typowce projekt ale nie majacy odniesienie do rzeczywistosci wtedy szafka natynkowa, teraz wolnostojaca, gaz inaczej rozprowadzony, moj projekt przechodził przez ZUD , który ja opłaciłam , pozniej w 4 egz złozyłam na pozowolnie na budowe i gosciu mowi ze mu powiedzili w starostwie ze nie potrzebuje projektu tylko zmiany wprowadzone przez architekta emotka emotka

Dlatego bierze się zaliczki i podpisuje się umowy. emotka
0 0

sylwika76

#5405081 Napisano: 16.10.2012 04:26:29
sylwika76 napisał(a):

inspiracja napisał(a):

a ja się cieszę z wygranej innych,lubię czytać takie wiadomości i wcale mi nie przeszkadza czy to Śląsk czy Warmia w wygranych prym wiedzie
po cichutku marzę,że kiedyś i ja wygram
emotka

w temacie miało być, że wkurza mnie deszcz - leje i leje
ja chcę słońce
emotka
0 0

kasia19

#5405093 Napisano: 16.10.2012 04:30:34
wkurza mnie a wręcz wkur**a ciągle padający deszcz od rana i ból głowy...
0 0

ziolko

#5405135 Napisano: 16.10.2012 05:04:14
a mnie wkurza, że kicham jak najęta... a jak nie kicham to wycieram nos.. i tak na zmianę emotka
0 0

maribog

#5405148 Napisano: 16.10.2012 05:14:43
Mnie wkurzył rusek, który opublikował na swoim blogu zdjęcia z katastrofy smoleńskiej i polskie portale o tym piszą. Teraz dzieciaki i inne osoby dorwą się do tego. Ogólnie jakby kogoś korciło nie polecam!
0 0