Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: bc14
Reni
Postów 2220
Data rejestracji 18.02.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
No to trzeba do administracji iść z petycją żeby założyli monitoring
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli.
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mam tylko okropne wyrzuty sumienia, że nic nie usłyszałam i nie widziałam... Mąż ma sen jak kamień, więc on nawet płaczu synka nie słyszy czasami.. a ja wróciłam późno, wypiłam z dziewczynami grzańca i byłam taka padnięta, że spałam jak niemowlę.. jak nigdy, bo zazwyczaj mam czujny sen
slibeer
Postów 108
Data rejestracji 22.09.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
krzysiek1693
Postów 469
Data rejestracji 23.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie jesteś sam, nie jesteś sam Jak to śpiewał S.Krajewski..
madzia34
Postów 1742
Data rejestracji 23.11.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 15
slizgacze z leona-100 sztuk-zero wygranych
a miałabym prezenty na mikołaja dla malucha
anialistopad
Postów 14222
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
dzasmina
Postów 2372
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zdradliwa wena, raz jest raz jej nie ma...
tusiek
Postów 697
Data rejestracji 23.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
spoko,do trzech razy sztuka więc limit wykorzystałaś
w temacie u mnie grypa żółądkowa,które wysysa ze mnie wszystko.Ale ,że jestem optymistą to widzę w tym i dobre strony,już 3 kg mniej.
anialistopad
Postów 14222
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
idz do lekarza wyniki zrob ja tez tak mialam i zwlekalam i sama sobie zaszkodzilam tym
Gość: merkana
Wczoraj od obcych ludzi dowiedzieliśmy się, że brat mojej mamy nie żyje. Mieszkał z żoną i synem, bardzo nadużywał alkoholu, ale tłumaczę go poniekąd tym, że był jedyną osobą, która dbała o dom. Żona w brudnej pościeli po kilka mieięcy siedziała, dom zarastał brudem, a syn z rakiem kości nic nie robił, tylko bez przerwy bił ojca. (Tak, chory syn bił ojca!)
Wujek był naprawdę dobrym człowiekiem. Zawsze nam pomógł, poradził. Owszem, pił, ale nie robił nikomu krzywdy- żona też piła, a syn dodatkowo uzależniony od gier komputerowych i coli miał wszystko w nosie.
Wujek zmarł w pozycji skulonej, ewidentnie pobity przez syna (nawet jego żona się przyznała, że w nocy była walka). Powiedzieli, że trumna nie będzie otwierana, zamiast naszgo lekarza rodzinnego wezwali jakiegoś kolegę, nikt nie wezwał pogotowia. Sprawa ewidentnie nadaje się do prokuratury, ale moja rodzina nie chce robić afery, bo życia to wujkowi nie zwróci.
Jetem wściekła i bezradna! Chciałabym żeby to bydle poniosło konsekwencje śmierci mojego wujka, ale boję się wyłamywać. Nie wiem co mam robić..
Dzisiaj o 19 chcą spalić zwłoki (pewnie dlatego, żeby nie zrobić sekcji zwłok....).
Gość: tato999
w akcie zgonu musi być napisana przyczyna śmierci
jeśli rzeczywiście było to pobicie to wejdzie w to prokurator sam z siebie i sprawa zacznie być wyjaśniana
Gość: pola731
mama, teściowa, sąsiadka - WSZYSCY DZIŚ mają niecierpiące zwłoki sprawy do mnie
zadzwoń do prokuratury i zapytaj co masz robić
powiedz ze dzis chca spalic cialo i bedzie po ptakach
ismena
Postów 577
Data rejestracji 12.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli lekarz wpisał jako przyczynę śmierci niewydolność krążeniowo-oddechową to bez interwencji nic się już nie zadzieje. USC wyda akt zgonu i koniec kropka.
ziolko
Postów 10415
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
poproś o poradę, może zareagują?
ismena
Postów 577
Data rejestracji 12.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wstydzić się powinien syn a nie Wy a jeśli ludzie coś będą do tego mieli i zaczną plotkować to tylko o nich źle świadczy
Ty zrób wszystko żeby to wyjaśnić i mieć czyste sumienie