Wkurza mnie...

Gość: aka

#5440279 Napisano: 08.11.2012 12:58:36
Wkurza mnie, że większość konkursów na fb to teraz układanki emotka
0 0

aniutka

#5440282 Napisano: 08.11.2012 01:00:46
Wkurza mnie Lays, już nie wiem co wymyślać. Nic im się nie podoba a ja tyle pracy w to wkładam emotka
0 0

bridget

#5440718 Napisano: 08.11.2012 03:27:15
tato999 napisał(a):

melissa napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

emotka emotka normalnie wsciekła jestem na maxa, wczoraj odebrałam auto z wartsztatu,a dzis mi ktos całe auto przerysował głebokim gwozdziem( 2 boki i przednia masaka) bo co? bo moze przy bloku mu miejsce do parkowania zajełam? zadne inne auto tylko moje? ktos podpowie czy mozna o czyms zaretuszowac? rysy sa głebokie???( auto 3 letnie w swietnym stanie karoserii było) jakbym takiego dorwała to chyba bym zabiła emotka emotka

Współczuję sąsiedztwa:(
Przy płytkich rysach może pomóc flamaster na rysy.
Niestety,przy głębokich rysach konieczne może być malowanie, niestety. Kiedy kupiłam mieszkanie w bloku też niestety miałam do czynienia z takimi debilami, którzy przez zasiedzenie uzurpowali sobie prawo do swoich miejsc parkingowych, choć wszystkie były ogólnodostępne i nikt nie dysponował do nich prawem własności. Na szczęście się już stamtąd wyprowadziłam, teraz mam własny garaż przy domku i przynajmniej ten problem z głowy.

ajjj samochód to samochód i nie ma się wpływu na to co ktoś mu uszkodzi celowo bądź nie

mój samochód został uszkodzony w nocy na parkingu tak że koszt naprawy opiewa w granicach 2-3 tysięcy

wyszłam spojrzałam wzruszyłam ramionami emotka jezdze pogniecionym

są większe problemy w życiu niż uszkodzony samochód

samochód da się naprawić a człowieka spotkają większe nieszczęścia w życiu że nawet nie wiadomo jakie pieniądze by się miało to nie da się nic z tym nieszczęściem zrobić

nauczyłam się cieszyć z tego co mam a nie płakać nad tym czego mieć nie mogę albo nad tym co nie jest ode mnie zupełnie zależne

moze i owszem, ale nie po to sie uwaza, dba o samochod, robi przeglady a przede wszystkim oszczedza by je kupic zeby ktos zniszczył dorobek zycia, nie stac mnie zeby teraz wywalic ponad 2 tys na lakier, a jutro wstane i co opony mi przebija? szybe wybija? w jakim społeczenstwie zyjemy? ani nikomu nie nadepnelismy na odcisk, wrecz przeciwnie jestesmy sasiadami niemal niezauwazalnymi....bezkonfliktowymi... a moze zawisc? ech:(
0 0

bridget

#5440721 Napisano: 08.11.2012 03:28:52
melissa napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

emotka emotka normalnie wsciekła jestem na maxa, wczoraj odebrałam auto z wartsztatu,a dzis mi ktos całe auto przerysował głebokim gwozdziem( 2 boki i przednia masaka) bo co? bo moze przy bloku mu miejsce do parkowania zajełam? zadne inne auto tylko moje? ktos podpowie czy mozna o czyms zaretuszowac? rysy sa głebokie???( auto 3 letnie w swietnym stanie karoserii było) jakbym takiego dorwała to chyba bym zabiła emotka emotka

Współczuję sąsiedztwa:(
Przy płytkich rysach może pomóc flamaster na rysy.
Niestety,przy głębokich rysach konieczne może być malowanie, niestety. Kiedy kupiłam mieszkanie w bloku też niestety miałam do czynienia z takimi debilami, którzy przez zasiedzenie uzurpowali sobie prawo do swoich miejsc parkingowych, choć wszystkie były ogólnodostępne i nikt nie dysponował do nich prawem własności. Na szczęście się już stamtąd wyprowadziłam, teraz mam własny garaż przy domku i przynajmniej ten problem z głowy.

raczej domku sie nie dorobimY:) chociaz nawet tam nic nie wiadomo...ech
0 0

Gość: vilemo

#5440746 Napisano: 08.11.2012 03:41:01
dostałam właśnie cynk, że ktoś mi skopiował avatarek - zatem - kto mi podprowadził żabę siem pytam emotka emotka
0 0

maria1980

#5440909 Napisano: 08.11.2012 04:57:26
że nie mogę obejrzeć 62 odcinka CZas Honoru na VOD.TVP.PL emotka emotka
zacina od wczoraj w tym samym momencie!!!!
0 0

radosna

#5441858 Napisano: 09.11.2012 08:36:29
0 0

joan

#5441877 Napisano: 09.11.2012 08:44:00
maria1980 napisał(a):

że nie mogę obejrzeć 62 odcinka CZas Honoru na VOD.TVP.PL emotka emotka
zacina od wczoraj w tym samym momencie!!!!

Spróbuj tutaj:

http://www.iplex....-sezon-5-odc-10,7044
0 0

radosna

#5442305 Napisano: 09.11.2012 12:24:41
Jeśli będziecie się wkurzali brakiem wygranych, nadmiarem wygranych u konkurencji, zniszczonym autem, chorobą dziecka czy też brakiem podwyżki w pracy, to zaśpiewajcie sobie tę piosenkę:
http://demotywato...ci-smutno-gdy-ci-zle
0 0

anialistopad

#5442373 Napisano: 09.11.2012 01:04:57
dzis odebralam swoje wyniki i zanioslam lekarzowi bylam pewna,ze sa dobre,a raczej tego chcialam by byly dobre. Lekarz przeczytal i masakra,teraz rozumiem dlaczego bylam zlosliwa,nie moglam spac i bolala mnie glowa. Wkurza mnie to ,ze nie poszlam wczesniej ,teraz cierpie na wlasne zyczenie.
0 0

radosna

#5442932 Napisano: 09.11.2012 05:09:12
Płaczę rzewnymi łzami, gdy czytam takie artykuły.
Biedny chłopczyk, tak mi go żal ...
http://www.fakt.p...tykuly,187055,1.html
0 0

Gość: kamila10001

#5443882 Napisano: 10.11.2012 12:29:28
kaki76 napisał(a):

dzis odebralam swoje wyniki i zanioslam lekarzowi bylam pewna,ze sa dobre,a raczej tego chcialam by byly dobre. Lekarz przeczytal i masakra,teraz rozumiem dlaczego bylam zlosliwa,nie moglam spac i bolala mnie glowa. Wkurza mnie to ,ze nie poszlam wczesniej ,teraz cierpie na wlasne zyczenie.

emotka
0 0

Gość: dagmara

#5443936 Napisano: 10.11.2012 01:11:44
Wkurza mnie, bo od czterech dni leżę chora i nie mogę się doprosić męża i dzieci aby kupili mi grudniowe Dziecko w którym są wyniki konkursu na pamiętnik, a taka jestem ciekawa wyników.
0 0

Gość: pola731

#5444564 Napisano: 10.11.2012 08:40:54
przeglądam właśnie galerię Lays - ilość ortografów w tym jednym miejscu odbiera mi całą przyjemność z oglądania tej strony
0 0

zaczytana-pola

#5444571 Napisano: 10.11.2012 08:43:49
radosna napisał(a):

Płaczę rzewnymi łzami, gdy czytam takie artykuły.
Biedny chłopczyk, tak mi go żal ...
http://www.fakt.p...tykuly,187055,1.html

Mnie bardziej wkurza zachowanie tej, która uważana jest za matkę Madzi emotka emotka
0 0

leoniu

#5444597 Napisano: 10.11.2012 09:05:26
Tu nie ma co wkurzać, dziewczyny. To jest po prostu przerażające - w każdym aspekcie. A - przypominam - już pojawiła się kolejna sprawa...
Kurna, x-letnie dyskusje o zarodkach i in-vitro, a jak się dziecko urodzi, to wszyscy umywają ręce...
0 0

Gość: mariolakal

#5444807 Napisano: 11.11.2012 06:28:22
Zazwyczaj śpię o tej godzinie, ale dzisiaj miałam koszmarną noc... Wczoraj mój men przyniósł straszną wiadomość... Jego siostrzeniec /21 lat/ walczy o życie... Został pobity do nieprzytomności /przez przypadek/ w poznańskim pubie... Siedział po prostu pierwszy z brzegu, wpadł jakiś bandzior i Go z kimś chyba pomylił albo po prostu chciał się wyżyć na kimś... Zmasakrował mu twarz i w ogóle... Chłopak miał szytą szczękę i będzie miał operowaną głowę... Nadmieniam, że uwielbiam tego dzieciaka, znam Go od urodzenia i zawsze kojarzył mi się z buźką z opakowania budyniu... Nie pije, nie pali... Spokojnie sobie popijał colę... Oczywiście nikt Mu nie pomógł... Dopiero pogotowie ratunkowe... Masakra... emotka
0 0

koper

#5444877 Napisano: 11.11.2012 09:07:22
mariolakal napisał(a):

Zazwyczaj śpię o tej godzinie, ale dzisiaj miałam koszmarną noc... Wczoraj mój men przyniósł straszną wiadomość... Jego siostrzeniec /21 lat/ walczy o życie... Został pobity do nieprzytomności /przez przypadek/ w poznańskim pubie... Siedział po prostu pierwszy z brzegu, wpadł jakiś bandzior i Go z kimś chyba pomylił albo po prostu chciał się wyżyć na kimś... Zmasakrował mu twarz i w ogóle... Chłopak miał szytą szczękę i będzie miał operowaną głowę... Nadmieniam, że uwielbiam tego dzieciaka, znam Go od urodzenia i zawsze kojarzył mi się z buźką z opakowania budyniu... Nie pije, nie pali... Spokojnie sobie popijał colę... Oczywiście nikt Mu nie pomógł... Dopiero pogotowie ratunkowe... Masakra... emotka

Straszne, okropne, to jest właśnie coś, czego najbardziej się boję, taka nieuzasadniona brutalność, okrucieństwo skierowane na przypadkowego, niewinnego człowieka.

Trzymam kciuki,żeby chłopak wyszedł z tego cało, żeby szybko doszedł do siebie, mam też nadzieję, że szpital zadba o dobrą opiekę psychologiczną...

A ten bandzior... Mam nadzieję, że został złapany i, że się nie wymiga jakimś śmiesznym wyrokiem w zawieszeniu emotka
0 0

efelinkaaa

#5445256 Napisano: 11.11.2012 01:29:29
u nas też noc pełna wrażeń.. nad ranem na klatce napadli sąsiadkę... Prawie pod moimi drzwiami, a ja nic nie słyszałam emotka Dobrze, że sąsiad zareagował, dzięki Bogu, że usłyszał jakieś hałasy!

Jestem przerażona, sama miałam wczoraj babskie wyjście i wróciłam bardzo późno.. to mogłam być ja... Okropna sytuacja. Tym bardziej, że u nas w bloku jest domofon, więc jak ktoś mógł wejść?
0 0

tereniagno

#5445269 Napisano: 11.11.2012 01:37:53
efelinkaaa napisał(a):

u nas też noc pełna wrażeń.. nad ranem na klatce napadli sąsiadkę... Prawie pod moimi drzwiami, a ja nic nie słyszałam emotka Dobrze, że sąsiad zareagował, dzięki Bogu, że usłyszał jakieś hałasy!

Jestem przerażona, sama miałam wczoraj babskie wyjście i wróciłam bardzo późno.. to mogłam być ja... Okropna sytuacja. Tym bardziej, że u nas w bloku jest domofon, więc jak ktoś mógł wejść?

U nas jest domofon,a ludzie i tak wpuszczają obcych,nawet nie zapytają do kogo idzie emotka
0 0