Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17580
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 24
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
radosna
Postów 2444
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://wiadomosci...html?lokale=warszawa
Jestem radosna jak wiosna!
Gość: pola731
dzięki , przeżyłam - nie-na-wi-dzę tej instytucji całą sobą
Gość: aneczka155
Gość: rafi323raf
żeby zażyć życia studenckiego
dzienne są najlepsze
Gość: bc14
Polecam jednak na II stopniu przenieś się na zaoczne aby zdobywać doświadczenie w zawodzie
luko922
Postów 4989
Data rejestracji 05.08.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W oczekiwaniu na główną...
luko922
Postów 4989
Data rejestracji 05.08.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
margo466
Postów 2012
Data rejestracji 11.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dobrze napisałeś - kredyt to jednak kredyt a warunki mogą się zmienić
życie-lepsze czy gorsze-zawsze jest piękne
Gość: aneczka155
koper
Postów 2237
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ma nieco ponad 2 lata, a już dwa razy miała zapalenie płuc z dusznością, każdy głupi katar kończy się poważną infekcją.
Oddałabym wszystko, żeby tylko już nie chorowała...
Gość: katrin22
Gość: kamila10001
Dzieci mojego kuzyna tez tak często chorowały i ktoś mu doradził aby im podawał kozie mleko, więc jeździł po wsiach i szukał kogoś kto ma kozy. W końcu znalazł i kupował całkiem niedrogo, tylko że niezbyt dobre w smaku delikatnie mówiąc. Dzieci teraz sporadycznie chorują
Gość: grusia
Obcy niech sobie maja swoje mniejsze czy wieksze tragedie - mnie osobiscie nie pomaga mysl ze inni mają gorzej bo sa tez tacy co mają lepiej a w tym wszystkim najwazniejsze jest moje dziecko. Moze to i samolubne ale tak uwazam.
Brat tez wciaz chorowal ale okazało sie ze to wina alergii na kurz i nie tylko .
Wkurza mnie ze szefowa męza znowu odwala szopki ;/ i że pogoda jest taka ze psa z kulawą nogą bym z domu nie wypuściła a sama musze wychodzic 3 razy dziennie
Gość: katrin22
barszcz
Postów 2199
Data rejestracji 22.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moja córka chorowała podobnie,zwykła infekcja momentalnie przeradzała się w zapalenie płuc.Kupiliśmy inhalator i to był strzał w dziesiątke.Teraz ma 17 lat i nadal nawet przy katarze inhaluje sie sola fizjologiczną.
Gość: hittmanka
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
melissa
Postów 1055
Data rejestracji 22.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Współczuję sąsiedztwa:(
Przy płytkich rysach może pomóc flamaster na rysy.
Niestety,przy głębokich rysach konieczne może być malowanie, niestety. Kiedy kupiłam mieszkanie w bloku też niestety miałam do czynienia z takimi debilami, którzy przez zasiedzenie uzurpowali sobie prawo do swoich miejsc parkingowych, choć wszystkie były ogólnodostępne i nikt nie dysponował do nich prawem własności. Na szczęście się już stamtąd wyprowadziłam, teraz mam własny garaż przy domku i przynajmniej ten problem z głowy.
Gość: tato999
ajjj samochód to samochód i nie ma się wpływu na to co ktoś mu uszkodzi celowo bądź nie
mój samochód został uszkodzony w nocy na parkingu tak że koszt naprawy opiewa w granicach 2-3 tysięcy
wyszłam spojrzałam wzruszyłam ramionami
są większe problemy w życiu niż uszkodzony samochód
samochód da się naprawić a człowieka spotkają większe nieszczęścia w życiu że nawet nie wiadomo jakie pieniądze by się miało to nie da się nic z tym nieszczęściem zrobić
nauczyłam się cieszyć z tego co mam a nie płakać nad tym czego mieć nie mogę albo nad tym co nie jest ode mnie zupełnie zależne