Wkurza mnie...

dolly

#5545316 Napisano: 08.01.2013 08:02:59
quaqua napisał(a):

No podwyżki niezłe zrobili. My z przesyłkami powoli przenosimy się do inposta, teraz mają promocję 4,40zł. za paczkę to można słać.
(...)

Quaqua
, a gdzie jest info o tej promocji, bo ja widze normalne stawki?
0 0

Gość: pola731

#5545320 Napisano: 08.01.2013 08:04:13
wygrałam wejściówkę do teatru na niedzielę, z konkursu lokalnego - imienną ;
nie pasuje mi ten termin więc napisałam do organizatora, żeby przekazał tą wejściówkę komuś, kto będzie mógł skorzystać i głucha cisza - nie odpowiadają na maile, nie odpisują na fb , nie wpisali nic na portalu, że nagradzają kolejną osobę

wkurza mnie to bardzo , bo gdyby to nie było imienne miałabym komu sprezentować - a tak - wychodzi na to , że przepadnie (chyba ,że ktoś z portalu poda swoje dane zamiast moich , tylko publicznie o tym nie napisze )
0 0

Gość: zeida

#5545324 Napisano: 08.01.2013 08:11:11
kurde, przypadkiem sobie weszłam na rmf kino na maksa jakies 10 minut temu - przeglądałam sobie - nic, teraz konkurs - nie ma Poznania - a ja nie pamiętam już kiedy byłam w kinie - wciąż ten domowy kierat - ja chcę wreszcie do kina - pamietam, - co miesiąc było do wygrania kino na obcasach i różne inne zaproszenia z Orange, zwierciadła i rmf - a teraz nic od tylu miesięcy emotka
0 0

Gość: quaqua

#5545332 Napisano: 08.01.2013 08:16:46
dolly napisał(a):

quaqua napisał(a):

No podwyżki niezłe zrobili. My z przesyłkami powoli przenosimy się do inposta, teraz mają promocję 4,40zł. za paczkę to można słać.
(...)

Quaqua

Ja to widzę, jak zaloguję się na sendit.pl Teraz pomyślałam, że może to tylko dla firmowych kont jest? Ale może niekoniecznie. Sprawdź. Logujesz się tam tak jak na allegro, klikasz zamów kuriera i wybierasz inpost.
0 0

maribog

#5545335 Napisano: 08.01.2013 08:17:53
dolly napisał(a):

quaqua napisał(a):

(...)

Quaqua

Proszę emotka http://sendit.pl/...erty-limitowanej-287
0 0

jola29k

#5545347 Napisano: 08.01.2013 08:21:36
wkurzył mnie syn przed spaniem mi mówi ze jutro ma sprawdzian z j. angielskiego i nic się nie uczył ja mu taki szlaban jutro walne że chińskiego od razu się nauczy .Tak się fajnie uczył a teraz ma dopiero 8 lat (2 kl.) i już mu się nie chcę .
0 0

Gość: czarnygreg

#5545356 Napisano: 08.01.2013 08:27:17
jola29k napisał(a):

wkurzył mnie syn przed spaniem mi mówi ze jutro ma sprawdzian z j. angielskiego i nic się nie uczył ja mu taki szlaban jutro walne że chińskiego od razu się nauczy .Tak się fajnie uczył a teraz ma dopiero 8 lat (2 kl.) i już mu się nie chcę .

nic dziwnego ze mu się nie chce, półrocze, zmęczony pewnie jest,po feriach ci dziecko odżyje emotka
0 0

dolly

#5545358 Napisano: 08.01.2013 08:27:51
Aaaa oki, dziękuję Quaqua i Maribog
0 0

jola29k

#5545369 Napisano: 08.01.2013 08:33:31
czarnygreg napisał(a):

jola29k napisał(a):

nic dziwnego ze mu się nie chce, półrocze, zmęczony pewnie jest,po feriach ci dziecko odżyje emotka

ale z koleżanką to na górkę iśc to czas miał , ja mu koleżankę też z głowy wypije codziennie godzinna spóźnienia bo się odprowadzają a do szkoły ma 5 minut jestem taka wkurzona jedyny jego obowiązek to nauka , córka dostała pare razy szlaban i zaraz zmądrzała a nic tak nie boli jak zabranie telefonu i szlaban na wyjście
0 0

fryteczka

#5545371 Napisano: 08.01.2013 08:34:09
ilonar2301 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

maribog napisał(a):

Zobaczcie jak wygląda nowy cennik http://cafe.alleg...nnik-Poczty-od-2013r

Czy ja dobrze widzę? emotka
Polecona priorytetowa 7,30 zł zamiast 4,15 zł?

OK, okulisty potrzebuję, bo gabaryt B emotka Co nie zmienia jednak faktu, że to 3,15 zł więcej emotka

rety...jakie ceny . wiecej zaplace za przesylke niz rzecz wygrana na allegro emotka emotka
0 0

#5545382 Napisano: 08.01.2013 08:38:13
jola29k napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

jola29k napisał(a):

ale z koleżanką to na górkę iśc to czas miał , ja mu koleżankę też z głowy wypije codziennie godzinna spóźnienia bo się odprowadzają a do szkoły ma 5 minut jestem taka wkurzona jedyny jego obowiązek to nauka , córka dostała pare razy szlaban i zaraz zmądrzała a nic tak nie boli jak zabranie telefonu i szlaban na wyjście

telefon zabierz, wyjść nie zakazuj - póki jeszcze chce wychodzić na górkę a nie tylko siedzieć przed kompem
0 0

#5545393 Napisano: 08.01.2013 08:42:38
Jola, to odprowadzanie koleżanki mnie rozczuliło emotka nie gniewaj sie na niego, fajnie że tak jest,
ze się przyjaźni z kimś,
pewnie że powinien...itd ale mały jest jeszcze,
jak będziecie mieli problem z angielskim, pisz, pomogę dobrym słowem i gramatykę wytłumaczę jak trzeba bo mnie Twoje dziecko wzruszyło jakoś, odprowadzają się, rozmawiają...
też mnie taki jeden odprowadzał i teczkę nosił, siedzi teraz obok, emotka
0 0

dolly

#5545532 Napisano: 08.01.2013 11:16:38
czarnygreg napisał(a):

i dalej żurawia zapuszcza Ci przez ramię emotka
0 0

staszek

#5545555 Napisano: 09.01.2013 06:46:19
pola731 napisał(a):

nie pasuje mi ten termin więc napisałam do organizatora, żeby przekazał tą wejściówkę komuś, kto będzie mógł skorzystać i głucha cisza - nie odpowiadają na maile, nie odpisują na fb , nie wpisali nic na portalu, że nagradzają kolejną osobę

wkurza mnie to bardzo , bo gdyby to nie było imienne miałabym komu sprezentować - a tak - wychodzi na to , że przepadnie (chyba ,że ktoś z portalu poda swoje dane zamiast moich , tylko publicznie o tym nie napisze )

jak się nie odezwą to spróbuj komuś dać. Ja do teatru wejściówki nie miałam, ale do kina wiele i chyba nigdy albo raz poprosili o dowód, ale to bardziej o potwierdzenie nazwiska niż sprawdzanie po zdjęciu czy to Ty emotka więc zaryzykowałabym i sprezentowała
0 0

#5545561 Napisano: 09.01.2013 06:56:42
dolly napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

Mhm,tylko już zeszytów nie pozycza emotka
0 0

#5545585 Napisano: 09.01.2013 08:10:50
staszek napisał(a):

pola731 napisał(a):

jak się nie odezwą to spróbuj komuś dać. Ja do teatru wejściówki nie miałam, ale do kina wiele i chyba nigdy albo raz poprosili o dowód, ale to bardziej o potwierdzenie nazwiska niż sprawdzanie po zdjęciu czy to Ty emotka więc zaryzykowałabym i sprezentowała

problem polega na tym, ze wejściówkę mam odebrać przed spektaklem w teatrze - a skoro nie pasuje mi pójście w tym terminie to logiczne jest że nie mam jak jej odebrać - sama tu nic nie zdziałam , bo przy odbieraniu wejściówek zawsze w kasie wołali jakiegoś dokumentu
0 0

staszek

#5545592 Napisano: 09.01.2013 08:30:18
pola731 napisał(a):

staszek napisał(a):

pola731 napisał(a):

problem polega na tym, ze wejściówkę mam odebrać przed spektaklem w teatrze - a skoro nie pasuje mi pójście w tym terminie to logiczne jest że nie mam jak jej odebrać - sama tu nic nie zdziałam , bo przy odbieraniu wejściówek zawsze w kasie wołali jakiegoś dokumentu

to daj komuś dowód emotka może tym razem nie będą chcieli. Podkreślam, że nie odbierałam w teatrze, ale w kinie może tylko raz chcieli, ale nie jestem pewna. Podaję nazwisko i tyle
0 0

#5545596 Napisano: 09.01.2013 08:34:44
staszek napisał(a):

to daj komuś dowód emotka może tym razem nie będą chcieli. Podkreślam, że nie odbierałam w teatrze, ale w kinie może tylko raz chcieli, ale nie jestem pewna. Podaję nazwisko i tyle

to akurat nie wchodzi w grę
0 0

#5545601 Napisano: 09.01.2013 08:51:07
pola731 napisał(a):

staszek napisał(a):

to akurat nie wchodzi w grę

no i jeszcze jedno - a jaką ja mam gwarancję, że tej wejściówki jednak komuś nie dała , tylko w nosie miała mi napisać ok - to dajemy kolejnej osobie ( ja babeczce, która się ze mną kontaktowała napisałam wyraźnie i jasno, ze mi nie pasuje i nie przyjdę )
do tej pory jak organizowali konkursy to wejściówki były na najbliższy weekend - ten miałam wolny , termin nie był podany, żebym z premedytacją zagrała wiedząc , że nie mogę iść

0 0

dolly

#5545623 Napisano: 09.01.2013 09:12:58
czarnygreg napisał(a):

dolly napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

Mhm,tylko już zeszytów nie pozycza emotka

emotka
0 0