Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Quaqua, a gdzie jest info o tej promocji, bo ja widze normalne stawki?
Gość: pola731
nie pasuje mi ten termin więc napisałam do organizatora, żeby przekazał tą wejściówkę komuś, kto będzie mógł skorzystać i głucha cisza - nie odpowiadają na maile, nie odpisują na fb , nie wpisali nic na portalu, że nagradzają kolejną osobę
wkurza mnie to bardzo , bo gdyby to nie było imienne miałabym komu sprezentować - a tak - wychodzi na to , że przepadnie (chyba ,że ktoś z portalu poda swoje dane zamiast moich , tylko publicznie o tym nie napisze )
Gość: zeida
Gość: quaqua
Ja to widzę, jak zaloguję się na sendit.pl Teraz pomyślałam, że może to tylko dla firmowych kont jest? Ale może niekoniecznie. Sprawdź. Logujesz się tam tak jak na allegro, klikasz zamów kuriera i wybierasz inpost.
maribog
Postów 1022
Data rejestracji 27.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Proszę
jola29k
Postów 2318
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Gość: czarnygreg
nic dziwnego ze mu się nie chce, półrocze, zmęczony pewnie jest,po feriach ci dziecko odżyje
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jola29k
Postów 2318
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
ale z koleżanką to na górkę iśc to czas miał , ja mu koleżankę też z głowy wypije codziennie godzinna spóźnienia bo się odprowadzają a do szkoły ma 5 minut jestem taka wkurzona jedyny jego obowiązek to nauka , córka dostała pare razy szlaban i zaraz zmądrzała a nic tak nie boli jak zabranie telefonu i szlaban na wyjście
fryteczka
Postów 4292
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
rety...jakie ceny . wiecej zaplace za przesylke niz rzecz wygrana na allegro
telefon zabierz, wyjść nie zakazuj - póki jeszcze chce wychodzić na górkę a nie tylko siedzieć przed kompem
ze się przyjaźni z kimś,
pewnie że powinien...itd ale mały jest jeszcze,
jak będziecie mieli problem z angielskim, pisz, pomogę dobrym słowem i gramatykę wytłumaczę jak trzeba bo mnie Twoje dziecko wzruszyło jakoś, odprowadzają się, rozmawiają...
też mnie taki jeden odprowadzał i teczkę nosił, siedzi teraz obok,
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i dalej żurawia zapuszcza Ci przez ramię
staszek
Postów 3670
Data rejestracji 07.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak się nie odezwą to spróbuj komuś dać. Ja do teatru wejściówki nie miałam, ale do kina wiele i chyba nigdy albo raz poprosili o dowód, ale to bardziej o potwierdzenie nazwiska niż sprawdzanie po zdjęciu czy to Ty
Mhm,tylko już zeszytów nie pozycza
problem polega na tym, ze wejściówkę mam odebrać przed spektaklem w teatrze - a skoro nie pasuje mi pójście w tym terminie to logiczne jest że nie mam jak jej odebrać - sama tu nic nie zdziałam , bo przy odbieraniu wejściówek zawsze w kasie wołali jakiegoś dokumentu
staszek
Postów 3670
Data rejestracji 07.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to daj komuś dowód
to akurat nie wchodzi w grę
no i jeszcze jedno - a jaką ja mam gwarancję, że tej wejściówki jednak komuś nie dała , tylko w nosie miała mi napisać ok - to dajemy kolejnej osobie ( ja babeczce, która się ze mną kontaktowała napisałam wyraźnie i jasno, ze mi nie pasuje i nie przyjdę )
do tej pory jak organizowali konkursy to wejściówki były na najbliższy weekend - ten miałam wolny , termin nie był podany, żebym z premedytacją zagrała wiedząc , że nie mogę iść
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane