Wkurza mnie...

basiag

#5545631 Napisano: 09.01.2013 09:22:37
pola731
szkoda że zrezygnowałaś a nie oddałaś znajomym, wielokrotnie wygrywałam wejściówki do różnych teatrów z odbiorem przed spektaklem, przenigdy nie chcieli dowodu, podawałam nazwisko, bilety były przygotowane w kopercie, jak nie mogłam iść oddawałam znajomym, podawali moje dane i też nigdy nie było kłopotu.
0 0

Gość: pola731

#5545637 Napisano: 09.01.2013 09:29:30
basiag napisał(a):

pola731
szkoda że zrezygnowałaś a nie oddałaś znajomym, wielokrotnie wygrywałam wejściówki do różnych teatrów z odbiorem przed spektaklem, przenigdy nie chcieli dowodu, podawałam nazwisko, bilety były przygotowane w kopercie, jak nie mogłam iść oddawałam znajomym, podawali moje dane i też nigdy nie było kłopotu.

każdorazowo musiałam pokazać dowód
0 0

jola29k

#5545644 Napisano: 09.01.2013 09:40:32
czarnygreg napisał(a):

Jola, to odprowadzanie koleżanki mnie rozczuliło emotka nie gniewaj sie na niego, fajnie że tak jest,
ze się przyjaźni z kimś,
pewnie że powinien...itd ale mały jest jeszcze,
jak będziecie mieli problem z angielskim, pisz, pomogę dobrym słowem i gramatykę wytłumaczę jak trzeba bo mnie Twoje dziecko wzruszyło jakoś, odprowadzają się, rozmawiają...
też mnie taki jeden odprowadzał i teczkę nosił, siedzi teraz obok, emotka

on się z nią przyjaźni od przedszkola jak ona płacze to on płacze i jak on to ona też jej mama się śmieje że to takie dwa ślimaki jak jedno to i drugie , ledwo wróci to już sms do niej wysyła
0 0

joan

#5545646 Napisano: 09.01.2013 09:41:32
jola29k napisał(a):

on się z nią przyjaźni od przedszkola jak ona płacze to on płacze i jak on to ona też jej mama się śmieje że to takie dwa ślimaki jak jedno to i drugie , ledwo wróci to już sms do niej wysyła

Słodziaki! emotka
0 0

marionzzz

#5545662 Napisano: 09.01.2013 09:56:04
Jola -nie dawaj szlabanów i nie zabieraj telefonu-to działa ale na krótką metę i wywołuje w środkujeszcze większy bunt!
lepiej chwal,że on taki dobry przyjaciel,że super facet z niego rośnie bo już dba o kobiety itp i żeby się przyłożył do lekcji bo jak pokaże,że się dobrze uczy to dziewczynie jeszcze bardziej zaimponuje,że dziewczyny lubią mądrych,oczytanych facetów, więcej tematów do rozmów mają itd... to lepiej działa niż zakazy-może nie od razu ale pochwały i wejscie na ambicje zawsze dają lepsze efekty niż ograniczenia przeciw którym dziecko zawsze się buntuje i jeśli nawet Ci teraz tego nie okaże to kiedyś to wyjdzie.
Ja tak robie i jeśli nawet mają chwilowe kryzysy w nauce bo koledzy,koleżanki -co jest w takim wieku normalne-to jednak ambicja i chęć poznania zwycięża emotka I nie mam w domu buntu,kłótni,obrażania się i olewania nauki emotka
pozdrawiam
0 0

Gość: chochliczka

#5545974 Napisano: 09.01.2013 01:17:16
Wkurzam sie na lekarzy
Mam polipa 6 mm w woreczku zółciowym,ktory od sierpnia zwiekszyl sie o 2 mm.
I tak lekarz rodzinny- od razu powiedzial,ze nie ma pojecia,ze jestem takim jego pierwszym przypadkiem nie wie co robic,
-chirurg od razu gdy bylam u niego z polipem majacym jeszcze w sierpniu 4 mm kazal wycinac
-w grudniu mialam usg wyszlo ze sie powieszyl o te nieszczesne 2 mm ale lekarz robiacy usg radiolog powiedzial, ze nie powinnam tego ruszac bo moga pozniej byc wieksze problemy i ze polipy ma co drugi czlowiek
- teraz bylam u nastepnego chirurga kazal wycinac bo mowi ze to moze byc rak
i wez tu badz madrym emotka emotka emotka emotka
0 0

cc_investigator

#5546041 Napisano: 09.01.2013 01:57:53
chochliczka napisał(a):

Wkurzam sie na lekarzy
Mam polipa 6 mm w woreczku zółciowym,ktory od sierpnia zwiekszyl sie o 2 mm.
I tak lekarz rodzinny- od razu powiedzial,ze nie ma pojecia,ze jestem takim jego pierwszym przypadkiem nie wie co robic,
-chirurg od razu gdy bylam u niego z polipem majacym jeszcze w sierpniu 4 mm kazal wycinac
-w grudniu mialam usg wyszlo ze sie powieszyl o te nieszczesne 2 mm ale lekarz robiacy usg radiolog powiedzial, ze nie powinnam tego ruszac bo moga pozniej byc wieksze problemy i ze polipy ma co drugi czlowiek
- teraz bylam u nastepnego chirurga kazal wycinac bo mowi ze to moze byc rak
i wez tu badz madrym emotka emotka emotka emotka

Ja robię usg bardzo często z przyczyn zdrowotnych, co prawda innych miejsc, ale czy 2 mm to w błędzie pomiaru się nie mieszczą?

Ja miałam kamienie i dobiły mnie bóle, dałabym się pokroić nawet bez znieczulenia, tak bolało.
Jeśli kwalifikujesz się na laparoskopię - to nie jest ona zła, szybko dochodzi się do siebie. Tradycyjna laparotomia to już inna historia.
0 0

#5546132 Napisano: 09.01.2013 02:52:30
cc_investigator
no włąsnie nie wiem sama ;/ mnie od kilku miesiecy nie boli ,nie mialam ani jednego ataku. Ale lekarz chirurg powiedział ze skoro w ciagu 4 miesiecy polip urósł o połowe to nie ma żartów emotka
spróbuję jeszcze sie dotac do gastrologa, a termin operacji mam na koniec stycznia emotka emotka
0 0

efelinkaaa

#5546160 Napisano: 09.01.2013 03:17:46
ja mam polipa na krtani i jeden laryngolog powiedział, że to nic złego i nie muszę przychodzić na kontrolę... emotka
już jestem zapisana do drugiego.

echh.. moja siostra ma jutro operację, a w szpitalu zakaz odwiedzin z powodu panującej grypy. Oczywiście zakaz jak najbardziej zasadny, ale myślałam, że Ją odwiedzę wieczorem i pomogę trochę...
0 0

#5546165 Napisano: 09.01.2013 03:21:26
efelinkaaa
widac ze co lekarz to jeszcze gorszy ;/ i wez tu kurde badz mądry emotka
0 0

#5546167 Napisano: 09.01.2013 03:22:13
wiecie co ? dziś mi się przelało - emocje, nerwy , stres - właśnie siedzę i płaczę - kurna - baba 40 lat i się mazgai , strasznie mnie wkurza, że nie daję sobie rady z emocjami
0 0

Gość: barti978

#5546172 Napisano: 09.01.2013 03:23:40
gangnam style emotka emotka emotka
0 0

barszcz

#5546177 Napisano: 09.01.2013 03:25:22
pola731 napisał(a):

wiecie co ? dziś mi się przelało - emocje, nerwy , stres - właśnie siedzę i płaczę - kurna - baba 40 lat i się mazgai , strasznie mnie wkurza, że nie daję sobie rady z emocjami

Mam to samo
emotka
0 0

#5546178 Napisano: 09.01.2013 03:25:44
pola731 napisał(a):

Mnie w takich chwilach pomaga duża dawka czekolady +łózko+ jakies głupie seriale, ewentualnie przytulenie sie do męskiego ramienia i wyżalenie emotka
Sciskam emotka
0 0

#5546188 Napisano: 09.01.2013 03:33:12
chochliczka napisał(a):

pola731 napisał(a):

Mnie w takich chwilach pomaga duża dawka czekolady +łózko+ jakies głupie seriale, ewentualnie przytulenie sie do męskiego ramienia i wyżalenie emotka
Sciskam emotka

nie mam męskiego ramienia + obowiązki, które nie mogą czekać emotka
0 0

#5546200 Napisano: 09.01.2013 03:38:45
pola731 napisał(a):

chochliczka napisał(a):

pola731 napisał(a):

Sciskam emotka

To w wolnej chwili po tych obowiązkach zrób cos tylko dla siebie, napij sie pysznej herbaty, kawy, kakao,zrób sobie kąpiel, pusc ulubiony film, zrób cos tylko dla siebie emotka
0 0

asantesana

#5546202 Napisano: 09.01.2013 03:39:35
pola731 napisał(a):

Pola! Ale płacz jest bardzo bardzo dobry, oczyszcza duszę. Gromadzenie w sobie emocji skutkuje różnymi chorobami, nawet rakiem. Płacz ile wlezie jeżeli tego potrzebujesz, a jutro wstań uśmiechnięta emotka
0 0

anialistopad

#5546205 Napisano: 09.01.2013 03:40:29
barti978 napisał(a):

gangnam style emotka emotka emotka

no coś Ty , przecie to takie zaje......... emotka
0 0

#5546207 Napisano: 09.01.2013 03:41:11
asante napisał(a):

pola731 napisał(a):

Pola! Ale płacz jest bardzo bardzo dobry, oczyszcza duszę. Gromadzenie w sobie emocji skutkuje różnymi chorobami, nawet rakiem. Płacz ile wlezie jeżeli tego potrzebujesz, a jutro wstań uśmiechnięta emotka

a co powiem mojej 5 latce ? kto po nią pójdzie na zajęcia jak ja zaryczana ?
ech - idę się pozbierać

dzięki Wam za otuchę emotka
0 0

dolly

#5546208 Napisano: 09.01.2013 03:42:33
pola731 napisał(a):

kochana, masz emotka nawet dwa emotka

emotka emotka emotka
0 0