Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
anialistopad
Postów 14220
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
asantesana
Postów 6361
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
Kaki, nie zdarzyło mi się dostać takiego pw., ale gdybym dostała, publicznie pokazałabym taką wiadomość razem z nickiem tej osoby (wiem, że ludzie specjalnie zakładają inne konta, ale to jest też do sprawdzenia).
ziolko
Postów 10414
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie też to wkurza masakrycznie, ale nic nie można zrobić
anialistopad
Postów 14220
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaczytana-pola
Postów 11587
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zastanawiam się nad reklamacją. W końcu dlaczego to ja mam męczyć się z tych ich modernizacjami
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
co do reklamacji to cała Polska by musiała reklamować
zaczytana-pola
Postów 11587
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jestem w Plusie odkąd pamiętam, czyli około 9- 10 lat. Ale nigdy mnie tak nie wkurzyli. I naprawdę- poważnie zastanowię się nad przedłużeniem tej umowy. Cuda mnie nie interesują- telefon służy mi do głównie do wysyłania sms-ów, więc co mogliby mi zaproponować. Chyba darmowe sms-y Premium
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
telefony jakie mają w ofercie to z reguły smartfony, mało zwykłych
możesz przenieść numer do oragne
fryteczka
Postów 4292
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Gość: ewachem
na gardło najlepszy ziołomiód sosnowy. Od stycznia 2012 roku codziennie łyzeczka my i dzieci=zero chorób
dotusia
Postów 476
Data rejestracji 06.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ukradziono mi zdjęcie...
na dodatek zdjęcie to wygrywa w konkursach świątecznych, ale ludzi w oczy kole, że daję jedno zdjęcie do wielu konkursów... a ja się pytam - skoro je lubię, jest łAdne i MOJE (tzn. mam do niego prawa autorskie) TO CZEMU MAM GO NIE DAÆ DO KONKURSU I STO RAZY, JEŚLI REGULAMIN NA TO POZWALA? tam, gdzie trzeba zdjęcia użyte po raz pierwszy to daję inne, ale tego to już ci ludzie nie widzą, bo jak nie wygrywa to jak mają widzieć, że daję różne zdjęcia?
i czemu mam się komuś na pw tłumaczyć, że używam zdjęcia wielokrotnie i że jest na pewno moje? jestem raczej osobą z poczuciem humoru, więc reaguję łągodnie, ale ludzie bez przesady... rzeczywiście niemiło tutaj czasami... a ja tak Was lubię
http://allegro.pl...ng.php?us_id=1524623
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ukradziono mi zdjęcie i umieszczono na jakimś blogu... autorka jest happy, że tak chwalą jej grafikę w komentarzach... teraz będę musiała się komuś w konkursie tłumaczyć, że to ona ukradła moje zdjęcie, a nie ja jej... PARANOJA!! i taka to oto wsćiekła dostaję to pw i... z żałości śmiech mnie ogarnia... ludzie, nie bądźcie wścibcy, zawistni i niemili... ja nikomu w gary nie zaglądam... nie szukam waszych zdjęć w sieci... czytam regulaminy konkursów i staram się postępować fair (chyba,że coś mi umknie, ale wtedy przyznaję się do winy)... bądźmy dla siebie ludzcy, a nie patrzmy na siebie wilkiem...
sorry za kazania, ale mnie nosi... muszę się wygadać... ot, cała ja...
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: sarsaparilla
Mój małż na aukcje all do swoich takie coś dorzuca, inaczej rozeszłoby się po necie a nie po to kupował płótna na tło, dobry aparat i inne takie o których nie mam pojęcia;).
dotusia
Postów 476
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko - już napisałam... zobaczę, jaka będzie jej reakcja...
sarsaparilla - chyba zacznę tak robić...
Gość: alter ego
Można być wypranym z potrzeb seksualnych albo kryć się po kątach bądź też - co uważam za rozsądne - nie spać z dziećmi, bo ich miejsce jest w ich łóżeczku i w ich pokoju.
Gość: pola731
proponuję wyluzować i pozostawić małżonkom pranie ich potrzeb seksualnych - to , co się dzieje w ich sypialni to ani Twoja ani moja sprawa
wiem, że sporo dziewczyn pisało pół-żartem a Ty bardzo na serio
Gość: czarnygreg
a takie nocne wędrówki, zanoszenie do własnego łóżeczka a najbardziej poranne wskakiwanie malucha do łóżka rodziców i króciutka wspólna drzemka to coś, co rodzice wyrośniętego gimnazjalisty wspominają z rozczuleniem
Gość: grusia
Wkurza mnie brak wizji na strój karnawałowy dla dziecka ;/
cudaczek121
Postów 6822
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/