Wkurza mnie...

anialistopad

#5543381 Napisano: 07.01.2013 03:53:52
Wkurzyłam się na pw ,jakie dostalam. Ludzie są podli i zazdrośni,wygrałam błyszczyk,a dostało mi síę tak jakbym conajmniej 6 w totka trafiła. emotka
0 0

asantesana

#5543398 Napisano: 07.01.2013 04:05:24
kaki76 napisał(a):

Wkurzyłam się na pw ,jakie dostalam. Ludzie są podli i zazdrośni,wygrałam błyszczyk,a dostało mi síę tak jakbym conajmniej 6 w totka trafiła. emotka

Kaki, nie zdarzyło mi się dostać takiego pw., ale gdybym dostała, publicznie pokazałabym taką wiadomość razem z nickiem tej osoby (wiem, że ludzie specjalnie zakładają inne konta, ale to jest też do sprawdzenia).
0 0

ziolko

#5543404 Napisano: 07.01.2013 04:07:48
ilonar2301 napisał(a):

Wkurza mnie Plus. Od listopada ciągle problemy z zasięgiem. Nawet teraz telefon leży sobie na szafce, przychodzi sms, że ktoś z numeru xxxxxxxx próbował się ze mną połączyć. Nie mam już siły do nich i cierpliwości emotka emotka emotka emotka emotka

mnie też to wkurza masakrycznie, ale nic nie można zrobić emotka
0 0

anialistopad

#5543408 Napisano: 07.01.2013 04:11:35
ja takie pw dostalam nie pierwszy raz i zapewne nie ostatni,więc mam gdzieś takie osoby ,tylko jest przykro czytać komentarze pełne jadu i zazdrości
0 0

zaczytana-pola

#5543425 Napisano: 07.01.2013 04:22:27
ziolko napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Wkurza mnie Plus. Od listopada ciągle problemy z zasięgiem. Nawet teraz telefon leży sobie na szafce, przychodzi sms, że ktoś z numeru xxxxxxxx próbował się ze mną połączyć. Nie mam już siły do nich i cierpliwości emotka emotka emotka emotka emotka

mnie też to wkurza masakrycznie, ale nic nie można zrobić emotka

Zastanawiam się nad reklamacją. W końcu dlaczego to ja mam męczyć się z tych ich modernizacjami emotka Nie wiem, czy przedłużę umowę, która mi się niedługo kończy.
0 0

ziolko

#5543439 Napisano: 07.01.2013 04:30:01
zobaczysz, że zadzwonią i cuda na kiju będą obiecywać
co do reklamacji to cała Polska by musiała reklamować
0 0

zaczytana-pola

#5543449 Napisano: 07.01.2013 04:33:59
ziolko napisał(a):

zobaczysz, że zadzwonią i cuda na kiju będą obiecywać
co do reklamacji to cała Polska by musiała reklamować

Jestem w Plusie odkąd pamiętam, czyli około 9- 10 lat. Ale nigdy mnie tak nie wkurzyli. I naprawdę- poważnie zastanowię się nad przedłużeniem tej umowy. Cuda mnie nie interesują- telefon służy mi do głównie do wysyłania sms-ów, więc co mogliby mi zaproponować. Chyba darmowe sms-y Premium emotka emotka
0 0

ziolko

#5543469 Napisano: 07.01.2013 04:46:49
Ilona... też czekam na promocję z smsami premium emotka ale wątpię, żebym się doczekała
telefony jakie mają w ofercie to z reguły smartfony, mało zwykłych
możesz przenieść numer do oragne emotka
0 0

fryteczka

#5544064 Napisano: 07.01.2013 11:10:55
wkurza mnie bolące i drapiące gardlo i czerwony nos od kataru i tony chusteczek emotka
0 0

Gość: ewachem

#5544078 Napisano: 07.01.2013 11:29:46
fryteczka napisał(a):

wkurza mnie bolące i drapiące gardlo i czerwony nos od kataru i tony chusteczek emotka

na gardło najlepszy ziołomiód sosnowy. Od stycznia 2012 roku codziennie łyzeczka my i dzieci=zero chorób emotka
0 0

dotusia

#5544091 Napisano: 08.01.2013 12:08:35
asante napisał(a):

kaki76 napisał(a):

Kaki, nie zdarzyło mi się dostać takiego pw., ale gdybym dostała, publicznie pokazałabym taką wiadomość razem z nickiem tej osoby (wiem, że ludzie specjalnie zakładają inne konta, ale to jest też do sprawdzenia).

ukradziono mi zdjęcie...

na dodatek zdjęcie to wygrywa w konkursach świątecznych, ale ludzi w oczy kole, że daję jedno zdjęcie do wielu konkursów... a ja się pytam - skoro je lubię, jest łAdne i MOJE (tzn. mam do niego prawa autorskie) TO CZEMU MAM GO NIE DAÆ DO KONKURSU I STO RAZY, JEŚLI REGULAMIN NA TO POZWALA? tam, gdzie trzeba zdjęcia użyte po raz pierwszy to daję inne, ale tego to już ci ludzie nie widzą, bo jak nie wygrywa to jak mają widzieć, że daję różne zdjęcia?

i czemu mam się komuś na pw tłumaczyć, że używam zdjęcia wielokrotnie i że jest na pewno moje? jestem raczej osobą z poczuciem humoru, więc reaguję łągodnie, ale ludzie bez przesady... rzeczywiście niemiło tutaj czasami... a ja tak Was lubię emotka
0 0

dotusia

#5544093 Napisano: 08.01.2013 12:20:08
nie mogę już edytować, więc piszę pod swoim postem...

ukradziono mi zdjęcie i umieszczono na jakimś blogu... autorka jest happy, że tak chwalą jej grafikę w komentarzach... teraz będę musiała się komuś w konkursie tłumaczyć, że to ona ukradła moje zdjęcie, a nie ja jej... PARANOJA!! i taka to oto wsćiekła dostaję to pw i... z żałości śmiech mnie ogarnia... ludzie, nie bądźcie wścibcy, zawistni i niemili... ja nikomu w gary nie zaglądam... nie szukam waszych zdjęć w sieci... czytam regulaminy konkursów i staram się postępować fair (chyba,że coś mi umknie, ale wtedy przyznaję się do winy)... bądźmy dla siebie ludzcy, a nie patrzmy na siebie wilkiem...

sorry za kazania, ale mnie nosi... muszę się wygadać... ot, cała ja...
0 0

ziolko

#5544109 Napisano: 08.01.2013 06:44:50
dotusia - napisz do autorki bloga, że masz prawa autorskie do tego zdjęcia i żądasz jego usunięcia, zgodnie z ustawą i paragrafem (poszukaj w necie), bo jeśli nie usunie to zgłaszasz sprawę do odpowiedniego sądu i będzie musiała ponosić niezłe koszty

0 0

Gość: sarsaparilla

#5544115 Napisano: 08.01.2013 07:07:19
Dotusia już po fakcie, ale może będziesz do swoich zdjęć wrzucać znaki wodne czy jak to się tam nazywa?

Mój małż na aukcje all do swoich takie coś dorzuca, inaczej rozeszłoby się po necie a nie po to kupował płótna na tło, dobry aparat i inne takie o których nie mam pojęcia;).
0 0

dotusia

#5544164 Napisano: 08.01.2013 08:18:57
ziolko napisał(a):

dotusia - napisz do autorki bloga, że masz prawa autorskie do tego zdjęcia i żądasz jego usunięcia, zgodnie z ustawą i paragrafem (poszukaj w necie), bo jeśli nie usunie to zgłaszasz sprawę do odpowiedniego sądu i będzie musiała ponosić niezłe koszty

ziolko - już napisałam... zobaczę, jaka będzie jej reakcja...

sarsaparilla - chyba zacznę tak robić...
0 0

Gość: alter ego

#5544217 Napisano: 08.01.2013 09:01:09
dolly napisał(a):

alter napisał(a):

Nie chodzi chyba o to, by żona zaspokajała męża tylko o to, że zwykle matka (a nie ojciec) śpi z dzieckiem. I wówczas także mąż nie ma możliwości, by spełnić zachcianki partnerki w łóżku. A nie każdy lubi się kryć po kątach, w pralni czy w łazience przed własnymi dziećmi, aby zaznać intymności z małżonkiem. My tam wolimy igraszki w łóżku. emotka

Chyba, nie jesteś w temacie.
Nie no spoko, po co od razu się kryć, to normalna sprawa, można przecież przy dzieciach emotka

Można być wypranym z potrzeb seksualnych albo kryć się po kątach bądź też - co uważam za rozsądne - nie spać z dziećmi, bo ich miejsce jest w ich łóżeczku i w ich pokoju.
0 0

Gość: pola731

#5544227 Napisano: 08.01.2013 09:06:12
alter napisał(a):

Można być wypranym z potrzeb seksualnych albo kryć się po kątach bądź też - co uważam za rozsądne - nie spać z dziećmi, bo ich miejsce jest w ich łóżeczku i w ich pokoju.

proponuję wyluzować i pozostawić małżonkom pranie ich potrzeb seksualnych - to , co się dzieje w ich sypialni to ani Twoja ani moja sprawa emotka
wiem, że sporo dziewczyn pisało pół-żartem a Ty bardzo na serio
0 0

Gość: czarnygreg

#5544247 Napisano: 08.01.2013 09:12:43
ja tylko chciałam dodać jako matka nastolatka, ze owszem, spanie w jednym łóżku z dzieckiem, dziećmi nie jest rozsądne, dzieci jednak są różne i nie każde daje się spokojnie, bez przeszkód umieścić we własnym łóżku, czasem walka trwa lata, i wcale to nie jest nieudolność ani zaniedbanie rodziców, dzieci rożne są i już,
a takie nocne wędrówki, zanoszenie do własnego łóżeczka a najbardziej poranne wskakiwanie malucha do łóżka rodziców i króciutka wspólna drzemka to coś, co rodzice wyrośniętego gimnazjalisty wspominają z rozczuleniem emotka
0 0

Gość: grusia

#5544262 Napisano: 08.01.2013 09:20:55
Ale co innego króciutka wspólna drzemka a co innego oddelegowanie jednego rodzica na kanape i spanie drugiego tylko z dzieckiem emotka

Wkurza mnie brak wizji na strój karnawałowy dla dziecka ;/
0 0

cudaczek121

#5544268 Napisano: 08.01.2013 09:24:42
Osobiście znam przypadek zamężnej matki, która spała codziennie ze swoją córką w łóżku, nawet,kiedy dziewczynka skończyła 13 lat.Jakoś w sposób naturalny ten dziwny zwyczaj się zakończył,kiedy syn tej pani zginął w wypadku.Krótko po tym zakończyło się małżeństwo kobiety, wyemigrowała z dziećmi do innego kraju.Czytam regularnie bloga,którego autorka,mama niepełnosprawnej,zależnej od respiratora i innych sprzętów medycznych dwulatki zadecydowała, że jej córeczka będzie spała w osobnym,własnym pokoju- czyli jednak można emotka Wystarczy tylko odrobina samozaparcia. emotka
0 0