Wkurza mnie...

Gość: krynio

#5553332 Napisano: 16.01.2013 01:02:26
cc_investigator napisał(a):

edith napisał(a):

Wkurza mnie atmosfera na forum emotka Gdzie nie wejdę to jadu tyle że szok emotka W paragonach klótnie nawet tu nieciekawie się zrobiło emotka Ludzie odpuście ,każdy może kiedyś szukac paragonu,nie prowadzcie śledztwa tylko cieszcie się konkursami,uśmiechajcie się do siebie bo życie takie cieżkie emotka

a ja się kłócić nie lubię, ale akurat te wczorajsze i dzisiejsze rozumiem...

Na jedno jestem straszliwie uczulona - jak ktoś ze mnie robi idiotkę emotka

nie jestem złośliwa, ale kurczę, niestety mam znakomitą pamięć do pewnych rzeczy i sytuacji emotka

Boli Was te kilka słów prawdy,o których myśli pół forum,a nie ma odwagi napisać?Słowa napisane w formie sarkazmu a nie złośliwości.Nikogo nie obrażały.No tak, ale udarzały w forumowych celebrytów, nietykalnych...Więc, aby liczyć na pomoc trzeba bezustannie, za przeproszeniem, lizać tylną część ciała? Trzeba umieć śmiać się ze swoich przywar... No cóż,nie otrzymam pomocy, trudno.Ja natomiast chętnie pomogę komuś,jak będzie w potrzebie.
0 0

kundzia87

#5553354 Napisano: 16.01.2013 01:12:04
Wkurzają mnie, smucą, zadziwiają... newsy pisane przez Fundację zajmującą się zwierzętami, m.in.:
-szczeniak oddany następnego dnia od adopcji, bo... NIE POTRAFI ZAŁATWIÆ SIE NA DWORZE...
- po 7 miesiącach oddany Husky, bo właścicielie nie śa w stanie zagwarntować mu odpowiednio długiego spaceru...
i dzisiejsza wiadomość:
pitbull interwencyjnie zabrany właścicielowi, który dwa miesiące temu adoptował go ze schroniska i bił tłuczkiem od mięsa..
0 0

Gość: pola731

#5553364 Napisano: 16.01.2013 01:16:48
krynio napisał(a):

No tak, ale udarzały w forumowych celebrytów, nietykalnych...Więc, aby liczyć na pomoc trzeba bezustannie, za przeproszeniem, lizać tylną część ciała? Trzeba umieć śmiać się ze swoich przywar... No cóż,nie otrzymam pomocy, trudno.Ja natomiast chętnie pomogę komuś,jak będzie w potrzebie.

nie wydaje mi się żeby pies był pogrzebany akurat w byciu forumowym celebrytą - bardziej boli nas granie bez paragonów i poszukiwanie ich na prawie każdy zakończony konkurs

zrozum - co innego szukać raz , bo paragon wysłany na inny konkurs, bo mąż kupił nie taką gramaturę kawy jak trzeba - różne sytuacje się zdarzają a co innego grać bez paragonów (nie piszę do Ciebie konkretnie ) i oczekiwać, że my jelenie grający z paragonem będziemy chcieli pomóc
0 0

Gość: kamila10001

#5553365 Napisano: 16.01.2013 01:17:05
edith napisał(a):

Wkurza mnie atmosfera na forum emotka Gdzie nie wejdę to jadu tyle że szok emotka W paragonach klótnie nawet tu nieciekawie się zrobiło emotka Ludzie odpuście ,każdy może kiedyś szukac paragonu,nie prowadzcie śledztwa tylko cieszcie się konkursami,uśmiechajcie się do siebie bo życie takie cieżkie emotka

Mogę się pod tym podpisać w pełnej rozciągłości.
0 0

#5553378 Napisano: 16.01.2013 01:27:57
pola731 napisał(a):

krynio napisał(a):

No tak, ale udarzały w forumowych celebrytów, nietykalnych...Więc, aby liczyć na pomoc trzeba bezustannie, za przeproszeniem, lizać tylną część ciała? Trzeba umieć śmiać się ze swoich przywar... No cóż,nie otrzymam pomocy, trudno.Ja natomiast chętnie pomogę komuś,jak będzie w potrzebie.

nie wydaje mi się żeby pies był pogrzebany akurat w byciu forumowym celebrytą - bardziej boli nas granie bez paragonów i poszukiwanie ich na prawie każdy zakończony konkurs

zrozum - co innego szukać raz , bo paragon wysłany na inny konkurs, bo mąż kupił nie taką gramaturę kawy jak trzeba - różne sytuacje się zdarzają a co innego grać bez paragonów (nie piszę do Ciebie konkretnie ) i oczekiwać, że my jelenie grający z paragonem będziemy chcieli pomóc

Chyba każdemu zdarza się wysłać o 1 sms-a więcej niż ma paragonów. Szukam paragonu 3 raz w ciągu 1,5 roku? To dużo? Nie rozumiem więc jadu z Waszej strony, jeśli to jest faktycznie jedyny powód.
0 0

bethan

#5553380 Napisano: 16.01.2013 01:30:35
@Krynio, taka ideologię dorobiłeś do swojej sprawy, że nie chce się tego komentować, bo zaraz zaczniesz odwracać kota ogonem. Zastanów się jeszcze raz, popatrz, w jakiej formie odezwałeś się do nas, forumowiczów! Nie dostaliście eski i nie dostaniecie, więc nie bądźcie dziady i dajcie paragon - taki mniej więcej był wydźwięk tego, co pisałeś. I nie miałam tu prywatnego interesu dać Ci kopa i nie pomóc, bo nie grałam wtedy i nawet takiego paragonu nie mam.
Ale tak jak w życiu, tak i tu potrzeba trochę pokory i szacunku dla innych.
Może się uśmiechniesz, ale uwierz, że raz zdarzyło mi się, że paragon wrąbał mi szczeniak. Na szczęście przed wysłaniem zgłoszenia emotka
Nigdy nagminnie nie szukam paragonów, a jak już zagram bez (bo konkurs np. się kończy i wiem, że do sklepu nie zdążę, tak jak w Old Spice, który tak Cię zabolał) to liczę się z tym, że nagroda może i przepaść i już. Czasami chęć zagrania jest silniejsza niż zdrowy rozsądek emotka
Ale jeszcze mi się nie zdarzyło, by ktoś odmówił mi pomocy. Sama, jeśli tylko mogę, pomagam. Często zupełnie za darmo.
0 0

zarania

#5553382 Napisano: 16.01.2013 01:32:02
kamila10001 napisał(a):

edith napisał(a):

Mogę się pod tym podpisać w pełnej rozciągłości.

Popieram. emotka

Wkurza mnie, że dziś od rana piorę, gotuję, składam ubrania, a tu jeszcze mycie podłóg i wycieranie kurzy przede mną. Ledwie chwilę czasu na komputer znalazłam. emotka
0 0

#5553384 Napisano: 16.01.2013 01:32:31
krynio napisał(a):

Chyba każdemu zdarza się wysłać o 1 sms-a więcej niż ma paragonów. Szukam paragonu 3 raz w ciągu 1,5 roku? To dużo? Nie rozumiem więc jadu z Waszej strony, jeśli to jest faktycznie jedyny powód.

napisałam Ci tylko jak to wygląda z mojego punktu widzenia- ale podkreślam - nic do Ciebie nie mam , w wątku paragony nie bywam i nie śledzę ani Twoich ani niczyich innych wpisów ; widocznie nikt nie ma poszukiwanego przez Ciebie paragonu albo ma w stosunku do niego inne plany
0 0

#5553388 Napisano: 16.01.2013 01:37:43
bethan napisał(a):

@Krynio, taka ideologię dorobiłeś do swojej sprawy, że nie chce się tego komentować, bo zaraz zaczniesz odwracać kota ogonem. Zastanów się jeszcze raz, popatrz, w jakiej formie odezwałeś się do nas, forumowiczów! Nie dostaliście eski i nie dostaniecie, więc nie bądźcie dziady i dajcie paragon - taki mniej więcej był wydźwięk tego, co pisałeś. I nie miałam tu prywatnego interesu dać Ci kopa i nie pomóc, bo nie grałam wtedy i nawet takiego paragonu nie mam.
Ale tak jak w życiu, tak i tu potrzeba trochę pokory i szacunku dla innych.
Może się uśmiechniesz, ale uwierz, że raz zdarzyło mi się, że paragon wrąbał mi szczeniak. Na szczęście przed wysłaniem zgłoszenia emotka
Nigdy nagminnie nie szukam paragonów, a jak już zagram bez (bo konkurs np. się kończy i wiem, że do sklepu nie zdążę, tak jak w Old Spice, który tak Cię zabolał) to liczę się z tym, że nagroda może i przepaść i już. Czasami chęć zagrania jest silniejsza niż zdrowy rozsądek emotka
Ale jeszcze mi się nie zdarzyło, by ktoś odmówił mi pomocy. Sama, jeśli tylko mogę, pomagam. Często zupełnie za darmo.

Aby zakończyć dyskusję, to dla Twojej wiadomości odezwali się ludzie, którzy chcą pomóc.Ja szukam paragonu trzeci raz w ciągu prawie 2 lat na forum. Dużo? ¬le odczytałaś moje intencje. Pisałem informacyjnie, że sms-y już były i jeśli ktoś nie dostał to nie wygrał i mógłby wspomóc. Gdzie Ty tu widzisz złośliwość? Zaczęłaś niepotrzebną dyskusję, ja tylko odpowiadałem. Więc nie wściekaj się, bo nie ma o co.
0 0

#5553392 Napisano: 16.01.2013 01:40:13
pola731 napisał(a):

krynio napisał(a):

napisałam Ci tylko jak to wygląda z mojego punktu widzenia- ale podkreślam - nic do Ciebie nie mam , w wątku paragony nie bywam i nie śledzę ani Twoich ani niczyich innych wpisów ; widocznie nikt nie ma poszukiwanego przez Ciebie paragonu albo ma w stosunku do niego inne plany

Ok, nie mam do nikogo pretensji o brak pomocy, może z braku paragonu, może z czystej niechęci do mnie. Wkurzają mnie tylko te bezsensowne ataki na moją osobę. W jakim celu? Nie wiem.
0 0

bethan

#5553400 Napisano: 16.01.2013 01:45:58
@Krynio, mnie to naprawdę nie interesuje.
0 0

79magda

#5553403 Napisano: 16.01.2013 01:50:13
bethan napisał(a):

Sama, jeśli tylko mogę, pomagam. Często zupełnie za darmo.

I tu mogę tylko potwierdzić... A może
emotka
0 0

bethan

#5553412 Napisano: 16.01.2013 01:58:51
Nie będę krynio klepała w paragonach. Napiszę Ci tutaj: skąd Ty możesz wiedzieć gdzie grałam i szukać mnie w laureatach emotka ?
Jak gdzieś nie grałam, to trudno, żebym wygrała emotka
0 0

cc_investigator

#5553513 Napisano: 16.01.2013 03:20:01
krynio napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

edith napisał(a):

a ja się kłócić nie lubię, ale akurat te wczorajsze i dzisiejsze rozumiem...

Na jedno jestem straszliwie uczulona - jak ktoś ze mnie robi idiotkę emotka

nie jestem złośliwa, ale kurczę, niestety mam znakomitą pamięć do pewnych rzeczy i sytuacji emotka

Boli Was te kilka słów prawdy,o których myśli pół forum,a nie ma odwagi napisać?Słowa napisane w formie sarkazmu a nie złośliwości.Nikogo nie obrażały.No tak, ale udarzały w forumowych celebrytów, nietykalnych...Więc, aby liczyć na pomoc trzeba bezustannie, za przeproszeniem, lizać tylną część ciała? Trzeba umieć śmiać się ze swoich przywar... No cóż,nie otrzymam pomocy, trudno.Ja natomiast chętnie pomogę komuś,jak będzie w potrzebie.

Kryniu,
ja na pewno do forumowych celebrytów nie należę - zły adres.

Natomiast pamiętam Twoją aktywność sprzed paru miesięcy - tyle w tym temacie.
0 0

agusia147

#5553578 Napisano: 16.01.2013 04:19:29
Ludzie już wyluzujcie, nie ma co jeździć po sobie.

Mnie wkurzył rachunek na 200 za komórki. Mężu wydzwonił ponad 60zł dzwoniąc do brata z Ameryki.
0 0

Gość: emilka1705

#5553587 Napisano: 16.01.2013 04:24:36
też mnie wkurzają te przepychanki. Znacznie bardziej podobał mi się temat o przetykanych kominach, niegrzecznych dziewczynkach i o trosce o Mikołajowe klejnoty:)
0 0

Gość: czarnygreg

#5553591 Napisano: 16.01.2013 04:26:18
ale mnie te ślizgacze wkurzają, tyle ich i ząden mój emotka
no, chyba ze z 12 jeszcze nie dzwonili
0 0

dolly

#5553690 Napisano: 16.01.2013 05:57:19
emilka1705 napisał(a):

też mnie wkurzają te przepychanki. Znacznie bardziej podobał mi się temat o przetykanych kominach, niegrzecznych dziewczynkach i o trosce o Mikołajowe klejnoty:)

emotka emotka emotka

Emilka1705, może sie ruszy po 22-ej emotka
0 0

malutka456

#5553745 Napisano: 16.01.2013 06:53:13
wkurza mnie moje roztargnienie emotka i ta wieczna zgaga emotka
0 0

#5553747 Napisano: 16.01.2013 06:56:30
dolly napisał(a):

emilka1705 napisał(a):

emotka emotka emotka
Emilka1705, może sie ruszy po 22-ej emotka

na mnie nie liczcie - ja po 22 będę się wkurzać nad książką do historii sądownictwa
0 0