Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: emilka1705
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dlatego też rano lepiej, co by jeszcze w formie był, a się nie śpieszył
Gość: czarnygreg
Znaczy się,od ZaASLUG zalezy
Gość: emilka1705
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cudaczek121
Postów 6822
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
staszek
Postów 3670
Data rejestracji 07.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
siemię lniane mielone jest idealne na tego typu dolegliwości. Zalewasz wrzątkiem i pijesz. Średnio dobre, ale skuteczne
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
trzeba było wyjąć
Gość: tato999
a jakie to ma znaczenie gdzie ktoś wyrzucił takową teczkę?
nikt pewnie poza Tobą nie zwrócił uwagi na tą teczkę że to z danej kancelarii
komuś nie była ona potrzebna i ją po prostu wyrzucił
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teczki z Kancelarii powinny zostać złożone na satynowej podusi z napisem: Teczki z Kancelarii! Satynowe podusie zaś odniesione do specjalnego kryształowego pojemnika na Satynowe Podusie z Teczkami z Kancelarii...
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
Gość: tato999
aaa rozumiem
calliope
Postów 1900
Data rejestracji 03.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2237
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Początkowo po przeczytaniu tego postu też bardzo się wkurzyłam, że ktoś tak potraktował teczkę z kancelarii. Ale przemyślałam wszystko i doszłam do wniosku, że wybór kosza nie był przypadkowy. W koszu przy umywalkach ludzie wrzucają zazwyczaj tylko ręczniki papierowe. Ręczniki w zasadzie czyste, bo tylko osuszyły wodę z umytych wcześniej rąk. Dzięki temu wyrzucona teczka będzie miała miękko, do tego w takim koszu chyba nie śmierdzi za bardzo, nawet nazwałabym ten kosz dość prestiżowym. A takie zwykłe kosze ustawione w całej galerii handlowej? Przecież tam można znaleźć wszystko! Jak niby czułaby się ta teczka w takim zwyczajnym koszu, zalana niedopitym napojem, pobrudzona niedojedzonym ciastkiem z kremem. Mogłaby się do niej przykleić guma balonowa bez smaku!
Tak więc głowa do góry. Teczka trafiła do najlepszego kosza w okolicy
Gość: sarsaparilla
Padłam
Gość: sarsaparilla
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ach, rozmarzyłam się czytając to. Czasami chciałabym być taką teczką leżącą na miękkim papierze. To nic, że lekko zmoczony. Ważne, że miękki, a i troszkę ochłody nie zaszkodzi. Tym bardziej kiedy leży się pod suszarką do rąk...
joan
Postów 18746
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Rozerwie mi dziś brzuch ze śmiechu, dziewuszki, nie macie litości
Monika11
Postów 7737
Data rejestracji 11.01.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a staszek to dziewuszka
Podobno szczęście jest jak Pszczółka Maja...jest gdzieś tylko nie wiadomo gdzie.
joan
Postów 18746
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Owszem -> takie czasy
Gość: asiasia
Tak więc głowa do góry. Teczka trafiła do najlepszego kosza w okolicy
Świetnie to opisałaś Koper, ja bym dodała do tego uzasadnienia jeszcze kwestie przeznaczenia. Po prostu ta teczka MUSIAŁA się tam znaleźć gdyż właśnie wczoraj/dziś/jutro do tej toalety wejdzie jakaś zdesperowana osoba, szukająca na gwałt usług dobrej kancelarii i wrzucając zużyty ręcznik do kosza rzuci na nią okiem w roztargnieniu i uzna to za ZNAK! I tym sposobem wilk syty i owca cała-tajemnicza osoba znajdzie rozwiązanie dla swoich problemów, tata cudaczka nowego klienta, a teczka nowego właściciela....