Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: pola731
a Ty pewnie nijak nie kumasz dlaczego
Gość: merkana
agamaty
Postów 2876
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
eee.. spoko, szkarlatyna to mocno dzieciowa choroba, raczej dorosłych omija. Łyknij sobie ze dwie witaminy C i będzie git.
asantesana
Postów 6361
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
Odkażam się nalewką z aronii
Niby szkarlatyna jest dziecięca, ale paciorkowiec, który ją wywołuje już niestety nie. Bardziej bawi mnie komizm sytuacyjny
maariuszz
Postów 52
Data rejestracji 11.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W Strasburgu wygra pewnie miliony odszkodowania (zrzucimy sie z podatków) choc jest szansa ze nie dozyje (ma raka)..
http://www.twojew...%85dze-z-konta-i-nie
bethan
Postów 4513
Data rejestracji 19.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O furbo, tyle wygranych, tyle emocji, ale dzisiaj Ty ucieszyłaś/eś mnie najbardziej
zaczytana-pola
Postów 11587
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fryteczka
Postów 4292
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Gość: czarnygreg
Wizualizacja tego mokrego,serdecznego calusa bardzo poprawiła mi humor
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oglądałam to w interwencji...
http://www.interw...1/index.html#1308836
najlepsze jest to, że ta kwota to wg urzędników niewielka strata
Gość: pola731
mój mąż jakiś czas temu przeżył szok - byliśmy w pracy kiedy rozdzwoniły się telefony z kondolencjami od jego kolegów jeszcze z liceum - okazało się, że w sąsiednim bloku mieszka rodzina o tym samym nazwisku - i tam zmarł człowiek nazywający się jak mój teść - ktoś przeczytał nekrolog i lawina poszła - stąd też wiem, że mam identycznie jak ja nazywającą się sąsiadkę -> u nas różnica byłaby tylko w numerze bloku i mieszkania
Gość: emilka1705
eee tam, rano teraz jest szaro, ponuro, dłużej się chce pod ciepłą kołderka poleżeć... i juz masz klimat
nie, nie, nie:) ja tam wolę nocne przyjemności. Przecież Mikołaj przychodzi właśnie nocą:)
mia
Postów 17578
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja wolę w dzień, przynajmniej widzę jak wygląda
Gość: emilka1705
Noooo,cho...a jasna,mam dość tych czulenek i nowej dostępnej w sklepach kolekcji
Nie planuuuuujeeeeeee,nieeeeeeeee,
Jak ktos zaplanujeeeeeee to już wieeeeeeee kto ma bony znizkoweeeeeeeeee!
A za dzień,góra dwa w wątku wymiana pojawi się post szukam osób,które planują......
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly zwraca uwagę na szcegóły - rózga musi być taka na jaką zasłużyła
A,i gdziesik mam nowa kolekcje,kupuje jak już wyprzedaja i to nie o 30 a o 70 procent
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane