Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: jua
To na dobrą sprawę co w murzynie Ci się nie podoba?
staszek
Postów 3670
Data rejestracji 07.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pokaż mi człowieka, a znajdę na niego paragraf. Zgadzam się, że w tym jesteśmy mistrzami
Jak było nie wiemy, oczywiście że nie, możemy sobie tylko wyobrażać i domniemywać
asantesana
Postów 6360
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 11
To jest kwestia przede wszystkim braku odpowiedzialności za to, co pisze się w internecie i marzę o czasach, kiedy ludzie będą karani za to, co tutaj wypisują. Bo przecież dopóki Jan Kowalski nie wystąpi do sądu przeciwko jakiemuś portalowi, ten może sobie wypisywać co chce i usuwać informacje kiedy chce. Franciszek nie czytuje naszych portali więc można o nim napisać nawet, że jest transwestytą. Jeszcze gorzej jest z anonimowymi "wpisywaczami". A jak informacja jest niewygodna to gumka myszka i po sprawie. I to jest podstawa o czym piszesz - nie ma tekstu "jest podejrzewany", "prawdopodobnie" itd. Nasze społeczeństwo musi się jeszcze wiele nauczyć...
marzanna
Postów 1484
Data rejestracji 30.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
\"Some people are wise. Some otherwise\"
madzia34
Postów 1741
Data rejestracji 23.11.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
aurorcia
Postów 4461
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja to samo
Dziś mija 3 tygodnie jak im wysłałam Pit elektronicznie i jeszcze bardziej mnie wkurza, bo znajomi dostawali zwroty po ok tygodniu!
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
jola29k
Postów 2317
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
anialistopad
Postów 14219
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na dobrą sprawę to nie wiem co mi się nie podoba w murzynie , jakoś takie odczucie mam dziwne, że nie powinien zostac papieżem.Ale co mi się nie podoba w nim to nie wiem , może to , że murzyni kojarzą mi się z dzikusami ...........
www.zabawkikrasnala.pl
koper
Postów 2237
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I to jest właśnie rasizm w czystej postaci. Niby nic nie masz do koloru skóry, ale uważasz, że człowiek z innym kolorem skóry nie powinien zostać papieżem tylko dlatego, że ma inny kolor skóry...
madzia34
Postów 1741
Data rejestracji 23.11.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
e tam ,pewnie czytała Nostradamusa i boi sie konca swiata-dlatego nie chciała:)
anialistopad
Postów 14219
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
raczej nie , madzia trafiła w sedno hehe właśnie to sobie uświadomiłam
teodozja
Postów 1041
Data rejestracji 11.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niestety w dużym mieście to samo, ale nakablowałam na nich do Vichy i maja ich doinformować
Gość: l0ginka
mia
Postów 17575
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Na pewno nie Ty pierwsza, i nie ostatnia! To jest naprawdę pociecha!
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
Gość: rafi323raf
taaa a choć mnie w ogóle nie interesuje co tam się dzieje, to jednak chciałem, by został jakiś czarnoskóry człowiek wybrany by ukazać prawdziwe oblicze 'miłowania bliźniego' w wersji polskiej i nie tylko
staszek
Postów 3670
Data rejestracji 07.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hihihi
Gość: goralecka
-ogromne wyrazy wspolczucia dla rodziny. Winiarnia (i tu nazwa)
- skladamy kondolencje, straszna tragedia. Restauracja (i tu nazwa)
O ile jestem w stanie zrozumiec to w sytuacji gdy taka firma miala jakis zwiazek z dana osoba czy osobami ale nie rozumiem takiego wyskakiwania ni z natki ni z pietruszki z reklama swojej dzialalnosci, Niesmaczne to jest po prostu...
petunija1
Postów 2507
Data rejestracji 24.11.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niestety Panie z apteki często doskonale o tych akcjach wiedzą.
Próbki rozchodzą się po rodzinie i znajomych.
Gość: wall.e
A amerykańce się przyzwyczaili do Afroamerykanów
Wkurza mnie coś ale nie wiem co
Gość: chasia
http://poznan.gaz...___seksistowski.html
Szczególnie, że wino w Biedronce można znaleźć naprawdę niezłe.
A na poważnie, jak wielkie trzeba mieć kompleksy, by puszczać takie teksty.
I pomyśleć, że taki „macho” strzeże porządku w mieście.
Wypowiedź była edytowana 2 razy.